NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
konec
Florida Panthers
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
Buffalo Sabres
Sobota 03.03.2018, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:16 Colton SCEVIOUR - 4:1
     
    31:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Tři skvělé zákroky předvedl domácí brankář, díky tomu získala Florida větší klid na hokejky a využil toho po krásné kombinací zakončující COLTON SCEVIOUR, který snadno prostřelil brankáře Buffala. Panthers mají v zádech spolehlivého brankáře. Asistence: Nick Bjugstad a Derek MacKenzie.
    26:49 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    26:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení. Puk získal ALEKSANDER BARKOV. Postupoval k brance, bekhendovou stranou hole vyslal kotouč na branku, ten zapadl pod horní tyčku. Hostující gólman nedokázal zasáhnout. Asistence: Nick Bjugstad, Jevgenij Dadonov.
    16:41 Aaron EKBLAD - 2:1
     
    16:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Po nenápadné akci se domácí celek dostává do vedení. Po vyhraném vhazování Yandle našel AARONA EKBLADA, jehož projektil zapadl přesně do branky. Krásná křížná přihrávka vedla k padesátému gólu Ekblada v NHL. Asistence: Keith Yandle.
    05:34 Sam REINHART - 1:1
     
    05:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno, postaral se o to SAM REINHART. Ránu Antipina od modré čáry zblokoval jeden z domácích hráčů, puk Ryan O'Reilly postrčil na Reinharta, který měl už snadnou práci. Asistence: Ryan O'Reilly a Viktor Antipin.
    01:25 Michael MATHESON - 1:0
     
    01:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Rychle po vyhraném vhazování se domácí celek dostává do vedení. Ránou od modré čáry MICHAEL MATHESON prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jamie McGinn a Jared McCann.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Matheson (J. McGinn, McCann), 17. Ekblad (Yandle), 27. Barkov (Bjugstad, Dadonov), 32. Sceviour (Bjugstad, MacKenzie) – 6. S. Reinhart (R. O'Reilly, Antipin)


    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, Weegar, Petrovic – Dadonov, Barkov, Bjugstad – Huberdeau, Trocheck, McCann – J. McGinn, Mamin, Haley – MacKenzie, Sceviour, Brickley.
    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Scandella, Ristolainen, Antipin, C. Nelson, Beaulieu, Falk – B. Pouliot, R. O'Reilly, S. Reinhart – Baptiste, Girgensons, Okposo – S. Wilson, Jo. Larsson, Pominville – Nolan, Josefson, Griffith.

    Rozhodčí: StLaurent, Lambert – Cormier, Driscoll

    Diváci: 12 756
    thejrc.org