Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Arizona – Ottawa 2:1 (kon.) | Washington – Toronto 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 2:3 (kon.)
Colorado – Nashville 3:4 (po pr.) | Florida – Philadelphia 4:1 (kon.) | Anaheim – Chicago 6:3 (kon.)
New Jersey – Vegas 2:3 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
Nashville Predators
Neděle 04.03.2018, 21:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:49:25)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Ellis (NSH) 1+2
    2. Filip Forsberg (NSH) 1+0
    3. Mikko Rantanen (COL) 1+0
     
    Střely na branku: 25 – 30
     
    Je konec! Nashville po minutě prodloužení rozhodl o svém triumfu! Colorado sice mělo příležitost, jenže Gabriel Landeskog si v mezikruží neporadil se zpracováním. Na druhé straně se ke střele dostal Filip Forsberg a překvapivě rozhodl! Nashville tak protáhl svou vítěznou sérii už na osm zápasu!
     
    Konec zápasu.
    61:07 Filip FORSBERG - 3:4
     
    61:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville vítězí a prodlužuje svou vítěznou sérii! FILIP FORSBERG si vzal puk ve středním pásmu, projel s ním přes modrou čáru a střelou z ostrého úhlu překonal Varlamova střelou mezi betony! Asistence: Ryan Ellis, Viktor Arvidsson.
     
    60:33
    Gabriel Landeskog mohl zakončovat po přihrávce mezi kruhy, jenže kotouč mu na poslední chvíli přeskočil přes čepel. Hosté měli štěstí.
     
    60:10
    Nashville uspěl na úvodním vhazování prodloužení. Arvidsson projel s pukem do útočného pásma, jenže tam o něj rychle přišel.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 25 – 29
     
    Šedesát minut hokeje nám o vítězi dnešního střetnutí nerozhodlo! Colorado sice během třetí třetiny otočilo vývoj střetnutí, jenže v jejím závěru se Nashville rozhodl pro hru bez brankáře a Ryan Ellis vyrovnal na 3:3! O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:12
    P. K. Subban ještě zkoušel strhnout vítězství na stranu Nashvillu. Jeho střelu zápěstím ukryl Varlamov mezi betony. Vhazuje se po jeho levici.
    58:54 Ryan ELLIS - 3:3
     
    58:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nashville se při hře bez brankáře usadil před brankou Colorada a dočkal se vyrovnání! Obrovský tlak vyústil v přihrávku na levý kruh a RYAN ELLIS našel mezírku mezi Varlamovem a tyčí! Asistence: P. K. Subban, Ryan Johansen.
     
    58:30
    Rinne už je na střídačce a Nashville zkouší vyrovnat v šesti bruslařích!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:38
    Carl Söderberg dojel puk v rohu obranného pásma. Domácí hokejista se prodral k odraženému puku a před Forsbergem jej vyhodil do bezpečí.
     
    57:12
    Patrik Nemeth rozjel akci domácího celku z obranného pásma. Colorado stále nepouští soupeře do útoku a tlačí se za výhrou.
     
    56:24
    Rantanen projel po levém křídle do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho dělovku vykopl Rinne před sebe, kde úřadovali obránci Predátorů.
     
    56:03
    Tyson Barrie obětavě skočil za odraženým kotoučem a před rozjetým hokejistou Nashvillu jej vypíchl za modrou čáru. Domácí bojují o play-off.
     
    55:32
    Blake Comeau ze středního pásma nahodil puk za branku Nashvillu. Rinne musel ven z branky, jenže hostům se nyní nedaří založit akci.
     
    55:10
    Nashvillu rázem nezbývá moc času. Hosté se okamžitě nastěhovali do útočného pásma, ale nemohou vyvézt puk z přetlačované za brankou.
    54:22 Mikko RANTANEN - 3:2
     
    54:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado využívá přesilovou hru a poprvé v utkání se ujímá vedení! Domácí se usadili v útočném pásmu. Nathan MacKinnon vyslal riskantní přihrávku na pravou stranu a MIKKO RANTANEN nedal Rinnemu šanci! Asistence: Nathan MacKinnon, Tyson Barrie.
     
    54:00
    Nashville zahajuje oslabení na výbornou. Hosté uspěli na vhazování před vlastní brankou a Mike Fisher vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    53:43
    Colorado bude hrát přesilovou hru! Watson vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    53:33
    Tyson Barrie střílel od modré čáry, ale obránce Nashvilli se obětavě položil do jeho zakončení a holení zablokoval přízemní projektil
     
    52:35
    Matt Irwin dojel nahozený kotouč, jenže Colorade se k němu ihned probojovalo. Domácí hráči se znovu usadili v útočném pásmu a čekají na svou možnost.
     
    52:04
    Gabriel Bourque v útočném pásmu převzal odražený puk a zadovkou hledal Kerfoota. Druhý jmenovaný však přes Coltona Sissonse nedokázal vystřelit.
     
    51:22
    Ryan Johansen obdržel přesnou přihrávku na modrou čáru a všiml si rozjetého Forsberga. Druhý jmenovaný ale z rohu kluziště Varlamova neohrozil.
     
    51:12
    Kevin Fiala se dostal k odraženému kotouči a výhozem o mantinel poslal kotouč ven z obranného pásma. Nashville se vymanil z velkého tlaku.
     
    50:25
    Ryan Hartman dotíral na rozehrávku Colorada na modré čáře. Hostující hokejista bez váhání přilepil jednoho z domácích hráčů na mantinel.
     
    50:03
    Další akci Nashvillu zastavuje postavení mimo hru. Juuse Saros byl příliš netrpělivý a přejel modrou čáru ještě před kotoučem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    49:22
    Nashville se usadil před brankou Colorada. Nick Bonino se snažil tečovat prudké nahození od levého mantinelu, ale bekhendem trefil jen Varlamova.
     
    48:35
    Nikita Zadorov dostal pěknou přihrávku na modrou čáru. Domácí obránce napřáhl ke střele příklepem, jenže jeho dělovka minula branku.
     
    48:10
    Blake Comeau spěchal za dlouhým nahozením do útočného pásma. Tělem si jej ale pokryl P. K. Subban, který mu nedovolil zakončit.
     
    47:35
    Carl Söderberg napadal rozehrávku Nashvillu v rohu útočného pásma. Domácí hokejista hledal Nemetha, ale našel jen Nicka Bonina.
     
    47:00
    Varlamov vyjel za vlastní branku, kde zastavil prudké nahození a přenechal kotouč Zadorovovi. Colorado teď může zaútočit.
     
    46:25
    Colin Wilson za vlastní brankou dojel odražený kotouč. MacKinnon se po jeho pobídce tlačil mezi kruhy, ale jeden z obránců mu zamezil v zakončení.
     
    46:10
    Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka po levém křídle prosvištěla přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    45:38
    Ryan Johansen si nabruslil na krásnou přihrávku na útočnou modrou čáru. Hostující útočník si hledal střeleckou pozici, ale obránce jeho ránu zablokoval.
     
    45:15
    Nashville se ihned tlačí do útoku. Forsberg operoval na levém křídle, jenže bekhendovou přihrávkou neoslovil nikoho v bílém dresu.
    44:38 Matt NIETO - 2:2
     
    44:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! MATT NIETO projel s pukem ze středního pásma do útočného pásma a z ostrého úhlu prověřil hostujícího brankáře! Rinne puk vyrazil nad sebe a Fiala si jej nešťastně srazil do branky! Bez asistence.
     
    44:20
    Juuse Saros dojel vyhození domácího celku do obranného pásma Nashvillu a před dotírajícím Nietem odehrál kotouč bekhendem.
     
    44:06
    Až nyní se přerušuje hra! Varlamov schoval puk do lapačky po Forsbergově střele od modré čáry. Vhazuje se po levici domácího brankáře.
     
    43:35
    Gabriel Landeskog vybojoval puk v rohu útočného pásma. Landeskog se skvěle zbavil obránce, jenže při bruslařském manévru se poroučel k zemi.
     
    43:02
    Varlamov musel dávat pozor na střelu z ostrého úhlu. Domácí brankář ale stačil utěsnit mezírku u pravé tyče domácí branky a vyrazil puk do rohu.
     
    42:35
    Alexander Kerfoot projel do útočného pásma za vlastním nahozením. Domácí útočník zpoza branky našel Nemetha, který bez přípravy vypálil mimo.
     
    42:05
    Samuel Girard na modré čáře naznačil střelu, ale nakonec ještě hledal spoluhráče na pravém křídle. Nikdo v červeném se nedostal do zakončení.
     
    41:37
    Domácí v plném počtu.
     
    41:10
    Alexander Kerfoot vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a Patrik Nemeth puk pohotově vyhodil přes všechny čáry. Nashville musí začít od své branky.
     
    40:40
    Střela z levé strany útočného pásma Varlamova nemohla ohrozit. Domácí brankář si pokryl mezírku u pravé tyče a kotouč stejně minul branku.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Nashville v jejím úvodu dohrává přesilovou hru. Za svůj prohřešek pyká Nieto.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 18 – 15
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách může být spokojenější hostující Nashville. V prostřední části hry jsme viděli velký počet vyloučení na obou stranách. Jedinou přesilovku ale dokázal využít Nashville. Po pěkné přihrávce se z levého kruhu prosadil Kyle Turris! Vedoucí celek Západní konference v početní převaze vstoupí i do třetí části hry. Svůj dvouminutový trest si bude odpykávat Zadorov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Zadorov neunesl souboj u střídačky domácího celku a dostává dvě minuty za hrubost!
     
    39:20
    Matt Irwin se středem ledové plochy prokličkoval do útočného pásma, dojel vlastní nahození do rohu kluziště, ale už nedokázal přesně přihrát.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:35
    Bonino táhl akci Nashvillu po levém křídle. Hostující útočník obešel Rantanena, ale na dalšího hokejistu v červeném dresu si už netroufl.
     
    38:03
    Tyson Barrie si na modré čáře řekl o přihrávku z levého křídla a pohotově se opřel do kotouče. Jeho dělovka jen těsně minula branku.
     
    37:40
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    37:00
    Varlamov poněkolikáté v utkání vyjen ven z branky, aby spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou. Tentokrát puk málem daroval soupeři.
     
    36:29
    Tyson Barrie středem ledové plochy prosvištěl do útočného pásma, nicméně nikdo v červeném dresu mu nepřišel pomoci. Nashville se ubránil.
     
    36:10
    Alexej Jemelin projel s kotoučem podél levého mantinelu až do útočného pásma, jenže nahození se mu vůbec nepovedla a puk prosvištěl kolem branky.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Gabriel Landeskog – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Viktor Arvidsson – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    35:05
    Blake Comeau v obranném pásmu Nashvillu zastavil soupeřovo vyhození po mantinelu. Comeau ihned střílel, ale Rinne byl na místě.
     
    34:25
    Kyle Turris se v mezikruží natahoval po bekhendové přihrávce z rohu útočného pásma. Turris se sice zbavil obránce, jenže do zakončení se už nedostal.
     
    34:00
    Rinne zastavil prudké nahození do obranného pásma Nashvillu. Hostující brankář ihned vyklepal puk z lapačky a přenechal jej obránci.
     
    33:15
    Viktor Arvidsson dostal parádní přihrávku do jízdy, prosmýkl se s pukem za modrou čáru, nicméně příklepem nezamířil mezi tři tyče domácí branky.
     
    33:00
    Domácí hokejista Matt Nieto zůstává na střídačce v hlubokém předklonu. Domácí útočník podle všeho schytal v souboji bolestivý zásah.
     
    32:22
    Mike Fisher dostal krásnou zpětnou přihrávku mezi kruhy! Hokejista Nashvillu si puk připravil ke střele zápěstím, jenže z mezikruží minul branku!
     
    32:00
    P. K. Subban zavezl puk za branku Nashvillu a počkal s rozehrávkou. Zadák Predátorů poté nahodil puk na levou stranu. Nick Bonino však kotouč nezískal.
     
    31:27
    Hosté v plném počtu.
     
    31:03
    Další parádní ukázka defenzivní práce Nashvillu. Domácím fanouškům se hra Colorada přestává líbit. Z tribun se během nevýrazné přesilovky ozývá pískot.
     
    30:29
    Hosté znovu vybojovali odražený kotouč a bez váhání jej poslali přes všechny čáry. Varlamov tentokrát vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    30:07
    Coloradu se v přesilovce zatím nedaří. Domácí se prakticky nemohou usadit v útočném pásmu. Nashville skvěle brání.
     
    29:27
    A další přesilovka pro Colorado! Dvě minuty za podražení si vysloužil Viktor Arvidsson.
     
    29:15
    Ryan Johansen si převzal odražený kotouč, projel do útočného pásma, jenže přes dobře postaveného Siemense nezamířil mezi tři tyče.
     
    29:05
    Tyson Jost dotíral na obránce Nashvillu v rohu útočného pásma. Jost se nemohl probít ke kotouči a pomohl si zákrokem na hraně pravidel. Tentokrát se však nevylučuje.
    28:08 Kyle TURRIS - 1:2
     
    28:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville tentokrát využívá přesilovou hru a ujímá se vedení! KYLE TURRIS obdržel v přesilovce přihrávku na levý kruh a střelou bez přípravy prostřelil Varlamova pod lapačkou!
     
    27:37
    Další přesilovku si zahraje Nashville! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Landeskog.
     
    27:22
    Nashville se snad poprvé během prostřední periody usadil v útočném pásmu. Fisher se natahoval po přihrávce, ale Blake Comeau puk přizvedl mezi diváky.
     
    27:06
    Mike Fisher projel s pukem do útočného pásma, přehodil si jej na forhend, jenže zápěstím trefil jen beton domácího brankáře Varlamova.
     
    26:35
    Filip Forsberg spěchal za nahozením do středního pásma. Nikdo v bílém mu však nepřišel pomoci a obrana Colorada s přehledem uklidnila hru.
     
    26:15
    Zadáci Nashvillu nyní uklidňují hru za vlastní brankou. Colorado totiž vlétlo do druhé třetiny velmi aktivně a defenzíva Predátorů má plné ruce práce.
     
    25:33
    Mikko Rantanen si mezi kruhy nabruslil na přihrávku zpoza branky, jenže v tísni kotouč nezasáhl zrovna ideálně a jeho pokus minul hostující klec!
     
    25:10
    Viktor Arvidsson projel s pukem do útočného pásma a těsně za modrou čárou napřáhl k dělovce příklepem. Jeho projektilu ale scházela přesnost.
     
    24:12
    Hosté v plném počtu.
     
    24:00
    Hosté znovu vyhazují puk přes všechny čáry. Nashville podle všeho ustojí i druhé oslabení v dnešním střetnutí. Colorado ale ještě může zaútočit.
     
    23:20
    Tyson Jost ještě udržel pro Colorado útočné pásmo. Domácí hokejista poté přihrál na modrou čáru, jenže Nathan MacKinnon už nestihl napřáhnout.
     
    23:00
    Colton Sissons dojel odražený puk v rohu obranného pásma a bez dlouhého přemýšlení jej vyhodil přes všechny čáry. Colorado musí začít od své branky.
     
    22:12
    Bude se vylučovat! Colorado si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podražení dostává Kevin Fiala.
     
    22:00
    Varlamov vyjel ven z branky a za domácí klecí zkrotil prudké nahození po mantinelu. Dotírající Forsberg na kotouč nedosáhl.
     
    21:35
    Bonino nahodil puk bekhendem do rohu útočného pásma. Nikdo v bílém dresu jeho pobídku nedojel. Tyson Barrie uklidňuje hru za brankou.
     
    21:10
    Bonino táhl akci Nashvillu po pravém křídle. Důrazný obránce k němu přistoupil na modré čáře a přitlačil jej k mantinelu. Hosté mohou uklidnit hru.
     
    20:35
    Landeskog od mantinelu nahodil puk na branku soupeře, jenže Rinne jeho pokus viděl a bez problémů puk vykopl betonem.
     
    20:10
    Nashville uspěl v úvodním vhazování druhé třetiny. Nashville se tlačil do útoku, jenže obrana Colorada v čele se Zadorovem uspěla.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    První třetina je minulostí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali svižný hokej! Do utkání vstoupil lépe hostující Nashville a už ve čtvrté minutě se prosadil Austin Watson! Colorado ale dokázalo vyrovnat. Nikita Zadorov naskočil na led z trestné lavice a svůj únik zakončil střelou k tyči! Domácí poté dokonce mohli přidat vedoucí branku, ale Rinne skvěle zasáhl. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:35
    Gabriel Landeskog dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma. Švédský útočník se pokoušel o zakončení, ale obrana Nashvillu hraje obětavě.
     
    18:10
    Alexander Kerfoot poslal prudkou přihrávku po mantinelu do rohu kluziště. Kotouč si poté převzal MacKinnon, jenže obrana Nashvillu mu zabránila v zakončení.
     
    17:51
    Také Colorado si v závěru první třetiny zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za krosček dostává Ekholm.
     
    17:10
    Kyle Turris projel s pukem do útočného pásma, jenže v rohu kluziště k němu přistoupili hned dva hokejisté Colorada. Domácí mohou zaútočit.
     
    16:25
    Rinne musel předvést dobrý zákrok! Hostující brankář se ale stačil roztáhnout v brankovišti a špičkou betonu vykopl puk mimo tři tyče.
     
    16:05
    P. K. Subban dostal nabito na modrou čáru, zpracoval si kotouč a pokusil se o zakončení. Jeho střela zápěstím ale prosvištěla kolem zadní tyče.
     
    15:24
    Další přerušení hry! Irwin si podle všeho pomohl přihrávkou rukou. Po přerušení hry se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    15:08
    Mike Fisher poslal kotouč do útočného pásma, ale tam už dříve projel Ryan Ellis. Čárový rozhodčí si toho všiml a odpískal ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    14:23
    Nashvillu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Prudké nahození na pravou stranu nedojel nikdo v bílém dresu. Zakázané uvolnění.
     
    14:06
    Varlamov musel dávat pozor na střelu od modré čáry. Domácí brankář toho moc neviděl, ale se štěstím našel skulinku a vyrazil puk mimo tři tyče.
     
    13:11
    A hostující brankář musel hasit další nebezpečí! Tentokrát se Rinne bleskově přemístil k levé tyči, kde zastavil bekhendové zakončení Kerfoota!
    12:57 Nikita ZADOROV - 1:1
     
    12:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! NIKITA ZADOROV naskočil z trestné lavice zpátky do hry, dostal přihrávku do úniku a dělovkou k tyči překonal bezmocného Rinneho! Asistence: Carl Söderberg, Anton Lindholm.
     
    12:49
    Domácí v plném počtu.
     
    12:10
    Gabriel Landeskog skvělým napadáním vytlačil útočníky Nashvillu za modrou čáru. Domácí celek soupeře prakticky nepouští do útočného pásma.
     
    11:50
    Nick Bonino operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Poté poslal přihrávku na modrou čáru, jenže Forsbergovi puk utekl za modrou čáru.
     
    11:15
    Colorado začalo v oslabení velice dobře. Tyson Barrie se dostal k odraženému kotouči a vyhodil jej z obranného pásma za branku Nashvillu.
     
    10:49
    Bude se vylučovat! První přesilovou hru dnešního utkání si zahraje Nashville. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Nikita Zadorov.
     
    10:28
    Filip Forsberg se na pravém kruhu probil k odraženému kotouči a pohotově zakončil. Varlamov jeho střelu viděl a ramenem vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    10:12
    Filip Forsberg vybojoval puk v útočném pásmu a z ostrého úhlu se snažil překonat Varlamova. Domácí brankář ale utěsnil mezírku u pravé tyče.
     
    09:35
    Mattias Ekholm nahodil puk do rohu útočného pásma. Patrik Nemeth byl u kotouče jako první a bekhendem jej s pomocí mantinelu vyhodil do středního pásma.
     
    09:12
    Mattias Ekholm táhl akci Nashvillu po levém křídle, jenže ve středním pásmu udělal oblouk a zavezl kotouč zpátky za vlastní branku.
     
    08:25
    Calle Järnkrok před brankou Colorada lehce tečoval prudké nahození od levého mantinelu. Varlamov ale stačil vykopnout pravý beton a puk vyrazil.
     
    08:02
    Blake Comeau si nabruslil na zpětnou přihrávku mezi kruhy a bez váhání zakončil! Jeho dělovka prosvištěla kolem pravé tyče!
     
    07:21
    Až nyní musel Varlamov opět zasahovat. Domácí brankář se bleskově přesunul k pravé tyči a zastavil dělovku příklepem. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    07:10
    Ryan Johansen vybojoval puk v rohu obranného pásma, vybruslil s ním po levém křídle, ale nikdo v bílém se tentokrát nedostal do zakončení.
     
    06:34
    Na druhou stranu se s kotoučem probíjel Nathan MacKinnon. Domácí tahoun projel mezi kruhy, jenže jeho střela zápěstím skončila ve výstroji Rinneho.
     
    06:12
    Austin Watson ve středním pásmu vybojoval kotouč pro hokejisty Nashvillu a bekhendem našel Mikea Fishera. Nashville je zatím jasně lepší.
     
    05:40
    Nikita Zadorov projel s kotoučem do útočného pásma, navedl si puk na forhend, jenže jeho střelu zápěstím hostující brankář s přehledem vyrazil.
     
    04:45
    Mike Fisher nahodil puk za branku Colorada. Nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl a Colorado může znovu vyrazit do útoku.
     
    04:10
    P. K. Subban podržel kotouč za vlastní brankou a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i domácí lodivod.
     
    03:45
    Colorado se ihned tlačí do útoku a snaží se přispěchat s odpovědí. Zadáci Nashvillu ale pracují na jedničku a nenechávají domácím prostor.
    03:09 Austin WATSON - 0:1
     
    03:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se hned v úvodu dnešního utkání ujímá vedení! Hosté zatlačili soupeře před jeho branku. AUSTIN WATSON si s pukem vybruslil do střelecké pozice a s pomocí teče jednoho z obránců dopravil puk za Varlamova! Asistence: Colton Sissons, Mattias Ekholm.
     
    02:29
    Nathan MacKinnon se v obranném pásmu probil k odraženému kotouči a bekhendem jej vyhodil do středního pásma. Nashville může pokračovat v útočení.
     
    02:09
    Patrik Nemeth se musel rychle vrátit za vlastní branku, kam přiletělo prudké nahození z levé strany. Domácí obránce ale nedokázal přesně rozehrát.
     
    01:32
    Patrik Nemeth nahodil puk do rohu útočného pásma. Nahození domácího obránce dojel jen obránce Jemelin. Nashville může zaútočit.
     
    01:04
    Tyson Barrie projel s kotoučem do útočného pásma a z pravé strany zakončil zápěstím. Jeho svižná střela prosvištěla kolem branky.
     
    00:35
    Poprvé v utkání se do útoku vydalo také Colorado. Domácím se ale vůbec nepovedla rozehrávka a prudké nahození končí na zakázaném uvolnění.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Nashville se ihned tlačil do útoku, ale nahození do rohu útočného pásma zastavili domácí zadáci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Colorado bude hrát v červeném, zatímco Nashville přijel do Denveru v bílých dresech.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne utkání o několik minut později.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Nashville Predators

    Nashville v letošním ročníku prožívá opravdu povedenou sezónu. Na svém kontě má devadesát jedna bodů a vévodí Západní konferenci. K tomu se navíc může pyšnit nejlepší defenzívou celé soutěže. Dosud inkasoval pouze 165 branek. Na kluzištích soupeřů je Nashville navíc úplně nejlepším celkem v celé soutěži. V minulém utkání zvítězil v prodloužení na kluzišti Vancouveru.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z kanadskoamerické NHL. Společně se podíváme na střetnutí mezi Coloradem Avalanche a Nashvillem Predators. Duel startuje ve 21 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Zadorov (Söderberg, A. Lindholm), 45. Nieto, 55. Rantanen (MacKinnon, Barrie) – 4. Watson (Sissons, Ekholm), 29. Turris, 59. Ellis (P. K. Subban, Johansen), 62. F. Forsberg (Ellis, Arvidsson)


    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, A. Lindholm, Siemens – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – C. Wilson, Kerfoot, Jost – Nieto, Söderberg, Comeau – G. Bourque, Toninato, Compher.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – P. K. Subban, Jemelin, Ellis, Ekholm, Irwin, Bitetto – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Hartman, Turris, Fiala – Järnkrok, Bonino, Salomäki – Watson, Fisher, Sissons.
    bahis siteleri