Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:4 (po pr.)
Ottawa – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Vegas 0:4 (kon.) | Tampa – NY Rangers 5:3 (kon.)
Florida – Montreal 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:3 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 2:1 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 09.03.2018, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Boston se po skrumáži v brankovišti Lyona dostává pouhých 22 sekund před koncem do vedení! BRAD MARCHAND přidává svoji devětadvacátou branku v letošní sezóně opravdu ve správnou chvíli! Asistence: David Pastrňák, Zdeno Chára.
     
    27:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté celkem nečekaně vyrovnávají stav utkání! Když se nedaří přesilovky, musí se dařit oslabení. V dalším takovém ujel JORI LEHTERÄ a zamířil mezi Raskovy betony. Asistence: Valtteri Filppula a Radko Gudas.
    19:34 Brian GIONTA - 2:1
     
    19:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Takřka z ničeho nic Bruins otáčejí utkání a vedou 2:1! Zdeno Chára, kapitán domácího celku, vyslal vynikajícím pasem do brejku BRIANA GIONTAA, který si poté výborným blafákem poradil také s gólmanem soupeře! Asistence: Zdeno Chára, Tommy Wingels.
    09:14 Riley NASH - 1:1
     
    09:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins z opravdového obstřelování Lyonovy brány vyrovnávají stav utkání! Na konci této palby stál RILEY NASH, který dokázal dostat kotouč do hostující svatyně! Obrovskou práci na této brance ale odvedl David Pastrňák, který obkroužil klec Flyers a předal puk spoluhráči! Asistence: David Pastrňák a Kevan Miller.
    01:38 Jakub VORÁČEK - 0:1
     
    01:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté rychle využívají první přesilovou hru v utkání a dostávají se do brzkého jednobrankového vedení! Po vynikající kombinaci posunul kotouč Nolan Patrick na druhou stranu JAKUBU VORÁČKOVI, kterému nedělalo potíže zasunout puk do odkryté svatyně! Asistence: Nolan Patrick a Claude Giroux.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 10. Riley Nash (Pastrňák, K. Miller), 20. B. Gionta (Chára, Wingels), 60. Marchand (Pastrňák, Chára) – 2. Voráček (Patrick, Giroux), 28. Lehterä (Filppula, Gudas)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo (C), Chára, McQuaid, Krug, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Riley Nash, Marchand – Rick Nash (A), Krejčí, DeBrusk – B. Gionta, Wingels, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller.
    Philadelphia Flyers: Lyon (Mrázek) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier (C), Giroux – Voráček, Patrick, Lindblom (A) – Simmonds (A), Filppula, Weal – M. Raffl, Laughton, Lehterä.

    Rozhodčí: O'Halloran D. (Can), Schlenker C. (Can)
    thejrc.org