Sparta – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Liberec – Chomutov 4:1 (kon.) | Slavia – Vítkovice 3:8 (kon.)
Mountfield HK – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 08.03.2018, 15:30 • Tipsport arena, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dohráno! Dnešní duel mezi Spartou a Mladou Boleslaví končí vítězstvím hostujícího celku, který si z hlavního města odváží všechny body a posouvá se na průběžnou druhou příčku ve skupině. Na počtenou! (17:36:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! ONDŘEJ NAJMAN se dostal ke kotouči ve středním pásmu, povyjel si na modrou čáru a zpečetil osud Pražanů. Bez asistence.
     
    59:15
    Wolf zamířil na střídačku, domácí nemají co ztratit a zkouší své stěstí v power-play!
     
    58:50
    Za sekání je na dvě minuty z hrací plochy vykázán Vojtěch Kropáček (SPA), Sparta tedy bude hrát až do konce základní hrací doby oslabení.
     
    58:36
    Jandusovu střelu od modré tečoval před brankou Kropáček, trajektorie puku nakonec mířila úplně mimo tři tyče hostující branky.
     
    58:05
    Mladá Boleslav si bere time-out. Po jeho vypršení se bude vhazovat po levé ruce hostujícího gólmana, Pražané mají šanci udeřit.
     
    57:54
    Defenzíva zelenočerných teď zastavila domácí výpad už na modré čáře, na následný druhý pokus se už ale Sparta zvládla ke Špirkovi probít.
     
    56:48
    Před brankou byl chvilku úplně sám připravený Procházka, ani jeden z jeho spoluhráčů ho ale nezaregistroval. Mladoboleslavští si jej nakonec stihli pokrýt včas.
     
    55:38
    Pražany inkasovaný gól evidentně nabudil. Momentálně jsou před Špirkem jako přikovaní a snaží se na něj posílat jednu ránu za druhou ve snaze vyrovnat.
     
    54:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ubránili své oslabení a okamžitě se přesunuli před domácí klec, přičemž třetí kotouč za Adama Wolfa poslal prudkou střelou z prostoru pro vhazování MAREK MLČOCH. Asistence: Oscar Flynn, Ondřej Najman.
     
    53:39
    Spartě se nedaří se usadit před Špirkem, její pokus o návrat do útočného pásma teď zastavilo postavení mimo hru. Brankář bruslařů moc práce nemá.
     
    52:20
    Boleslavští po vyhraném vhazování rychle vyhazují a mají šanci vystřídat, domácí se budou muset pro puk vrátit až za vlastní branku.
     
    52:02
    Matej Krejčík je k velké nelibosti hostující střídačky vyloučen za držení, Sparta si po dlouhé době zahraje přesilovku.
     
    51:26
    Po pravém křídle se nyní do pásma dostal Jaroslav Chlouba, který si vyjel až před brankoviště a následně zakončil těsně nad klec.
     
    50:43
    Marek Mlčoch nezvládl zabrzdit včas a v důsledku vychýlil vlastní branku ze své pozice, hra se přerušuje. Vhazovat se bude před Špirkem.
     
    49:42
    Martin Jandus zachytil nabídku na vlastní modré a zamířil dopředu, domácí se začínají usazovat před hostující klecí.
     
    48:38
    Kousalova rána z levého kruhu rozduněla beton připraveného Wolfa, k odraženému kotouči se následně nejrychleji dostává jeden z sparťanů.
     
    47:14
    Do útoku se nyní znovu podíval Procházka, hostující obrana jej ale zvládla zneškodnit ještě dříve, než by stihl vystřelit na branku.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Wojnar (Fabiánek), 22. Dubský (Kropáček) – 18. Maršoun (Flynn), 34. Maršoun (Najman, Flynn), 55. Mlčoch (Flynn, Najman), 60. Najman


    HC Sparta Praha: Wolf – Jandus M., Janda, Simotics, Mrkvička, Sedliský, Eliáš, Jeřábek, Karoch – Komárek, Jandus T., Schwamberger, Fabiánek, Bílek, Larsen, Procházka, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Dubský, Wojnar.
    BK Mladá Boleslav: Špirek – Mašek, Chujac, Marček, Hrdinka, Horský, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Dvořák, Kousal, Tóth, Najman, Krejčík, Flynn, Křížek, Jindra, Maršoun.

    Rozhodčí: Šindel – Brejcha, Sedláček
    thejrc.org