Poprad – Nitra 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Detva – Žilina 1:4 (kon.)
Zvolen – Trenčín 4:5 (kon.) | Nové Zámky – Košice 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
HK Nitra
sk Pátek 09.03.2018, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:56
    Poprad získava presilovku a ešte sa pokúsi o zdramatizovanie záveru zápasu. Radoslav Macík dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    52:52
    Tak toto bola obrovská šanca pre Poprad! Štrauch prihral k zadnému mantinelu Svitanovi, ktorý chvíľu počkal a uvoľnenému Štrauchovi puk vrátil. Následná Štrauchova strela z prvej zazvonila na ľavej žrdi!
     
    49:05
    Poprad sa ihneď snažil o rýchle zníženie. Štrauch vyrazil do útoku s Bjalončíkom, dostali sa až pred bránku, Štrauch prihrával k žrdi, no Bjalončík dal do prihrávky hokejku neskoro.
     
    48:40
    Nitra dala gól!
    Nitra strieľa štvrtý gól a opäť sa od Popradu vzďaľuje. Macíkovi nevyšla kľučka cez Ježeka na pravom kruhu. Puku sa však hneď zmocnil HENRICH RUČKAY, ktorý šikovnú strelu švihom ideálne umiestnil pod hornú žrď!
    Asistencia: Radoslav Macík.
     
    41:37
    Poprad má však k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Troy Milam dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    39:18
    Poprad dal gól!
    Prvú presilovku domáci hokejisti využívajú a znižujú! Domáci si dlho prihrávali, nakoniec Svitana posunul puk medzi kruhy ANDREASOVI ŠTRAUCHOVI, ktorý presnou strelou švihom znížil.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    38:27
    Poprad bude hrať minútu a 14 sekúnd v presilovke o dvoch hráčov. Judd Blackwater dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    37:41
    Prvá početná výhoda pre Poprad v tomto zápase. Tomáš Mikúš dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    36:37
    Kutálek získal puk počas chybnej rozohrávky domácich a hneď ho dával medzi kruhy Juddovi Blackwaterovi, ktorý šiel sám do najázdu, no bekhendom napálil iba do plexiskla!
     
    33:06
    Radoslav Macík vyštartoval dopredu po ľavom krídle a vystrelil z kruhu. Corbeil vyrážal puk mierne pred seba a Macík sa pokúšal ešte o dorážky, no už úspešný nebol.
     
    32:21
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva aj túto presilovku a zvyšuje svoj náskok! MATEJ PAULOVIČ si v rohu klziska spracoval prihrávku od Mikúša. Natlačil sa pred bránku a svoju prvú strelu následne dorazil do brány!
    Asistencia: Tomáš Mikúš.
     
    30:19
    Poprad bude hrať v ďalšom oslabení. Dávid Bondra dostáva dve minúty za seknutie.
     
    26:29
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva aj druhú presilovku a opäť sa vracia do vedenia! Mezeiovu delovku od modrej Corbeil nemal v moci, a tak sa pred bránkou strhla poriadna trma-vrma, z ktorej puk vydoloval TOMÁŠ MIKÚŠ a bekhendom zakončil do brány.
    Asistencia: Michal Krištof.
     
    24:39
    Nitra bude hrať druhú presilovku v zápase. Patrik Svitana si posedí na dve minúty za držanie.
     
    21:33
    Poprad dal gól!
    Podtatranci vyrovnávajú stav stretnutia! Patrik Svitana vyrazil dopredu po pravom krídle a vystrelil z kruhu. Jeho zakončenie nemal Lawson v moci, čo využil PETER BJALONČÍK, ktorý pohotovou dorážkou postrčil puk pomedzi Lawsonove betóny!
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    15:13
    Nitra dala gól!
    Nitrania využívajú presilovú hru a idú do vedenia! Paulovič prekorčuľoval po pravom krídle až do útočného pásma a z kruhu ideálne naservíroval pred bránku TOMÁŠOVI MIKÚŠOVI, ktorý iba z prvej usmernil túto prihrávku do brány!
    Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
     
    14:22
    Nitra si ako prvá v dnešnom zápase zahrá presilovku. Marcel Petran dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    08:00
    Mikúš veľmi nebezpečne prihrával od zadného mantinelu pred bránku, kde bol Michal Krištof, ktorému sa však veľmi nepodarilo presadiť sa. Corbeil puk prikryl.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Bjalončík (Svitana), 40. Štrauch (Svitana) – 16. Mikúš (Paulovič, Krištof), 27. Mikúš (Krištof), 33. Paulovič (Mikúš), 49. H. Ručkay (Macík)


    HK Poprad: Corbeil (Ivanov) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Ježek, Česánek – Štrauch, Bjalončík, Svitana (A) – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Vašaš, M. Nagy, Hvila
    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei (C), Rais, J. Milam (A), Ordzovenský, Versteeg, T. Milam, Rýgl, Korím – Mikúš, Krištof (A), Paulovič – Blackwater, Slovák, Kutálek – Macík, J. Ručkay, H. Ručkay – Lantoši, Kovacs, Csányi

    Rozhodčí: Lokšík, Müllner – Krajčík, Smrek

    Diváci: 1 142
    thejrc.org