Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:4 (po pr.)
Ottawa – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Vegas 0:4 (kon.) | Tampa – NY Rangers 5:3 (kon.)
Florida – Montreal 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:3 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 2:1 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Montreal Canadiens
Pátek 09.03.2018, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida střílí další parádní gól a tentokrát dokonce v oslabení! Yandle se dostal k puku ve vlastní třetině, napálil ho mantinel pryč, ve středním pásmu přesprintoval obránce VINCENT TROCHECK, a ujížděl sám na brankáře! Svůj unik zakončil střelou mezi betony a mohl slavit. Asistence: Keith Yandle
     
    54:44
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jonathan Huberdeau – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:50
    Nikita Ščerbak vypálil po pěkné nahrávce od mantinelu, Roberto Luongo se stihl přesunout a vykopl kotouč!
     
    52:42
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jonathan Huberdeau – 2 min.).
     
    52:40
    Jacob de La Rose dostal skvělou nahrávku na druhou tyč, ale z jedničky netrefil branku!
     
    51:16
    Aaron Ekblad dostal spoustu prostoru a vypálil tvrdě na druhou tyč, Lindgren předvedl parádní zákrok!
     
    45:20
    Jared McCann dostal skvělou nahrávku od Mamina a řítil se sám na Lindgrena. Svou šanci zakončil blafákem,ale hostující brankář si tentokrát poradil!
     
    43:27
    Florida zkusila Coache´s challenge a rozhodčí gól neuznávají!
     
    43:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal se konečně prosazuj a snižuje! Hosté využili zakázaného uvolnění Floridy! Jacob de La Rose vyhrál buly, puk se dostal k Jeffu Petrymu, který vypálil, Luongo jeho pokus razil před sebe a ve skrumáži hráčů se k puku dostal PAUL BYRON, který backhandovou dorážkou překonal Luonga! Asistence: Jacob de La Rose, Jeff Petry
    41:24 Jevgenij DADONOV - 4:0
     
    41:24
    Florida právě vstřelila branku!
    A máme tu další gól a o osudu zápasu je asi definitivně rozhodnuto! Florida využila toho, že Montreal nemohl vystřídat. Keith Yandle dostal puk od Dadonova, naznačil střelu a vrátil kotouč křižnou nahrávkou na JEVGENIJE DADONOVA, který střelou z jedničky trefil odkrytou klec! Asistence: Keith Yandle, Aleksander Barkov
     
    34:59
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Alex Petrovic – 2 min., držení hole).
     
    30:07
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Mike Reilly – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    29:05
    Nicolas Deslauriers vypálil od mantinelu, jeho pokus Luongo pouze zpomalil lapačkou,ale nakonec dokázal kotouč zalehnout a přerušit hru!
     
    25:35
    Jeff Petry vystihl nahrávku ve středním pásmu a řítil se sám na Luonga, hostující obránce se pokusil vypálit do růžku, ale Luongo podržel kotouč v lapačce.
     
    24:40
    Logan Shaw vypálil od modré, jeho přízemní pokus tečoval Andrew Shaw těsně mimo!
    22:46 Micheal HALEY - 3:0
     
    22:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida zvyšuje náskok! Froese ztratil kotouč za vlastní brankou, když mu ho sebral Derek MacKenzie , který ho podél první tyče nahrál na volného MICHAELA HAYLEHO, který propálil Lindgrena na první tyč! Asistence: Derek MacKenzie
    21:42 Nick BJUGSTAD - 2:0
     
    21:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Nejprve se do šance dostal hostující tým, ale Luongo dobře zasáhl. Ve vlastním pásmu si vzal kotouč Barkov, zavezl ho až do třetiny Canadiens a poslal ho na střed na rozjetého NICKA BJUGSTADA, který si sám proti LIndgrenovi poradil, když ho překonal blafákem. Asistence: Aleksander Barkov
    16:17 Jonathan HUBERDEAU - 1:0
     
    16:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida nakonec využívá přesilovou hru a ujímá se vedení! Kotouč se trochu složitě dostal k Vincentu Trocheckovi na stranu hřiště, domácí útočník nezazmatkoval a pěknou nahrávkou backhandem našel na středu voleného JOHNATANA HUBERDEAUA, který kotouč uklidil do horního růžku! Asistence: Vincent Trocheck, Jevgenij Dadonov
     
    14:23
    Jared McCann se dostal k
     
    13:08
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Alex Petrovic – 2 min., držení hole).
     
    10:20
    Úvodní střela od modré šla mimo,ale kotouč se odrazil k Bjugstadovi, který se pokusil chytře zakončit u druhé tyč, ale Lindgren předvedl tygří skok a zasáhl hokejkou!
     
    09:34
    Nicolas Deslauriers už zvedal ruce po jeho pokusu z pravé strany, ale vypadá to že to Lungo stihl a zachytil kotouč před brankovou čárou!
     
    07:10
    Jevgenij Dadonov dostal pěknou nahrávku do jízdy a dostal se sám před hostujícího brankáře. Domácí útočník se pokusil zakončit kličkou do forehandu, ale v rozhodujícím momentu minul kotouč!
     
    06:30
    Roberto Luongo zaváhal s rozehrávkou za brankou a Carr se dostal do šance, domácí brankář své zaváhání napravil a po chvilce přikryl kotouč!
     
    05:20
    Rinat Valijev udělal chybu ve vlastním pásmu a puk se dostal k volnému Maximu Maminovi, který vypálil na druhou tyč! Lindgren si připsal pěkný zákrok vyrážečkou!

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 17. Huberdeau (Trocheck, Dadonov), 22. Bjugstad (Barkov), 23. Haley (MacKenzie), 42. Dadonov (Yandle, Barkov), 55. Trocheck (Yandle)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad, Yandle, Pysyk, Matheson, Petrovic, Weegar – Bjugstad, Barkov, Dadonov – Vrbata, Trocheck, Huberdeau – Mamin, McCann, J. McGinn – Sceviour, MacKenzie, Haley.
    Montreal Canadiens: Ch. Lindgren (Fucale) – Reilly, Petry, Alzner, Juulsen, Valijev, Jo. Benn – Galchenyuk, Drouin, Lehkonen – Ščerbak, Gallagher, Byron – J. de La Rose, A. Shaw, Deslauriers – Froese, Carr, L. Shaw.

    Rozhodčí: St. Pierre, Sutherland – Suchanek, Nansen
    thejrc.org