Karviná – Ostrava 2:2 (kon.) | Třinec – Brno 3:1 (kon.)
konec
MFK Karviná
2:2 (1:1)
FC Baník Ostrava
Pondělí 12.03.2018, 11:00 • Kovona, Karviná • Juniorská liga – Morava • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany pro tuto chvíli všechno. Přeji vám příjemný zbytek pondělního dne a u dalšího textového přenosu zase někdy na počtenou. (12:57:47)
     
    V nastaveném čase se nic zásadního nestalo. Velmi zajímavý zápas tedy skončil. Baník nedokázal dovézt toto utkání do vítězného konce, i přesto, že dokázal otočit nepříznivý výsledek. Karviná může být ráda za remízu, kterou si dokázala zajistit až pět minut před koncem utkání.

    Před posledním kolem je situace taková, že domácí Karviná už má zajíštěný postup do skupiny vítězů. Baník bude ještě v posledním kole bojovat na dálku s Jihlavou. Ostravský celek je momentálně na posledním postupové pozici, Jihlava ztrácí tři body. Takže tento mini souboj bude zajímavý.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání se rozhodnul ve druhém poločase nastavit jednu minutu nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Po krátké odmlce následoval další karvinský roh, který přiliš zmatku nenadělal. Baník se dokázal ubránit a navíc dokázal získat autové vhazování.
     
    89
    Málem tomu tak bylo. Domácí hráči se po rohu dostali k hlavičce a orazítkovali tyč ostravské branky. Šustr poté rychle zareagoval a míč vyrazil mimo vápno.
     
    88
    Karviná bude na začátku 88. minuty rozehrávat rohový kop. Podaří se opět Karviné dostat do vedení?
     
    87
    Akce Baníku končí mimo karvinskou branku. Ciupa s odkopem pospíchá, protože ví, že jeho tým ty tři body velmi nutně potřebuje.
     
    86
    V 86. minutě tedy začínáme od začátku. Šance na zisk tří bodů jsou vyrovnané. Ani jeden z týmů nebude chtít udělat chybu.
    85. Daniel ŘAPEK - 2:2
     
    85
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí MFK dnes potrestala každé pochybení obrany svého soupeře. Tento trest tentokrát přišel od DANIELA ŘAPEKA, který poslal tento zápas pět minut před koncem do nerozhodného stavu.
     
    84
    Karviná bude v posledních minutách všechno řešit nákopy k vápnu Baníku. Tohle jenže nefunguje podle představ, hostující obrana si dokáže poradit.
     
    83
    Čas na vyrovnání se pro Karvinou čím dál víc zkracuje Naopak Baník je čím dál víc blíže k protažení jejich sérii v lize.
     
    82
    Šustr s rozehrávkou nikde nespěchal. Až samotný rozhodčí ho musel popohnat, aby míč uvedl zpátky do hry.
     
    81
    Akce Karviné je u konce, rozhodčí odpískal útočný faul. Tohle bylo dost zbytečné a ví to i domácí trenér, který pokřikuje na hráče, který ten faul způsobil.
     
    80
    Mohlo být rozhodnuto. Baník šel ve dvou hráčích na jednoho. Jenže ve finální fázi se jeden z hostů dostal do velkého úhlu a nedokázal umístit míč do branky.
     
    79
    Parádní náběh na přední tyč nám ukázal jeden z hostujících hráčů, obrana nedokázala zachytit jeho náběh. Míč ovšem končí mimo branku.
     
    78
    Hráči Karviné působí docela zaskočeným dojmem, na druhé straně Baník bude hrát to, co potřebuje.
     
    77
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Ladislav Hejl, přichází Milan Urban.

    Jan Mládek

    Branky: 37. Prybluda, 85. Řapek – 44. Mládek, 77. Helešic

    Karty:   77. Ciupa (KAR) – 68. Kubík (OVA)


    MFK Karviná: Ciupa – Bernatík, Coma, Galuška, Moskál (C), Prybluda, Putyera, Řapek, Sas, Streit, Gros (67. Lalik)
    Náhradníci: Přibyl – Bielan, Fokaidis, Lalik

    FC Baník Ostrava: Šustr – Helešic, Rizvanov, Kania, Lehnert, Bolf (C), Hejl (77. Urban), Mládek (69. Paraskevas), Dendis, Kubík, Blejchař
    Náhradníci: Matějka – Houdek, Urban, Mooc, Paraskevas

    Rozhodčí: Vojkovský – Lakomý, Batík

    Diváci: 80
    ocianews.com