Anaheim – Chicago 6:3 (kon.) | New Jersey – Vegas 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 2:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 4:1 (kon.) | San Jose – Columbus 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Detroit Red Wings
Pondělí 05.03.2018, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:22 Jason ZUCKER - 4:1
     
    56:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Matt Dumba ve středovém kruhu krásně zamíchal s pukem a poté od modré čáry rozdal kotouč doleva, kde JASON ZUCKER z bodu kruhu pro vhazování zamířil střelou zápěstím do prázdné brány! Asistence: Matt Dumba.
    55:42 Jason ZUCKER - 3:1
     
    55:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER nejprve na levém křídle nahodil puk do útočného pásma a na pravém křídle vyhrál u hrazení důležitý souboj Mikael Granlund, po jehož nahození z ostrého úhlu jemně tečoval puk na přední tyči čepelí hole přiloženou k ledu a kotouč zamířil nad pravým betonem Jimmyho Howarda ke vzdálenější levé tyči! Minnesota vede 3:1! Asistence: Mikael Granlund a Ryan Suter.
    30:15 Zach PARISE - 2:1
     
    30:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nino Niederreiter na obranné modré čáře připravil Red Wings o puk a po následném protiútoku podél trestných lavic si v blízkosti levé tyče najel na krátkou kolmou přihrávku od Mikka Koiva v rychlosti ZACH PARISE, který z první poslal puk z úhlu pod horní tyč! Minnesota během pár okamžiků dvakrát udeřila a otočila zápas na svou stranu! Asistence: Mikko Koivu a Nino Niederreiter.
    27:22 Eric STAAL - 1:1
     
    27:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ryan Suter z pravého křídla podél útočné modré čáry přenesl hru doleva, kde Jared Spurgeon z levého kruhu od hrazení nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, a kotouč se od brusle ERICA STAALA nad levým betonem Jimmyho Howarda odrazil do sítě! Wild využili přesilovou hru a skóre je vyrovnané 1:1. Asistence: Jared Spurgeon a Ryan Suter.
    03:58 Justin ABDELKADER - 0:1
     
    03:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jonathan Ericsson od modré čáry napřáhl po zpětné přihrávce k prudké střele s příklepem, která byla na přední tyči zablokována, hned vzápětí se ale do puku opřel na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování JUSTIN ABDELKADER a kotouč zamířil pod horní tyč! Detroit vede 1:0! Asistence: Jonathan Ericsson a Dylan Larkin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. E. Staal (Spurgeon, Suter), 31. Parise (M. Koivu, Niederreiter), 56. Zucker (Mikael Granlund, Suter), 57. Zucker (Dumba) – 4. Abdelkader (Ericsson, D. Larkin)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Seeler, Prosser – Zucker, E. Staal, Mikael Granlund – Parise (A), M. Koivu (C), Niederreiter – Winnik, J. Eriksson Ek, Kunin – Coyle, Cullen, Ennis. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – DeKeyser, Jensen, Kronwall (A), Green, Ericsson, Daley – Nyquist, Zetterberg (C), Bertuzzi – Mantha, D. Larkin, Abdelkader (A) – Athanasiou, Nielsen, Helm – Witkowski, Glendening, Booth. Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Chris Lee, Pierre Lambert. Čároví: Kory Nagy, Brian Mach

    Diváci: 19037
    thejrc.org