Jihlava – Olomouc 3:0 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:0 (kon.)
Plzeň – Zlín 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Sparta 4:2 (kon.)
Vítkovice – Liberec 3:2 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
HC Sparta Praha
Neděle 04.03.2018, 16:20 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:20.
     
    Krásný den všem fanouškům českého hokeje. Poslední extraligové kolo nabídne utkání mezi pražskou Spartou a Chomutovem. Výsledek utkání již nic neřeší. Sparta si zahraje předkolo, Piráti play-out. V chomutovské aréně se začíná jako po celé republice v 16:20.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovští hokejisté měli po reprezentační pauze těžkou pozici. Aby si zahráli předkolo, museli vyhrát nejlépe všechny tři duely. Třinec se jim sice zdolat povedlo, v posledním kole ale Piráti prohráli 2:5 na půdě Zlína a přišli o všechny šance zahrát si o mistrovský titul. Čeká je tedy play-out a s velkou pravděpodobností se baráži Severočeši vyhnou.

    Poslední tři extraligové duely Pirátů
    Zlín 5:2 Chomutov
    Chomutov 3:2p Třinec
    Chomutov 3:4p Litvínov
     
    HC SPARTA PRAHA

    Pražané právě bojovali s Piráty o desítku, nakonec byli díky dvěma domácím výhrám v řadě úspěšnější právě hokejisté Sparty. Ti si ve vyhroceném utkání nejdříve poradili se Zlínem, o dva dny později přehráli díky hattricku Michala Řepíka Mladou Boleslav. O účast v play-off tak hokejisté v rudých dresech zabojují netradičně již v předkole.

    Poslední tři extraligové duely Sparty
    Sparta 5:2 Mladá Boleslav
    Sparta 3:2 Zlín
    Sparta 2:3p Olomouc
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Dietz, Flemming, Knot, Valach, Szathmáry, Slovák, Mrázek – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Koblasa, Skokan, V. Tomeček – Poletín, Huml, Vantuch – Lauko, Šťovíček, Hlava.

    HC Sparta Praha: J. Laco (Wolf) – T. Pavelka, T. Voráček, M. Jandus, Mikuš, Jeřábek, Švrček, Eliáš – Jarůšek, Klimek, Kudrna – Kumstát, Pšenička, Říčka – Uher, Černoch, Kropáček – O. Procházka, Komárek, Wojnar..
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Dietz, Flemming, Knot, Valach, Szathmáry, Slovák, Mrázek – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Koblasa, Skokan, V. Tomeček – Poletín, Huml, Vantuch – Lauko, Šťovíček, Hlava.

    HC Sparta Praha: J. Laco (Wolf) – T. Pavelka, T. Voráček, M. Jandus, Mikuš, Jeřábek, Švrček, Eliáš – Jarůšek, Klimek, Kudrna – Kumstát, Pšenička, Říčka – Uher, Černoch, Kropáček – O. Procházka, Komárek, Wojnar.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Brejcha, Zíka.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Krásný den všem fanouškům! Oba celky jsou již na ledové ploše a poslední kolo základní části co nevidět začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Hosté vyhráli do útoku a Lukáš Klimeš zakončoval z úhlu. Štěpán Lukeš ale lišácké zakončení zachytil, domácí následně vyhodili za branku Jána Laca.
     
    00:47
    Následně zahrál vysokou holí Vladimír Růžička a putuje na lavici hanby. Pražský celek si tak hned zahraje přesilovou hru.
     
    01:02
    Petr Koblasa se v oslabení dostal do útoku, kde byl faulován a nakonec i zakončil. Síly na ledě se vyrovnají, provinil se Martin Jandus.
     
    01:25
    Dobře to zpoza branky do ohně zkoušel Ivan Huml. Tomu se ale nikoho nakonec najít nepovedlo, kotouč skončil až ve střední třetině.
     
    01:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se do útoku dostal chomutovský obránce BRETT FLEMMING, jenž se prokličkoval podél levého mantinelu až do zakončení. Jána Laca překonal svižným zakončením na přední tyč. Bez asistence.
    01:46 Brett FLEMMING - 1:0
     
    02:07
    Piráti se hned dostali do útoku, Sklenářovi se sice zakončit nepovedlo, ale opět byl v tutovce Brett Flemming. Rychlou střelou ovšem nyní pálil jen těsně vedle branky.
     
    02:51
    Piráti jsou kompletní a hrají kratičkou přesilovku. Po opuštění kotouče mimo ledovou plochu se bude vhazovat po pravici slovenského brankáře Jána Laca.
     
    03:39
    Z úhlu to zkoušel Ivan Huml, ale trefil jen bránícího hráče těsně před Lacem. Pražané následně vyhodili kotouč na icing a hra se vrátí před Laca.
     
    04:12
    Hosté se dostali do rychlé kombinace, která byla zakončena přihrávkou na Radka Jeřábka. Ten ovšem přihrávku zachytil ve střední třetině, píská se ofsajd.
     
    04:44
    Do prvního přímého ohrožení branky Štěpána Lukeše se prokličkoval mezi dvěma obránci hostující Andrej Kudrna. Jeho slabší střela ale nebyla nebezpečná.
     
    05:11
    Po rozehře Jána Laca se do zakončení dostal hostující Tomáš Pšenička. Jeho zakončení na zadní tyčku ovšem skončilo na betonech připraveného Lukeše.
     
    05:59
    Martin Šťovíček se šikovně prodral až do útoku, na hranici pravého kruhu zakončoval na přední tyčku. Ján Laco na poslední chvíli zakročil a zamezil druhé brance.
     
    06:43
    Po nahození Sparty a zákroku Lukeše se bude pokračovat vhazováním po levici Štěpána Lukeše. Vše se uskuteční až po první komerční přestávce utkání.
     
    07:50
    Do zakončení se dostával na levém kruhu Robert Říčka. Zkoušel to na přední tyčku, ale trefil jen dobře bránícího Šimona Szathmáryho. Piráti jsou u kotouče.
     
    08:50
    Následné snažení chomutovského celku bylo ukončeno po přihrávce rukou. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    09:38
    Individuálně se do sparťanské třetiny prokličkoval domácí obránce Ronald Knot. Jeho kličkování ukončil až zákrok posledního bránícího hráče Pražanů.
     
    10:48
    Aktivita hostujícího celku byla zakončena pokusem od modré čáry, Jan Švrček ovšem trefil přímo lapačku připraveného Lukeše, jenž nejspíše celou situaci viděl.
     
    11:21
    V další akci se objevili Piráti, pokusem Bretta Flemminga od modré čáry ovšem mířil po ledě na zadní tyčku a branku nakonec neohrozil.
     
    12:47
    Od levého mantinelu se silou dostal až před branku chomutovský útočník Nicolas Hlava, zblízka se mu ovšem připraveného Jána Laca překonat nepovedlo!
     
    13:27
    Petr Kumstát to tvrdě zkoušel od modré čáry a Lukeš kotouč vyrazil. Chomutovský brankář následně zneškodnil i dorážku Roberta Říčky!
     
    13:59
    Před branku si následně sjel Petr Koblasa, jenž dal Dávidu Skokanovi loženku do prázdné branky – slovenský útočník ale neposednou gumu netrefil!
     
    14:32
    Ivan Huml následně protečoval přihrávku do ochranné sítě a hra bude pokračovat ve středu ledové plochy. Piráti stále vedou od druhé minuty 1:0.
     
    15:16
    Od levého mantinelu to střelou přes obránce zkoušel Lukáš Vantuch. Jeho zakončení ale nebylo oříškem pro Laca, ten jeho zakončení vyrazil do rohu kluziště.
     
    15:48
    Následně přišel faul hostů a Piráti si zahrají přesilovou hru. Radek Jeřábek v útoku podrazil jednoho z domácích hráčů.
     
    16:27
    Domácí celek nemá v útočném pásmu pohyb a nedaří se mu nic vymyslet. Vladimír Růžička pokazil přihrávku a Sparta se dostala s kotoučem do útoku.
     
    16:53
    Následně nerozehrál v obranném pásmu úplně ideálně Juraj Valach a kotouč skončil až u Štěpána Lukeše. Ten hru přikrytím kotouče raději přerušil.
     
    17:49
    Hosté v plném počtu.
     
    17:55
    Následně to zkoušel od levého mantinelu aktivní Pšenička. Nyní zakončoval na zadní tyčku, ale i v tomto případě střílel jen do betonů Štěpána Lukeše.
     
    18:27
    Piráti následně propadli a Richard Jarůšek se dostal po pravé straně do útoku. Svižnou střelou ovšem nedokázal překonat parádně chytajícího Lukeše!
     
    19:24
    Piráti se následně dostali do útoku a kombinovali. Juraj Valach nahazoval kotouč do chlumu hráčů, v tomto prostoru se ovšem nikdo z domácích neprosadil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první třetina, která nabídla pár zajímavých akcí, šancí a aktivní hokej. Jediná branka padla ve druhé minutě, kdy skóroval ve hře čtyř proti čtyřem chomutovský bek Brett Flemming. Nabuzený mladý hostující celek se ale snaží a hraje pohledně, dobře chytá domácí Štěpán Lukeš.

    Střely na branku: 7:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Piráti se hned hnali do útoku, ale dostali se do ofsajdu, jenž je posouzen jako úmyslný. Pokračovat se tak bude vhazováním po levici Štěpána Lukeše.
     
    20:54
    Od pravého mantinelu nahazoval na branku Sparty bek Ronald Knot. Kotouč se ale nakonec nestal obětí teče a Ján Laco ani nemusel zasahovat.
     
    21:38
    Následně Sparta zahrála na icing a vhazovat se bude opět před bývalým chomutovským brankářem, jenž po Vánocích odešel právě do Sparty.
     
    22:25
    Spartě se na startu třetiny dosud nepovedlo dostat se pořádně ke kotouči. Pražané již dvakrát vyhodili na icing a nyní byla nějakou dobu pod tlakem.
     
    23:35
    Po přejetí modré čáry zakončoval obránce Jaroslav Mrázek. Jeho nahození ovšem skončilo na hokejce Jána Laca a pokračuje se hrou Sparty.
     
    24:00
    Ondřej Procházka mohl zakončovat, skákavý kotouč se pokoušel dostat do branky, ale najel jen do Lukeše. Hostující hráč tak inkasuje dvě minuty za napadení.
     
    24:27
    Jakub Sklenář se následně zjevil v dobré šanci. Po přihrávce zpoza branky zakončoval, zařízení ovšem trestuhodně minul. Sparta se následně dostává do útoku.
     
    25:15
    Hosté se následně dostali do útoku, kde dlouho napadali a domácí se nedostali do útoku. Piráti nyní kombinují za brankou a vymýšlejí útočnou akci.
     
    25:44
    Brett Flemming zakončoval poslední přesilovkou akci svého celku, od modré čáry ovšem střílel jen do prsou připraveného Jána Laca. Hosté jsou kompletní.
     
    26:27
    Hned se hokejisté Sparty dostávali do útoku, zastavila je ovšem ofsajdová pozice. Po komerční přestávce se tak bude vhazovat ve středu ledové plochy.
     
    27:07
    Po přejetí modré čáry se střelou přes obránce pokoušel prosadit domácí Vantuch. Jeho pokus byl ovšem zblokován do rohu kluziště a pokračovat se bude útokem Sparty.
     
    28:11
    Zajímavá akce Sparty. Richard Jarůšek si najel do pásma a připravil kotouč pro Jana Švrčka, ten od modré čáry pálil vedle branky. Puk se ovšem dostal do brankoviště, kde se ale Kudrnovi nepovedlo skórovat.
     
    28:54
    Štěpán Lukeš si následně připsal další zákrok. Od levého mantinelu s klidnou hlavou zneškodnil střelecký pokus a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    29:05
    Následně se dostal puk na hokejku Vojtěcha Kropáčka, zblízka ale střílel jen do výstroje připraveného Štěpána Lukeše! To by byl moment pro mladého hráče jak fík.
     
    29:53
    Rozehra Michala Poletína ve středu hřiště se nakonec od hokejky bránícího hráče Sparty dostala na střídačku Sparty. Pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    30:37
    Čtvrtá chomutovská lajna se dostala do útoku a vše bylo zakončeno přihrávkou na modrou čáru. Bránící hráči ovšem kotouč nezachytili, a tak je po akci.
     
    31:23
    Robert Říčka se po chybné rozehře Jaroslava Mrázka u modré čáry dostal ke kotouči. Nohy se mu ovšem zamotaly, a tak hostující hráč rychle vypálil. Nic nebezpečného pro Lukeše.
     
    31:59
    Početní výhodu si zahrají také hokejisté z hlavního města. Ronald Knot ua brankou podrazil útočícího hráče a odpočine si u časoměřičů.
     
    32:38
    Sparta dlouho kombinovala a nakonec se dostala do zakončení. Lukáš Klimek ovšem před brankou nezakončil přesně, Lukeš kotouč vyrazil.
     
    33:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Následná akce ovšem již brankou skončila a máme tak vyrovnáno! Tvrdá střela od modré čáry, kterou vyslal TOMÁŠ VORÁČEK, skončila až za zády připraveného Štěpána Lukeše. Asistence: Richard Jarůšek a Andrej Kudrna.
    33:01 Tomáš VORÁČEK - 1:1
     
    33:49
    Pokračovalo se akcemi na obou stranách. Michal Vondrka objel branku a přihrával do odkrytého místa, tam ovšem nikdo v modrém nebyl. Na druhé straně zakončovali do Lukeše Sparťané.
     
    34:15
    Martin Šťovíček se před brankou zmocnil kotouče a parádní kličkou se dostal do zakončení. Bekhendem po ledě ovšem nedokázal překonat připraveného Laca!
     
    34:25
    Jan Švrček byl hitován, následně podrazil právě Nicolase Hlavu. Hostující bek inkasuje dvě minuty za podražení a deset minut jako osobní trest.
     
    34:45
    Vše začalo střelou Stanislava Dietze, který ovšem připraveného Laca ničím nepřekvapil. Pražané následně vyhodili kotouč.
     
    35:45
    Piráti kombinovali, ale nic nevymysleli. Po zblokované ráně Ronalda Knota se hostům povedlo vyhodit a domácí přesilovka se chýlí ke svému konci.
     
    36:25
    Hosté v plném počtu.
     
    36:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Štěpán Lukeš si nyní vybral slabou chvilku, která je potrestána vedoucím gólem Sparty. Chomutovský brankář po mantinelu rozehrál na hostujícího hráče, jenž hned nahazoval do brankoviště. Lukeš kotouč jen ztlumil, do branky jej dostal VOJTĚCH KROPÁČEK! Asistence: Jiří Černoch.
    36:58 Vojtěch KROPÁČEK - 1:2
     
    37:55
    Dva tvrdé chomutovské pokusy. Jakub Lauko zakončoval do prsou Laca, dorážka Slováka z druhého kruhu šla jen těsně vedle branky.
     
    38:37
    Další snažení chomutovského celku bylo ukončeno odpískáním ofsajdu. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    39:20
    Vzájemný souboj Stanislava Dietze a Richarda Jarůška byl vyhodnocen jako faul chomutovského obránce. Pokračovat se bude přesilovkou Pražanů.
     
    39:31
    Prvotní akce hostujícího celku byla ukončena odpískáním útočníka v brankovišti. Pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    39:59
    V posledních sekundách se ještě hosté dostali do zakončení, ale závar v brankovišti gólově zakončen nebyl. Druhá třetina je u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce a Sparta po ní vede 2:1! Hostům se ve druhé polovině třetiny povedlo vyrovnat dělovkou Tomáše Voráčka, obrat ve skóre přišel po chybě Štěpána Lukeše a pohotové dorážce Vojtěcha Kropáčka.

    Střely na branku: 14:19 (7:8 ve této třetině)
     
    Dnešní utkání sleduje 3 825 diváků.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Domácí celek si zahraje ve třech. Brett Flemming vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a putuje na trestnou lavici.
     
    40:51
    Juraj Mikuš si aktivně najel s kotoučem až do střelecké pozice. Mezi kruhy ale trestuhodně zakončoval jen vedle branky, domácí se následně osvobodili.
     
    41:45
    Domácí jíž hrají ve čtyřech a hned se dostali do útoku. Juraj Valach ovšem nepřihrál na levý kruh ideálně, Sparta kotouč zachytila a jde do útoku.
     
    42:14
    Dominik Uher následně dostával dobrou přihrávku mezi kruhy, rychlou střelou ovšem mířil jen vedle branky a domácí jsou v plném počtu.
     
    43:23
    K volnému kotouči se u levé tyče Lukešovo branky dostal Ondřej Procházka. Ten ale branku vysoko přestřelil a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    44:35
    Početní výhoda čeká také Piráty. Juraj Mikuš držel za brankou pronikajícího hráče a putuje na lavici.
     
    45:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí čtvrtá lajna motala bránící hráče Sparty a nakonec se dočkala branky! Nicolas Hlava vypálil z hranice levého kruhu, kotouč do branky Laca následně tečoval MARTIN ŠŤOVÍČEK. Asistence: Nicolas Hlava a Tomáš Slovák.
    45:38 Martin ŠŤOVÍČEK - 2:2
     
    46:10
    Pokračovalo se aktivitou domácího celku v pásmu. Po pískotu probíhá komerční přestávka, vhazovat se bude po levici Jána Laca.
     
    46:52
    Od levého mantinelu to zkoušel hostující Jakub Wojnar, Lukeš kotouč pokryl a vyhodil ho z rukavice. Následně ale hru před dotírajícími hráči i tak přerušil.
     
    47:16
    Opět skvělý pohyb a šance čtvrté lajny domácích. Martin Šťovíček přihrával před branku, kde ale zakončení nepřišlo. Následný tlak již střelou neskončil.
     
    47:48
    Po přejetí modré čáry svižně zakončoval na zadní tyčku Ivan Huml. Ján Laco musel jedovatou ránu vyrážet do rohu kluziště.
     
    49:15
    Vladimír Růžička si následně najel do pásma a přenechával kotouč Flemmingovi. Tomu se ale bránící hráče prostřelit nepovedlo.
     
    49:34
    V další akci se na Laca hnal Jakub Sklenář, ujel mu ovšem kotouč. Laco proti němu vyjel a skončil pod něj. Vyjetý slovenský brankář ale neinkasoval, nikdo z domácích nezakončil.
     
    50:05
    Jaroslav Mrázek si později připsal zbytečný útočný faul, kdy za brankou hákoval jednoho z hostů.
     
    50:45
    Spartě se zatím moc nedaří a hraje za svou brankou, na žádný tlak to zatím nevypadá.
     
    51:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti udeřili v oslabení, a to hlavně díky famózní práci Jakuba Lauka. Ten přebruslil bránící hráče a zadovkou zpoza branky našel MARTINA ŠŤOVÍČKA. Ten Lacovi udělal parádní kličku a zakončil do prázdné branky. Asistence: Jakub Lauko a Stanislav Dietz.
    51:08 Martin ŠŤOVÍČEK - 3:2
     
    51:59
    Sparta se v závěru přesilovky dostala do kombinace v brankovišti, hostující hráči ovšem svou přihrávanou nezakončili gólově.
     
    52:05
    Domácí v plném počtu.
     
    53:07
    Piráti jsou ve vedení díky čtvrté formaci a nyní pozorně a spolehlivě brání. Uvidíme, zda se jim povede vstřelit ještě jednu branku.
     
    53:37
    Famózně hrající Martin Šťovíček se dostal do pásma a střílenou přihrávkou před branku hledal Jakuba Lauka. Tomu se ale v brankovišti nepovedlo ideálně zakončit.
     
    54:21
    Sparta se pokoušela dostat do pásma, což se ji povedlo jen za cenu porušení pravidel. Po ofsajdu hostů se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    55:45
    Nyní sledujeme spíše bojovné utkání a ani jeden celek se do akcí nedostává. Uvidíme, zda se ještě něčeho zajímavého dočkáme.
     
    56:17
    Štěpán Lukeš zachytil nahození do brankoviště a kotouč raději přikryl. Pokračovat se bude po pravici chomutovského brankáře.
     
    56:22
    Šance na srovnání skóre. Lukáš Vantuch inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění pronikajícího hostující hráče.
     
    56:45
    Po postupné kombinaci hostů přišel střelecký pokus od modré čáry, jenž skončil na betonech Lukeše. Dorážky Klimka byly již zbytečné.
     
    57:05
    Následně se domácímu celku povedlo vyhodit a Piráti tak mohli prostřídat. Pokračovat se bude akcí hostů od vlastní branky.
     
    57:35
    Ján Laco opustil branku a Sparta hraje v šesti!
     
    58:11
    Štěpán Lukeš se pokusil dát branku, ale jeho vyhození skončilo jen na hokejce Klimka. Ten z dobré pozice mířil jen nad branku Chomutova.
     
    58:22
    Domácí v plném počtu.
     
    59:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se ubránil velké šanci a nakonec skórovali! Lukáš Vantuch svižně vyhodil přes celé hřiště, od zadního mantinelu se kotouč dostal na hůl rychlonohé JAKUBA LAUKA, jenž neměl problém prázdnou branku trefit. Třetí branka čtvrté lajny domácích. Asistence: Lukáš Vantuch a Michal Poletín.
    59:00 Jakub LAUKO - 4:2
     
    59:30
    V posledních sekundách se bude ještě vhazovat před Štěpánem Lukešem. O vítězi utkání je ovšem pravděpodobně již rozhodnuto.
     
    Konec zápasu.
     
    Piráti díky skvělému výkonu ve třetí třetině poráží pražskou Spartu 4:2. V poslední části se dvakrát prosadil Martin Šťovíček, do prázdné branky se poté prosadil Jakub Lauko. Čtvrtá lajna dnes porazila Spartu a zařídila Pirátům důležité body vzhledem k záchraně.

    Střely na branku: 19:25
    Nejlepší hráči utkání: Martin Šťovíček – Vojtěch Kropáček
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (18:37:33)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Flemming, 46. Šťovíček (Hlava, Slovák), 52. Šťovíček (Lauko, Dietz), 59. Lauko (Vantuch, Poletín) – 34. T. Voráček (Jarůšek, Kudrna), 37. Kropáček (Černoch)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Dietz, Flemming, Knot, Valach, Szathmáry, Slovák, Mrázek – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Koblasa, Skokan, V. Tomeček – Poletín, Huml, Vantuch – Lauko, Šťovíček, Hlava.
    HC Sparta Praha: J. Laco (Wolf) – T. Pavelka, T. Voráček, M. Jandus, Mikuš, Jeřábek, Švrček, Eliáš – Jarůšek, Klimek, Kudrna – Kumstát, Pšenička, Říčka – Uher, Černoch, Kropáček – O. Procházka, Komárek, Wojnar.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Brejcha, Zíka

    Diváci: 3 825
    thejrc.org