Crystal Palace – Manchester Utd. 2:3 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
2:3 (1:0)
Manchester United
Pondělí 05.03.2018, 21:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:57:55)
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 10:8.
     
    Je konec! Manchester United dokázal otočit utkání na půdě Crystal Palace a po výhře 3:2 se vrací zpátky na druhou pozici! Do první šance se sice dostal Manchester, jenže Alexis Sánchez trefil jen domácího brankáře. Domácí ale hned z první šance udeřili. Andros Townsend napřáhl ze střední vzdálenosti a Victor Lindelöf si jeho pokus srazil do sítě! Od té doby útočil převážně Manchester, nicméně obrana Crystal Palace pracovala na jedničku. Po přestávce navíc domácí vedení navýšil Patrick van Aanholt a s Manchesterem to vypadalo bledě. Jiskřičku naděje vykřesal United Chris Smalling, který se prosadil po krásném centru. Manchester byl aktivnější a tlačil se do útoku. Vyrovnání přišlo patnáct minut před koncem, když se díky svému důrazu prosadil Romelu Lukaku! Domácí si mohli vzít vedení zpátky, jenže Benteke nechal vyniknout hostujícího brankáře! Už v nastaveném čase se do odraženého míče opřel Nemanja Matić a parádní střelou vystřelil Manchesteru tři body!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Nemanja Matić (Manchester United).
    90+1. Nemanja MATIĆ - 2:3
     
    90+1
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Manchester United v nastavení otáčí dnešní utkání! NEMANJA MATIĆ se dostal k odraženému míči, zpracoval si jej a krásnou dalekonosnou střelou pod břevno vystřelil Manchesteru vítězství!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Juan Mata si naběhl na krásnou přihrávku do pokutového území a ihned střílel! Wayne Hennessey však vyběhl ven z branky a pokus španělského šikuly vyrazil na roh!
     
    89
    Alexis Sánchez chtěl středem hrací plochy procedit přihrávku do pokutového území, jenže jeho prudkou přihrávku zastavil James McArthur.
     
    88
    Jeho rozehrávky se ujal Luka Milivojević, jehož nadýchaný centr se snesl na hranici pokutového území, kde s přehledem zasáhl Chris Smalling.
     
    87
    Victor Lindelöf si v hlavičkovém souboji s Bentekem pomohl nedovoleným zákrokem a nabídl domácímu celku přímý kop v blízkosti pokutového území.
     
    86
    Paul Pogba se snažil probít k odraženému míči, jenže obránce James Tomkins stál na správném místě a balón se od jeho hrudi odrazil mimo dosah hráčů Manchesteru.
     
    85
    Domácí celek drží pět minut před koncem nadějný výsledek. V minulém kole na svém stadionu proti Tottenhamu přišli o bod až gólem dvě minuty před koncem.
     
    84
    Střídající Jaïro Riedewald bez přípravy odcentroval na značku pokutového kopu, kam si nabíhal Christian Benteke, jenže ve velké rychlosti balón vůbec netrefil.
     
    83
    Manchester United zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Jeho exekuce se ujal Juan Mata, jehož oblouček odhlavičkoval Patrick van Aanholt.
     
    82
    Paul Pogba diriguje rozehrávku Manchesteru na polovině domácího celku. Hostům po vyrovnání narostla křídla a Manchester chce vsítit rozhodující branku.
     
    81
    Juan Mata vymyslel prudkou přihrávku do pokutového území. Balón se na hranici šestnáctky různě odrážel. Hráči Manchesteru ještě reklamovali ruku, ale sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    80
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Jeff Schlupp, přichází Jaïro Riedewald.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 11. Townsend (Ch. Benteke), 48. van Aanholt (Schlupp) – 55. Smalling (A. Valencia), 76. R. Lukaku, 90+1. N. Matić

    Karty:   75. Townsend (CRP) – 42. McTominay (MAN), 58. Young (MAN), 90+2. N. Matić (MAN)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 10:8.
    Crystal Palace FC: Hennessey – Wan-Bissaka, Kelly, Tomkins, van Aanholt – Townsend, McArthur, Milivojević, Schlupp (80. Riedewald) – Ch. Benteke, Sörloth.
    Náhradníci: Cavalieri – Čung-Jong, Delaney, Souaré, Rakip, Jach, Riedewald.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia (68. Mata), Smalling, Lindelöf, Young (68. Shaw) – McTominay (46. Rashford), N. Matić, P. Pogba – Alexis Sánchez, R. Lukaku, Lingard.
    Náhradníci: Pereira – Bailly, Mata, Carrick, Rashford, Shaw, Darmian.

    Rozhodčí: Swarbrick – Ledger, West
    thejrc.org