K. Vary – Olomouc 2:6 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:6 (2:2, 0:1, 0:3)
HC Olomouc
Středa 07.03.2018, 15:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bekhendová střela zpoza shluku hráčů, přesně do prostoru kde Grančarov nebyl. ROK MACUH se po dvou asistencích dočkal i vlastního gólu a Olomouc tak čtyři minuty před koncem dokazuje svou nadvládu v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    48:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouckým se podařilo po kombinaci zásluhou JANA BEIERA překonat Grančarova již popáté, střelou mezi betony si hosté zařizují tříbrankové vedení a energetici budou mít co dělat aby se dotáhli zpět. Asistence: Michal Smutný.
     
    42:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    PATRIK ŘÍČKA si připisuje další branku v dnešním utkání, po přihrávce našel přesně volné místo za Grančarovem a navýšil tak náskok svého týmu už na dvě branky. Asistence: Rok Macuh, Miroslav Kuba.
     
    32:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po slavě, které musel Grančarov čelit již ležel ne zemi, PATRIK ŘÍČKA pouze nadzvedl puk a domácího gólmana přehodil. Asistence: Rok Macuh, Miroslav Kuba.
     
    08:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po góle hostí je tu znovu vyrovnaný stav! MIROSLAV KUBA se rozjel od modré čáry střemhlav na Grančarova, svou střelou těsně nad beton jako druhý hráč překonal Grančarova a vyrovnal tak ztrátu svého mužstva. Bez asistence.
     
    07:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A energetici jsou ve vedení! Zásluhou DENISE SALNIKOVA, který vystřelil na Matouška z mezikruží, už to vypadal, že se olomouckému brankáři podařilo střelu vykrýt, to si ale nevšiml, že už se puk pomaličku plouží za jeho záda a za brankovou čáru. Asistence: Jiří Halberštát, Jakub Habr.
     
    06:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Máme tu vyrovnávací branku! Od pravého mantinelu ve středním pásmu se uvolnil JAN TLAČIL a přesně trefil volné místo za Matouškem u vzdálenější tyče. Asistence: Michal Hotěk.
     
    03:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu první gól zápasu! Po nátlaku na energetiky v jejich vlastním pásmu se uvolnil DOMINIK MAREK, počkal si na volné místo před bránou a následně přesně trefil místo nad ramenem domácího gólmana. Asistence: Vítězslav Beutle, Jan Beier.
    GSA

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 7. Tlačil (Hotěk), 8. Salnikov (Halberštát, Habr) – 4. Marek (Beutl, Beier), 9. Kuba, 33. Říčka (Macuh, Kuba), 43. Říčka (Macuh, Kuba), 49. Beier (Smutný), 56. Macuh


    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Bednář) – Přibyl, Pajk, Brabec, Novák, Kala, Vodička – Horký, Tlačil, Salnikov, Pastyřík, Bečka, Halberštát, Janata, Hotěk, Habr, Procházka
    HC Olomouc: Matoušek (Ovčaři) – Szturc, Rutar, Kuchař, Holiš, Smutný, Beutl, Jelínek – Cach, Říčka, Hajšman, Beier, Macuh, Marek, Janečko, Pěcha, Kuba

    Rozhodčí: Grech – Gerát, Fiala

    Diváci: 76
    thejrc.org