Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:4 (po pr.)
Ottawa – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Vegas 0:4 (kon.) | Tampa – NY Rangers 5:3 (kon.)
Florida – Montreal 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:3 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 2:1 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Winnipeg Jets
Pátek 09.03.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Cory Schneider opět naskočil na střídačku a Devils zkouší vyrovnat při hře bez brankáře!
     
    58:54
    Dnešní utkání sleduje 14023 diváků.
     
    58:04
    Sami Vatanen krásně vystřelil z levého kruhu a jeho střela se od přední tyče odrazila za bránu!
     
    57:46
    Cory Schneider už vyjížděl na střídačku, jenže Devils nedokázali udržet útočné pásmo a puk opustil hrací plochu. Hra byla přerušena a domácí klec je prázdná!
     
    56:03
    Nico Hischier si z mezikruží sjel do levého kruhu a střelou zápěstím těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, jenže Connor Hellebuyck předvedl další senzační zákrok a puk ukryl v lapačce přiložené k levému betonu!
     
    55:26
    Dustin Byfuglien po krásném přenesení hry a přihrávce napříč útočným pásmem z pravého křídla napřáhl v levém kruhu bez přípravy ke tvrdé ráně s příklepem, která se zřejmě od tyče odrazila do ochranné sítě!
     
    54:52
    Patrick Maroon byl vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení a Winnipeg si po reklamní přestávce zahraje svou první přesilovou hru v dnešním utkání.
    51:07 Nico HISCHIER - 2:3
     
    51:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Will Butcher nepříjemně vypálil na vrcholu mezikruží a po zákroku Connora Hellebuycka se dostal u pravé tyče k dorážce, po které se puk nakonec od hole NICA HISCHIERA odrazil do vzduchu a poté, co dopadl na brankové čáře na led, se od brusle brankáře Winnipegu odrazil do brány! Asistence: Jesper Bratt a Will Butcher.
     
    50:51
    Devils mohli rychle odpovědět, jenže u levé tyče Connora Hellebuycka propálit nedokázali!
    49:55 Nikolaj EHLERS - 1:3
     
    49:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dustin Byfuglien nádhernou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování orazítkoval bližší tyč brány, od které se puk odrazil k NIKOLAJOVI EHLERSOVI, který si ho v pravém kruhu přikopl rychle pravou bruslí a bekhendem z úhlu těsně nad ledem poslal kotouč do odkryté brány! Jets vedou v Jersey 3:1. Asistence: Dustin Byfuglien.
     
    49:21
    Kyle Palmieri se chtěl mezi trojicí protihráčů z levého kruhu protáhnout před bránu, a přestože skončil na ledě, vkleče dokázal zakončit a minul levou tyč brány!
     
    43:12
    Kyle Palmieri se ocitl na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ve slibné šanci, jenže střelou zápěstím zamířil pouze do hrudního koše Connora Hellebuycka, který puk úspěšně vyrazil!
     
    42:51
    Mathieu Perreault usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest Winnipegu za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    42:51
    Miles Wood napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke krásné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Connor Hellebuyck ji pravým ramenem vyrazil! Michael Grabner z dorážky neuspěl.
     
    41:52
    Ben Chiarot napřáhl na vrcholu mezikruží k parádní střele s příklepem, která mířila do pravého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    41:35
    Brian Boyle se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát nedokázal Connora Hellebuycka bekhendem překonat! Vzápětí přišla tvrdá rána od modré čáry, kterou brankář Winnipegu ukryl v lapačce.
    39:12 Kyle Palmieri mohl rychle vyrovnat, bránu těsně minul!
     
    39:12
    Kyle Palmieri nabral na levé straně rychlost a v kruhu pro vhazování napřáhl k rychlé střele zápěstím, která těsně minula přední horní roh brány a skončila v ochranné síti!
     
    38:34
    Taylor Hall se snažil uvolnit na bodu pravého kruhu, jenže Dustin Byfuglien ho tváří v tvář poslal tvrdým hitem k ledu! Fantastický obranný zákrok.
    36:41 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    36:41
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI si zpracoval puk po nádherné kolmé přihrávce Nica Hischiera z pravého kruhu obranného pásma Devils a řítil se do samostatné úniku, který v mezikruží zakončil rychlou střelou zápěstím, a parádní ranou nad lapačkou Connora Hellebuycka vymetl pravý horní roh brány! Devils dokázali snížit a jsou rychle zpět v zápase. Jets vedou 2:1. Asistence: Nico Hischier.
     
    34:59
    Joel Armia na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a Cory Schneider puk mířící po ledě ke vzdálenější levé tyči brány pravým betonem skvěle vykopl mimo!
    33:26 Joel ARMIA - 0:2
     
    33:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Cory Schneider sice skvěle zasáhl proti střele Jets z levého kruhu levým betonem, jenže proti následné střele JOELA ARMII z vrcholu mezikruží už byl bezmocný, když útočník Winnipegu parádní střelou zápěstím nad jeho lapačkou vymetl pravý horní roh brány! Jets vedou 2:0! Asistence: Ben Chiarot a Connor Hellebuyck.
     
    31:56
    Kyle Palmieri krásnou střelou z bodu pravého kruhu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Connor Hellebuyck ale puk pravým betonem vyrazil a připsal si další skvělý zákrok!
     
    27:17
    Mathieu Perreault předvedl strašidelnou rozehrávku, když jeho pas z kruhu pro vhazování na útočné modré čáře zachytili Devils a po kolmé přihrávce se ocital sám před bránou Taylor Hall. Útočník New Jersey ale nedokázal naštěstí pro hosty puk zpracovat!
     
    26:12
    Nikolaj Ehlers se ocitl po nahození z levého křídla na vzdálenější pravé tyči ve velké šanci, jenže Cory Schneider ho dokázal vychytat, stejně jako po jeho střele z pravého kruhu, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči! Dva úžasné zákroky a poté reklamní přestávka.
     
    22:00
    Damon Severson dobře vystřelil na vrcholu pravého kruhu zápěstím a Connor Hellebuyck toho příliš neviděl, přesto dokázal puk mířící ke vzdálenější levé tyči vyrazit pravým betonem!
     
    20:39
    Kyle Palmieri předvedl v levém kruhu pěkný zpětný oblouk a střelou zápěstím mířil těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Connor Hellebuyck ale na levém boku puk levým betonem vyrazil a poté si poradil i s jeho dorážkou, kterou vyrazil do ochranné sítě!
     
    19:05
    Kyle Palmieri ránou z vrcholu levého kruhu těsně minul bránu a po nahození z pravého křídla Devils měl Connor Hellebuyck co dělat, aby kotouč neskočil za jeho zády!
     
    18:29
    Blake Coleman byl faulován před bránou a v jeho tváři se objevila krev, takže Josh Morrissey vyfasoval čtyři minuty za vysokou hůl. Devils mají obrovskou šanci vyrovnat skóre.
     
    18:29
    Blake Coleman na přední tyči skvěle tečoval nahození Taylora Halla z levého kruhu, jenže Connor Hellebuyck vyrážečkou puk vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    15:28
    Nico Hischier se ocitl ve velké šanci v mezikruží, jeho prudká střela ale těsně nad ledem minula o vlásek pravou tyč!
    15:19 Cory Schneider na poslední chvíli odpálil puk holí mimo!
     
    15:19
    Dmitrij Kulikov na pravém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval mezi betony roztaženého Coryho Schneidera clonící Kyle Connor! Puk už mířil po ledě do brány, jenže Cory Schneider se dokázal včas otočit a nataženou holí puk vleže odpálil do bezpečí!
    14:35 Blake Coleman předvedl nádherný bekhendový blafák a radost mu po samostatném úniku zkazila horní tyč brány Jets!
     
    14:35
    Blake Coleman se řítil po nádherné kolmé přihrávce sám na bránu a v blízkosti pravé tyče předvedl fantastický bekhendový blafák, po kterém orazítkoval horní tyč brány!
     
    12:19
    Bryan Little nepříjemně vystřelil z bodu pravého kruhu pro vhazování a Cory Schneider nedokázal na přední tyči puk podržet v náručí, Jets se ale vzápětí k dorážce nedostali!
     
    10:52
    Travis Zajac už před sebou v levém kruhu neměl nikoho, jenže prudkou střelou zápěstím těsně minul přední tyč! Puk se zřejmě otřel o vyrážečku Connora Hellebuycka.
     
    09:22
    Brian Boyle nepříjemně vypálil z vrcholu levého kruhu a po zákroku Connora Hellebuycka se dostal před bránou k dorážce John Moore, jenže bekhendem fantastického brankáře Winnipegu z blízkosti u levé tyče mezi betony nepřekonal!
     
    07:37
    Andrew Copp byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Devils budou mít po krátké komerční přestávce šanci vyrovnat stav utkání během úvodní přesilové hry utkání.
     
    07:37
    Connor Hellebuyck vyrazil střelu Bena Lovejoye z pravého křídla a na vzdálenější levé tyči okamžitě pálil z dorážky Nico Hischier, jenže brankář Jets jeho pokus z blízkosti vyrazil!
     
    04:47
    Michael Grabner na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a po jeho zpětné přihrávce pálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování do vzdálenějšího pravého horního rohu brány Brian Gibbons, jenže Connor Hellebuyck předvedl úžasný semafor!
    04:12 Patrik LAINE - 0:1
     
    04:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    PATRIK LAINE se z ničeho nic ocitl za dvojicí obránců Devils sám před bránou a střelou zápěstím po ledě zamířil mezi betony Coryho Schneidera! Winnipeg udeřil jako první a vede 1:0! Asistence: Paul Stastny a Nikolaj Ehlers.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 37. Palmieri (Hischier), 52. Hischier (Bratt, Butcher) – 5. Laine (Stastny, Ehlers), 34. Armia (Chiarot), 50. Ehlers (Byfuglien)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Bratt – Grabner, Palmieri, Maroon – Coleman, Noesen, Wood – Boyle, Gibbons, Zajac (A). Hlavní trenér: John Hynes.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, T. Myers, D. Kulikov, Chiarot – Connor, Little (A), Wheeler (C) – Perreault, Copp, Roslovic – Laine, Stastny, Ehlers – Hendricks, B. Tanev, Armia. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Wes McCauley, TJ Luxmore. Čároví: Jonny Murray, Michel Cormier

    Diváci: 14023
    bahis siteleri