Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Arizona – Ottawa 2:1 (kon.) | Washington – Toronto 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 2:3 (kon.)
Colorado – Nashville 3:4 (po pr.) | Florida – Philadelphia 4:1 (kon.) | Anaheim – Chicago 6:3 (kon.)
New Jersey – Vegas 2:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 04.03.2018, 21:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:39 Travis KONECNY - 4:1
     
    56:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přecejen se i Philadelphia dočkává gólového příspěvku. Nejprve vypálil od modré čáry Manning, tento pokus však skončil pouze v závaru před domácí brankou, kde se nejrychleji zorientoval TRAVIS KONECNY a jeho dorážka znamená snížení na 1:4. Asistence: Brandon Manning, Claude Giroux.
    42:47 Jonathan HUBERDEAU - 4:0
     
    42:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Jako přes kopírák. Přibližně tak by se daly popsat situace, ze kterých se dnes domácímu celku daří skórovat. Tentokrát se do úniku dostal JONATHAN HUBERDEAU, který našel mezeru mezi Mrázkovými betony a zařizuje svému týmu pohodový náskok o 4 branky. Asistence: Jamie McGinn.
    38:06 Jevgenij DADONOV - 3:0
     
    38:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté dnes doplácí na chyby v útočné třetině. Couturier vyslal přihrávku na spoluhráče, jehož hokejku kotouč přeskočil a dostal se k Barkovovi. Ten našel před sebou volného JEVGENIJE DADONOVA, který dnes skóruje již podruhé. Asistence: Aleksander Barkov.
    14:49 Jevgenij DADONOV - 2:0
     
    14:49
    Florida právě vstřelila branku!
    JEVENIJ DADONOV se dostal do dobré pozice před Mrázka. Vedle sebe měl pouze hostujícího Gostisbehera, ten mu však ve střele nijak nezabránil a Dadonov měl perfektní výhled a dostatek prostoru na zakončení. Florida se tedy ujímá vedení o dva přesné zásahy pár minut před koncem úvodního dějství. Asistence: Nick Bjugstad, Aaron Ekblad.
    02:41 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    02:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida využívá přesilovou hru. ALEKSANDER BARKOV dostal přihrávku na modrou čáru, dostal se úplně sám před Mrázka a svou nechytatelnou ránou ho dokázal překonat, Mrázek se nestihl včas přemístit, na úvodní branku zápasu jsme tedy moc dlouho nečekali. Asistence: Roberto Luongo, Keith Yandle.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 3. Barkov (Luongo, Yandle), 15. Dadonov (Bjugstad, Ekblad), 39. Dadonov (Barkov), 43. Huberdeau (J. McGinn) – 57. Konecny (Manning, Giroux)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad, Yandle (A), Pysyk, Matheson (A), Petrovic, Weegar – Bjugstad, Barkov, Dadonov – Brickley, Trocheck, Huberdeau – Mamin, McCann, J. McGinn – Sceviour, MacKenzie (C), Haley.
    Philadelphia Flyers: Mrázek (Lyon) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Hägg, Gudas (C), Manning (A), Oduya – Konecny, Couturier, Giroux – Voráček, Patrick, Lindblom – M. Raffl, Laughton, Leier – Weise (A), Filppula, Lehterä.

    Rozhodčí: Hanson T. (Can), St. Laurent F. (Can
    thejrc.org