Havířov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Slavia 4:1 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.)
Třinec – Technika Brno 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:4 (kon.) | Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Třemošná 1:7 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 2:7 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 08.03.2018, 15:00 • Ice arena, Praha-Letňany • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    Dámy a pánové, ode mne je to pro dnešek vše a přeji Vám hezký zbytek dnešního dne. Na počtenou se těší Richard Wagner. (17:03:25)
     
    Střetnutí je u konce a pošesté v této sezoně slaví favorit z Havlíčkova Brodu, který dokázal ve třetí části rychle reagovat na domácí snížení. Letci tak proti druhému týmu nadstavbové skupiny "D" nezískali letos ani bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Zápas se dohrává v útočném tempu, leč beze střel. Letňanští hokejisté se nyní navíc dopustili zakázaného uvolnění.
     
    58:21
    Vzájemná potyčka ve středním pásmu končí vyloučením Tomáše Bucka (LET) a Filipa Klofáče (HBR) za hrubost. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:12
    Tým z Vysočiny zavezl kotouč před maskovaného muže domácích. Na brankovišti poté došlo k zakončení, které si ale Jakub Hnízdil s přehledem pohlídal.
     
    57:15
    Radek Vítů se objevil sám na brankovišti, kde se pokusil nachytat Štěpána Váchu na hruškách. Nepovedlo se, neb hostující strážce svatyně včas zaklekl ku ledu a touš do bezpečí odrazil.
     
    56:22
    Po zakázaném uvolnění Bruslařů a vhazování v útočné třetině zachytil na modré čáře kotouč Petr Horáček. Jeho zakončení ale nebylo příliš prudké a uvelebilo se v klíně pozorného Štěpána Váchy.
     
    55:46
    A ke všemu se navíc Letci v závěru přesilovky vyhnali z pásma, když Šimonu Němcovi přeskočil na modré čáře kotouč hůl.
     
    54:54
    Letňanští se drželi v útočném pásmu, ale jejich střely nenadělaly Štěpánu Váchovi moc problémů. Hosté poté i vyhodili.
     
    53:56
    Marek Kopic to zkusil střelou zblízka, ale trefil jen vyrážečku výtečně vyjetého Jakuba Hnízdila!
     
    53:56
    Za hákování Lukáše Strnada (LET) je nařízeno trestné střílení pro hosty! Faulován byl v nájezdu Marek Kopic, ten tak bude útočit na hattrick.
     
    53:46
    Dvakrát Letcům nevyšel pokus o překročení útočné čáry. Napotřetí to již zvládli, ale bylo to s faulem. Martin Zych (HBR) si k brance připisuje i trest za podražení.
     
    52:39
    Domácí celek jest zatlačen před svým brankářem, avšak moc střeleckých pokusů nepovoluje. Naposledy byl Filip Pártl skvěle odstaven v pravém rohu brankoviště.
     
    51:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku v přesilovce!
    To byl fofr! Půl minutka stačila týmu z Vysočiny na to, aby se podruhé prosadil v početní převaze. Filip Dymák našel na modré MARTINA ZYCHA, který vyslal ránu. Puk se vznesl do výše a nejprve přeletěl Hnízdilovo rameno, podletěl horní tyče, aby se pak zastavil až o síťku v brance. Asistence: Filip Dymák.
     
    51:05
    Tomáš Bucek (LET) neobratně sekl při zastavování útočníka hostů do jeho hokejky a jede na trestnou lavici. Přesilová hra pro hosty.
     
    50:25
    Od modré čáry se projel s pukem k brance Matěj Trupl, který pak ale na spodku kruhu nepropálil Hnízdilovy betony.
     
    49:25
    Radek Vítů se po kombinaci ve středním pásmu dostal na levý kruh, odkud vystřelil. Zakončení na bližší tyč si ale Štěpán Vácha pohlídal a zneškodnil jej vyrážečkou.
     
    48:11
    Lukáš Strnad se dostal mezi kruhy, odkud – vklíněn mezi dva bránící hráče – vypálil. Jeho střela ale jen přeplachtila levý horní růžek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Vítů, 43. Straka – 18. Fiala (Kopic), 27. Dymák (Kerber, Fiala), 32. Kopic (Zych, Fiala), 44. Kopic, 52. Zych (Dymák)


    HC Letci Letňany: Cinka (32. Hnízdil) – Němec, Horáček, Bucek – Vítů, Straka, Stupka, Pětník, Hlaváč, Škarda, Strnad, Burda, Tůma.
    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Král) – Endl, Zych, Řehout, Kutlvašr, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dymák, Rauš, Fiala, Prýl, Dáňa, Pártl, Vyvial.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Zuzana Svobodová, František Štěpánek
    bahis siteleri