NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:6 (0:2, 0:2, 0:2) Stav série: 0:3
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 03.03.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Vsetín dohraje utkání v oslabení, dvě minuty za hákování fasuje Tomáš Frolo.
     
    58:42
    Skvělá akce Vsetína které k dokonalosti scházelo to nejdůležitější a to vstřelení branky. Kajaba našel výborně najetého Šilhavého, jenž zkoušel bekhendem překonat Novotného, karlovarský brankář však vytáhl další výborný zákrok!
     
    53:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš? Dostaneš! Toto známe sportovní pravidlo se nyní potvrdilo na plné čáře. Nejprve Valaši vypracovali závar před Novotným, ale kotouč do branky nikdo ze zelnožlutých nedostal. Ke kotouči se pak dostali hosté a rychlý přechod do útoku zakončil přesnou trefou JAKUB FLEK. Asistence: Matic Podlipnik, Stanislav Balán.
     
    48:01
    Přesilová hra pro Vsetín, dvouminutovým trestem za hákování je potrestán Michal Plutnar.
     
    43:26
    Tak nyní se brankář Jekel opravdu vytáhl! Kombinace, kterou započal Kohout vedla přes Stloukala na hůl Kverky, jenž pálil z bezprostřední blízkosti z voleje, Jekel se však stačil fantasticky přesunou a zabránit jisté brance!
     
    42:16
    Velká příležitost také v podání Karlových Varů, Ondřej Beránek vyvezl kotouč do útočného pásma a poslal jej Tuominenovi, ten dokázal ještě pozici pro prvně jmenovaného vylepšit, Beránek zkoušel nadvakrát překonat vsetínského brankáře, ale ten tentokrát dokázal navýšení debaklu zabránit!
     
    41:48
    Vsetínský zmar v koncovce nadále pokračuje, Březina trefil z hranice levého kruhu tyč!
     
    41:35
    Dnešní utkání sleduje 4650 diváků.
     
    40:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši využívají další přesilovou hru. S kotoučem se do útočného pásma vydal TOMÁŠ RACHŮNEK, najel si mezi kruhy a pohotovou střelou prostřelil vsetínského brankáře Jekela. Asistence: Stanislav Balán.
     
    38:42
    Přesilová hra Vsetína končí, dvě minuty za podražení fasuje Jakub Teper, jenž musel zastavit průnik Gorčíka jen za cenu podražení.
     
    37:26
    Markovič zachytil nepřesnou rozehrávku Kovačeviče a zkoušel se dostat do bekhendového zakončení, na poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu Sabahudin Kovačevič a obdržel dvě minuty za podražení.
     
    33:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie navyšuje své vedení na luxusní čtyřbrankový náskok. Puk zavezl do útočného pásma Kohout a žabičkou našel dobře najetého SEBASTIÁNA GORČÍKA, jenž zasunul kotouč za záda bezmocného brankáře Jekela. Asistence: Martin Kohout.
     
    29:32
    Střídaní brankářů v týmu VHK ROBE Vsetín. Brankáře Michala Šurého nahrazuje Pavel Jekel.
     
    29:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie odskakuje do tříbrankového trháku! Útočnou akci vedl Kohout a poslal kotouč do jízdy na levé křídlo VÁCLAVU SKUHRAVÉMU, jenž napřáhl a prostřelil Šurého mezi nohy. Asistence: Martin Kohout.
     
    28:42
    Kovačevič přišel na útočné modré čáře o puk a do samostatného úniku se hnal vsetínský Karafiát, zkoušel střelu nad lapačku, ale Novotný svůj tým opět podržel a lapačkou slibnou šanci Vsetína zneškodnil!
     
    27:47
    David Vítek nyní ostřel sestřelil u mantinelu Sičáka, zbytečného faulu se dopustil ve signalizované výhodě. Vsetínský útočník po dlouhé poradě hlavních arbitrů fasuje nejvyšší trest, tedy pět minut + trest do konce utkání. Za Karlovy Vary si menší trest odsedí Ondřej Šafář, dvě minuty vysoká hůl.
     
    23:58
    Vsetínu se podařilo vstřelit branku, hlavní rozhodčí ji však k velké nelibosti domácích příznivců neuznává pro vysokou hůl.
     
    21:37
    Slováček nyní dokázal kotouč zavést až do útočného pásma, kde dokázal uvolnit Podešvu, ten už měl brankáře Novotného na lopatě, ale kotouč zastavila tyč! Obrovské štěstí měl nyní karlovarský tým.
     
    20:46
    Vsetín si zahraje třetí přesilovou hru v dnešním utkání, dvě minuty za podražení pro Jaromíra Kverku.
     
    15:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá přesilovou hru a navyšuje svůj náskok na dvě branky. Brankova situace začala u Kovačeviče, jenž vypálil kotouč od modré čáry, jeho střela byla zblokována vsetínským obráncem a kotouč se odrazil na hůl PETRA STLOUKALA, jenž dokázal prostřelit vsetínského brankáře. Asistence: Sabahudin Kovačevič, Matic Podlipnik.
     
    14:39
    Přesilová hra pro Karlovy Vary, dvě minuty za sekání fasuje Tomáš Frolo.
     
    13:46
    Protasenja nyní poslal kotouč zpoza branky na Březinu, vsetínský útočník byl před Novotným zcela sám, zkusil kličku do bekhendu, ale nedokázal puk zvednout nad beton karlovarského brankáře!
     
    11:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Nenápadné nahození v podání hostujícího MICHALA PLUTNARA doputovalo až za záda vsetínského brankáře Šurého. Asistence: Jakub Flek, Stanislav Balán.
     
    07:36
    Nyní trochu zbytečně překročil pravidla karlovarský Henri Tuominen, když bez puku nedovoleně atakoval Podešvu, odsedí si dvě minuty za krosček.
     
    04:08
    Vsetínští dokázali skoro celou minutu držet Karlovy Vary pod tlakem, ale Slováček dostává trest za sekání, když se snažil kotouč vydolovat z pod rukavice brankáře Novotného. Čeká nás hra ve čtyrech na obou stranách a potrvá šedesát sedm vteřin.
     
    03:15
    Vsetín si zahraje první přesilovou hru v dnešním utkání, s důrazem před brankou to přehnal Ondřej Beránek a po zásluze fasuje dvě minuty za krosček.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Plutnar (Flek, Balán), 16. Stloukal (Kovačevič, Podlipnik), 30. Skuhravý (Kohout), 34. Gorčík (Kohout), 41. T. Rachůnek (Balán), 54. Flek (Podlipnik, Balán)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (30. Jekel) – Janáček, Teper, D. Krenželok, Slováček, Frolo, Holomek, Ostrčil – Karafiát, Podešva, Vávra – Protasenja, Kucharczyk, Březina – Markovič, Kopta, P. Beránek – Vítek, Šilhavý, Kajaba.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Sičák (A), Šenkeřík, M. Rohan, Plutnar (A), Podlipnik, Kovačevič, Šafář – T. Rachůnek, Balán, Flek – Stloukal, Kverka, Kohout – Skuhravý (C), Gorčík, Vrdlovec – Tuominen, O. Beránek, Šik.

    Rozhodčí: Čech, Kopeček – Lukš, Gančarčík

    Diváci: 4650
    Vsetín 0 4 K. Vary
    #1 Úterý 27.02.2018 • 17:30
    K. Vary - Vsetín 5:1
    #2 Středa 28.02.2018 • 17:30
    K. Vary - Vsetín 5:0
    #3 Sobota 03.03.2018 • 17:30
    Vsetín - K. Vary 0:6
    #4 Neděle 04.03.2018 • 17:30
    Vsetín - K. Vary 2:5
    bahis siteleri