Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:4 (po pr.)
Ottawa – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Vegas 0:4 (kon.) | Tampa – NY Rangers 5:3 (kon.)
Florida – Montreal 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:3 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 2:1 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Piráti Chomutov
Pátek 09.03.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-out extraligy • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobré odpoledne ze slunečné Jihlavy. Stejně jako předkolo play-off, i play-out je v plném proudu. My se dnes zaměříme na druhé kolo, domácí Jihlava v něm přivítá Chomutov.
     
    Piráti Chomutov
    11. místo, 53 utkání, 69 bodů. skóre 135:159, bilance 13-10-10-20
    Chomutov taktéž spadl do play-out, ale záchranu má fakticky zajištěnou. Přitom mohlo být ale všechno jinak. Stačilo vyhrát na ledě Zlína a zřejmě by se v poslední nedělní den konala v Chomutově řežba o postup do play-off se Spartou. Leč nestalo se tak a Sparta po výhře 6:2 v souběžně hraném utkání s Boleslaví odsoudila Piráty k záchranářským bojům, které nejsou ale pro hosty moc záchranářské. Přesto k prvnímu utkání nastoupili fakticky v plné sestavě v derby proti Litvínovu a nezvládli ho, prohráli 3:4 v prodloužení. Mají tak 69 bodů, o bod více než Boleslav a o 12 více než Jihlava.
     
    HC Dukla Jihlava
    13. místo, 53 utkání, 57 bodů, skóre 107:144, bilance 12-7-7-27
    Jihlava byla před sezonou pasována na jasného outsidera a týmu, který bude poslední. Prognózy jsou jedna věc, ale realita druhá. Jihlava sice byla dlouhou dobu na poslední přičce, pak se ale zvedla a momentálně má náskok pět bodů na poslední Litvínov, který je jasným účastníkem baráže. Dukla mohla ještě pomýšlet na záchranu bez baráže, jenže v posledním utkání na ledě Boleslavi se nechala často vylučovat, což vyústilo v tři přesilovkové góly Bolky a její výhru 5:1 domácí tak mají ztrátu 11 bodů právě na Středočechy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, Stříteský, Šidlík, de la Rose, D. Váňa, Kajínek, Půža – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Straka – F. Seman, R. Hubáček, Žálčík – Diviš (A), Hamill, Rabbit.
    trenér: Petr Vlk

    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Dietz, Flemming, Knot, Valach, Trefný, Slovák, Grman – Sklenář, V. Růžička (A), Skokan – Koblasa, Smejkal, Šťovíček – Poletín, Huml (C), J. Havel – Chrpa, Vantuch, Lauko.
    trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Kubičík, Pavlovič – Hynek, Pešek.
     
    Před utkáním proběhne poděkování jednateli klubu Bedřichu Ščerbanovi za jeho deset let ve funkci, na které budou fanoušci Dukly vzpomínat pouze v dobrém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Hosté začali ihned zakázaným uvolněním a máme přerušeno po šesti sekundách hry.
     
    00:19
    Stříteský neudržel útočné pásmo a hosté jedou do protiútoku, který táhl Skokan, jenže o puk přišel.
     
    01:03
    Domácí se navezli do útočného pásma, kde jsou již velmi dlouhou dobu, ale nedařilo se jim dostat ke střele a hosté vyhodili. Ale přímo na Kořenáře, který bleskurychle rozehrál na Straku, jenže ten se zamotal v hrátkách s pukem.
     
    02:14
    Hra je zatím utahaná, jako sólo leckterého vesnického harmonikáře kdesi na slavnostech. Dukla má více ze hry a vyslala další střelu z hole Šidlíka, tu Lukeš vyrazil.
     
    03:12
    Hosté opravdu nevstoupili do utkání nijak závratně a jsou pod tlakem. Na chvíli to změnil Poletín, z levého kruhu vyslal propagační materiál Kořenářovi.
     
    03:55
    Dlouhý kotouč našel Anděl a vracel za sebe na Skořepu před brankou, domácí veterán měl před sebou ale obránce, nijak se tedy neprosadil.
     
    04:49
    Stříteský si párkrát podél buzáru poslal puk se Suchánkem, pak se tedy obranná dvojice rozhodla hrát dopředu a chvíli to vypadalo zajímavě, přesně do fáze první přihrávky.
     
    05:34
    Chrpa si zpracovával kotouč na modré, respektive už v útočném pásmu, což neuniklo čárovému Hynkovi a hosté se tak dopustili ofsajdu.
     
    05:49
    Aktivním forčekingem Čachotský připravil o puk Lauka, mladého útočníka hostí, Jihlava je zatím opravdu lepší a Kořenář fakticky neměl žádnou práci. Tak snad, aby mu nebyla zima, jako jeho parťákovi Škarkovi při posledním zápase s Olomoucí.
     
    06:50
    Alespoň se hraje dlouho bez přerušení, Půža zpracoval přihrávku na Sklenáře mezi kruhy a vyvezl kotouč jednoduše ven.
     
    07:27
    Žálčík využil nedůrazu Flemminga a připravil ho o puk, následně měl před sebou volnou cestu k Lukešovi, z ostrého úhlu nepoprvé nezakončil, ale započal tlak, který ukončil taktéž Žálčík nevýraznou střelou z pravého kruhu.
     
    08:01
    Trefnému kotouč odskočil od hole a po vhazování tak vyhodil své spoluhráče z pásma. Na zteč vyjíždí čtvrtá formace Dukly, ale zastavuje ji ofsajd a přichází střídání.
     
    08:45
    Na jednu stranu, faul to byl, ale Grmanovi nemůžeme moc vyčítat. Zeman byl v předklonu a Grman ve snaze ho u mantinelu dohrát mu dal loktem do hlavy. Zeman se naštěstí zvedá, Grman nechtěl, ale má dvě minuty.
     
    09:14
    Čachotský zprava navážel puk do útočného pásma, ale přišel o něj. Následný vjezd nebyl nijak zpoplatněn, a tak mohl Stříteský poslat další dělovku, přes hokejky hostujících hráčů šel puk mimo branku.
     
    10:16
    de la Rose vyslal opět střelu od modré, to je to, co se Jihlavě daří. Nakonec ohrozit přímo Lukeše se povedlo až Divišovi od levého mantinelu, zarostlý útočník Jihlavy tak splnil přání jednomu z fanoušků, který si přál střelu opravdu velmi.
     
    10:45
    Hosté v plném počtu.
     
    11:17
    Valach chtěl využít puk pro další potřebu, jenže si ho sklepl tak nešťastně, že ho poslal na tribuny. Vypadá to, že tam byla ale teč, což znamená bez vyloučení a vhazování ve středním pásmu.
     
    11:49
    Není to tedy zatím vskutku koukatelný hokej, je opravdu vidět, že nasazení u obou týmů je slabší, než během základní části.
     
    12:24
    Kotouč končí v ochranné síti nad Kořenářem, komerční přestávka.
     
    12:34
    Dlouhou přihrávku víceméně nikam dobrusloval Skořepa, jenže Lukeš byl rychlejší a hra je opět přerušena.
     
    12:56
    Přihrávku od Kajínka přebíral Anděl, který musel předvést vskutku andělskou variaci pohybů, aby se udržel před modrou. Jenže se neudržel a přichází ofsajd na domácí straně.
     
    14:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí po zásluze vedou a nutno říci, že tohle mělo oči! Diviš vypadal za brankou velice bezmocně, ale přesto přenechal puk Hamillovi, kanadský šikula skvělou zadovkou našel na pravém kruhu WACEYHO RABBITA, který se vůbec nerozpakoval a z první se trefil nad rameno Lukeše! Asistence: Zach Hamill, Richard Diviš.
    14:03 Wacey RABBIT - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:46
    Trochu se přiostřilo, domácí chtěli trest pro Růžičku, který si nebral servítky se Strakou u mantinelu a tvrdě ho dohrál.
     
    15:38
    Kořenář má nyní menší zákrok, vytěsnil betonem střelu z levého kruhu od Smejkala. Obecně se Chomutov po strastiplném úvodu osmělil a taktéž tlačí.
     
    16:32
    Valach dvakrát pálil ostrými, poprvé vedle pravé tyče, podruhé nad svatyni domácích.
     
    17:08
    Zeman nabral rychlost a chtěl si obhodit Slováka, nepovedlo se mu to, ale Čachotský převzal štafetový puk a pokračoval dále v útoku.
     
    17:53
    Skořepa zavezl kotouč do útoku a z otočky předal na Straku, domácí útočník nedosáhl na puk pouze o pár centimetrů, i to ale stačilo na to, aby šli hosté útočit.
     
    18:49
    71 sekund před koncem je tu další přerušení, domácí spáchali icing.
     
    19:00
    Poslední minutu začnou hosté v útoku.
     
    19:25
    Kořenář si zadělal na menší potíže, nepřesvědčivá rozehrávka za brankou eskalovala v přihrávku Skokana za sebe, bez jakéhokoliv ohrožujícího prvku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Konec první třetiny, Jihlava je lepším celkem, ač byla její dominance větší v počátku zápasu. Dukla vede od 15. minuty, kdy se prosadil Wacey Rabbit. Hra je obecně nepříliš pohledná, nenapomáhá ani tomu dnešní atmosféra. Druhá třetina začne za 15 minut.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Druhou třetinu začíná Chomutov v útočném pásmu a Kořenář se opotil, neboť střelu Dietze chytil celkem náhodou a nevěděl, kde má puk.
     
    20:25
    Straka vyhrál buly a taktéž vyhodil ven z pásma, ale nepomohlo to a dopředu se opět řítí hosté, útok táhl Šťovíček, ale než střela, to raději poklidná nahrávka a žádné riskování.
     
    21:17
    Jak začali domácí aktivně zápas, tak teď začíná Chomutov. Hra se tak obrátila o 180 stupňů.
     
    21:57
    Hubáček zavezl do pásma a nahodil na branku, ke střele se nedostal ani Seman ani Žálčík, domácí jsou tak zase bez kotouče.
     
    22:48
    Hostující Dietz nahodil z hloubi pole na Kořenáře, ten raději přerušuje hru a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    23:16
    Čachotský dvakrát podržel puk v obranném pásmu, na popud Jiránka vyjel také i do útoku a hned to vypadalo veseleji pro Duklu, jenže Semanova střela z mezikruží našla pouze Lukešovy betony.
     
    23:42
    de la Rose si dojel pro kotouč a opět ho vrátil na polovinu Chomutovských. Odtud se kotouč vrátil zpět před Kořenáře a hra je znovu přerušena. Opravdu, oba týmy nejsou na puku moc dlouho.
     
    24:17
    Hostům se jejich úvodní aktivita mohla vyplatit, Trefný vypálil po buly a vlivem teče se dostal k jeho pravé tyči, kde číhal na dorážku Huml, Kořenář však špičkovým zákrokem zabránil jistému gólu!
     
    24:25
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Kajínek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:48
    Hostům trvalo necelých 30 sekund a jsou rozestaveni v útočném pásmu.
     
    25:19
    Knot pálil tvrdě po odrazu puku zhruba na úrovni kruhů, Kořenář je ale jistý a vyráží, stejně jako jeho další střelu. Dukla ale vyhazuje a zdá se, že je vše zažehnáno.
     
    26:08
    Trestné střílení! Čachotský využil špatného zpracování puku Dietzem na obranné modré hostí a ujížděl sám na branku, Dietz ho při zakončení hákoval!
     
    26:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Stanislav Dietz – trestné střílení, hození hole nebo předmětu).
     
    26:12
    Čachotský volil kličku na svůj bekhend, rozhýbal si Lukeše, jenže ten jeho kličku přečetl a vypíchl mu kotouč holí!
     
    26:25
    Domácí v plném počtu.
     
    26:51
    Po komerční pauze se rozehraje přesilovka Dukly, ven jde Huml za držení.
     
    27:20
    Čachotský při zavážení puku nepřesně nahrál na Stříteského a domácí jsou opět venku z pásma.
     
    27:53
    Je to takové trápení a i z tribun se ozývá pískot, že takhle tedy ne. Opravdu, hosté v klidu brání a možná by u toho stihli i jedno pivo.
     
    28:27
    Naopak, po chybě Šidlíka vyjela dopředu trojka hostí, kterou táhl Růžička a vypálil na Kořenáře z velké dálky, ten kryje.
     
    28:51
    Hosté v plném počtu. Bez potíží odbráněná přesilovka.
     
    29:13
    Seman napadal hráče hostí již kousek za modrou, kdy byl signalizován ofsajd a přichází tak úmyslný ofsajd.
     
    30:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po zásluze máme srovnáno! Poslední dobou si Dukla koledovala, a když přišla nepřesná přihrávka přímo Vantuchovi na hůl ve středním pásmu, nebyl žádný problém pro tohoto „hromotluka“ potáhnout kotouč na úroveň brankové čáry, následně přenechat za sebe na JAKUBA CHRPU, který napoprvé v jasné příležitosti Kořenáře neprostřelil, z dorážky byl ale úspěšný. Asistence: Lukáš Vantuch.
    30:42 Jakub CHRPA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:37
    Další komplikace pro Jihlavu, navíc Chomutov je jasně lepší. Vyloučen je Anděl za hákování.
     
    31:55
    Kořenář navíc chytil další tutovku, když Poletín byl úplně volný u levé tyče, jenže domácí gólman se včas přemístil!
     
    32:23
    Domácí se osvobozují vyhozením a téměř minuta je pryč.
     
    32:47
    Hamill šikovně vykrýval přihrávku Knota a Chomutov musí tak vjet do pásma znovu.
     
    33:18
    Valach se na modré napřáhl tak, že jeho hůl byla na chvíli nad mantinelem, ale netrefil vůbec dobře.
     
    33:48
    Anděl ihned po návratu z trestné sestrojil akci, po pravém křídle pronikl a nahrál zhruba na střed útočného pásma, kde ale nikdo nebyl a na řadu přišla až střela Šidlíka.
     
    34:41
    Domácí si vybrali menší porci smůly, Anděl šikovně nahrával napříč pásmem na Suchánka, jenže domácímu bekovi kotouč podjel pod hokejkou, po odrazu se navíc odrazil z pásma pryč.
     
    35:55
    Další vyhození Jihlavy z pásma, nejeden divák na stadionu si klade otázku, kde je ta aktivní Dukla z úvodu hry.
     
    36:30
    Grman šikovně skryl střelu od modré a Kořenář chvíli nevěděl, kde má puk a co má dělat, pomohl mu sudí, který zastavil hru a nařídil komerční přestávku.
     
    37:06
    Čachotskému se nepovedlo zamotat Sklenáře, vysvobodil ho až kolega Zeman, který kotouč vyvezl ven a dokonce i vystřelil, Lukeš nemá poslední dobou mnoho práce a tuto střelu si v klidu pohlídal.
     
    38:00
    Straka se obtáhl okolo branky a z otočky pálil na Lukeše, puk nasměroval nalevo od postavení tří tyčí.
     
    38:25
    Lukeš dostává školení od trenéra Růžičky, že takhle lacino darovat puk soupeři, tedy formou icingu, opravdu ne.
     
    38:52
    Hamill nejprve kombinoval s Rabbitem, až poté byl do akce zapojen Diviš, ale stejně to byla kanadská letka, která vytvořila další akci, podobnou prvnímu gólu, Hamill se ale ke kotouči před bránou nedostal.
     
    39:52
    Hosté končí třetinu opět v útočném pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Za námi je i druhá část, která nabídla opačný herní projev, než v části první. Rázem to byl Chomutov, který byl v tlaku a měl více šancí, jednu takovou využil a zásluhou Jakuba Chrpy máme v Jihlavě srovnaný stav utkání. Za zmínku stojí i trestné střílení Čachotského, které ale zůstalo nevyužito, proto jsou tak oba týmy na jednom gólu. Zpět na HZS se vrátíme za 16 minut.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Opět, Chomutov začíná aktivně, na puku a v útoku.
     
    40:41
    Čachotský dostal kotouč od Jiránka, jenže si ho při zpracování ukopl. I přesto však zavařil Lukešovi, který při svých choutkách ztratil hůl, navíc si jí zlomil a musel přerušit hru až za dobrou půlminutu.
     
    41:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dalo by se říci, že ničeho nic domácí vedou! Straka s obtížemi přešel modrou čáru a ihned kousek za ní kotouč ztratil, jenže si ho našel JOSEF SKOŘEPA. Legenda z Benátek nad Jizerou se neunáhlila, najela si před Lukeše a střelou na vyrážečku vrátila Dukle vedení! Bez asistence.
    41:34 Josef SKOŘEPA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:49
    Uvidíme, jaký to bude mít vliv na zbytek utkání. Každopádně hosté zakládají další útok, ale aktivní forčeking domácích jim toto dosti znemožňuje.
     
    43:36
    Celou pasáž, kdy byla Jihlava v pásmu, ukončil střelou od modré Váňa, trefil přesně Lukešovu lapačku.
     
    44:04
    Stříteský dostal dvakrát kotouč a dvakrát ho napálil z první, ani jedna střela se nepodívala dále, než na brusle bránících hráčů.
     
    44:45
    Seman ukázal šikovné ruce, prohodil si Valacha a následně přihrál na druhou stranu Žálčíkovi, který z první ostře vypálil, jenže pouze do Lukešových betonů!
     
    45:02
    Snahu hostí srovnat zastavuje ofsajd.
     
    45:19
    Váňa zbytečně riskoval za brankou, místo odpálení puku ho konstruktivně rozehrával, ale bylo to absolutně zbytečné.
     
    45:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    A hned je na stadionu veseleji! Čachotský uzmul v obranném pásmu kotouč a vyjel s ním dopředu, již v útočném pásmu ho přenechal švédskému obránci de la Rosemu, který to vzal na sebe z první, jeho pokus však vyrazil Lukeš pouze před sebe a TOMÁŠ JIRÁNEK v poklidu doklepl puk do branky. Asistence: Erik de la Rose, Tomáš Čachotský.
    45:58 Tomáš JIRÁNEK - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:03
    Obraz hry se narozdíl od druhé třetiny zase změnil. Odhaduji, že po druhé třetině muselo dojít v domácí kabině k ostřejšímu proslovu, neboť střely na branku v druhé třetině šly proti Dukle, 4 – 18.
     
    47:22
    Domácí jsou evidentně při chuti, pokulhává jim ale obranná činnost a musí se bránit několika výhozy. Jeden takový byl posouzen jako icing a všichni musí zpět do hry.
     
    48:00
    Kajínek zabránil potenciální šanci, díky špatnému střídání byl Chrpa osamocen na levém křídle a domácí obránce mu do střely rychle vložil hůl.
     
    48:55
    Jihlava se nyní fakticky brání, Kořenář si zašprýmoval s Dlapou, ale měl nyní dost štěstí.
     
    49:09
    Na začátku 50. minuty přichází další vyloučení hostí, v souboji za brankou byl Sklenář poměrně aktivní a je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    49:25
    1:44 5 na 3 pro Duklu! Lauko vyhazoval kotouč ven tak nešťastně, že ho trefil do ochranné sítě nad Kořenářem.
     
    49:40
    Mohlo být ještě lépe na domácí střídačce, Stříteský vypálil z pravého kruhu a Lukeš neudržel kotouč ve výstroji, nejblíže dorážce byl Jiránek, ale to už si hostující obrana pohlídala!
     
    50:10
    Dalším střelcem byl Suchánek, nechybělo taktéž mnoho. Uvidíme, kdo první z hráčů se odhodlá k další střele a splní přání tří diváků ve starším věku pod komentátorskou budlinou.
     
    50:46
    Šidlík neudržel kotouč na modré a přesilovka 5 na 3 se chýlí ke konci.
     
    51:11
    Hosté z nejhoršího, jsou ve čtyřech. Žádná sláva to od Jihlavy nebyla.
     
    51:25
    Hosté v plném počtu.
     
    52:07
    Hamill opět pracuje v útočném pásmu a hraje si s pukem, jenže o něj záhy přišel. Hosté tak jedou na zteč, od modré pálil Knot, Kořenář má další zákrok. Komerční přestávka, během které domácí kotel nesměle uráží jednoho z Růžičků na chomutovské střídačce. Osobně bych tipoval samotného trenéra.
     
    53:03
    Rabbit předvedl menší bodyček na jednoho z hostí, ani sám Rabbit snad ani o tom nevěděl. Další icing od domácí strany.
     
    53:35
    Jiránek si drží kotouč ve středním pásmu na své holi a nikam nespěchá, nemá žádný důvod.
     
    54:19
    Domácí vypadají, že chtějí dohrát utkání v poklidu a zatím to nevypadá, že budou domácí pod tlakem. Naopak mohli skórovat, Straka od levého mantinelu vybídl Skořepu, který střílí z první nad břevno!
     
    55:33
    Menší slovní konfrontaci po závaru před domácí brankou provádí Skokan se Suchánkem, oba hráči měli chutě na menší poměření vah, ale čároví byli jasně proti.
     
    55:53
    Diviš zuby nehty brání průchodu kotouče od Slováka blíže k bráně, to se mu nakonec povedlo a domácí mohou jednak vystřídat a také vyhodit.
     
    56:59
    Jiránek vyhodil touš z obranného pásma a Čachotský pak předal kotouč právě Jiránkovi, který v útoku evidentně šetří čas.
     
    57:35
    Po další střele jednoho z hostí je hra přerušena, Dukla je blízko třem bodům.
     
    57:59
    Koblasa prováděl puk celým hřištěm, svoji průvodcovskou službu ukončil nahozením na Kořenáře, který kryje.
     
    58:08
    Chrpa po buly vysekl hůl de la Rosemu a zřejmě tak dává definitivum dnešnímu utkání.
     
    58:21
    Přesilovka je sice špatná, ale komu z fanoušků by to vadilo, když domácí vedou.
     
    58:51
    Na stadionu se začíná pomalu slavit a oba týmy pouze dohrávají utkání.
     
    59:26
    Čachotský napříč útočným pásmem vybídl Jiránka, ten bekhendem netrefuje místo u pravé tyče!
     
    59:52
    Kajínek vyšperkoval akci přihrávkou na Semana, ale už to nic neřešilo.
     
    Konec zápasu.
     
    Na stadionu je dnes hotovo. Po druhé třetině, kde Dukla vůbec nestačila, se ve třetí třetině dostala ke své hře a dvěma góly v rozmezí čtyř minut rozhodla o tom, že tři body dnes zůstanou v Jihlavě. Momentálně je tak Jihlava na devět bodů právě od Chomutova a ještě je tak stále o co hrát. S tímto statistickým okénkem se s vámi loučím a přeji vám z Jihlavy pěkný víkend.
     
    STATISTICKÉ OKÉNKO
    Střely na branku: 20 – 29
    Vyloučení: 2 – 5
    Využití: 0 – 0, v oslabení: 0 – 0
    Blokované střely: 12 – 6
    Vhazování: 35 – 28
     
    Dnešní utkání sledovalo 2 768 diváků. (19:54:42)

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 15. Rabbit (Hamill, Diviš), 42. Skořepa, 46. Jiránek (de la Rose, Čachotský) – 31. Chrpa (Vantuch)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, Stříteský, Šidlík, de la Rose, D. Váňa, Kajínek, Půža – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Straka – F. Seman, R. Hubáček, Žálčík – Diviš (A), Hamill, Rabbit.
    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Dietz, Flemming, Knot, Valach, Trefný, Slovák, Grman – Sklenář, V. Růžička (A), Skokan – Koblasa, Smejkal, Šťovíček – Poletín, Huml (C), J. Havel – Chrpa, Vantuch, Lauko.

    Rozhodčí: Kubičík, Pavlovič – Hynek, Pešek

    Diváci: 2 768
    thejrc.org