Nitra – Košice 3:1 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Žilina – Zvolen 5:0 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 7:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
konec
HK Nitra
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Košice
sk Neděle 04.03.2018, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Slovák takmer strelil gól, avšak bol z uhla a puk poslal do tyčky!
     
    57:42
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jakub Ručkay – 2 min., podrazenie).
    57:06 Tibor KUTÁLEK - 3:1
     
    57:06
    Nitra dala gól!
    TIBOR KUTÁLEK bol na konci výbornej akcie svojho tímu. Spoluhráči mu to doslova prihrali až na bránkovú čiaru. Strelou do odkrytej časti pridáva zrejme konečný rezultát zápasu. Asistencie: Marek Slovák, Tomáš Mikúš.
     
    53:39
    Pulli mohol vyrovnať, lenže nedokázal lepšie trafiť puk. Dostal prihrávku a pred sebou mal otvorený priestor. Mieril to brankárovi medzi betóny, ale ten si pripísal pohotový zákrok.
     
    46:05
    Pacan sa dostal do obrovskej príležitosti, keď netrafil prakticky prázdnu bránu! Jeho strela mierila len nad bránu. Hráči Košíc už zdvíhali ruky, ale zbytočne.
     
    36:50
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jameson Milam – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    31:53
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Petr Kafka – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou + 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    28:29 Ladislav NAGY - 2:1
     
    28:29
    Košice dali gól!
    Košice využili presilovú hru zásluhou LADISLAVA NAGYA, ktorý dostal prihrávku na pravej strane. Súpera oklamal naznačením strely, puk si potiahol na os brány a parádnou strelou zakončil. Asistencia: Michel Miklík.
     
    26:42
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., držanie).
     
    25:34
    Jameson Milam sa dostal do veľkej šance, keď išli domáci dvaja na jedného. Tento obranca dostal prihrávku na pravú stranu, odkiaľ nedokázal trafiť bránu.
     
    23:48
    Paulovič mohol streliť ďalší gól, keď dostal prihrávku spoza bránky a stál sám pred Habalom. Toho si položil, ale puk nedokázal pozdvihnúť.
    22:33 Radoslav MACÍK - 2:0
     
    22:33
    Nitra dala gól!
    Nitra vyhrala buly v útočnom pásme a okamžite prišla strela od modrej čiary. Habal nebol vôbec istý pri tomto zákroku, čo dokonale využil RADOSLAV MACÍK, ktorý strelou do voľnej časti brány zvyšuje náskok svojho tímu. Asistencia: Mitch Versteeg.
     
    20:55
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Suja – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    18:16
    Habal mal veľké šťastie, keďže čelil ťažkej situácií pred svojim bránkoviskom. Spoluhráči ho v tom nechali samého. Našťastie pre hostí hráč Nitry zakončoval presne do vyrážačky.
     
    10:22
    Pacan sa po prihrávke z ľavej strany dostal do vyloženej príležitosti, keď sa puk snažil pozdvihnúť bekhendom, lenže tento úmysel nedotiahol do konca. Strela preletela ponad brvno.
     
    05:06
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Lukáš Matejka – 2 min., podrazenie).
    01:15 Tibor KUTÁLEK - 1:0
     
    01:15
    Nitra dala gól!
    Domáci otvárajú skóre zápasu hneď po minúte hry. Nitra zohrala parádnu akciu, ktorá skončila v sieti. TIBOR KUTÁLEK si skvele nabehol a zrejme bekhendom zakončil do odkrytej siete. Asistencie: Marek Slovák, Judd Blackwater.

    Patrik Žažo

    Branky a nahrávky: 2. Kutálek (Slovák, Blackwater), 23. Macík (Versteeg), 58. Kutálek (Slovák, Mikúš) – 29. Nagy (Miklík)


    HK Nitra: Lawson – Mezei, Milam T., Milam J., Rais, Ordzovenský, Versteeg, Rýgl, Pupák – Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Kutálek – Macík, Ručkay J., Ručkay H. – Kovacs, Bradley, Csányi.
    HC Košice: Habal – Čížek, Šedivý, Kessel, Dudáš, Koch, Pulli, Koyš, Matejka – Miklík, Pacan, Nagy – Hovorka, Suja, Jenčík – Kafka, Klíma, Šoltés – Hričina, Boltun, Petráš.

    Rozhodčí: Kubuš, Novák – Kacej, Synek
    thejrc.org