Jihlava – Třinec 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:3 (po pr.)
HC Plzeň – Sparta 3:0 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 6:7 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (3:2, 0:1, 2:0)
Mountfield HK
Sobota 10.03.2018, 13:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým definitivně stvrzuje své vítězství! Nejprve kotouč vyvezl do útočného pásma Kratochvíl, jenž už mířil do prázdné branky, ale trefil tyč. Ke kotouči se však záhy dostal ADAM GAJARSKÝ, jenž už prázdnou branku dokázal trefit. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    43:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere zpět své vedení! Výbornou individuální akcí se prezentoval LUBOŠ HORKÝ, jenž nechal za zády hradecké obránce a před Dvořákem chladnokrevně zavěsil. Asistence: Tomáš Mlynář, Tomáš Havránek.
     
    38:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové využívá přesilovou hru! Hosté dokázali od úvodu početní výhody uzamknout brněnské hráče v jejich obranné třetině. Ke střele na modré čáře se dostal Pohl, napoprvé sice neuspěl, ale ve druhém případě dokázal vypálit prudkou střelu, kterou za Dostálova záda usměrnil PATRIK HEDVEGHY. Asistence: Mikuláš Pohl, Štěpán Havránek.
     
    18:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Při hře čtyři na čtyři se hostům podařilo vsítit kontaktní branku! Po vhazování vystartoval z obranného pásma Matouš, jenž předložil kotouč JAROSLAVU DVOŘÁKOVI a ten dokázal prostřelit Dostála. Asistence: Dominik Matouš, Jakub Muška.
     
    12:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kometa už byla v plném počtu, Mountfield však pokračoval v útočné akci. Od modré čáry vystřelil Kynčl, jeho rána se od tyče odrazila zpět do brankoviště, kde si kotouč jako první našel DOMINIK MATOUŠ a úklidem puku do branky snižuje stav skóre. Asistence: Tomáš Kynčl, Radovan Pavlík.
     
    06:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skvělý nástup domácí Komety pokračuje! Pohlednou kombinaci, která započala v obranném pásmu domácích, zakončil přesně LUBOŠ HORKÝ, když před ním zůstala už pouze prázdna branka. Asistence: Jan Süss, Petr Kratochvíl.
     
    04:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým odskakuje do dvoubrankového vedení! Ze středního pásma se s pukem po levé straně rozjel domácí kapitán JAKUB ČEJKA a přesnou střelou našel volný prostor mezi betony Dvořáka. Asistence: Aleš Trnka.
     
    00:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlovka! Kometa se z protiútoku raduje z otevření skóre! Mlynář nahodil kotouč na hradeckou branku a Dvořák jej nedokázal udržet ve své moci, k puku se pak dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK a propasíroval kotouč do branky. Asistence: Tomáš Mlynář.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Havránek (Mlynář), 5. Čejka (Trnka), 7. Horký (Süss, Kratochvíl), 44. Horký (Mlynář, Havránek T.), 60. Gajarský (Kratochvíl) – 13. Matouš (Kynčl, Pavlík), 19. Dvořák (Matouš, Muška), 39. Hedveghy (Pohl, Havránek Š.)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Slabý, Furch, Krejčí, Rafaj, Mikyska, Kowalczyk – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Horký, Mlynář, Ferda, Kratochvíl, Havránek T.
    Mountfield HK: Dvořák (Bartozel) – Hroudný, Muška, Gašpar, Pohl, Havránek Š., Moník J., Kynčl, Jonáš – Matouš, Matějček, Pažourek, Dvořák, Hašek, Moník F., Mašín, Řepík, Štohanzel, Hidveghy, Chalupa, Pavlík.

    Rozhodčí: Vrba – Čelechovský, Mikšík
    thejrc.org