Slavia – Helas Brno 4:0 (kon.) | Vysoké Mýto – Gamaspol Jeseník 8:1 (kon.) | Třinec – Olympik Mělník 7:4 (kon.)
Litoměřice – Chrudim 2:2 (kon.) | Sparta – Svarog Teplice 7:3 (kon.) | Česká Lípa – Interobal Plzeň 2:8 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
2:2 (0:0)
FK Chrudim
Pátek 09.03.2018, 20:00 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním remízy vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:52:43)
     
    Máme za sebou hodně zajímavý a futsalově kvalitní utkání, které skončilo po dvou brankách na obou stranách smírně 2:2. V zápase přišel ke zranění David Drozd, který musel zápas dokončit pouze sledováním ze střídačky. Tento výsledek má společně s výhrou Sparty Praha za následek, že Litoměřice končí po základní části na 4. místě a v play-off narazí jako první na Vysoké Mýto, naopak Chrudim se utká s Brnem.
     
    Velmi emotivní byl ještě konec zápasu po odpískání. Hned několik hráčů se snažilo vyvolat slovní přestřelku, což se povedlo rozhodčím po několika chvílích zažehnat.
     
    Konec zápasu.
     
    39:57
    Záruba podstoupil s jedním ze soupeřů souboj v rohu hrací plochy a zůstal ležet na hrací ploše. Domácí se u hráčů Chrudimi dožadovali zakopnutí míče do zámezí, tento čin ovšem nepřišel.
     
    39:19
    Koudelka po souboji se soupeřem odchází na střídačku se zkrvaveným obličejem v oblasti nosu. Rozhodčí vyhodnotili souboj jako čistý a Rafael zakopl míč v rámci fair-play do zámezí, aby mohl být Koudelka ošetřen.
     
    39:01
    Do konce utkání zbývá poslední minuta.
     
    38:58
    Velmi nepříjemná situace před play-off. Vagnao při snaze zabránit míči v cestě do brány za jakékoli situaci, vložil do letu míče ruku a vidí tak od rozhodčích přímou červenou kartu.
     
    38:36
    Záruba další prudkou střelou trefil některého hráče v brankovišti do obličeje.
     
    38:09
    Naštěstí pro domácí ale hosté špatně rozehrávají. Litoměřice tak mohou opět obléhat brankoviště soupeře.
     
    37:54
    Domácí ztratili míč a v bráně nyní stojí Fabricio.
     
    37:33
    Ke střele se při powerplay rozhodl Radim Záruba, jehož prudkou střelu dokázal dostat Litviněnko mimo tři tyče.
     
    37:07
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic, kteří hrají bez brankáře.
     
    37:07
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
    37:07 Lukáš REŠETÁR - 2:2
     
    37:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté se hodně šťastným způsobem dostávají do remízového stavu. Maxovu střelu nedokázal Kubíček udržet v rukách, čehož využil agilní LUKÁŠ REŠETÁR, který na brankové čáře dorazil míč za bezmocného brankáře domácích. Asistence: Max.
     
    36:38
    Z protiútoku zahrozil Two, po jehož střele se Litviněnko natahoval marně. Naštěstí pro hosty ale míč prolétl pouze kolem brány.
     
    36:24
    Křižná přihrávka směřovala od nohou Maxe na Romana Mareše, který měl na střelu dostatek času. Přesto směřovalo zakončení daleko vedle brány.
     
    35:46
    Chrudim sáhla po powerplay, tedy hry bez brankáře.
     
    35:21
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Chrudimi.
     
    35:21
    Oddechový čas pro FK ERA-PACK Chrudim.
     
    35:21
    Kubíček musel na zem po střele Romana Mareše. Míč se sice odrazil zpět do hry, obránci ale dokázali dostat míč do zámezí až za polovinou hřiště.
     
    34:29
    Hosté rozjeli další z nacvičených akcí, tentokrát ale byla obrana Litoměřic připravena a se všemi nástrahami si poradila. Přesto zůstávají hosté na míči.
     
    33:28
    Akumulované fauly jsou vyrovnány. Litoměřice načítaly třetí po faulu Rodriga. Stejný počet akumulovaných faulů má na kontě také Chrudim.
     
    32:33
    Slováček si naběhl při rozehrávce rohového kopu před svého strážce a málem svým zakončením zadělal na druhou branku Chrudimi. Míč ovšem pouze prolétl podél brány Litoměřic.
     
    32:05
    Stav skóre mohl být vyrovnán. Pavel Drozd měl na noze vyrovnání, ale trestuhodně poslal míč z bezprostřední blízkosti těsně vedle.
    31:10 MAX - 2:1
     
    31:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté z Chrudimi velmi brzy snižují manko na svého soupeře. Rešetár nalezl křižnou přihrávkou u pravé tyče zcela osamoceného MAXE, pro kterého už nebyl problém dostat patičkou míč za záda Kubíčka. Asistence: Lukáš Rešetár.
     
    30:45
    Z rozehrávky rohového kopu ale nic vymyslet nedokázali. Naopak se hnali do protiútoku domácí, kteří tentokrát ztroskotali při přesnosti rozehrávky.
     
    30:37
    Rešetár se rozhodl po přechodu půlící čáry k individuální akci. Jeho zakončení tečoval ještě Rodrigo. Hosté tak zůstávají u míče.
     
    29:54
    A Litoměřice byly blízko dokonce třetí vstřelené brance! Vagnaovo ostré zakončení skončilo na pravé tyči, od které se odrazil míč zpět do hry.
     
    29:50
    Domácí dvě vstřelené branky evidentně nabudili. Najednou jsou to oni, kdo vládne na hrací ploše.
    29:08 VAGNAO - 2:0
     
    29:08
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Neuběhla ještě ani celá jedna minuta a skóre se mění podruhé. Krok se zbavil obhazovačkou svého strážce, čímž se mu otevřel prostor na konstruktivní řešení. Jeho střelu ještě těsně před brankovou čárou tečoval VAGNAO, od jehož nohou se dostal míč pohodlně do brány. Asistence: Lukáš Krok.
    28:09 FABRICIO - 1:0
     
    28:09
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Veškerou zásluhu na vstřelení branky si připisuje Michal Kovács, který při narážečkách s FABRICIEM obešel dva protihráče. Následná střela Fabricia z úhlu končí u levé tyče hostující svatyně a celá hala vybuchla radostí ze vstřelené branky. Asistence: Michal Kovács.
     
    27:46
    Po ostrém faulu na zárubu se strhla mezi trenéry ke slovní přestřelce. Vše musel řešit třetí rozhodčí.
     
    27:35
    David Drozd dnes zřejmě dohrál. Za doprovodu lékaře odkulhal na lavičku a evidentně to dnes na pokračování ve hře nevypadá.
     
    27:19
    Žlutou kartu dostává Fabricio (Gardenline Litoměřice).
     
    26:52
    Fabricio už byl ve skluzu, když rozhodčí přerušovali hru a odnesl to David Drozd, ke kterému směřoval míč. Rozhodčí i v tuto chvíli zůstávají klidní a k udělení žluté karty se nechystají. K Drozdovi je přivolán klubový lékař.
     
    26:34
    Fabricio raději zakopl míč do autu, neměl po odraženém míči přehled o postavení svých spoluhráčů.
     
    26:09
    Hra se ve druhém poločase hodně zrychlila, čímž přibývají akce na obou stranách.
     
    25:27
    Everton obešel hodně svižně a jednoduše Kovácse. První jmenovaný nechal střelou k levé tyči vyznamenat brankáře Kubíčka, který se natahoval i po dorážce Rešetára, ta ale směřovala pouze do ochranné sítě za bránou.
     
    24:41
    Rodrigo je v pořádku a odešel po svých na střídačku v doprovodu lékařky. Domácí v rámci fair-play vrací míč soupeři.
     
    24:41
    Po jednom ze soubojů se ocitl na zemi Rodrigo, kvůli kterému hlavičkoval míč do autu Rešetár. K Rodrigovi je přivolán lékař.
     
    23:53
    Kapitán Chrudimi Rešetár se dostal s míčem přes dva bránící hráče až do zakončení, v jehož úspěšném dokončení mu zabránil Kubíček včasným zákrokem.
     
    23:00
    Rešetár vybojoval maximum, které mohl. Po výhozu Litviněnka se do něj opřel tělem Vagnao, od jehož těla se nakonec dostal míč mimo hrací plochu.
     
    22:41
    Rodrigo dobrým a aktivním pohybem donutil Maxe zakopnout míč pouze do autu, i když se mu nabízeli další dva spoluhráči.
     
    22:12
    Krok se na půlící čáře rozhodl o individuální akci. S míčem příliš daleko nedoběhl, Roman Mareš ho o míč obral ihned po obratu na stojné noze.
     
    21:32
    Vzápětí se dostali do slibné šance také hosté. Koudelka si ale svižnou střelou na Kubíčka nepřišel. Domácí brankář musel sice míč zachytávat nadvakrát, dorážku ale nepřipustil.
     
    21:24
    Domácí poprvé ve druhé půli zahrozili. Záruba se vrhl mezi dva protihráče, které rychlostí překonal, ale přihrával ještě lépe postavenému a osamocenému Rafaelovi, kterému ale trvalo o něco déle zpracování a Litviněnko tak dokázal proti jeho střele vyběhnout a zmenšit místo na střelbu.
     
    20:40
    David Drozd se dostal s míčem těsně za postranní čáru ve chvíli, kdy se svými spoluhráči mohl běžet do přečíslení 3 na 1.
     
    20:17
    Rafael se stylovou kličkou zbavil prvního bránícího hráče, druhý už ho ale dokázal obrat o míč, přesto ještě do souboje přiběhl Kovács a vybojoval pro svůj celek míč.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči už jsou společně s rozhodčími zpět na hrací ploše. Zápas bude za malou chvíli pokračovat druhou polovinou.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 20:50.
     
    V prvním poločase byla možnost pro diváky zhlédnout futsal v plném nasazení. Ani jeden celek se ale nedokázal svůj střelecký pokus přetavit v úvodní branku, i když k ní neměli daleko domácí ani hosté. V Lovosicích tak po prvních dvaceti minutách platí po prvním poločase smírný stav utkání 0:0.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:47
    Kovács se rozhodl přikopnout míč Kubíčkovi, který raději zakopl míč po presu Maxe až za bránu Chrudimi.
     
    19:12
    Chrudim předvedla první hráčské přečíslení. Na konci celé akce se objevil Max, který nedokázal usměrnit hlavou do prostoru mezi tři tyče domácí brány.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    18:57
    Rafael svou aktivitou na míči i při jeho vybojování zpět dohnal jednoho z bránících hráčů k zakopnutí míče do zámezí.
     
    18:04
    Záruba se dostal do zakončení z prvního doteku po přihrávce Kovácse při rychlém kontru. Litviněnko byl připraven se zákrokem.
     
    17:47
    Záruba zasekl míč a myslel, že kolem něj Slováček pouze proklouže, což také vypadalo, že se povede. Přeci jen ale Slováček v poslední chvíli dokázal míč zasáhnout.
     
    17:05
    Domácí museli vyvinout velké úsilí, aby se dostali k míči. Neuteklo ale ani deset sekund a míč mají u nohou opět hráči Chrudimi.
     
    16:12
    Celé snažení utnul až Vagnao obětavým skluzem pod nohy hostujícího kapitána.
     
    15:49
    Hosté kombinují po celé délce hrací plochy, do zakončení se ale zatím ani jeden z hráčů neměl.
     
    15:06
    Two se snažil překvapit soupeře přihrávkou patičkou. Míč ale směřoval pouze mimo hrací plochu, daleko od všech spoluhráčů domácího hráče.
     
    14:46
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    14:46
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřic.
     
    14:29
    Rodrigo zachytil na obranné polovině míč, se kterým vyběhl několik metrů dopředu, aby na útočné polovině poslal špičkou chodidla míč mimo hrací plochu.
     
    13:35
    Domácí lavička je po sporném momentu na nohou a diskutuje s rozhodčím o výroku přiznání míče soupeři. Těžko soudit, který hráč se dotkl míče poslední.
     
    13:23
    Čtvrtý akumulovaný faul byl načten také na straně hostů. Chrudimští zhruba devět metrů od hostující brány poslali k zemi Twoa, který je dnes při práci směrem dopředu hodně aktivní.
     
    12:47
    Domácí čelí po faulu Rafaela už čtvrtému akumulovanému faulu. Do konce prvního poločasu zbývá ještě necelých osm minut a hrozba pěti akumulovaných faulů je blízko.
     
    11:43
    Rafael předvedl své rychlostní priority. Na pouhých dvaceti metrech dokázal bránícího hráče přesprintovat o dobré 3 metry. Střelu ale poslal pouze do ochranné sítě za bránou.
     
    11:08
    Chrudimští se zatím ne a ne dostat do lepší střelecké pozice, ze které by se zjevili Kubíčkovi blíže než na 7 až 9 metrů.
     
    10:59
    Domácí byli pod vysokým tlakem vzhledem k vytaženému presování soupeře. Vše vyústilo v nepovedenou kličku Vagnaa, který poslal míč pouze do zámezí.
     
    10:47
    Vagnao srovnal po útočném faulu akumulované fauly na 3:3.
     
    10:17
    A Brazilec Two se dostal do další zajímavé pozice ke skórování. Při rychlém protiútoku, při kterém čelil tváří tvář Litviněnkovi, ale skórovat nedokázal. Přesto zůstávají domácí u míče zásluhou rohového kopu.
     
    09:32
    Two si efektně obhodil bránícího hráče a posléze zakončoval. Jeho zakončení nebylo tak prudké, jak by si hráč představoval. Navíc se zdálo, že byl při střele faulován, ale rozhodčí zůstávají chladní a nechávají pokračovat ve hře.
     
    08:51
    Two se dostal do svízelné situace mezi tři protihráče při rychlém protiútoku. V této situaci doputoval společně s míčem až za postranní čáru.
     
    08:23
    A Kubíček měl plné ruce práce! Nejprve se střelecky neprosadil exekutor volného kopu Max, stejně jako z dorážky Lukáš Rešetár.
     
    08:18
    Domácí se dopustili na sedmi metrech od vlastní brány druhého akumulovaného faulu.
     
    07:57
    Rozehrávka Koudelky byla pro Davida Drozda nechytatelná. Míč skončil na opačné straně hrací plochy.
     
    07:39
    Slováček se už už dostával k centru od svého spoluhráče. Na poslední chvíli se dokázal vrátit včas Záruba, aby před ním odhlavičkoval míč mimo hrací plochu.
     
    07:02
    Také domácí hráči zkoušeli rozehrát volný kop nacvičenou akcí. Ani na třikrát se ale ke střele nedostali. Všechny jejich střelecké pokusy byly blokovány bránícími hráči.
     
    06:55
    Matěj Slováček (FK ERA-PACK Chrudim) ve skluzu trefil probíhajícího protihráče, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    06:23
    Chrudim zahrávala míč do hry ze zámezí. Na konci celé nacvičené akce se objevil Everton, kterému zakončení vůbec nesedlo.
     
    06:04
    Fabricio se dostal k zatím největší šanci na skórování v zápase. Jeho zakončení skončilo ovšem příliš vysoko, mezi diváky to pouze zahučelo.
     
    05:38
    Rafael podstoupil se svým strážcem úspěšně rychlostní souboj u levé postranní čáře. Ovšem jeho následná prudká přihrávka z rohu nenašla svého adresáta.
     
    04:53
    A akumulovaný faul už je načten také na straně domácích, za které se na půlící čáře provinil proti pravidlům Rodrigo. Temperamentní Brazilec si neodpustil hlasovou úlevu.
     
    04:15
    Rozehrávku rohového kopu zachytili domácí hráči, kteří se ihned přesunuli do útočení a vybojovali druhý akumulovaný faul Chrudimi.
     
    04:10
    Roman Mareš na půlící čáře obral o míč Kroka a pelášil s míčem vstříc bráně Litoměřic. Krok ve spolupráci s Kubíčkem dostal míč mimo hrací plochu, přesto budou hosté zahrávat rohový kop.
     
    03:19
    Litviněnko musel vyběhnout až na samý vrchol brankoviště, aby schoval do rukavic míč, který by jinak střílel směrem na bránu Rodrigo.
     
    02:45
    Rodrigo jakožto poslední bránící hráč nechal kolem sebe obejít soupeře. Hosté zkoušeli přenést hru na druhou stranu hrací plochy, neúspěšně. Míč skončil v zámezí.
     
    01:35
    Kovács svou střílenou přihrávkou vyzval před bránou agilního Zárubu, který se ale z otočky nedokázal opřít do míče tak silně, jak si představoval. Litviněnko byl bez práce.
     
    01:20
    Záruba neměl v rohu hrací plochy příliš prostoru, vyřešil to tedy aspoň rohem pro své družstvo.
     
    00:31
    Výkop od brány Chrudimi skončil za bránou domácích. Kubíček nemusel zasahovat.
     
    00:11
    Úvodní útok chtěly Litoměřice provést po pravé straně, ovšem Záruba nezastihl přihrávku Kovácse na hrací ploše. K míči se tak dostávají bez boje hosté.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Výhodu úvodního výkopu mají hráči Litoměřic.
     
    Aktéři dnešního utkání vstupují na hrací plochu za doprovodu rozhodcovské trojice.
     
    Dovolte, abych Vás ještě jednou přivítal u dnešního textového online přenosu, tentokrát již ze sportovní haly Chemik, na jejíž hrací ploše právě probíhá předzápasová rozcvička.
     
    Úvodní sestavy:

    Gardenline Litoměřice: Kubíček (Vavrek, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Vagnao, Krok.

    FK ERA-PACK Chrudim: Litviněnko (Žďánský, Hlouš) – Everton, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Sorokin, Rešetár (C), Slováček.

    Rozhodčí: Kresta, Šmíd – Košťál.
    Delegát: Kirilák.
     
    Dnešní utkání bude řídit dvojice rozhodčích Jan Kresta a Jiří Šmíd. Vypomáhat jim bude v prostoru střídaček třetí rozhodčí Milan Košťál. V roli delegáta FAČR je přítomný Jiří Kirilák.
     
    Felipe Conde, trenér (FK ERA-PACK Chrudim): „Je těžké něco říci o zápase, když víme, co vše se stalo za poslední týden. Bohužel tím vším nejvíce trpí jméno české ligy. Utkání budeme brát jako trénink situací před play off a budeme chtít dostat některé hráče do tempa. Čeká nás skvělý tým a musíme využít této příležitost a vzít si ze zápasu to nejlepší, co nám následně pomůže v budoucnu. Pochopitelně si pojedeme pro vítězství, ale v současné době je mnohem důležitější zapracovat na konkrétních herních činnostech.“
     
    FK ERA-PACK Chrudim

    Suverén letošního ročníku nejvyšší tuzemské futsalové soutěže je celek z Chrudimi, který dokázal až na jeden zápas zvítězit ve všech duelech. Jedinou bodovou ztrátou byl pro ERA-PACK zápas na půdě Plzně, který skončil remízou 2:2. Stejně jako dnešní soupeř z Litoměřic, ani Chrudim ještě v roce 2018 nepoznala porážku a můžeme se těšit na zajímavé střetnutí. Jelikož je Chrudim nejpracovitější ve střílení branek a bránění, je v dnes favoritem.

    Nejproduktivnější hráči:
    Max – 50 bodů (38+12)
    Tomáš Koudelka – 30 bodů (10+20)
    Lukáš Rešetár – 23 bodů (13+10)
    Felipe – 22 bodů (10+12)
    Roman Mareš – 16 bodů (5+11)

    Poslední odehraná utkání:
    ERA-PACK Chrudim – Sparta Praha 3:0
    ERA-PACK Chrudim – Démoni Česká Lípa 11:0
    ERA-PACK Chrudim – Interobal Plzeň 13:2
    Svarog Teplice – ERA-PACK Chrudim 0:5
    ERA-PACK Chrudim – Slavia Praha 4:2
     
    Tabulka VARTA futsal ligy:

    1. ERA-PACK Chrudim – 61 bodů (127:24)
    2. Interobal Plzeň – 49 bodů (104:57)
    3. Gardenline Litoměřice – 45 bodů (101:49)
    4. Sparta Praha – 43 bodů (96:61)
    5. Nejzbach Vysoké Mýto – 36 bodů (70:76)
    6. Svarog Teplice – 33 bodů (96:93)
    7. Slavia Praha – 30 bodů (97:81)
    8. Helas Brno – 24 bodů (68:90)
    9. Démoni Česká Lípa – 18 bodů (59:96)
    10. Olympik Mělník – 15 bodů (68:127)
    11. Gamaspol Jeseník – 11 bodů (54:115)
    12. Ocel Třinec – 7 bodů (46:117)
     
    Igor Vodecký, trenér (Gardenline Litoměřice): „Zápas nám ukáže, jak na tom před play off jsme. Pracovali jsme velmi poctivě, abychom byli připraveni právě na takový tým, jako je Chrudim. Určitě nebudeme v kompletním složení, ale i tak půjdeme na palubovku odevzdat maximum a uvidíme, na jaký výsledek to bude stačit.“
     
    Gardenline Litoměřice

    Litoměřice se vezou na vlně vítězství. V roce 2018 ještě nepoznaly porážku a díky tomu se tabulkou prodraly až na 3. místo, i když k němu jim pomohla nedávný odečet bodů Sparty po zkontumovaných zápaech. Pro udržení třetí příčky musí bezpodmínečně bodovat, případně doufat v prohru pražské Sparty. Tento úkol ale nebudou mít snadný, čeká je vedoucí tým VARTA futsal ligy a navíc Gardenline nenastoupí v nejsilnější sestavě, neboť klub oslabuje chřipková epidemie.

    Nejproduktivnější hráči:
    Michal Kovács – 24 bodů (7+17)
    Radim Záruba – 22 bodů (13+9)
    Fabricio – 21 bodů (16+5)
    Lukáš Krok – 19 bodů (12+7)
    Rafael – 18 bodů (10+8)
    Vagnao – 18 bodů (9+9)

    Poslední odehraná utkání:
    Olympik Mělník – Gardenline Litoměřice 3:10
    Gardenline Litoměřice – Vysoké Mýto 8:1
    Helas Brno – Gardenline Litoměřice 0:6
    Gardenline Litoměřice – Jeseník 12:2
    Ocel Třinec – Gardenline Litoměřice 1:9
     
    Přeji příjemný večer všem futsalovým nadšencům! Dnes je na programu poslední 22. kolo základní části, ve kterém se mimo jiné utká celek Gardenline Litoměřice proti celku FK ERA-PACK Chrudim. Zápas se odehraje od 20:00 hod. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Josef Cestr

    Branky: 29. Fabricio (Kovács), 30. Vagnao (Krok) – 32. Max (Rešetár), 38. Rešetár (Max)

    Karty:   28. Fabricio (GRD) – 7. Slováček (CHR)   39. Vagnao (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Kubíček (Vavrek, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Vagnao, Krok.
    FK Chrudim: Litviněnko (Žďánský, Hlouš) – Everton, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Sorokin, Rešetár (C), Slováček.

    Rozhodčí: Kresta, Šmíd – Košťál.
    Delegát: Kirilák
    thejrc.org