Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:4 (po pr.)
Ottawa – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Vegas 0:4 (kon.) | Tampa – NY Rangers 5:3 (kon.)
Florida – Montreal 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:3 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 2:1 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:0 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
5:4 (1:2, 3:0, 0:2 - 1:0)
Colorado Avalanche
Pátek 09.03.2018, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:59 Seth JONES - 5:4
     
    60:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je to tak a velkou zásluhu na brance má Pierre-Luc Dubois. Útočník Columbusu si hledal mezi kruhy prostor ke střele, poté se odhodlal k pravé tyči. Ani tam nenašel prostor ke střele, nicméně kotouč se dostal před branku ke zcela volnému SETHU JONESOVI, jenž neměl problém trefit z poloviny volnou branku. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Artěmij Panarin.
    56:42 Carl SÖDERBERG - 4:4
     
    56:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No a když nedáš, tak samozřejmě dostaneš. CARL SODERBERG nahodil z levého kruhu kotouč na branku a ten přes několik hráčů zapadl až za záda Joonase Korpisala.
    53:26 Gabriel LANDESKOG - 4:3
     
    53:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je zaděláno na dramatický konec. Rantanen přihrál z osy hřiště na pravý kruh pro GABRIELA LANDESKOGA, který z první zamířil naprosto přesně a Korpisalo nemohl kotouč zastavit, ač se natahoval jak široký, tak dlouhý. Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon.
    35:54 Thomas VANEK - 4:2
     
    35:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé. Po vyhraném buly domácí zaútočili a je poměrně nečekané, kde byl Seth Jones jako obránce. Zpoza branky totiž našel u pravé tyče THOMASE VANKA, který vystřelil a dokázal propasírovat kotouč pod betonem Varlamova kousek za čáru. Zdálo se, že v tomto prostoru není místo, kudy by puk prošel do sítě, ale bylo. Asistence: Seth Jones, Zach Werenski.
    32:36 Zach WERENSKI - 3:2
     
    32:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets ve druhé třetině otáčí stav utkání. Panarin vyslal přihrávku na modrou pro Jonese, který ještě přihrál na pravý kruh pro ZACHA WERENSKIHO. Obránce Columbusu se z první opřel do puku a Varlamov se nestihl přesunout. Šikovný bek domácích dává svůj čtrnáctý gól v sezoně. Asistence: Seth Jones, Pierre-Luc Dubois.
    21:17 Thomas VANEK - 2:2
     
    21:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělo v Nationwide areně zní znovu. Nyní se jednalo o poměrně nepřesvědčivou práci Nemetha, který nejprve nevyhodil puk a pak jej za brankou ztratil Ve finále celé akce se kotouč dostal na modrou pro Murrayho, jenž vypálil, Jenner našel před brankou puk, přistrčil ho pro THOMASE VANEKA a ten už měl snadnou úlohu. Po výměně tak slaví svůj první gól za Blue Jackets. Asistence: Boone Jenner, Ryan Murray.
    07:49 Boone JENNER - 1:2
     
    07:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak s brankami se nám nyní roztrhl pytel. Tři během necelé jedné minuty. Wennberg zatlačil na soupeřovu obranu a výborným napadáním získal puk. Už to vypadalo, že z levého kruhu vystřeli, ale potáhl jej za branku a poté přesně přihrál na BOONE JENNERA, který napřáhl z levého kruhu a dává kontaktní gól Blue Jackets. Asistence: Alexander Wennberg.
    07:07 Carl SÖDERBERG - 0:2
     
    07:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro domácí hodně velká rána. Rantanen dobře našel mezi kruhy CARLA SODERBERGA, který za pomocí tyče navyšuje vedení Colorada. Comeau jej výborně našel, útočník Lavin si mezi kruhy udělal prostor a zamířil naprosto přesně. Asistence: Blake Comeau.
    06:56 Tyson BARRIE - 0:1
     
    06:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První gól zápasu přichází po necelých sedmi minutách TYSON BARRIE je úspěšným střelcem, který se prosadil z předbrankového prostoru, kam si prakticky od modré sjel. Ovšem rozhodčí nyní budou zkoumat, zda Tyson Jost nebránil Joonasi Korpisalovovi při souboji v brankovišti s Davidem Savardem v zákroku. Asistence: Mikko Rantanen.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Jenner (Wennberg), 22. Vanek (Jenner, R. Murray), 33. Werenski (S. Jones, Dubois), 36. Vanek (S. Jones, Werenski), 61. S. Jones (Dubois, Panarin) – 7. Barrie (Rantanen), 8. Söderberg (Comeau), 54. Landeskog (Rantanen, MacKinnon), 57. Söderberg


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, R. Murray, J. Johnson (A), Cole, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Milano, N. Foligno (C), Bjorkstrand – Calvert, Dubinsky, Letestu – Vanek, Wennberg, Jenner (A).
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Siemens, A. Lindholm – Jost, MacKinnon (A), Rantanen – Landeskog (C), Kerfoot, Compher – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – Andrighetto, Toninato, G. Bourque.

    Rozhodčí: Pollock, Walsh – Miller, Brisebois
    bahis siteleri