Jihlava – Třinec 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:3 (po pr.)
HC Plzeň – Sparta 3:0 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 6:7 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (3:2, 0:1, 2:0)
Mountfield HK
Sobota 10.03.2018, 13:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Hezkou sobotu z Brna. DHL extraliga juniorů míří mílovými kroky k vrcholu sezony v podobě vyřazovacích bojů. Kometa i Mountfield ladí poslední noty na blížící se play-off a právě dnešní duel bude pro oba celky důkladnou prověrkou. Kometě se zatím v nadstavbové skupině A daří velmi dobře, stejně tak se dá mluvit i o týmu z Hradce Králové a dnešní utkání slibuje rozuzlení v nadupané trojici nejlepších. Kometa má navíc Hradci co oplácet, vždyť v letošní sezoně se Brňanům ještě na Východočechy vyzrát nepodařilo.
     
    Mountfield HK: Hradci se podařilo navázat na úspěšnou základní část i v nadstavbě a z dosavadních sedmi duelů si připsal pět vítězství a pouze dvě porážky. Mountfield prezentuje mimořádná ofenzivní síla, což dokazují i výsledky v nadstavbě, kterou Východočeši momentálně vedou díky lepšímu skóre na úkor Komety a Kladna. Hradec Králové se v nadstavbových utkání musel sklonit pouze před celky Kladna (1:4) a Slavie Praha (0:1). Jinak ovšem všechna utkání ovládl celkem jasně, například Kometu rozstřílel 7:1. Naposledy si Východočeši poradili na domácím ledě s Českými Budějovicemi, které si z východu Čech odvezly porážku 2:4.

    V brněnské DRFG Areně se hradecký tým bude znovu opírat o produktivní borce. Tím nejproduktivnějším je momentálně Štěpán Matějček (13+23), přes třicet kanadských bodů zaznamenal také Patrik Mašín (13+18). Pozor si brněnská defenzíva bude muset dát i na Filipa Jiráska, jenž se s 12 trefami řadí mezi nejlepší střelce hradeckého týmu. Pilířem defenzivních řad je Tomáš Kynčl (4+13), jenž rovněž s 20 plusovými body patří na soupisce Hradce mezi nejlepší v tomhle ohledu. V brankovišti se střídají Daniel Dvořák s Matějem Bartozelem, při čemž mírně lepší čísla vykazuje prvně jmenovaný.
     
    HC Kometa Brno: Jihomoravané jsou rovněž se ziskem 15 bodů na tom velmi dobře. Proti Hradci Králové budou chtít navíc hráči Komety odčinit potupnou porážku 1:7. Kometu momentálně zdobí série tří vítězství v řadě, Všechna vítězství se zrodila na půdě soupeřů, Kometa nejprve vyloupila pražský Eden, když porazila Slavii 4:2. Následně si Brňané zastříleli v Ostravě, kde smetli Vítkovice 8:0. Velmi cenné vítězství se dostavilo v posledním hracím kole, to když Kometa dokázala porazit Kladno na jeho ledě 4:1. Po návratu do domácího prostředí touží brněnský tým poprvé v sezoně vyzrát na Mountfield.

    Nejlepšími střelci v týmu brněnské Komety jsou momentálně Matěj Svoboda (12+13) společně s Matějem Novákem (12+12). Nejproduktivnějším mužem brněnské ofenzívy je Radim Ferda (8+18). Obranné řady pak nejvíce spoléhají na Daniel Kowalczyka (7+18). V brankovišti Komety můžeme očekávat start Lukáše Dostála, jemuž už skončila prvoligová mise v Třebíči a nyní se může maximálně soustředit na juniorskou extraligu v Kometě.
     
    Vzájemné zápasy v sezoně 2017/2018:

    28.10. Kometa – Mountfield HK 1:2

    13.1. Mountfield HK – Kometa 4:2

    22.2. Mountfield HK – Kometa 7:1
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Slabý, Furch, Krejčí, Rafaj, Mikyska, Kowalczyk – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Horký, Mlynář, Ferda, Kratochvíl, Havránek T.

    Mountfield HK: Bartozel (Dvořák) – Hroudný, Muška, Gašpar, Pohl, Havránek Š., Moník J., Kynčl, Jonáš – Matouš, Matějček, Pažourek, Dvořák, Hašek, Moník F., Mašín, Řepík, Štohanzel, Hidveghy, Chalupa, Pavlík.

    Rozhodčí: Vrba – Čelechovský, Mikšík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Utkání dvou celků z předních příček začalo a Hradec se okamžitě vrhl do útoku.
     
    00:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlovka! Kometa se z protiútoku raduje z otevření skóre! Mlynář nahodil kotouč na hradeckou branku a Dvořák jej nedokázal udržet ve své moci, k puku se pak dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK a propasíroval kotouč do branky. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    01:33
    Hradec má problémy s rozehrávkou, hráči Komety forčekují hluboko v obranném pásmu soupeře.
     
    01:52
    Z levého křídla prověřil brankáře Bartozela Svoboda, hradecký brankář si tentokrát poradil a kotouč udržel ve své výstroji.
     
    02:12
    Mašín nahazoval kotouč na brněnskou branku, kde číhal Hašek, druhý jmenovaný však nedokázal dráhu puku změnit a Dostál úspěšně vyrazil, následně ještě od modré čáry napřáhl Hroudný, ten však branku přestřelil.
     
    03:20
    Hradec drží útočné pásmo, ale nedostává se do střeleckých pozic.
     
    04:02
    Kometě se nyní nedaří přechod přes střední pásmo, hosté útočné snahy domácích eliminují a nahazují kotouč do obranného pásma Komety.
     
    04:46
    Další pokus Komety o přechod do útočné třetiny končí postavením mimo hru.
     
    04:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým odskakuje do dvoubrankového vedení! Ze středního pásma se s pukem po levé straně rozjel domácí kapitán JAKUB ČEJKA a přesnou střelou našel volný prostor mezi betony Dvořáka. Asistence: Aleš Trnka.
     
    05:30
    Kometa se snaží dostat opařený Hradec pod tlak, ten se snaží brněnskou snahu eliminovat nahozeními do obranného pásma domácích.
     
    06:03
    Kometa v náporu, ke střele z pravého kruhu se dostal Kratochvíl, branku však netrefil.
     
    06:34
    Hraje se v rychlém tempu bez zbytečných přerušení. Kometa zakládá útočnou akci.
     
    06:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skvělý nástup domácí Komety pokračuje! Pohlednou kombinaci, která započala v obranném pásmu domácích, zakončil přesně LUBOŠ HORKÝ, když před ním zůstala už pouze prázdna branka. Asistence: Jan Süss, Petr Kratochvíl.
     
    07:22
    Po delší době se o přechod do útočného pásma snažil hostující Hradec, ale rozhodčí píská postavení mimo hru. Hosté jsou evidentně zděšení z toho, co se v prvních minutách děje.
     
    08:14
    Útočná akce Brňanům tentokrát nevyšla úplně podle představ, rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    08:30
    Hradec Králové byl blízko vstřelení branky! Filip Moník zpoza branky poslal kotouč Hidveghymu, jenž dorážel na Dostála, ten dokázal kotouč nejprve vyrazit svými betony, k dorážce se pak ještě dostal znovu Filip Moník, ale kotouč pouze proletěl brněnským brankovištěm.
     
    08:44
    Na ledě zůstal ležet otřesený Havránek, rozhodčí přerušili hru. Brněnský útočník se však za pomoci svých spoluhráčů zvedá a putuje na střídačku.
     
    09:58
    Kometa se snaží hrát v klidu, ale její další útočné snahy končí ve středním pásmu.
     
    10:22
    První vyloučení v dnešním utkání, přesilovou hru si zahraje Hradec Králové, trest za nedovolené bránění fasuje Petr Krejčí.
     
    10:25
    Pavlík nyní posílal nepřesnou přihrávku na modrou čáru, a Hradec se tak vlastní vinou připravuje o útočné pásmo.
     
    10:46
    Východočechům se zatím nepodařilo usadit v útočné třetině, pokus o průnik na výsostné území Komety přerušil ofsajd.
     
    11:23
    Hostům se konečně podařilo utvořit formaci v obranném pásmu Komety, od modré čáry vypálil Štěpán Havránek, Dostál si jeho střelu našel a bez problému ji zachytil.
     
    11:56
    Matouš dostal přihrávku do předbrankového prostoru od Pavlíka, stačil zakončit, ale brankář Dostál opět předvedl pohotovým zákrok betonem.
     
    12:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kometa už byla v plném počtu, Mountfield však pokračoval v útočné akci. Od modré čáry vystřelil Kynčl, jeho rána se od tyče odrazila zpět do brankoviště, kde si kotouč jako první našel DOMINIK MATOUŠ a úklidem puku do branky snižuje stav skóre. Asistence: Tomáš Kynčl, Radovan Pavlík.
     
    12:49
    Přesilovou hru si tentokrát vyzkouší domácí Kometa, dvě minuty za hákování obdržel Jakub Hašek.
     
    13:28
    Kometě se zatím přesilová hra nedaří, nyní z vlastního obranného pásma vystartoval Pavlík a stačil zakončit bekhendem, Dostál bez větších problému vyrazil.
     
    14:05
    Hradec zatím zvládá oslabení velmi dobře, Süss se při snaze o průnik do útočného pásma dostal do postavení mimo hru.
     
    14:25
    Východočeši vyhazují, Kometa musí znovu začít až od Dostála.
     
    14:49
    Hradec Králové hraje v plném počtu.
     
    15:37
    Hosté se snaží při vyrovnaném počtu na ledě o proniknutí do obranného pásma Komety, domácí obránci však velmi rychle přistupují k hráčům v černých dresech a zabraňují vytvoření kombinace.
     
    16:28
    Trest pro brněnskou Kometu, konkrétně pro Tomáše Mlynáře, jenž putuje na trestnou lavici za podražení.
     
    16:39
    Kometa se osvobozuje.
     
    17:08
    Znovu se podařilo Süssovi podržet kotouč ve středním pásmu a pak jej nahodit do hradecké třetiny.
     
    17:34
    Hosté jsou v přesilovce zatím bezradní, Kometa výborně brání.
     
    17:58
    Štěpán Havránek napřáhl od modré čáry, před brankou měl ještě postaveného Hidveghyho, ale Dostál kotouč vyrazil a jeho spoluhráčům se podařilo vyhodit.
     
    18:14
    Přesilová hra Hradce končí, po čtrnácti vteřinách započne přesilová hra domácí Komety, viníkem této situace je Patrik Hidveghy, dvě minuty za podražení.
     
    18:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Při hře čtyři na čtyři se hostům podařilo vsítit kontaktní branku! Po vhazování vystartoval z obranného pásma Matouš, jenž předložil kotouč JAROSLAVU DVOŘÁKOVI a ten dokázal prostřelit Dostála. Asistence: Dominik Matouš, Jakub Muška.
     
    18:28
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    18:43
    Kometa si zahraje dvojnásobnou početní výhodu, dvě minuty za podražení fasuje Gaspar, přesilová hra 5 na 3 bude trvat jednu minutu a sedmadvacet vteřin.
     
    19:24
    Po přihrávce Havránka vypálil Gajarský, branku však netrefil a následně se hosté dokázali osvobodit.
     
    19:49
    Muška dostal kotouč hluboko do pásma a snažil se vyzrát na Dvořáka, ten však prostor u bližší tyče pokryl, ke střele z hranice levého kruhu se pak dostal ještě Gajarský, ale Dvořák za svá záda nepustil ani tuto nebezpečnou střelu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou výživnou první třetinu utkání mezi vedoucími celky nadstavbové skupiny A DHL extraligy juniorů. Domácí Kometa prožila snový nástup do utkání, když hned v první minutě otevřel skóre Havránek. Nástup domácích Brňanů pokračoval v 5. minutě, kdy do dvoubrankového náskoku poslal svůj tým Čejka. A aby toho nebylo málo, na 3:0 v 7. minutě zvyšoval Horký. Až teprve poté se Hradci podařilo Kometu zadržet a záhy po přesilové hře se dokázal východočeský tým prosadit zásluhou Matouše. Východočeši se pak v závěru prvního dějství dočkali i kontaktní branky, když rychlý protiútok zakončil přesně Dvořák. Pak ovšem přišly vyloučení a Hradec se musel v závěru první třetiny bránit ve třech proti pěti, tato mimořádná početní výhoda Komety bude pokračovat také v úvodu druhé třetiny, která v Brně vypukne ve 13:40.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Hosté hrají ve čtyrech.
     
    20:29
    Hradec Králové vyhodil kotouč až k Dostálovi.
     
    20:43
    Hosté v plném počtu.
     
    21:21
    Při rovnoměrném počtu hráčů na ledě vidíme puk převážně ve středním pásmu, kde se Kometa snaží vymyslet, jak by se co nejlépe mohla dostat k okupaci obranného pásma hostů.
     
    21:55
    Hosté se budou muset znovu bránit, tak trochu zbytečným faulem v útočném pásmu se nyní prezentoval Radova Pavlík a od rozhodčích za to obdržel dvě minuty.
     
    22:26
    Východočeši zásluhou Matějčeka vyhazují.
     
    23:00
    Horký posunul kotouč zadovkou na Gajarského, jenž pálil z voleje, Dvořák úspěšně vyrazil.
     
    23:55
    Kometa svírala Hradec po většinu přesilové hry ve vlastním obranném pásmu, ale do vážnější brankové příležitosti se ji nepodařilo dostat. Hosté hrají v plném počtu.
     
    24:38
    Nenápadným nahozením od modré čáry to na Dostála zkoušel obránce Jakub Moník, brněnský brankář si však puk našel a ukryl jej ve své lapačce.
     
    25:21
    Slibná akce brněnské Komety! Útočnou akci rozjel Čejka, jenž si vyměnil kotouč se Svobodou, prvně jmenovaný zakončoval, jeho pokus Dvořák vyrazil a ze druhé vlny ještě dojížděl Střondala, ale ani jemu se nepodařilo hradeckého brankáře překonat.
     
    26:13
    Utkání nyní nabízí rychlé tempo, útočné akce se střídají na obou stranách.
     
    27:05
    Oba celky se nyní snaží hrát na nebezpečné brejky, defenzívy se vůbec nezapojují, hraje se opravdu totální hokej, což se přítomným divákům určitě musí líbit, otázka je, co na to trenéři.
     
    27:50
    Po jednom ze soubojů v obranném pásmu zůstává ležet hradecký Jaroslav Dvořák, drží se za ruku a za pomoci svých spoluhráčů putuje do péče zdravotníku.
     
    28:32
    Mikyska nahazoval puk na hradeckou branku, Dvořák měl zakrytý výhled a s likvidací střeleckého pokusu v podání brněnského obránce měl celkem problémy.
     
    29:38
    Přečíslení dva na jednoho v podání Gajarského a Mlynáře, prvně jmenovaný se rozhodl vzít zakončení na sebe, Dvořák úspěšně zasáhl, ale kotouč se dostal ještě na hůl Mlynáře, jenž se snažil využít odkrytého prostoru a trefit puk do branky, ten se však svezl těsně mimo hradeckou klec.
     
    30:48
    Havlát nyní poslal do úniku po pravém křídle Nováka, ten vytušil, že jej stíhá obránce a zadovkou vylepšil pozici pro Süss, jenž okamžitě napřáhl ke stele, Dvořák byl ovšem na místě a připraven řešit nebezpečnou situaci.
     
    32:07
    Hra chvátá velmi rychle, rozhodčí jen zřídka kdy přerušují, do více střeleckých pozic se dostává domácí Kometa.
     
    33:01
    Zakázané uvolnění Komety.
     
    34:19
    Na kotouč jsou momentálně více hráči Hradce Králové, ovšem obrana Komety jim neumožňuje ohrozit Dostálovu svatyni.
     
    34:44
    Nyní si do zakončení najel hostující Hidveghy, snažil se procpat kotouč za brněnského brankáře, ale ten prostor u bližší tyče dokázal ucpat a kotouč neměl kudy projít.
     
    35:25
    Na druhé straně se po individuální akci pokoušel prosadit Novák, jeho střelu z mezikruží dokázal Dvořák zneškodnit.
     
    36:25
    Kombinace Hradce, Mašín přenechal puk na střelu Gasparovi, proti němu zasáhla pohotová vyrážečka brankáře Dostála.
     
    37:54
    Svižné tempo hry nebere konce, brankové příležitosti se ovšem nerodí, oba celky se přetahují o kotouče a jezdí za ním do všech koutů ledové plochy.
     
    38:19
    Střídačka brněnské Komety se nyní dopustila chyby a odpyká si trest za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odsedí Tomáš Mlynář.
     
    38:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové využívá přesilovou hru! Hosté dokázali od úvodu početní výhody uzamknout brněnské hráče v jejich obranné třetině. Ke střele na modré čáře se dostal Pohl, napoprvé sice neuspěl, ale ve druhém případě dokázal vypálit prudkou střelu, kterou za Dostálova záda usměrnil PATRIK HEDVEGHY. Asistence: Mikuláš Pohl, Štěpán Havránek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po brankových hodech v první třetině, jsme v prostředním dějství byli svědky pouze jedné branky a to až těsně před druhou sirénou. Hradec Králové dokázal využít přesilovou hru a zásluhou Hedveghyho dokázal smazat tříbrankové manko z úvodu utkání. Druhá třetina jinak nabídla velmi svižný hokej, útočné akce se střídaly na obou stranách a utkání mělo až zběsilé tempo. Jde vidět, že dne proti sobě opravdu stojí velice kvalitní celky, které jsou po zásluze na špici extraligové tabulky. Třetí třetina slibuje zajímavé rozuzlení dnešního utkání, samozřejmě pokud se nedojde až do prodloužení či případných samostatných nájezdů. Závěrečná část zápasu odstartuje ve 14:33.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Třetí třetina začala, do útoku se jako první hnal po levém křídle Gajarský, jeho střel zápěstím mířila na bližší tyč, ale Dvořák zasahovat nemusel.
     
    40:48
    Přesilová hra pro Mountfield, dvě minuty za podražení fasuje Petr Kratochvíl.
     
    41:41
    Kometa se zásluhou Mikysky a Nováka dokázala osvobodit.
     
    42:14
    Znovu je kotouč až u Dvořáka, tentokrát zásluhou Slabého.
     
    42:48
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    43:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere zpět své vedení! Výbornou individuální akcí se prezentoval LUBOŠ HORKÝ, jenž nechal za zády hradecké obránce a před Dvořákem chladnokrevně zavěsil. Asistence: Tomáš Mlynář, Tomáš Havránek.
     
    44:21
    Nyní si přesilovou hru zahraje Kometa Brno, 2+10 minut za naražení zezadu fasuje hradecký Martin Štohanzl.
     
    44:56
    Kometa svírá Hradec v jeho obranné třetině, z levého kruhu se pokoušel kotouč do branky uklidit Gajarský, Dvořák však stačil včas sklepnout betony k sobě a inkasované brance zabránil.
     
    45:41
    Mlynář nyní našel v mezikruží dobře postaveného Horkého, ten však střílel z voleje, ale tentokrát si na pozorného Dvořáka nepřišel.
     
    46:21
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    46:37
    Zakázané uvolnění Hradce.
     
    47:20
    Hradci se nedaří vymyslet, jak se dostat do útočného pásma a rozhodčí píská další zakázané uvolnění hostů.
     
    47:38
    Gajarský nyní zachytil kotouč mezi kruhy, odkud se pokoušel střelou zápěstím překonat Dvořáka, ten však zachoval klid a koncovku brněnského útočníka zneškodnil.
     
    48:29
    Kometa ve třetí třetině více ze hry, po vstřelené brance je znát na hráčích Brna herní pohoda, domácí se pokoušejí přidat uklidňující pátou branku.
     
    49:42
    Hradec má s aktivní hrou Komety velké problémy, hostům se nedaří proniknout ani do středního pásma, ve středu hrací plochy okamžitě sbírají kotouče hráč v modrobílých dresech.
     
    49:54
    Další komplikace pro Hradec Králové, dvě minuty za faul kolenem obdržel Adam Jonáš.
     
    50:15
    Gajarský dostal kotouč na levý kruh, odkud zamířil a vypálil, ovšem ani tentokrát se brněnskému útočníkovi nepodařilo Dvořáka prostřelit.
     
    51:08
    Hradci se podařilo kotouč vyhodit až k Dostálovi.
     
    51:54
    Hradec Králové hraje v plném počtu.
     
    52:34
    Hosté po delší době v brankové příležitosti, konkrétně Pažourek, jenž zkoušel prostřelit z hranice pravého kruhu Dostála, brněnský brankář měl ovšem dobré postavení a střelu dokázal pokrýt.
     
    53:51
    Hradec se snaží dostat zpět do tempa, na branku nahazoval kotouč Matějček a před Dostálem číhal Hedveghy, brněnský brankář kotouč vyrazil, ale hosté jsou dál na kotouči.
     
    55:11
    Kometa se snaží kontrolovat skóre zápasu, nápor Hradce se zatím nekoná.
     
    55:44
    Jakub Moník nabil na střelu z první Jonášovi, Dostál proti němu pohotově zasáhl svou lapačkou a přerušil hru.
     
    56:32
    Svižná střela Matějčeka nepředstavovala příliš velký problém pro brankáře Dostála, který ve třetí třetině předvádí spolehlivé zákroky.
     
    57:28
    Možnost pro Hradec Králové, dvě minuty za podražení fasuje domácí Adam Gajarský.
     
    57:28
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:57
    Kometa se osvobozuje.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:57
    Hradec už hraje v šesti!
     
    59:08
    Kometa vyhazuje.
     
    59:17
    Nyní se blýskl také brankář Dostál, jenž dokázal kotouč zachytit a holí poslal puk do středního pásma.
     
    59:28
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    59:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým definitivně stvrzuje své vítězství! Nejprve kotouč vyvezl do útočného pásma Kratochvíl, jenž už mířil do prázdné branky, ale trefil tyč. Ke kotouči se však záhy dostal ADAM GAJARSKÝ, jenž už prázdnou branku dokázal trefit. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    Konec zápasu.
     
    Kometa Brno poprvé v sezoně poráží hradecký Mountfield a v tabulce skupiny A si upevňuje vedoucí pozici. Brňané o svém vítězství definitivně rozhodli ve třetí třetině, když nejprve vedení domácímu celku navrátil Luboš Horký a do prázdné branky přidal pojistku Adam Gajarský. Hradec už ve třetí třetině nedokázal s Kometou držet takové tempo hry jako v prvních dvou třetinách a můžeme tedy konstatovat, že tři body zaslouženě zůstávají pod Špilberkem. Já se s vámi pro dnešek loučím a z Brna vám přeji hezký zbytek soboty i víkendu. (15:08:29)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Havránek (Mlynář), 5. Čejka (Trnka), 7. Horký (Süss, Kratochvíl), 44. Horký (Mlynář, Havránek T.), 60. Gajarský (Kratochvíl) – 13. Matouš (Kynčl, Pavlík), 19. Dvořák (Matouš, Muška), 39. Hedveghy (Pohl, Havránek Š.)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Slabý, Furch, Krejčí, Rafaj, Mikyska, Kowalczyk – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Horký, Mlynář, Ferda, Kratochvíl, Havránek T.
    Mountfield HK: Dvořák (Bartozel) – Hroudný, Muška, Gašpar, Pohl, Havránek Š., Moník J., Kynčl, Jonáš – Matouš, Matějček, Pažourek, Dvořák, Hašek, Moník F., Mašín, Řepík, Štohanzel, Hidveghy, Chalupa, Pavlík.

    Rozhodčí: Vrba – Čelechovský, Mikšík
    thejrc.org