Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Arizona – Ottawa 2:1 (kon.) | Washington – Toronto 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 2:3 (kon.)
Colorado – Nashville 3:4 (po pr.) | Florida – Philadelphia 4:1 (kon.) | Anaheim – Chicago 6:3 (kon.)
New Jersey – Vegas 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
6:3 (2:0, 2:1, 2:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 04.03.2018, 22:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:32 Nick SCHMALTZ - 6:3
     
    57:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chybnou rozehrávku Ducks trestají hosté brankou! Vinnie Hinostroza po získání kotouče přihrál před pravou tyč, odkud Alex DeBrincat následně přistrčil puk na levou stranu. Tam byl zcela samotný NICK SCHMALTZ, který bezchybně trefil odkrytou branku. Asistence: Alex DeBrincat a Vinnie Hinostroza.
    54:41 Corey PERRY - 6:2
     
    54:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tohle vymyslel Cam Fowler parádně! Fowler po přihrávce na Ryana Getzlafa vystartoval mezi kruhy, kam mu vracel kotouč Getzlaf od levého hrazení. Bez zpracování Fowler našel u levé tyče nehlídaného COREY PERRYHO, který na dvakrát dopravil puk za položeného Bérubého. Asistence: Cam Fowler a Ryan Getzlaf.
    47:00 Jakob SILFVERBERG - 5:2
     
    47:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tohle je komplikace pro Hawks, které bylo na dobré cestě za zdramatizováním zápasu. Nabídku Ryana Keslera tečoval do betonů Andrew Cogliano, který následně vypíchl puk před brankáře hostí. V tu chvíli dorazil také JAKOB SILFVERBERG, jenž doklepl puk za brankovou čáru mezi betony Bérubého. Asistence: Andrew Cogliano a Ryan Kesler.
    41:07 Nick SCHMALTZ - 4:2
     
    41:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle je přesně to, co Hawks potřebovalo! Vinnie Hinostroza přistrčil puk na NICKA SCHMALTZE, který dokázal udržet kotouč přes těsnou obranu a hned na to přesně zakončil k pravé tyči z těsné blízkosti Gibsona. Asistence: Vinnie Hinostroza.
    34:59 Tomáš JURČO - 4:1
     
    34:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují v signalizované výhodě a snižují na rozdíl tří branek! Duncan Keith nabil na pravou stranu Connoru Murphymu, jehož tvrdou dělovku od hrazení tečoval těsně před brankářem Ducks clonící TOMÁŠ JURČO, čímž přizvedl kotouč nad výstroj Gibsona. Asistence: Connor Murphy a Duncan Keith.
    26:39 Jakob SILFVERBERG - 4:0
     
    26:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí trestají další nedůraz Hawks. Andrew Cogliano zpoza branky našel JAKOBA SILFVERBERGA, kterému udělal prostor ke střele Derek Grant. Proti následnému zakončení nedokázal Forsberg nijak zasáhnout. Asistence: Andrew Cogliano a Derek Grant.
    22:09 Marcus PETTERSSON - 3:0
     
    22:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nečekaná branka Ducks! Forsberg zasáhl vyrážečkou proti střele Kevina Bieksy. Kotouč se následně dostal zpět na modrou čáru, ovšem tentokrát na MARCUSE PETTERSSONA, který využil velkého provozu před brankářem Hakws a podle všeho nastřelil bránícího Oesterla, od něhož se puk srazit k levé tyči. Asistence: Kevin Bieksa a Derek Grant.
    06:14 Corey PERRY - 2:0
     
    06:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení díky obrovské nedůraznosti obrany Hawks! COREY PERRY sjel z pravého křídla až před brankoviště, kde s dovolením zastavil a z otočky se prosadil k levé tyči! Přitom ho mohl zablokoval bránící Oesterle, který ale ustoupil a dal tak prostor Perrymu. Asistence: Ryan Getzlaf a Josh Manson.
    02:23 Rickard RAKELL - 1:0
     
    02:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Využitou přesilovkou se domácí ujímají vedení! Skvěle to udělal RICKARD RAKELL, jenž se od levého hrazení prokličkoval až před branku soupeře. Ještě předtím z levého kruhu poslal puk na Ryana Getzlafa, který zpoza brány záhy vrátil kotouč na již připraveného Rakella. Asistence: Ryan Getzlaf a Brandon Montour.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 3. Rakell (Getzlaf, Montour), 7. Perry (Getzlaf, Manson), 23. M. Pettersson (Bieksa, D. Grant), 27. Silfverberg (Cogliano, D. Grant), 47. Silfverberg (Cogliano, Kesler), 55. Perry (Fowler, Getzlaf) – 35. Jurčo (C. Murphy, Keith), 42. Schmaltz (Hinostroza), 58. Schmaltz (DeBrincat, Hinostroza)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler, Montour, M. Pettersson, H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Bieksa – Rakell, Getzlaf, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Chimera, D. Grant, Kelly.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (41. Bérubé) – Keith, C. Murphy, E. Gustafsson, Seabrook, Dahlström, Oesterle – Saad, J. Toews, P. Kane – Jurčo, Anisimov, Duclair – DeBrincat, Schmaltz, Hinostroza – Sharp, Kämpf, Highmore.
    thejrc.org