NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
3:5 (0:1, 3:0, 0:4)
Chicago Blackhawks
Sobota 03.03.2018, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak přecejen ještě jedna branka, dvě sekundy před koncem se prosadil i nejproduktivnější hráč Chicaga PATRICK KANE, který přidává ke dvěma asistencím i gól, to už je naprostá konečná pro domácí. Asistence: Brandon Saad, Jonathan Toews.
    58:02 Jonathan TOEWS - 3:4
     
    58:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je tam! Dvě minuty před koncem Chicago využívá svou přesilovou hru a střílí tak třetí gól ve třetí třetině, to je ale comeback! Od modré čáry napřáhl JONATHAL TOEWS, který prostřelil naprosto vše, Quick měl hodně špatný výhled a nemohl tak reagovat. Pro hosty už to vypadá velmi nadějně! Asistence: Patrick Kane, Brent Seabrook.
    54:24 Vinnie HINOSTROZA - 3:3
     
    54:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A stav utkání je vyrovnaný! To jsou věci. Hosté tak vstřelili svou druhou branku v tomto zápase! Jonathan Quick sice zasáhl, ale poté se mu kotouč zamotal mezi nohama a skončil až za jeho zády, mezi úspěšné střelce se zapíše VINNIE HINOSTROZA, neboť střílel jako poslední. Zápas tedy dostává nový náboj a průběh bude jistě ještě zajímavý. Bez asistence.
    50:48 Arťom ANISIMOV - 3:2
     
    50:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Kontaktní branka je na světě a průběh dnešního zápasu nejspíš bude ještě hodně zajímavý. Jonathan Quick dokázal zakročit proti prvnímu střeleckému pokusu, ale na druhé zakončení už byl krátký, k dorážce se dostal ARTEM ANISIMOV a svou ránu poslal do pravého dolního rohu, brankář se natahoval, co mohl, ale byl prostě pozdě na místě. Asistence: Jonathan Toews, Patrick Kane.
    37:48 Alex IAFALLO - 3:1
     
    37:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to už o dva přesné zásahy. Chicagu se druhá třetina vůbec nepovedla a tým nebyl vůbec aktivní, i díky tomu znovu inkasuje. Ze střední vzdálenosti ke své ráně napřáhl ALEX IAFALLO a hostující brankář měl hodně špatný výhled, poté už jen lovil puk ze své svatyně. Los Angeles tak určitě půjde do kabin v lepším rozpoložení. Bez asistence.
    26:23 Alec MARTINEZ - 2:1
     
    26:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vedení je na domácí straně, vůbec poprvé v utkání. Po rychlé akci se ke střele z levé strany dostal Anže Kopitar a jeho Forsberg kotouč odrazil pouze před sebe, kde už čekal odrážející ALEC MARTINEZ, ten už dokázal puk procpat mezi betony brankáře. Asistence: Anže Kopitar, Dustin Brown.
    24:27 Tanner PEARSON - 1:1
     
    24:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    První velká šance domácího celku v utkání a je z toho hned gól! TANNER PEARSON dokázal vypíchnout rozehrávku hostujících obránců a řítil se nikým atakován na brankáře, svou ránu poslal do pravé šibenice branky, na to už brankář nemohl reagovat a jenom se na pukem ohlédl. Bez asistence.
    13:11 Jordan OESTERLE - 0:1
     
    13:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Gólový účet dnešního zápasu je otevřen! Chicago se dostalo do velkého tlaku, kterého následně využil JORDAN OESTERLE, který poslal ránu od modré čáry. Jeho dělovka zapadla mezi betony brankáře, ten se nedokázal včas zorientoval a reagovat. Bez asistence.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 25. Pearson, 27. Martinez (Kopitar, D. Brown), 38. Iafallo – 14. Oesterle, 51. Anisimov (J. Toews, P. Kane), 55. Hinostroza, 59. J. Toews (P. Kane, Seabrook), 60. P. Kane (Saad, J. Toews)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Phaneuf (C), Folin, Muzzin – D. Brown, Kopitar, Iafallo (A) – Toffoli, J. Carter, Pearson – Rieder, Kempe, N. Thompson – T. Mitchell, Amadio, Clifford.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (Bérubé) – Oesterle, Keith (A), Seabrook, C. Murphy (C), Dahlström, E. Gustafsson (A) – Hinostroza, J. Toews, Saad – P. Kane, Anisimov, Jurčo – Highmore, Schmaltz, DeBrincat – Duclair, Kämpf, Sharp.
    ocianews.com