Zlín – Jihlava 1:1 (kon.) | Slovácko – Olomouc 5:0 (kon.)
konec
FC Zlín
1:1 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
Neděle 11.03.2018, 10:30 • Vršava-UMT • Juniorská liga – Morava • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Hosté dnes byli aktivnější, vypracovali si více střeleckých pokusů, více šancí a více rohových kop. V první půli šli do vedení, ovšem nedokázali přidat pojistku, Zlín poté patnáct minut před koncem srovnal. Body se tak budou dělit! Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:46:26)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Blíží se závěr tohoto utkání, domácí fotbalisté míč drží na polovině hřiště, víc už se nejspíše nestane, body se budou dělit.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Jiří Matyáš (FC Fastav Zlín).
     
    88
    Vysočina má v samotném závěru utkání jasně navrch a kombinuje poblíž velkého vápna soupeře, devátý rohový kop pro Jihlavu!
     
    86
    Žlutou kartu dostává Martin Nečas (FC Fastav Zlín).
     
    86
    Další možnost pro Jihlavu na skórování. Hosté vybojovali rohový kop, který rozehrají z pravé strany hřiště, dneska už osmý!
     
    84
    V tomto případě už byla střela přesnější a směřovala mezi tři tyče. Důležitý zákrok si ovšem dokázal připsat brankář Šiška!
     
    83
    Domácí celek vybojoval čtvrtý rohový kop v tomto zápase, k zakončení se nedostal a musel se rychle vracet, Vysočina zakončovala mimo!
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka hry, je evidentní, že bod nestačí ani jednomu celku, jedna útočná akce střídá druhou.
     
    80
    Čárový rozhodčí nyní signalizoval ofsajd. Rozhodčí tak přerušil hru, už pátý ofsajd hostů v dosavadním průběhu, rozehrávat bude Zlín.
     
    79
    Zakončení na obou stranách hřiště! Oba střelecké pokusy však skončily vedle branky, gólmani zasahovat nemuseli, skóre se nemění!
     
    77
    Uvidíme, jak na vyrovnávací branku zareaguje Jihlava, která svého soupeře téměř k ničemu nepouštěla, poté však inkasovala.
     
    75
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté z ničeho nic srovnávají vývoj tohoto utkání! Postaral se o to MATĚJ VOTAVA, začínáme od začátku!
     
    75
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná čtvrthodina hry, obrázek se nijak nemění, na míči i nadále fotbalisté z Jihlavy.
     
    73
    Tempo hry trochu opadlo, hosté už se nikam příliš neženou, domácí se nemohou dostat do zakončení, Kolář dnes zasahoval pouze jednou.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Tomáš Smejkal (FC Vysočina Jihlava).
     
    70
    Do konce utkání zbývá zhruba dvacet minut, jeden z domácích hráčů si nyní pomohl útočným faulem, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu.

    Štěpán Slovák

    Branky: 75. Votava – 15. Opluštil

    Karty:   66. Votava (ZLN), 86. Nečas (ZLN), 89. Matyáš (ZLN) – 71. Smejkal (JIH)


    FC Zlín: Šiška – Janků, Matyáš, A. Tkadlec, Votava, Nečas, Zahradník, Bykhovskyi (75. Červenka), Gettler (R. Tkadlec), Venený (C), Mlýnek (86. Maršálek)
    Náhradníci: Maršálek, R. Tkadlec, Červenka, Číž

    FC Vysočina Jihlava: Kolář – Opluštil, Smejkal (83. Zhou), Štěpánek, Rychetník (73. Vrzal), Mara, Čáp, Beseda (C), Lorenc (83. Fikar), Matulka, Klíma (46. Svoboda)
    Náhradníci: Duba, Svoboda, Fikar, Vrzal, Zhou, Kolčava, Vašíček

    Rozhodčí: Mrázek – Horák, Pochylý

    Diváci: 80
    ocianews.com