Slavia – Helas Brno 4:0 (kon.) | Vysoké Mýto – Gamaspol Jeseník 8:1 (kon.) | Třinec – Olympik Mělník 7:4 (kon.)
Litoměřice – Chrudim 2:2 (kon.) | Sparta – Svarog Teplice 7:3 (kon.) | Česká Lípa – Interobal Plzeň 2:8 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
2:2 (0:0)
FK Chrudim
Pátek 09.03.2018, 20:00 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:58
    Velmi nepříjemná situace před play-off. Vagnao při snaze zabránit míči v cestě do brány za jakékoli situaci, vložil do letu míče ruku a vidí tak od rozhodčích přímou červenou kartu.
     
    38:36
    Záruba další prudkou střelou trefil některého hráče v brankovišti do obličeje.
     
    37:07
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
    37:07 Lukáš REŠETÁR - 2:2
     
    37:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté se hodně šťastným způsobem dostávají do remízového stavu. Maxovu střelu nedokázal Kubíček udržet v rukách, čehož využil agilní LUKÁŠ REŠETÁR, který na brankové čáře dorazil míč za bezmocného brankáře domácích. Asistence: Max.
     
    35:46
    Chrudim sáhla po powerplay, tedy hry bez brankáře.
     
    35:21
    Oddechový čas pro FK ERA-PACK Chrudim.
     
    32:05
    Stav skóre mohl být vyrovnán. Pavel Drozd měl na noze vyrovnání, ale trestuhodně poslal míč z bezprostřední blízkosti těsně vedle.
    31:10 MAX - 2:1
     
    31:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté z Chrudimi velmi brzy snižují manko na svého soupeře. Rešetár nalezl křižnou přihrávkou u pravé tyče zcela osamoceného MAXE, pro kterého už nebyl problém dostat patičkou míč za záda Kubíčka. Asistence: Lukáš Rešetár.
     
    29:54
    A Litoměřice byly blízko dokonce třetí vstřelené brance! Vagnaovo ostré zakončení skončilo na pravé tyči, od které se odrazil míč zpět do hry.
    29:08 VAGNAO - 2:0
     
    29:08
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Neuběhla ještě ani celá jedna minuta a skóre se mění podruhé. Krok se zbavil obhazovačkou svého strážce, čímž se mu otevřel prostor na konstruktivní řešení. Jeho střelu ještě těsně před brankovou čárou tečoval VAGNAO, od jehož nohou se dostal míč pohodlně do brány. Asistence: Lukáš Krok.
    28:09 FABRICIO - 1:0
     
    28:09
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Veškerou zásluhu na vstřelení branky si připisuje Michal Kovács, který při narážečkách s FABRICIEM obešel dva protihráče. Následná střela Fabricia z úhlu končí u levé tyče hostující svatyně a celá hala vybuchla radostí ze vstřelené branky. Asistence: Michal Kovács.
     
    27:19
    Žlutou kartu dostává Fabricio (Gardenline Litoměřice).
     
    25:27
    Everton obešel hodně svižně a jednoduše Kovácse. První jmenovaný nechal střelou k levé tyči vyznamenat brankáře Kubíčka, který se natahoval i po dorážce Rešetára, ta ale směřovala pouze do ochranné sítě za bránou.
     
    23:53
    Kapitán Chrudimi Rešetár se dostal s míčem přes dva bránící hráče až do zakončení, v jehož úspěšném dokončení mu zabránil Kubíček včasným zákrokem.
     
    21:32
    Vzápětí se dostali do slibné šance také hosté. Koudelka si ale svižnou střelou na Kubíčka nepřišel. Domácí brankář musel sice míč zachytávat nadvakrát, dorážku ale nepřipustil.
     
    21:24
    Domácí poprvé ve druhé půli zahrozili. Záruba se vrhl mezi dva protihráče, které rychlostí překonal, ale přihrával ještě lépe postavenému a osamocenému Rafaelovi, kterému ale trvalo o něco déle zpracování a Litviněnko tak dokázal proti jeho střele vyběhnout a zmenšit místo na střelbu.
     
    19:12
    Chrudim předvedla první hráčské přečíslení. Na konci celé akce se objevil Max, který nedokázal usměrnit hlavou do prostoru mezi tři tyče domácí brány.
     
    18:04
    Záruba se dostal do zakončení z prvního doteku po přihrávce Kovácse při rychlém kontru. Litviněnko byl připraven se zákrokem.
     
    14:46
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřic.
     
    10:17
    A Brazilec Two se dostal do další zajímavé pozice ke skórování. Při rychlém protiútoku, při kterém čelil tváří tvář Litviněnkovi, ale skórovat nedokázal. Přesto zůstávají domácí u míče zásluhou rohového kopu.
     
    08:23
    A Kubíček měl plné ruce práce! Nejprve se střelecky neprosadil exekutor volného kopu Max, stejně jako z dorážky Lukáš Rešetár.
     
    06:55
    Matěj Slováček (FK ERA-PACK Chrudim) ve skluzu trefil probíhajícího protihráče, za což si vysloužil žlutou kartu.

    Josef Cestr

    Branky: 29. Fabricio (Kovács), 30. Vagnao (Krok) – 32. Max (Rešetár), 38. Rešetár (Max)

    Karty:   28. Fabricio (GRD) – 7. Slováček (CHR)   39. Vagnao (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Kubíček (Vavrek, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Vagnao, Krok.
    FK Chrudim: Litviněnko (Žďánský, Hlouš) – Everton, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Sorokin, Rešetár (C), Slováček.

    Rozhodčí: Kresta, Šmíd – Košťál.
    Delegát: Kirilák
    thejrc.org