Anaheim – Chicago 6:3 (kon.) | New Jersey – Vegas 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 2:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 4:1 (kon.) | San Jose – Columbus 2:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Winnipeg Jets
Pondělí 05.03.2018, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:48 Jordan STAAL - 2:3
     
    55:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic se prosazuje domácí celek a je sníženo na rozdíl jediné branky. Slavinovu střelu ještě brankář Jets vyrazil, ale na dorážku JORDANA STAALA byl už krátký. Puk skončil v síti po střele mezi betony. Asistence: Jaccob Slavin a Brock McGinn.
    50:06 Paul STASTNY - 1:3
     
    50:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení.Nyní dobře vypálil Ben Chiarot. Jeho rána se odrazila od tyčky mimo branku. Trefila ale rozhodčího, od jehož ramena puk putoval do míst, kde byl PAUL STASTNY. Ten měl už snadnou práci. Asistence: Ben Chiarot a Patrik Laine.
    22:37 Patrik LAINE - 1:2
     
    22:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Po přihrávce Paula Stastného se povedenou ránou prosazuje PATRIK LAINE. Druhý gól pro tohoto hráče, domácí brankář nyní své spoluhráče příliš nepodržel. Asistence: Paul Stastny, Blake Wheeler.
    18:31 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    18:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovku sice domácí celek nevyužil, ale i tak je vyrovnáno. Z ostrého úhlu nahazoval kotouč na branku TEUVO TERÄVÄINEN a jeho pokus si do vlastní branky srazil Dmitrij Kulikov. Asistence: Sebastian Aho, Justin Faulk.
    05:40 Patrik LAINE - 0:1
     
    05:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává z první výraznější šance do vedení. Po dobré Ehlerskově přihrávce se ránou z mezikruží prosazuje mladý šikovný útočník PATRIK LAINE. Asistence: Nikolaj Ehlers a Joe Morrow.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 19. T. Teräväinen (Aho, Faulk), 56. J. Staal (Slavin, B. McGinn) – 6. Laine (Ehlers, Morrow), 23. Laine (Stastny, Wheeler), 51. Stastny (Chiarot, Laine)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Slavin, Faulk, Hanifin, Pesce, H. Fleury, T. van Riemsdyk – Aho, E. Lindholm, T. Teräväinen – B. McGinn, J. Staal, Williams – Skinner, Wallmark, Di Giuseppe – V. Rask, D. Ryan, Stempniak.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Morrissey, Byfuglien, D. Kulikov, T. Myers, Morrow, Chiarot – Connor, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Roslovic – Ehlers, Stastny, Laine – Hendricks, Copp, Armia.

    Rozhodčí: Hebert, Furlatt – MacPherson, Driscoll

    Diváci: 11 407
    thejrc.org