K. Vary – Olomouc 2:6 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:6 (2:2, 0:1, 0:3)
HC Olomouc
Středa 07.03.2018, 15:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslední periodě se dokázali prosadit pouze olomoučtí junioři a to hned třikrát. Jako první se v této části hry zapsal jako střelec gólu v 43. minutě Říčka, ten se prosadil v dnešním utkání již podruhé, po přihrávce se trefil do odkryté části Grančarovi klece a hosté byli ve vedení o dvě branky. Po šesti minutách se trefil mezi betony domácího gólmana Beier a jako poslední skóroval Macuh, ten se trefil bekhendovou střelou z kličky. Děkuji, že jste dnes sledovali tento onlajn a u dalších se budu znovu těšit Jakub Mahr. (18:03:46)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Po úspěšném vhazování pro domácí tým se puk dostal až modrou čáru a tak se energetici připravili o možnost kombinace a případného zakončení.
     
    58:49
    Zakončit se pokoušel Rutar po přihrávce, jeho střela mířená mezi betony ale Grančarova nezaskočila a tak ji s klidem zastavil.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bekhendová střela zpoza shluku hráčů, přesně do prostoru kde Grančarov nebyl. ROK MACUH se po dvou asistencích dočkal i vlastního gólu a Olomouc tak čtyři minuty před koncem dokazuje svou nadvládu v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    55:27
    Grančarov musel znovu zachraňovat situaci, v rozštěpu vykryl betonem střelu z blízka a odvrátil tak hrozící šestou branku.
     
    54:00
    Hosté se znovu dostávají do útočné třetiny a kombinují zde.
     
    52:43
    Zelenobílí dostávají puk těsně za modrou čáru, kde se ho znovu zmocňuje Olomouc.
     
    51:55
    Olomouc stále vyvíjí tlak a chce zabrat útočné pásmo, Karlovarští se tak potýkají s velkým problémem, kterého se jim zatím nedaří zbavit.
     
    50:36
    Marek se pokoušel o samostatné zakončení, v zádech mu jel domácí obránce a tak neměl Marek moc času, proto jeho střela Grančarovu klec minula.
     
    48:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouckým se podařilo po kombinaci zásluhou JANA BEIERA překonat Grančarova již popáté, střelou mezi betony si hosté zařizují tříbrankové vedení a energetici budou mít co dělat aby se dotáhli zpět. Asistence: Michal Smutný.
     
    46:57
    Smutný dojel kotouč za Grančarovem, v tu chvíli však neměl komu přihrát a tak byl odsouzen ke kličkování, po několika vteřinách mu puk ale zabavili energetici a hra se přemisťuje na druhou stranu ledové plochy.
     
    46:00
    Energetici se snažili udržet útočné pásmo a puk na holích, bohužel pro ně jim v tom bylo po chvíli zabráněno olomouckými juniory, kteří vyráží do útočné třetiny.
     
    44:23
    Tlačilova střela byla zblokována a olomoučtí hráči vyrážejí do útočného pásma.
     
    42:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    PATRIK ŘÍČKA si připisuje další branku v dnešním utkání, po přihrávce našel přesně volné místo za Grančarovem a navýšil tak náskok svého týmu už na dvě branky. Asistence: Rok Macuh, Miroslav Kuba.
     
    41:48
    I přes povedenou kombinaci hostí se kotouče ve vlastním pásmu zmocnili energetici.
     
    40:46
    Po úvodním buly se Olomoučtí pustili do útoku a hned zkoušeli překvapit Grančarova, ten se však nachytat nenechal a domácím se podařilo vyhodit.
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 7. Tlačil (Hotěk), 8. Salnikov (Halberštát, Habr) – 4. Marek (Beutl, Beier), 9. Kuba, 33. Říčka (Macuh, Kuba), 43. Říčka (Macuh, Kuba), 49. Beier (Smutný), 56. Macuh


    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Bednář) – Přibyl, Pajk, Brabec, Novák, Kala, Vodička – Horký, Tlačil, Salnikov, Pastyřík, Bečka, Halberštát, Janata, Hotěk, Habr, Procházka
    HC Olomouc: Matoušek (Ovčaři) – Szturc, Rutar, Kuchař, Holiš, Smutný, Beutl, Jelínek – Cach, Říčka, Hajšman, Beier, Macuh, Marek, Janečko, Pěcha, Kuba

    Rozhodčí: Grech – Gerát, Fiala

    Diváci: 76
    ocianews.com