Troyes – PSG 0:2 (kon.) | Amiens – Rennes 0:2 (kon.) | Angers – Guingamp 3:0 (kon.)
Méty – Toulouse 1:1 (kon.) | Saint-Étienne – Dijon 2:2 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
2:2 (1:1)
Dijon FCO
Sobota 03.03.2018, 20:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Vítám všechny nadšence fotbalu a toho francouzského zvlášť. Ligue 1 má na programu osmadvacáté kolo, v němž se představí AS Saint-Étienne a Dijon FCO.
     
    Dijon FCO

    Hostujícímu celku patří po sedmadvaceti zápasech jedenáctá příčka, když získal pětatřicet bodů. Dijon se musí dívat hlavně pod sebe, jelikož na osmnáctou pozici má náskok pouhých sedm bodů. Ovšem v posledních pěti zápasech hned třikrát vyhrál a jednou remizoval. Navíc je FCO v celé lize nejhorší v bránění, jelikož inkasoval už dvaapadesát branek. Nejlepším střelcem týmu je Julio Tavares, který nasázel soupeřům deset gólů.

    Poslední zápasy:

    Dijon – Caen 2:0
    Troyes – Dijon 0:0
    Monaco – Dijon 4:0
     
    AS Saint-Étienne

    ASSE je o jedinou pozici za Dijonem a také o pouhý bod. Takže v utkání půjde o hodně. Ovšem zatímco Dijon má problém s obranou, tak domácí celek zase tápe v útoku. Saint-Étienne nasázel soupeřům pouze osmadvacet branek. V posledních pěti duelech nepoznali domácí hořkost porážky, když v nich získali jedenáct bodů, čímž se hodně vzdálil sestupovým příčkám. Nejlepším střelcem celku je Jonathan Bamba, který dostal balon za brankovou čáru šestkrát.

    Poslední zápasy:

    Lyon – Saint-Étienne 1:1
    Angers – Saint-Étienne 0:1
    Saint-Étienne – Marseille 2:2
     
    Ještě jednou vítám všechny fanoušky francouzské Ligue 1. Do zahájení utkání zbývá zhruba čtyřicet minut a již jsou známy sestavy, které si za pár okamžiků představíme.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Perrin (C), Subotić, Gabriel Silva – M'Vila, Selnaes – Bamba, Cabella, Hamouma – Berić.
    Náhradníci: Moulin – Pierre-Gabriel, Hernani, Vagner, Pajot, Monnet-Paquet, Dioussé.

    Dijon FCO: Reynet (C) – Rosier, Yambéré, Djilobodji, Haddadi – Amalfitano, Lautoa, Abeid – Saïd, Tavares, Sliti.
    Náhradníci: Leroy – Varrault, Marié, Sammaritano, Kwon Chang-hoon, Balmont, Jeannot.

    Rozhodčí: Millot – Luzi, Pacelli.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí zahájil dnešní střetnutí a jako první se dotkli balonu hostující fotbalisté. Ovšem jejich nákop na útočníky sebrala domácí obrana, a tak je ASSE v kombinaci.
     
    2
    Saint-Étienne nastoupilo k dnešnímu střetnutí v tradičních zelených dresech, naopak Dijon zvolil bílou barvu. Romain Hamouma vyslal do vápna centr, který odvrátila obrana soupeře, následně se Jonathan Bamba ocitl v ofsajdu.
     
    3
    Další útok hostujícího celku skončil ještě před šestnáctkou soupeře, ovšem ASSE odvrátilo míč do míst, kde operoval pouze Mehdi Abeid. Uvidíme, co Dijon předvede v následujícím útoku.
     
    4
    Pas za obranu si domácí zadáci pohlídali, ale hned poté odevzdali nákopem balon k soupeři. Ovšem ani ten si ho moc neužil, a tak ASSE kombinuje v klidu na vlastní polovině hrací plochy.
     
    5
    Nádherná akce domácího celku volala po první brance v utkání! K centru z levé strany se dostal Romain Hamouma, jenž přesně našel Roberta Beriće. Útočník Saint-Étienne si balon zpracoval na prsa, ale následně zakončil jen těsně vedle.
    5. Robert Berić (SET)
     
    7
    Po faulu rozehrával domácí celek přímý kop, který centrem poslal do pokutového území. Jenže také tentokrát kralují ve vzduchu hostující stopeři.
     
    8
    Jonathan Bamba si narazil míč se spoluhráčem a následně se do něj opřel. Jeho střela z voleje byla sice razantní, ale bohužel pro domácí tým hodně nepřesná.
     
    9
    Poprvé míč mířil na nejlepšího střelce hostujícího celku, tedy na Julia Tavarese. Jenže na něho si počínal ještě nedávno obránce Dortmundu Neven Subotić.
     
    10
    Hostující celek se snažil uklidnit hru na vlastní polovině hrací plochy, ovšem při přechodu přes půlící čáru byla k vidění nepřesná přihrávka, která skončila až za postranní čárou. ASSE se tedy vrací k míči a bude moci opět zaútočit.
     
    11
    Tak to byla další obrovská šance pro Saint-Étienne, kterou opět promarnil Robert Berić! Domácí útočník dostal kolmou přihrávku za obranu, ovšem trefil brankáře. Nutno říct, že Baptiste Reynet výborně vyběhl, čímž zmenšil střelci úhel.
     
    13
    Domácí celek je zatím lepším mužstvem na zeleném pažitu. Saint-Étienne je opět u balonu a sledujeme jeho kombinaci na polovině soupeře. Ovšem obrana Dijonu zatím pracuje hodně kompaktně.
     
    14
    Další přihrávka za hostující obranu byla příliš dlouhá, a tak míč zamířil jen k brankáři. Baptiste Reynet si nedělal se situací velkou hlavu a míč prostě odpálil do bezpečné vzdálenosti.
     
    15
    Po ostrém, ale čistém zákroku zůstal na zmrzlém trávníku ležet Mehdi Abeid, jehož atakoval Ole Selnaes. Na hrací plochu spěchá lékařský tým a dokonce také nosítka.
     
    16
    To nevypadá vůbec dobře! Mehdi Abeid se sám nezvedá a přivolaná služba jej přesouvá na nosítka. Snad hostujícího hráče ještě ve hře uvidíme a nebude se jednat o nic vážného.
     
    17
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Mehdi Abeid, přichází Florent Balmont.
     
    18
    Tak to vypadá na vážnější zranění a Mehdi Abeid se na zelený pažit už nevrátí. Do hry tedy přišla čerstvá síla a bude se moci pokračovat v zajímavém duelu.
     
    19
    Už to vypadalo, že Dijon uklidní hru, ale místo toho přišel pouze dlouhý nákop na levou stranu. Ovšem ani ASSE se na míči dlouho neudrželo, nyní se o balon bojuje ve středu hrací plochy.
     
    20
    Domácímu celku byl odpískán ofsajd, ale francouzská režie nám z opakovaného záběru ukázala, že se pomezní sudí zmýlil. No nic, k balonu se dostává Dijon.
     
    21
    Hostující celek to zkouší většinou dlouhými nákopy, ale obrana v zelených dresech si míče ze vzduchu zatím hlídá. Posledním úspěšným byl Neven Subotić, jenž je výborným hlavičkářem.
     
    22
    Dijon si do statistik připisuje první střelu do prostoru tří tyčí. Julio Tavares se obtočil kolem svého strážce, ale jeho pokus zamířil přesně do míst, kde stál Stéphane Ruffier, tedy doprostřed brány.
     
    23
    Je za námi třiadvacet minut, v nichž byl lepším celkem ten domácí. ASSE si vytvořilo dvě obrovské šance, ale Robert Berić v obou selhal. Naopak Dijon je směrem dopředu neviditelný.
     
    24
    Julio Tavares dostal dlouhý míč do vápna, už to vypadalo, že ho nestihne. Ovšem opak byl pravdou a hostující útočník vybojoval z minima maximum, tedy rohový kop.
     
    25
    Jenže ani po rohovém kopu nebyl Dijon nikterak nebezpečný. Saint-Étienne získalo balon a alespoň na malou chvíli uklidňuje hru kombinací mezi obránci.
     
    26
    Kombinační hra hráčů v zelených dresech pokračuje, až se domácí dostali k centru. Z levé strany se to podařilo Jonathanu Bambovi, ale jeho pas zlikvidoval hostující gólman.
     
    27
    Na malé vápno si naběhl Julio Tavares, který se sice protáhl k hlavičce, ovšem trefil Loïce Perrina. Od domácího kapitána šel míč nad branku, a tak se bude kopat rohový kop.
     
    29
    Dijon v krátkém sledu kope již třetí rohový kop, ale ani jeden se hostujícímu mužstvu nepodařil. Naopak ASSE uklidňuje hru a přesouvá se na polovinu soupeře. Uvidíme, jak daleko se dostane.
     
    30
    Domácí celek přišel o balon a bude se muset vracet. Navíc Romain Hamouma fauloval soupeře, ale hlavní sudí dává Dijonu výhodu.
     
    31
    Tentokrát dlouhý pas za domácí obranu prošel a mířil přímo na nejlepšího střelce Dijonu. Jenže Julio Tavares se dostal příliš do strany, a tak jeho pokus po zemi skončil na nohách Stéphanea Ruffiera.
     
    32
    Dijon právě vstřelil branku!
    Hostující celek vyrovnával hru a nakonec se dostává také do vedení! Dlouhý nákop z vlastní poloviny mířil na JULIA TAVARESE, který nejprve vyhrál osobní souboj s Loïcem Perrinem. Následně se nejlepší střelec Dijonu dostal do vápna, kde střelou podél brankáře vsítil jedenáctou branku v této sezóně Ligue 1.
    32. Julio TAVARES - 0:1
     
    34
    ASSE bude kopat pokutový kop a může brzy vyrovnat! Naïm Sliti si počínal na hranici nešikovně a skluzem trefil soupeře!
    34. Penaltový zákrok
     
    35
    Tak to není možné, co Robert Berić dnes už neproměnil! Domácí útočník se postavil k penaltě, kterou poslal doprostřed branky, spíše doleva. Pokutový kop byl velmi špatně kopnutý, a tak ho hostující kapitán zlikvidoval.
    35. Neproměněná penalta
     
    37
    Domácí tým se snaží rychle vyrovnat a velice vysoko napadá rozehrávku Dijonu. Fanoušky zelených nepoložil ani neproměněný pokutový kop a ženou své miláčky za vyrovnáním. Ovšem celou akci přerušil útočný faul Nevena Subotiće.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Papy Mison Djilobodji (Dijon FCO), jenž dohrál soupeře otočeného zády k brance a je tak prvním potrestaným hráčem ve střetnutí.
     
    40
    Hostující celek se po vstřelené brance stáhl před vlastní šestnáctku. Pomezní sudí od mával další ofsajdové postavení a z opakovaného záběru bylo znovu vidět, že opět chybně. To pro tohoto muže není dobré představení.
     
    41
    Dijon balon pouze odkopl, čímž ho vrátil soupeři. Tlak domácího celku roste a tímto tempem se chce říct, že je to ze strany hostů čekání na inkasovanou branku.
     
    42
    Hráči v zelených dresech jsou stále u míče a kombinují na polovině soupeře. Balon létá z kopačky na kopačku, ale obrana Dijonu se skvěle přesouvá a pracuje při postupném útoku soupeře na jedničku.
     
    44
    Ojedinělý útok hostujícího celku končí zákrokem brankáře. Ovšem hra se velmi rychle vrátila před pokutové území Dijonu, kde ASSE opět kombinuje. Na centr z levé strany si naskakoval Romain Hamouma, jemuž k zasažení míče chybělo jen pár centimetrů.
     
    45
    Domácí vládnou držením balonu, ale na góly je stav opačný. Dijon brání hluboko na vlastní polovině a moc do protiútoků nevyráží. To platí i nyní, kdy je vidět další dlouhý nákop.
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    45+2
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno a přeci jen se domácí útočník dočkal! Z levé strany se k centru dostal Gabriel Silva, který na zadní tyči našel osamoceného ROBERTA BERIĆE. Ten sice trochu musel cupitat dozadu, ale jeho hlavička zamířila přesně do šibenice. Asistence: Gabriel Silva.
    45+2. Robert BERIĆ - 1:1
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločase jsme sledovali výtečný fotbal, hlavně tedy ze strany domácího celku. Ten mohl jít klidně do vedení nebo mohl poločas vyhrát, ale Robert Berić nejprve neproměnil dvě obrovské šance, následně i pokutový kop, ale vše alespoň trochu napravil gólem v nastaveném čase. Dijon naopak hraje hodně ustrašeně a do útoku se moc nedostává. Uvidíme, co nám oba celky nabídnou v další části.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní rozhodčí hvizdem zahájil druhý poločas a vypadá to, že ani jeden z trenérů neudělal žádnou změnu. K úvodnímu výkopu druhé pětačtyřicetiminutovky se postavilo ASSE.
     
    47
    Ještě pro připomenutí, Saint-Étienne nastoupilo k dnešnímu utkání v tradičních zelených dresech a Dijon vidíme v bílém. Ovšem vraťme se na zelený pažit, kde se k dalekonosné střele napřáhl Ole Selnaes, jehož pokus vyboxoval brankář nad břevno.
     
    48
    Hostující celek vybojoval faul na útočné polovině, pro který si došel Romain Amalfitano. Uvidíme, co z toho Dijon vytěží. Ovšem míč se nachází nějakých třicet metrů od branky.
     
    49
    Zajímavě to hosté zkusili, když nechali hráče na levé straně. Jeho si obrana ASSE nevšímala, a tak se dostal k centru. Ovšem pro ten si vyběhl Stéphane Ruffier, jenž byl odhodlán míč získat.
     
    50
    Gabriel Silva jezdí podél postranní čáry jako by měl ve fondu hned několik baterek od známé firmy. Tentokrát se procpal k centru přes obránce, ale ve druhé vlně našel jen soupeře. Hra se velmi rychle přesunula před druhou z branek, kde zaváhal podklouznutím Loïc Perrin. Ovšem Julio Tavares zakončil střelu jen do dalšího bránícího hráče.
     
    52
    Na stadionu panuje výborná divácká kulisa, která žene domácí mužstvo za dalším gólem. Ovšem tentokrát musí ochozy sledovat kombinaci mezi hostujícími obránci.
     
    53
    Dlouho Dijon kombinoval až do doby než jednu z přihrávek vystihl Romain Hamouma. Jeho sprint musel zastavit až přidržením Romain Amalfitano (Dijon FCO).
     
    54
    Hostující mužstvo se nikam nežene a spíše kombinuje v poklidu na vlastní polovině, kde šetří vteřiny. Ovšem ASSE vysoko napadá a dělá soupeři obrovské potíže při rozehrávce.
     
    55
    Dijon právě vstřelil branku!
    Tak jsem to v předešlém příspěvku asi zakřikl a trochu překvapivě se hosté vracejí do vedení. Florent Balmont nadýchaným centrem našel hlavu WESLEYE SAÏDA, jehož pokus mířil k bližší tyči. Stéphane Ruffier sice stihl zasáhnout, ale od jeho rukavice zamířil balon do břevna a následně i za brankovou čáru. Asistence: Florent Balmont.
    55. Wesley SAÏD - 1:2
     
    57
    Domácí tým má ještě dost času na vyrovnání a dá se očekávat, že Dijon opět zaleze do hlubokého bloku. ASSE tedy bude opět hledat další recept na obranu hostů a také na vyrovnání.
     
    59
    Nejprve Jonathan Bamba a následně Gabriel Silva se snažili obejít přes bránící hráz na levé straně zeleného pažitu. Až druhý jmenovaný se odhodlal k centru, který zamířil na zadní tyč, kde nebyl žádný z hráčů v zeleném.
     
    60
    Dijon se po delší době odhodlal k rychlému přechodu. Možná k prvnímu v celém průběhu utkání, ale jeho snažení skončilo hned za půlící čárou.
     
    61
    Domácí fanoušci stále věří, že jejich "miláčci" dovedou utkání k minimálně bodovému úspěchu. Ovšem Dijon to soupeři usnadňuje, protože opět brání příliš hluboko.
     
    62
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno, panečku to je střelec, kterého by si každý trenér přál! ROBERT BERIĆ nejprve zahodil tři šance a nyní už si připisuje druhou branku v utkání. Zatím jediný střelec ASSE se napřáhl z velké dálky a střelou přes obránce překvapil i samotného brankáře. Baptiste Reynet si sice na míč sáhl, ale vyrazit ho mimo prostor tří tyčí už nedokázal.
    62. Robert BERIĆ - 2:2
     
    64
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Jonathan Bamba, přichází Kévin Monnet-Paquet.
     
    66
    Po kombinaci na pravé straně zamířil balon na střed, kde se nacházel kdo jiný než Robert Berić. Jeho pokus z voleje byl příliš zbrklý, a tak zamířil jen doprostřed branky, kde byl připravený Baptiste Reynet.
     
    67
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Naïm Sliti, přichází Frédéric Sammaritano.
     
    68
    Romain Hamouma dlouho hledal komu by přihrál, až se utopil ve vlastních kličkách, čímž založil útok soupeře. Ten zakončil Florent Balmont střelou pouze nad domácí bránu.
     
    69
    Saint-Étienne dlouho kombinovalo na polovině soupeře, ovšem k dalšímu zakončení se nedostalo, jelikož přišla příliš dlouhá přihrávka na hranici velkého obdelníku.
     
    70
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Romain Hamouma, přichází Vagner.
     
    71
    Tak to byla fantastická akce domácího celku! Gabriel Silva doslova utancoval soupeře a vymyslel přihrávku na velké vápno, kde se k halfvoleji odhodlal spoluhráč. Jeho rána mířila k zadní tyči, ale výborně zasáhl také Baptiste Reynet.
     
    72
    Sledujeme výborné utkání plné nádherných akcí a šancí. Lepším celkem je domácí ASSE, které ale dvakrát prohrávalo. Dijon vždy po vstřelené brance zalezl před vlastní šestnáctku, čímž si koledoval o vyrovnání.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Wesley Lautoa (Dijon FCO), který ve středovém kruhu skluzem trefil nešetrně autora domácích gólů.
     
    74
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Wesley Saïd, přichází Kwon Chang-hoon.
     
    75
    Tribuny nebo respektive fanoušci na tribunách se fotbalem baví a není se co divit. Vždyť dnešnímu střetnutí vůbec nic nechybí, je radost se dívat na tento zápas.
     
    76
    Čtvrt hodiny plus nastavení schází do konce zajímavého zápasu. Po faulu domácího hráče jsou u balonu hráči v bílých dresech. Dijon po dlouhé době vymýšlí, jak se kombinačně dostat do šance.
     
    77
    A opravdu Dijon mohl opět vést! Přihrávku do pokutového území dostal střídající Kwon Chang-hoon, jehož pokus po zemi vytěsnil vybíhající Stéphane Ruffier. To byla po delší době pohledná akce hostů.
     
    78
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Ole Selnaes, přichází Hernani.
     
    79
    Saint-Étienne kombinuje na polovině soupeře. Nejprve se podařilo překonat obranu na pravé straně, kde to ale nevyšlo, a tak přišlo přenesení hry nalevo. Hráči v zelených dresech vybojovali rohový kop.
     
    80
    Na centr od rohového praporku si naskakoval Kévin Monnet-Paquet, jenž balon netrefil, a tak míč putoval za něj. Do tohoto prostoru si naběhl Mathieu Debuchy, jenž prsy poslal pozdrav brankáři. Nutno říct, že krajní obránce ASSE byl hodně překvapený, že se k němu balon vůbec dostal.
     
    81
    Centr z pravé strany odvrátila obrana Dijonu jen za velké vápno, kde si nabíhal na střelu Hernani. Střídající hráč zacupital, aby sladil krok. Ovšem jeho pokus zamířil stejně hodně vysoko nad bránu.
     
    83
    Julio Tavares si opět nabíhal na přihrávku za obranu, ovšem Neven Subotić celou situaci přečetl a také zastavil. ASSE odolalo jednomu z mála útoku soupeře a samo se žene do protiakce.
     
    84
    Domácí publikum si žádá odpískání pokutového kopu, když v šestnáctce byl trefen do čelisti jeden z domácích. Hlavní sudí zákrok neviděl a nebo jej posoudil jako čistý. Každopádně se pokračuje ve hře.
     
    85
    Na domácím celku je vidět, že chce toto střetnutí za každou cenu vyhrát. Ovšem Vagner na pravé straně podklouzl, a tak balon zamířil jen za postranní čáru.
     
    86
    ASSE se u půlící čáry dopustilo faulu a tak Dijon bude rozehrávat z klidně pozice. Dá se počítat s tím, že se hostující celek nikam nepožene a bude s bodem spokojený.
     
    87
    Julio Tavares napadal rozehrávku soupeře. Domácí museli přihrát až k brankáři, který pod tlakem poslal balon za postranní čáru, čímž vrací k míči soupeře.
     
    88
    Kévin Monnet-Paquet se dostal k centru z levé strany, který odvrátila obrana opět k němu. Ovšem domácí záložník se dopustil následně ještě útočného faulu, a tak akce ASSE pro tuto chvíli končí.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Julio Tavares (Dijon FCO), jenž ve vzdušném souboji trefil loktem soupeře do obličeje.
     
    90
    Normální hrací doba je u konce a domácímu celku v cestě za vítězstvím zbývá jen pár minutek. Navíc se míč nachází na polovině hráčů v zelených trikotech.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou nastavovat tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90+1
    Přihrávku do šestnáctky dostal Vagner, jenž se pokusil zakončil, ale vybojoval jen rohový kop. Ovšem situace si žádala mnohem více, ale domácí hráč vhodný moment prováhal.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Oba celky si po konečném hvizdu připisují po jednom bodu a spokojenější bude spíše hostující celek. Dijon se dvakrát dostal do vedení, ale po vstřelené brance se vždy zatáhl před vlastní šestnáctku. Naopak Saint-Étienne spálilo několik obrovských šancí a navíc nevstřelilo gól z pokutového kopu. Nejaktivnějším byl Robert Berić, který z pěti velkých šancí vsítil dvě branky, a tak i on ke smutným hrdinou.

    Díky bodovému přísunu se Dijon posunul na desátou příčku, naopak ASSE zůstává stále jedenácté.
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u dalšího utkání Ligue 1 v následujícím týdnu. Všem divákům děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek sobotního večera. (21:55:25)

    Michal Luxa

    Branky: 45+2. Berić (Gabriel Silva), 62. Berić (Gabriel Silva) – 32. Tavares, 55. Saïd (Balmont)

    Karty:   38. Djilobodji (DIJ), 53. Amalfitano (DIJ), 73. Lautoa (DIJ), 89. Tavares (DIJ)

    Neproměněná penalta: 35. Berić (SET), brankář Reynet zneškodnil


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:15.
    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Perrin (C), Subotić, Gabriel Silva – M'Vila, Selnaes (78. Hernani) – Bamba (64. Monnet-Paquet), Cabella, Hamouma (70. Vagner) – Berić.
    Náhradníci: Moulin – Pierre-Gabriel, Hernani, Vagner, Pajot, Monnet-Paquet, Dioussé.

    Dijon FCO: Reynet (C) – Rosier, Yambéré, Djilobodji, Haddadi – Amalfitano, Lautoa, Abeid (17. Balmont) – Saïd (74. Kwon Chang-hoon), Tavares, Sliti (67. Sammaritano).
    Náhradníci: Leroy – Varrault, Marié, Sammaritano, Kwon Chang-hoon, Balmont, Jeannot.

    Rozhodčí: Millot – Luzi, Pacelli
    bahis siteleri