Nitra – Košice 3:1 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Žilina – Zvolen 5:0 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 7:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 04.03.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci využívajú prvú presilovku a znižujú opäť. Paločko sa pošmykol pri modrej čiare, a tak Popradčania chvíľu bránili len vo dvojici. Langhammer z pravého kruhu posunul pred bránku voľnému RUDOLFOVI HUNOVI, ktorý na prvý pokus trafil iba do Kováča, ale potom svoju strelu dorazil do brány.
    Asistencie: Jakub Langhammer, Matúš Sukeľ.
     
    31:44
    Poprad dal gól!
    Kamzíci majú späť dvojgólové vedenie. JINDŘICH ABDUL si prevzal puk v obrannom pásme, prekorčuľoval po pravom krídle až do pásma a z kruhu vystrelil. Košarišťanovi puk cez vyrážačku a betón prepadol až do bránky.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    25:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia znižujú. VLADIMÍR VYBÍRAL si spracoval perfektnú prihrávku na modrej čiare a smeroval prakticky sám na Kováča. Kováč si ľahol, Vybíral ho kľučkou pekne obišiel a forhendom zakončil.
    Asistencie: Tomáš Nádašdi, Matej Moravčík.
     
    21:29
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie. Matej Paločko z rohu klziska posunul puk nakrátko JINDŘICHOVI ABDULOVI, ktorý prekorčuľoval pred bránku a strelou k ľavej žrdi prekonal Košarišťana, ktorý ešte siahal na puk, ale už mu prepadol.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    19:04
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Petranovu delovku od modrej čiary skúšali dorážať Heizer s Vartovníkom, no Košarišťan vyrazil priamo pred seba. Tam sa ocitol DÁVID BUC, ktorý bekhendovou strelou ponad jeho vyrážačku otvoril skóre!
    Asistencie: Lukáš Vartovník, Marcel Petran.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 20. Buc (Vartovník, Petran), 22. Abdul (Paločko ml.), 32. Abdul (Paločko ml.) – 26. Vybíral (Nádašdi, Moravčík), 37. Huna (Langhammer, M. Sukeľ)


    HK Poprad: Kováč (Corbeil) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Bdžoch – Štrauch, M. Nagy, Svitana (A) – Vartovník, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Koky, Ježek, Hvila
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Moravčík, Tabaček (A), Gründling, Nemec, Mezovský, Nádašdi (A), Bača, Kurali – Vybíral, M. Sukeľ, Laco – Števuliak, Langhammer, Ru. Huna – J. Sukeľ, Piatka, Kriška (C) – Lištiak, Uhrík, Žiak

    Rozhodčí: Kalina, Lauff – Gajan, Gavalier

    Diváci: 964
    thejrc.org