NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:1)
Nashville Predators
Sobota 03.03.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:43 Calle JÄRNKROK - 3:4
     
    60:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Velmi rychlý konec prodloužení! Viktor Arvidsson zavezl puk do útočné třetiny a přenechal kotouč kousek za modrou čárou. Tam si ho vzal CALLE JÄRNKROK, který projel mezi dvěma hráči a přesně zakončil. Nashville vítězí! Asistence: Viktor Arvidsson a Ryan Ellis.
    57:45 Ryan ELLIS - 3:3
     
    57:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté si vytvořili obrovský tlak, který dokázali využít! RYAN ELLIS si vyměnil puk na modré se Subbanem a poté vystřelil a Ellisův pokus skončil v síti! Asistence: P. K. Subban a Calle Järnkrok.
    51:54 Daniel SEDIN - 3:2
     
    51:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zpět do vedení a pokračují v přesilové hře! DANIEL SEDIN dostal nahrávku před branku a svou první střelou trefil Sarose, ale z dorážky se už nemýlil! Asistence: Henrik Sedin a Brock Boeser.
    50:02 Kevin FIALA - 2:2
     
    50:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí nepohlídali KEVINA FIALU, který uklidil kotouč do sítě a při hře 4na4 vyrovnává stav utkání na 2:2! Asistence: Kyle Turris a Mattias Ekholm.
    37:26 - 2:1
     
    37:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tu první branka Preds! Z ničeho nic se dostal ke střele Forsberg a jeho střelu tečoval do branky navrátivší se MIKE FISHER, který zaznamenává první bod ve svém prvním zápase v letošní sezóně! Asistence: Filip Forsberg a Viktor Arvidsson.
    35:04 Brandon SUTTER - 2:0
     
    35:04
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A daří se to domácím! BRANDON SUTTER se proháčkoval přes dva hráče a skvělou bekhendovou střelou zavěsil pod víko! Asistence: Brock Boeser a Darren Archibald.
    05:55 Bo HORVAT - 1:0
     
    05:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bleskurychlé využití přesilové hry v podání Vancouveru! Edler vystřelil od modré čáry a těsně před Sarosem tečoval BO HORVAT, který usměrnil puk mezi nohy brankáře Preds. Asistence: Alexander Edler a Daniel Sedin.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 6. Horvat (Edler, D. Sedin), 36. B. Sutter (Boeser, Archibald), 52. D. Sedin (H. Sedin, Boeser) – 38. Fisher (F. Forsberg, Arvidsson), 51. Fiala (Turris, Ekholm), 58. Ellis (P. K. Subban, Järnkrok), 61. Järnkrok (Arvidsson, Ellis)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Del Zotto, D. Pouliot, Edler, B. Hutton, Gudbranson, Stecher – Boeser, Leipsic, Virtanen – B. Sutter (A), D. Sedin (A), H. Sedin (C) – Bärtschi, Archibald, Horvat – Motte, Goldobin, Gagner.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Bitetto, Ellis (A), Ekholm (A), Jemelin, Irwin, P. K. Subban – Turris, F. Forsberg, Sissons – Bonino, Järnkrok, Salomäki – Fiala, Arvidsson, Hartman – Watson, Johansen (A), Fisher.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Chris Rooney – Mark Wheler, Devin Berg
    bahis siteleri