Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Arizona – Ottawa 2:1 (kon.) | Washington – Toronto 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 2:3 (kon.)
Colorado – Nashville 3:4 (po pr.) | Florida – Philadelphia 4:1 (kon.) | Anaheim – Chicago 6:3 (kon.)
New Jersey – Vegas 2:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:2 (3:1, 2:1, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 04.03.2018, 02:00 • Navy-Marine Corps Memorial Stadium, Annapolis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:49 Jakub VRÁNA - 5:2
     
    30:49
    Washington právě vstřelil branku!
    JAKUB VRÁNA se po nádherné kolmé přihrávce od Jevgenije Kuzněcova řítil sám na bránu a prudkou střelou zápěstím samostatný únik v mezikruží zakončil střelou mezi betony Frederika Andersena! Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Dmitrij Orlov.
    28:05 John CARLSON - 4:2
     
    28:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Frederik Andersen dobře zasáhl proti střele Jaye Beagla z levého kruhu a pravým betonem puk vyrazil, jenže Chandler Stephenson si ho potáhl k levé tyči, kde z nulového úhlu poslal kotouč před brankoviště a JOHN CARLSON po jeho zpětné bekhendové přihrávce skóroval do prázdné brány! Asistence: Chadler Stephenson a Jay Beagle.
    27:22 Nazem KADRI - 3:2
     
    27:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    NAZEM KADRI se po pěkné bekhendové přihrávce Patricka Marleaua dostal na vrcholu pravého kruhu k nahození, které od hrazení nad levým betonem Bradena Holtbyho zaplulo do brány! Maple Leafs jsou zpět v zápase! Asistence: Patrick Marleau a Travis Dermott.
    16:20 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:1
     
    16:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Jevgenij Kuzněcov na pravém křídle nabral rychlost a už to vypadalo, že bude objíždět bránu, jenže u pravé tyče bekhendem z více než nulového úhlu poslal puk před brankoviště, kam si najel NICKLAS BÄCKSTRÖM a z blízkosti se nemýlil! Capitals využili i druhou přesilovou hru a vedou nad Torontem 3:1! Asistence: Jevgenij Kuzněcov a John Carlson.
    06:19 Alexandr OVEČKIN - 2:1
     
    06:19
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN si najel před Frederika Andersena na přihrávku Toma Wilsona zpoza brány a z blízkosti zamířil do pravého horního rohu brány! Maple Leafs sice rychle vyrovnali, jenže Capitals opět vedou! Asistence: Tom Wilson a Nicklas Bäckström.
    05:20 Zach HYMAN - 1:1
     
    05:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Roman Polák na pravém křídle od modré čáry nahodil puk zápěstím před bránu, kde se od brusle ZACHA HYMANA odrazil po ledě pod pravým betonem Bradena Holtbyho ke vzdálenější levé tyči – 1:1! Asistence: Roman Polák.
    03:50 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    03:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Nicklas Bäckstrom vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Frederik Andersen vyrazil puk pouze před sebe, čehož využil JEVGENIJ KUZNĚCOV, který si rychle srovnal puk na hůl a po ledě ho zametl k levé tyči! Capitals udeřili jako první a po využití přesilové hry vedou 1:0! Asistence: Nicklas Bäckström a John Carlson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Kuzněcov (Bäckström, Carlson), 7. Ovečkin (T. Wilson, Bäckström), 17. Bäckström (Kuzněcov, Carlson), 29. Carlson (Stephenson, Beagle), 31. J. Vrána (Kuzněcov, Orlov) – 6. Hyman (R. Polák), 28. Kadri (Marleau, Dermott)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orlov, Niskanen, Kempný, Carlson, Orpik (A), Djoos – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Connolly, Eller, Burakovsky – Stephenson, Beagle, Smith-Pelly. Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (32. McElhinney) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Dermott, R. Polák – Marleau, Kadri, Marner – Hyman, Plekanec, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Co. Brown – Komarov (A), D. Moore, Kapanen. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Kelly Sutherland. Čároví: Tim Nowak, Pierre Racicot

    Diváci: 29516
    thejrc.org