Slovácko – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Karviná – Sparta 1:1 (kon.) | Brno – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Teplice – Zlín 2:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
0:3 (0:3)
FK Mladá Boleslav
Sobota 10.03.2018, 15:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • HET liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky fotbalu! Dnes se v rámci dalšího kola nejvyšší české fotbalové soutěže HET ligy představí před vlastním publikem FC Zbrojovka Brno, na jejíž hřiště zavítá FK Mladá Boleslav. Veledůležitým záchranářským duelem vás provede Daniel Kinc.
     
    FC Zbrojovka Brno

    Jihomoravané už od konce podzimu najeli na vlnu, na níž by se chtěli držet a co je hlavní – nesestoupit. V tabulce patří svěřencům Romana Pivarníka 13. místo se ziskem 19 bodů za pět výher, čtyři remízy a deset porážek. Právě na sestupové příčky drží Zbrojovka náskok pouhých tří bodů, a tak výhru proti Středočechům potřebuje jako sůl.

    Na úvod jara nejprve Brňané padli na hřišti Bohemians 0:1, ovšem o týden později doma přehráli stejným poměrem favorizovanou olomouckou Sigmu. Minulý týden pak Zbrojovka sahala po třech bodech na Letné, nakonec však z duelu se Spartou brala jen bod za remízu 1:1.

    Nejlepší střelci:
    Michal Škoda – 5 branek
    Tomáš Pilík – 2 branky
     
    FK Mladá Boleslav

    Ani Středočeši neprožívají sezónu podle svých představ a také oni se musejí strachovat o svou ligovou příslušnost. V tabulce jim patří 14. místo se ziskem 17 bodů za pět výher, dvě remízy a hned dvanáct porážek. Na první sestupovou příčku, kterou drží patnácté Slovácko, mají Mladoboleslavští náskok pouhého jednoho jediného bodu.

    Na jaře se svěřencům nového trenéra Jozefa Webera vůbec nedaří, Středočeši nevstřelili ještě ani jednu branku a postupně prohráli 0:1 doma s Karvinou, 0:1 v Liberci a naposledy doma 0:3 s pražskou Slavií.

    Nejlepší střelci:
    Golgol Mebrahtu – 6 branek
    Tomáš Přikryl – 3 branky
    Matěj Chaluš – 2 branky
    Lukáš Magera – 2 branky
    Ruslan Mingazov – 2 branky
     
    Vzájemná utkání

    10.09.17 (HET liga) Mladá Boleslav – Brno 3:0
    (Přikryl, Mingazov, Chramosta)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Sukup, Pavlík, Kijanskas, Lutonský – Polák – R. Acosta, Kratochvíl, L. Krejčí, Juhar – Bazeljuk.
    Náhradníci: Halouska – Vraštil, Sedlák, T. Pilík, Růsek, Michal Škoda, Ashiru.

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Takács, Šušnjar, Křapka – Hubínek, Jánoš (C) – Konaté, Valenta, Přikryl – Komličenko.
    Náhradníci: Šeda – Sus, Mareš, Kateřiňák, Magera, Mebrahtu, Ladra.

    Rozhodčí: Houdek – Mojáček, Kříž.

     
    Oba celky jsou již na trávníku brněnského stadiónu, v jihomoravské metropoli navíc fotbalu dnes přeje skvělé slunečné počasí. Domácí nastupují v červených dresech, hosté se oděli do bílého.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté na pokyn hvizdu píšťalky hlavního rozhodčího uvedli míč do hry. Polák ihned směřoval dlouhý centrovaný pas dopředu, ale hosté jej odvrátili a zahraje si Dušan Melichárek.
     
    2
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod jako hrom, hosté jdou ze své první akce do vedení! Konaté se rozběhl po pravé straně, kam dostal přesný pas do běhu a ještě lépe si jej zpracoval. Poté chtěl centrovat po zemi pod sebe, ale vracející se obránce balón srazil, nicméně jen přes sebe, kde se zjevil volný JIŘÍ VALENTA a z voleje parádní ranou o břevno na bližší tyč nedal Melichárkovi šanci – 0:1!
    2. Jiří VALENTA - 0:1
     
    3
    Domácí jsou pochopitelně opařeni úvodem duelu, který si rozhodně nepředstavovali. Na levé straně se chtěl prosadit Juhar, ale přes svého strážce neprošel.
     
    4
    Na druhé straně se za obranu řítil opět po dlouhém nákopu jeden z hostů, tentokrát to byl Hubínek. Ten se dostal mezi stopery, ale jeho akci zastavil praporek rozhodčího – ofsajd.
     
    5
    Zajímavou akci rozjeli domácí po pravé straně, kdy Kratochvíl nejprve vybojoval aut, aby následně směřoval do šestnáctky vysoký centr, ale ani Bazeljuk, ani Krejčí na něj nedosáhli.
     
    6
    Hosté se znovu dobře ubránili a chtěli rychle projít dopředu, ale Jan Polák výborně vystoupil a průnik Hubínka zastavil ve středovém kruhu. Středočeši v kombinaci ale pokračují.
     
    7
    Acosta dostal na pravé straně povedený průnikový pas, ale po narážečce s Kratochvílem se k centru neodhodlal. Nakonec se domácí celou akci pokusili rozjet po levé lajně, ale vše pokazil útočný faul.
     
    8
    Konaté opět agilně vyrazil za vysokou přihrávkou po levé straně, nicméně Melichárek ještě lépe četl celou situaci, vyběhl z branky a míč lapil do svých rukavic. Navíc rychle rozehrál na Lutonského a Zbrojovka jde do útoku.
     
    9
    Jenže opět ze své akce nic kloudného nevytěžila, nejdřív byl centr Juhara sražen na aut a v pokračování celé akce Bazeljuk na prudkou kolmici nedosáhl. Polaček vykopává.
     
    10
    Brno je sice aktivně usazeno na polovině svého tabulkového souseda, ale zatím je to z jeho strany dopředu hodně krkolomné. O změnu se pokusí vpravo volný Juhar.
     
    11
    O míč ale přišel a rázem z toho byl další. Opět to byl Konaté, kdo dostal prostor ke sprintu na pravé straně po přesné kolmici, ale Kijanskas se spoluhráčem jej dobře zdvojili a k zakončení nepustili. Míč nakonec skončil u Melichárka.
     
    13
    K centru se po sérii ztrát míčem na obou stranách dostal napravo operující Sukup, jeho pas byl ale hodně nepovedený a hosté jej dokázali odvrátit.
     
    14
    Krejčí dlouho bojoval i vleže o míč u levé lajny, nakonec jej vybojoval, ale Aleksandar Šušnjar včas vystoupil z obrany a odkopl jej.
     
    15
    Po čtvrthodině hry kooperovali na pravé straně dobře Konaté s Pauschekem, druhý jmenovaný nakonec centroval, ale domácí nadvakrát míč odvrátili a ženou se po pravé straně dopředu.
     
    16
    Na druhé straně přišla první zajímavější akce Brna, když si centr našel na hranici vápna volného Krejčího, ten z velké dálky trkl míč hlavou vestoje na branku, ale balón nakonec letěl o zhruba dvacet čísel vedle levé tyče Polačkovy branky.
    16. Domácí v šanci, Krejčí poslal svoji hlavičku mimo
     
    17
    Konaté nedokázal zpracovat těžký míč, a tak Melichárek z rozehrávky rozjel akci domácích. Kijanskas vyvezl balón až na polovinu hřiště, odkud jemným centrem dopředu hledal Bazeljuka, ale ten při náběhu uklouzl.
     
    18
    Domácí natřikrát museli hasit akce Středočechů u levé postranní čáry, ale nakonec se jim to povedlo, a Mladoboleslavští budou vhazovat.
     
    19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši jsou odměněni za aktivitu a vedou již o dvě branky. Domácí zaspali na zmíněné levé straně, odkud přišel prudký centr. Obránci Brna se vůbec mezi sebou nedohodli, čehož využil aktivní JIŘÍ VALENTA, odražený míč si zpracoval a někde z oblasti penalty zamířil z voleje přesně na zadní tyč. Druhá branka mladoboleslavského střelce znamená vedení 2:0!
    19. Jiří VALENTA - 0:2
     
    20
    A hosté v aktivitě pokračovali. Na pravé straně se uvolnil kolem Lutonského na střed vápna Konaté, zkusil vypálit křižně po zemi na bližší tyč, ale branky Dušana Melichárka minul.
     
    21
    Konaté s Pauschekem opět aktivně operovali na pravé straně, ale domácí obrana se stihla zfromovat, a Lutonský ve skluzu cizince ve službách Mladé Boleslavi od míče odzbrojil.
     
    22
    Na tribunách stadiónu na Srbské se začal ozvat první větší pískot. Diváci zatím s představením domácího týmu rozhodně spokojeni být nemůžou.
    22. Střela Juhara boleslavskému brankáři moc práce nenadělala
     
    23
    Domácí obrana naopak stále musí být na pozoru, jako nyní Kijanskas, který svedl běžecký souboj s Komličenkem, ale hostujícího útočníka ustrážil, a k míči jej nakonec nepustil.
     
    24
    Další nepovedenou akci domácích předvedl na pravé straně Kratochvíl, který po kontaktu se soupeřem na pravé straně upadl, ale rozhodčí zůstal ledově klidný, a tak bude vykopávat gólman hostů.
     
    25
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Polák, přichází Jan Sedlák.
     
    26
    Domácí na nepříznivý vývoj museli zareagovat střídáním a nyní už hra zase pokračuje. Komličenko ve středu zachytil přihrávku Krejčího, ale útočnou akci svého celku rozjet nedokázal.
     
    27
    Uvidíme první rohový kop zápasu a po nevydařené akci z pravé strany jej bude zahrávat hostující celek.
     
    28
    Po zmíněném rohovém kopu hlavičkoval na zadní tyči volný Pauschek, ale jeho tvrdý pokus směřoval přesně do rukavic připraveného Melichárka.
     
    28
    Následně musel Aleksandar Šušnjar na polovině hřiště hasit brejk soupeřem taktickým faulem, a za svůj prohřešek uviděl žlutou kartu.
     
    29
    Domácí se nejprve z přímého kopu ke střele nedostali, ale vzápětí se jeden z nich dostal ke střele a Polaček musel proti střele doprostřed branky zasahovat.
     
    30
    Zajímavá akce hostů! Valenta se opřel do střely z velké dálky, která mu parádně sedla, a Melichárek měl co dělat, aby ji ze šibenici vyškrábl na rohový kop!
    29. Valenta mohl zkompletovat hattrick, Melichárek měl co dělat
     
    30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pokud to takhle půjde dál, tak si domácí koledují o pořádný debakl! Rohový kop sice obrana Zbrojovky odvrátila, jenže následně znovu naprosto zaspala a na centr Valenty si na přední tyč naběhl hned pětice volných hráčů a LUKÁŠ PAUSCHEK nikým nehlídaný protečoval míč mimo dosah Melichárka do sítě – 0:3!
    30. Lukáš PAUSCHEK - 0:3
     
    32
    Domácí jsou pochopitelně herně dole, ale stále se snaží držet v kombinaci. Uvidíme, jestli trenér Brna Roman Pivarník přispěchá s další změnou.
     
    33
    Opětovný brejk celku z Mladé Boleslavi musel hasit Pavlík, který dobře vyhodnotil situaci. Následně míč dostal přes Juhara k Bazeljukovi, jenž byl na polovině hřiště v tísni faulován.
     
    34
    Ruská posila domácích Konstantin Bazeljuk postupoval s míčem úplně sám od poloviny hřiště proti dvojici obránců, ti ho však dobře stínovali, a tak forvard Zbrojovky při snaze o ránu trefil svou střelou jen jednoho z nich.
     
    35
    Aktivní Pauschek se znovu prohnal po pravé straně dopředu, dostal rychlou kolmici a odcentroval, ale Pavlík byl v souboji se soupeřem na bližší tyči připraven. Rozhodčí navíc hostujícímu borci odpískal faul.
     
    36
    Po delší době se o slovo přihlásili také domácí, když zprava centroval na chvíli volný Acosta, jenže jeho centr byl hodně nepovedený a přeletěl branku Mladé Boleslavi.
     
    37
    Po Bazeljukově dobré práci rozdal míč doprava Krejčí, následný centr na ruského forvard byl ale znovu hodně nepřesný a Ladislav Takács jej hlavou bez potíží odvrátil.
     
    39
    Hosté se v závěru půle nikam neženou, přesto zkusili po autu rychle zprava proniknout dopředu. Přikryl dobíhal těžký míč a nakonec svůj centr posílal už za pomezní čarou.
     
    40
    Pět minut před koncem poločasu se svou akcí neuspěli ale ani domácí, Bazeljukovi byl odpískán další útočný, a tak mohou svěřenci Jozefa Webera znovu klidně kombinovat.
     
    41
    Konaté si znovu udělal dobrý den z obrany Brna na pravé straně, jeho prudká centr obrana odvrátila na hranici vápna k Jánošovi, jehož pokus z voleje proletěl zhruba metr nad břevnem.
    41. Jánoš mohl rozvlnit brněnskou síť počtvrté
     
    42
    Domácí se stále nemohou prosadit směrem vpřed, naopak se stále trápí a nemohou projít do dobré šance.
     
    43
    Valenta na útočné polovině svedl ostrý souboj s Krejčím, rozhodčí nakonec odpískal faul střelci dvou branek Boleslavi, který s výrokem rozhodně spokojený nebyl, ale tak či tak bude rozehrávat Brno.
     
    44
    Už to vypadalo na náznak zajímavé akce, když se šouravý centr po zemi z levé strany dostal až k Sukupovi, ale tomu rána z první placírkou vůbec nesedla, a tak byl Polaček připraven.
     
    45
    V závěru půle zahrávali hosté zajímavý přímý kop, přičemž se opět v hojném počtu vydali dopředu a na nebezpečný centr si velmi dobře nabíhali, ale nakonec byl fotbalistům v bílém odpískán ofsajd.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:02.
     
    První půle v Brně je minulostí a z tribun se ozývá mohutný pískot. Domácí sehráli asi nejhorší poločas v sezóně, když třikrát inkasovali, a ve druhé půli se tak budou muset pokusit o malý zázrak. Skóre otevřel už na konci první minuty přesnou ranou z voleje o břevno Jiří Valenta a ten stejný hráč v 19. minutě využil další nepozornosti v obraně a poslal na malém vápně balón přesně na zadní tyči. Půlhodinku hrůzy završil Lukáš Pauchek, který si naběhl na centr zleva a přesně protečoval v pádu míč za záda Melichárka.

    Uvidíme, co nám nabídne druhá půle. Buďte u ní s námi.

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Ladislav Krejčí, přichází Michal Škoda.
     
    46
    Hosté uvedli míč do pohybu a načali tak druhý poločas, který začne rychlým nákopem na útočnou polovinu.
     
    47
    V první útočné akci hostů ve druhé půli se za dlouhým míčem po levé straně hnal Tomáš Přikryl, ale v souboji se Sukupem si pomohl faulem, a tak bude míč patřit domácím.
     
    48
    První větší šance domácích v zápase! Konstantin Bazeljuk si ve vápně zpracoval míč po centru zleva, obtočil se kolem beka, ale v tutové šanci jeden z dalších obránců jeho pokus dokázal zablokovat!
    48. Bazeljuk se protlačil k zakončení, domácí se však snížení skóre nedočkali
     
    49
    Na opačné straně byli diváci opět svědky faulu, tentokrát však ze strany domácích. Hosté mají k dispozici rozehrávku přímého kopu.
     
    50
    K míči se postavil Jiří Valenta, ale jeho kroucený míč do vápna našel jen hlavu připraveného obránce Pavlíka, který balón odvrátil na rohový kop.
     
    51
    I následný rohový kop dokázala domácí obrana, i když nadvakrát, odvrátit, ale hosté budou na polovině hrací plochy ve své kombinaci pokračovat.
     
    52
    Druhá půle nabízí zatím spíše taktickou bitvu, ale domácí se od úvodu sympaticky útočit. O další útok se pokusí Škoda s Bazeljukem.
     
    53
    Znovu to na tribunách jen zahučelo! Acosta dostal míč do pravé strany, odkud parádně odcentroval a našel hlavu připraveného Michala Škody, jenže ten poslal míč kousek nad břevno!
    53. Střídající Škoda se po centru Acosty dostal k hlavičce
     
    54
    Sukup s Acostou a Kratochvílem dobře kombinovali na pravé straně, přičemž první jmenovaný nakonec po zasekávačce odcentroval, ale nikdo v červeném pěkné pobídky nevyužil.
     
    55
    Následně se domácí museli vracet, a tak celý brejk Mladoboleslavských hasili jen za cenu taktického faulu, aby se stihli vrátit.
     
    56
    Po nevydařené akci celku v bílém se dopředu vydali opět domácí. Aktivní Ondřej Sukup na pravé straně znovu pohotově centroval, ale tentokrát mu pas do šestnáctky tolik nevyšel.
     
    57
    Domácí stupňovali aktivitu a tentokrát Sukup posunul míč Acostovi. Ten nejprve lehce zavrávoral, poté ale odcentroval, ale znovu se nikdo z domácích k jeho centru nedostal.
     
    58
    Zbrojovce se určitě ve druhé půli nedá upřít útočná snaha. Domácí jsou znovu na polovině soupeře v kombinaci, naopak Mladá Boleslav se lehce zatahuje.
     
    60
    Po hodině hracího času se chtěl Škoda protáhnout kolem dvou beků do šestnáctky, kolem jednoho prošel, ale ten druhý už byl nad jeho síly, a navíc byl domácí desítce odpískán ofsajd.
     
    61
    V útoku nyní zase hosté, ale na levé straně ani v přesile neuspěli. U míče ale svěřenci Jozefa Webera budou pokračovat.
     
    62
    A byl to nakonec Přikryl, kdo dobře vybojoval míč, ještě lépe odcentroval, a domácí museli jeho pas nadvakrát odvracet na rohový kop.
     
    63
    Při rohu výborně v tísni zasáhl stoper Pavlík, který míč odhlavičkoval, a Lutonský poté do opětovného zakončení nepustil Konatého.
     
    64
    Vzápětí brejk Boleslavi směřoval po pravé straně, odkud přišel centr do vápna na Komličenka, ten zkusil zakončit patou, ale obránce jeho finesu vystihl.
     
    65
    Na ofenzivní výlet po narážečce vyrazil Lutonský, protáhl se kolem dvou soupeřů, ale pak měl naprosto nulovou podporu, a tak centroval jen do jednoho ze soupeřů.
     
    66
    Pavlík si na levé straně vyšlápl ve vzdušném souboji k zemi Přikryla, a tak rozhodčí musel odpískat faul. Ještě před rozehrávkou je tu první střídání hostů.
     
    67
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tiémoko Konaté, přichází Tomáš Ladra.
     
    68
    Rozehrávka se nevyvedla, centrovaný míč domácí družina díky Pavlíkovi odvrátila. U míče budou domácí.
     
    69
    Přes Bazeljuka rozjel Sukup akci z levé strany, jenže domácí ji ve středu hřiště opět celou zbrzdili, a tak se dopředu nevydali.
     
    70
    Naopak dvacet minut před koncem budou muset řešit standardní situaci soupeře z pravé strany. U míče je Jiří Valenta.
     
    71
    Ten svým vysokým centrem sice našel spoluhráče ve vápně, ale ten jednak nezakončil přesně, a druhak se provinil útočným faulem.
     
    72
    Acosta dostal ve středu hřiště parádní míč přiklepnutím hrudi od Škody a řítil se v akci 3 na 3 se spoluhráči na sebe. Na hranici vápna nakonec vzal vše na sebe, zasekl na pravou, ale jeho rána se zařadí do kategorie hodně nepřesných.
     
    73
    Acosta poté vyrazil znovu vpřed a rychle poslal míč doprava Kratochvílovi, ale tomu ani centr vůbec nevyšel, a nasměroval jej vysoko nad branku.
     
    74
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Martin Sus.
     
    75
    Kratochvíl – Sukup – Bazeljuk. Taková byla trajektorie akce domácích, jenže poslední jmenovaný svou kolmicí mezi stopery nabíhajícího Škodu nenašel, pak byl zablokován.
     
    76
    Střídající Sus ve své první akci na levé straně na Sukupa nevyzrál, s míčem se dostal za postranní čáru. Domácí vhazují.
     
    77
    A nakonec po akci středem a faulu na Kratochvíla vybojovali přímý kop, k jehož rozehrávce se staví Milan Lutonský.
     
    78
    Ani domácímu krajnímu bekovi ale centr do vápna nesedl, jeho pas byl hodně nepřesný a už před vápnem jej jeden z hostů hlavou odvrátil.
     
    79
    Lutonský poté přeběhl na levou stranu, kde se dostal do kombinaci. Nakonec sám lišácky odcentroval pod sebe na Juhara, který se opřel do jeho centru z první ale poslal balón pánu Bohu do oken.
     
    79
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Tomáš Pilík.
     
    81
    Do konce duelu zbývá deset minut a nějaký velký obrat už to nevypadá. Domácí sice útočí, ale jejich postupy směrem vpřed končí většinou nepřesnými přihrávkami.
     
    82
    Bazeljuk se na levé straně dostal ke střele, když si míč sekl na pravačku, ale jeho pokus byl jako většina střel domácích dnes nepřesný a mířil vedle branky.
     
    83
    Lutonský si sice narazil se Sedlákem, ale kupředu, protože mu míč utekl od nohy, neprocpal. Naopak do útoku jdou hosté.
     
    84
    Zbrojovka je v kombinaci, ale hosté stále vytahují svůj presink hodně vysoko a nepouští soupeře vůbec dopředu.
     
    85
    V ojedinělé akci mohl pálit z hranice vápna po pasu Acosty Škoda, do míče se opřel tvrdě levačkou, ale obránce Ladislav Takács jeho pokus zablokoval.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Valenta, přichází Jiří Kateřiňák.
     
    86
    Dnešní utkání sleduje 4 122 diváků! Ti však ve většině spokojeni s výsledkem rozhodně být nemohou.
     
    87
    Po několika zasekávačkách Acosty centroval placírkou zprava Sedlák, ani jeho centr ale nikoho v červeném ve vápně nenašel.
     
    89
    Střídající Jiří Kateřiňák musel ve středu hřiště zatáhnout za záchrannou brzdu a proti soupeři se provinil jasným faulem. Odměnou mu je žlutá karta.
     
    90
    Ještě jeden faul na hostujícího Ladru na pravé straně a zřejmě poslední standardní situace pro hosty.
     
    90+1
    Nastavuje se jedna minuta a hosté se drží s míčem na kopačkách v pohodlné kombinaci.
     
    90+1
    Konec zápasu.

     
    Dnešní duel je u konce a z tribun se ozývá pískot. Domácí prohráli s Mladou Boleslaví zcela jasně a zaslouženě 0:3 a právě Středočeši se posouvají v tabulce o bod před svého soupeře.

    Dvěma brankami se o výhru postaral Jiří Valenta, který se nejprve trefil v úvodní minutě parádní ranou z voleje o břevno a pak dorážkou na malém vápně, aby skóre po půlhodině hry na konečných 3:0 uzavřel po přímém kopu přesnou tečí Lukáš Pauschek. Druhá půle nic zajímavého nepřinesla, domácí byli aktivnější, ale ani čestné branky se nedočkali.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:2. Rohy: 0:4.
     
    Ode mne je to pro dnešek ze stadiónu na Srbské Brně vše, a tak vám přeji pěkný zbytek dne. U sledování dalších online přenosů na počtenou. (16:52:37)

    Daniel Kinc

    Branky: 2. Valenta, 19. Valenta, 30. Pauschek (Valenta)

    Karty:   28. Šušnjar (MBL), 89. Kateřiňák (MBL)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:2. Rohy: 0:4.
    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Sukup, Pavlík, Kijanskas, Lutonský – Polák (25. Sedlák) – R. Acosta, Kratochvíl (79. T. Pilík), L. Krejčí (46. Michal Škoda), Juhar – Bazeljuk.
    Náhradníci: Halouska – Vraštil, Sedlák, T. Pilík, Růsek, Michal Škoda, Ashiru.

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Takács, Šušnjar, Křapka – Hubínek, Jánoš (C) – Konaté (67. Ladra), Valenta (85. Kateřiňák), Přikryl (74. Sus) – Komličenko.
    Náhradníci: Šeda – Sus, Mareš, Kateřiňák, Magera, Mebrahtu, Ladra.

    Rozhodčí: Houdek – Moláček, Kříž

    Diváci: 4122
    thejrc.org