Ufa – Machačkala 3:2 (kon.) | Dynamo – FK Krasnodar 0:0 (kon.) | Tosno – Kazaň 0:1 (kon.)
konec
FC Ufa
3:2 (0:0)
Anži Machačkala
Sobota 10.03.2018, 12:00 • Nefťjanik Stadium, Ufa • Ruská Premier Liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Oleg Dančenko, přichází Alexandr Prudnikov.
     
    90+1
    Zdržovat se nemá. Alexandr Bělenov (FC Ufa) moc dobře věděl, že když bude dlouho otálet s výkopem, tak dostane žlutou kartu. Očividně mu to ale nevadí, ze všeho nejdůležitější je ušetřit pár cenných vteřin.
     
    89
    Taktická výměna. Ze hřiště vůbec nepospíchá Jerkebulan Sejdachmet (FC Ufa), přestože u postranní čáry na něj netrpělivě čeká Pavel Alikin.
     
    83
    S blížím se koncem utkání stoupá nervozita. V přerušené hře se do křížku dostala dvojice Jerkebulan Sejdachmet (FC Ufa), Miral Samardžić (Anži Machačkala). Rozhodčí oba kohouty napomenul.
    81. Vladimir POLUJACHTOV - 3:2
     
    81
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Machačkala neskládá zbraně a deset minut před koncem se znovu dostává na dostřel! Po střele do tyče zadělal na drama ve skluzu dorážející VLADIMIR POLUJACHTOV. Domácí ještě reklamovali ofsajd, ale nebylo jim to nic platné.
     
    79
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Igor Armaș, přichází Pilip Budkivskij.
     
    72
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Arsen Chubulov, přichází Amur Kalmykov.
    67. Bojan JOKIĆ - 3:1
     
    67
    Ufa právě vstřelila branku!
    A za další dvě minuty Ufa svůj náskok dokonce zdvojnásobila! Živogljadov odcentroval balon na zadní tyč a mizerně pokrytý BOJAN JOKIĆ měl dostatek místa na to, aby hlavou usměrnil míč do sítě. Neskutečná pasáž plná gólů!
    65. Ivan PAUREVIĆ - 2:1
     
    65
    Ufa právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Uplynula sotva minuta a domácí si vzali vedení zpět. Radost fanouškům vrátil IVAN PAUREVIĆ, který gólmana prostřelil z úrovně penaltového puntíku.
    64. Juan LESCANO - 1:1
     
    64
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Antonův načechraný centr dosedl na hlavu JUANA LESCANA a ten poslal balon mimo dosah Bělenova.
    57. Alexej NIKITIN - 1:0
     
    57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Na tribunách je veselo! Domácí tým otevřel skóre ze standardní situace. Od pravé lajny centrující Stockij načepoval balon do předbrankového prostoru a Loriu šikovnou tečí překonal špatně pokrytý ALEXEJ NIKITIN.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Paul Anton (Anži Machačkala).
     
    46
    Během poločasové pauzy došlo k výměně hráčů. Na hrací plochu se nevrátil Kehinde Fatai (FC Ufa), místo něj tam pobíhá Jerkebulan Sejdachmet.
     
    45+1
    Rodící se protiútok zastavil Bojan Jokić (FC Ufa) podražením Chubulova a v závěru poločasu se stal prvním potrestaným hráčem utkání.
     
    35
    Nějaké zdravotní problémy má a lékaře si k sobě volá Tumasjan (Anži Machačkala). Jaký má k tomu důvod, to mi není známo. Jisté je ale jedno, pokračovat v utkání nebude. Nahradit ho musí Alexej Nikitin.
    14. Ivan Markelov (MCK)
     
    14
    Machačkala vymyslela nebezpečný útok! Markelov u pravého rohu šestnáctky vyslal křižnou střelu, která proskotačila kolem tyče. Bělenov si nebyl vůbec jistý tím, že míč netrefí brankový prostor, a proto šel k zemi.
    2. Veroljub Salatić (UFA)
     
    2
    Zato domácí ze svého prvního tažení pořádně zahrozili! Salatić před pokutovým územím kopl do odraženého míče a Loria ho musel vyrazit nad břevno. Důležitý zákrok v úvodu duelu.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 57. A. Nikitin (Stockij), 65. Paurević (Živogljadov), 67. Jokić (Živogljadov) – 64. Lescano (Anton), 81. Polujachtov

    Karty:   45+1. Jokić (UFA), 83. Sejdachmet (UFA), 90+1. Bělenov (UFA) – 56. Anton (MCK), 83. Samardžić (MCK)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 13:10.
    FC Ufa: Bělenov – Tumasjan (35. A. Nikitin), Nedelcearu, Tabidze – Živogljadov, Salatić, Paurević, Jokić (C) – Stockij, Fatai (46. Sejdachmet, 89. Alikin) – Sysujev.
    Náhradníci: Šelija – Alikin, A. Nikitin, Carp, Sejdachmet, Zasejev, Suchov, Obljakov.

    Anži Machačkala: G. Loria – Dančenko (90+2. Prudnikov), Samardžić (C), Bryzgalov, Polujachtov – Anton, Armaș (79. Budkivskij) – Markelov, Bakajev, Chubulov (72. Kalmykov) – Lescano.
    Náhradníci: Sugrobov, Budakov – Budkivskij, Tetrašvili, Chancellor, Glebov, Prudnikov, Žilov, Kalmykov, P. Jakovlev, Elmurzajev.

    Rozhodčí: Bezborodov – Luněv, Čelcov
    thejrc.org