Boston – Detroit 6:5 (po pr.) | New Jersey – Montreal 6:4 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 0:3 (kon.)
Columbus – Vegas 4:1 (kon.) | Tampa – Florida 5:4 (po pr.) | Nashville – Dallas 2:0 (kon.)
Minnesota – Carolina 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 2:1 (po pr.) | Anaheim – Washington 4:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:3 (0:1, 0:1, 1:1) Stav série: 1:1
Berani Zlín
Středa 07.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Generali play off Tipsport extraligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Domácí ještě čeká ještě jedno minioslabení. Martin Vyrůbalík (OLO) nedokázal chytit Fořta v rámci pravidel, na místo toho tak bývalého spoluhráče z jedné kabiny podrazil. Výsledek utkání je tak již prakticky potvrzen.
    58:21 Jiří ONDRÁČEK - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Houdek zkusil posunout puk přes osu hřiště, jenomže tohle byla jen voda na mlýn Zlínským. JIŘÍ ONDRÁČEK se rozjel ze svého pásma a na levém křídle si udělal celkem solidní prostor na manévrování. Jeho rána nad nohu Konráda nakonec na zřejmě klíčovou branku utkání bez potíží stačila. Bez asistence.
     
    55:40
    Houdek po Vyrůbalíkově zpětné nahrávce na modrou čárou pálil jen milimetry vedle tyče! Zlín se momentálně dostává znovu pod velký nátlak soupeře, nicméně přežívá celkem ještě bez úhony.
     
    52:01
    Strapáč měl hned dvě obrovské tutovky! Nejprve trefil tváří tvář Kašíkovi jen jeho betony, o malou chvíli pak schovanou ranou napálil obě tyčky. Olomouc nyní zvyšuje obrátky.
    48:31 Jan KNOTEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se vzbudili z marasmu. Nenápadné nahození Eberleho směřující na zadní tyč se nakonec dostalo až k JANU KNOTKOVI, který bez jakýchkoliv problémů dokázal dostat puk do odkryté branky. Kašík se zkoušel ještě přesunovat, avšak na rychlou střelu nestačil. Asistence: Jan Eberle, Jakub Galvas.
     
    37:59
    Unikající Honejsek padá na modré čáře, což je okamžitý pokyn pro sudí, aby vylučovali. Menší trest tak nyní vyfasoval Jan Jaroměřský (OLO), který viditelně soupeře podrazil.
     
    36:36
    Knotek po dlouhé době rozvířil stojaté vody zápasu, když poslal žabičku přesně na brankoviště. Nepřehlednou situaci ještě více zdramatizoval Bukarts, kterému přistál na hokejce skákavý puk, avšak nakonec těžký moment zvládl. Puk skončil vyhozen v rohu.
     
    28:15
    Káňa se dostal po rychlém brejku k výraznější možnosti na ohrožení Kašíka, ale nakonec vypálil pouze těsně vedle tyče. Plexisklo za zlínskou klecí jen zadunělo, Olomouc však odjíždí s nepořízenou.
     
    23:37
    Olomouc čeká další oslabení, což jen potvrzuje, že kohouti nejsou momentálně moc v pohodě. Za faul v obranném pásmu si tak půjde momentálně na trestnou sednout Jiří Ondrušek (OLO).
    22:40 Pavel KLHŮFEK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani dokázali na několik dlouhých sekund zavřít olomouckou obrannou pětici v jejich pásmu, čehož nakonec zřejmě nejvíce využil PAVEL KLHŮFEK ke své druhé trefě v sérii. Právě k němu se totiž dostal odražený kotouč a jeho vyjetí na střed s rychlou střelou k tyči nakonec byly účinný recept na Konráda. Asistence: Jakub Ferenc, Ralfs Freibergs.
     
    18:01
    Jakub Galvas spálil další tutovku! Olomoucký obránce se dostal k palbě z osy hřiště, jenže Kašík jeho ránu na poslední chvíli srazil do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude znovu před zlínskou klecí.
     
    17:13
    Olomouci se naskýtá už další možnost početní výhody, když se v obranném rohu dopustil chyby Martin Novotný (ZLN), který podrazil unikajícího protihráče. Zlín tak musí znovu do čtyř.
     
    15:28
    A znovu festival šancí! Na olomoucké straně se zkoušel dostat k vyrovnání po zpětné nahrávce Irgla do volného prostoru Skladaný, jenže Kašík jeho ránu bez potíží chytil. Na druhou stranu pak po hrubce Vyrůbalíka pádil osamocený Sedláček, avšak i on šanci spálil. Ve finální moment mířil vedle tyče.
     
    14:37
    Jakub Galvas nebyl daleko vyrovnání! Olomoucký štírek se procpal před branku, jeho tutovku mu však špičkou betonu vychytal Kašík. Zlín se nyní osvobozuje!
     
    14:03
    Zlín se znovu nechává vyloučit, když David Štastný (ZLN) nedokázal zastavit Ondruška dle pravidel. Podle sudích šlo o podražení.
     
    12:44
    Hosté mají další možnost přesilové hry, když se před chvíli nechal vyloučit Zbyněk Irgl (OLO). Olomoucká obrana vyrobila velkou krpu, kterou poté musel tento extřinecký plerej zachraňovat na poslední chvíli.
     
    11:19
    Konrád znovu předvádí neuvěřitelný zákrok! Proti Honejskovi už zbývalo jen zvednout nohy do výše, což nakonec pomohlo domácímu týmu před další katastrofou. Zlín měl už minimálně deset jasných šancí!
    09:43 Antonín HONEJSEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tu první branka utkání! Chyba domácích na předbrankovém prostoru nakonec umožnila ANTONÍNU HONEJSKOVI celkem pohodlnou dorážku. Konrád byl naprosto mimo golmanskou osu, neboť moment před tím ještě vyrážel zlínskou střelu, jeho šance na zákrok se rovnaly zázraku. Asistence: Ralfs Freibergs.
     
    08:40
    Vzájemná strkanice Jana Jaroměřského (OLO) a Ondřeje Veselého (ZLN) byla odměněna rozhodčímu celkem po právu, oba vyfasovali dvouminutový trest za hrubost.
     
    07:15
    Laš obdržel od Houdka krásnou diagonálu skrz celé střední pásmo a olomoucký forvard toho málem bezezbytku využil. Jeho nájezd po pravém křídle ale ke skórování nevedl, jeho rána mířila těsně nad branku. Podle všeho ji ještě nadzvedl špičkou masky Kašík.
     
    06:36
    Strapáč se snažil rozehrát zpoza své brány, jenže přeaktivní Pavel Kubiš (ZLN) nakonec nešťastně při napadání nechal před olomouckým hráčem hokejku. Rozhodčí ho tak nakonec odměnili menším trestem za podražení.
     
    06:00
    Zlín měl další tutovku! Nejprve se o rychlou střelu zápěstím pokoušel na levé straně Kubiš, jenže v této situaci byl ještě Konrád připraven. Puk ale slovenský brankář jen vyrazil před sebe, kde už stál bystrý Honejsek. I on však byl vychytán, Konrád předvedl spektakulární rozštěp!
     
    05:11
    Fořt nebyl daleko od branky! Jeho fantastický průnik po levé straně ukázal Zlínu možnou cestu na olomouckou hru, nicméně nakonec byla tutovka neproměněna. Puk proletěl těsně nad horní tyčkou domácí brány.
     
    02:23
    Na ledě se strhla další hromadná bitka před zlínskou bránou, na trestnou za potyčku tentokráte zamíří Jan Knotek (OLO) a Ralfs Freibergs (ZLN). Oba vyfasovali čtyřminutové tresty za hrubost
     
    01:54
    Kašík se vrací v této chvíli zpět do brány!
     
    01:54
    Na ledě zůstal ležet Lukáš Galvas a rozhodčí se tentokrát rozhodli potrestat hned dva zlínské hráče, neboť i Strapáč byl při úniku faulován. Na trestnou lavici tak zamířil Antonín Honejsek (ZLN) za podražení, Pavel Kubiš (ZLN) pyká za hákování,
     
    00:46
    Irgl pálil po buly těsně vedle branky, Zlín přežil další domácí šanci!
     
    00:42
    Jde zřejmě o helmu, ovšem rozhodčí už nemají na zlínského brankáře trpělivost. Do brána tak míří Tomáš Štůrala.
     
    00:42
    Olomouc měla první brankovou šanci! Irgl s Eberlem dostali kotouč do předbrankového prostoru, puk však podle všeho Kašík dokázal udržet před brankovou čáru. V následné strkanici si oba tábory uštědřili mnoho ran a rozhodčí museli být v rozdělování všech soubůjků mimořádně aktivní. Branka není po prozkoumání videa následně uznána.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 49. J. Knotek (Eberle, J. Galvas) – 10. Honejsek (Freibergs), 23. Klhůfek (Ferenc, Freibergs), 59. J. Ondráček


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Houdek, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), J. Galvas, L. Galvas, Staněk – Eberle, J. Knotek (A), Laš – Irgl, Strapáč, Burian – Skladaný, Mráz, J. Káňa – Jergl, Herman, Holec.
    Berani Zlín: Kašík (1. Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Žižka (A), Valenta, Matějíček, Řezníček, M. Novotný – Okál, Šťastný, Roberts Bukarts – J. Ondráček, Fořt, Šlahař – Kubiš (A), Honejsek, O. Veselý (C) – Klhůfek, Fryšara, P. Sedláček.

    Rozhodčí: Pavlovič, Pešina – Frodl, Komárek

    Diváci: 5194
    Olomouc 3 1 Zlín
    #1 Úterý 06.03.2018 • 17:20
    Olomouc - Zlín 3:2
    #2 Středa 07.03.2018 • 18:00
    Olomouc - Zlín 1:3
    #3 Pátek 09.03.2018 • 17:00
    Zlín - Olomouc 1:2
    #4 Sobota 10.03.2018 • 16:00
    Zlín - Olomouc 2:3
    bahis siteleri