Olomouc – Královské Vinohrady 4:3 (kon.) | Tatran – Židenice 8:4 (kon.)
konec
FBS Olomouc
4:3 (2:1, 2:1, 0:1) Stav série: 2:0
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 11.03.2018, 15:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • Play-down Extraligy žen • 1. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké nedělní odpoledne, i dnes pokračuje bohatý program vyřazovacích bojů všech typů florbalových soutěží. Svého druhého pokračování se dočká i série o udržení v soutěži mezi Olomoucí a Vinohrady. Utkání startuje v 15:00!
     
    FBS Olomouc
    Olomoucké florbalistky letos cítily, že by mohl přijít zlomový rok. Po dvou letech by se prolomilo předchozí trápení. Play-down je prostě příčinně vždy zklamáním. Nicméně tato sezóna nakonec hanáckou tendenci nezlomila, i potřetí v řadě musí FBS okusit pouze boje o záchranu. V kontextu kvality letních posil jde tak ještě o dvojnásobný neúspěch. Před letošním extraligovým ročníkem totiž na Hanou přišla velice zajímavá jména, která měla za sebou celkem jasné úspěchy. Už jen kupříkladu Petra Mandátová splňuje atributy velké hvězdy, která mohla plnit úlohu Simony Kabelákové z poslední sezóny, v níž si Olomouc zahrála ve vyřazovací části. Jenomže olomoucká mašina na podzim moc dobře nešlapala, i se svými výkonnostními konkurenty prohrávala. Svěřenkyním kouče Petra Dadeje se začalo dařit pro ně naneštěstí až po reprezentační přestávce, kdy se dokázal hodně mnohovrstevnatý a kombinovaný mančaft sehrát.

    Doslova šokujících výkonů tak dosáhla Olomouc třeba proti Jižnímu Městu (4:5), potrápila i Vítkovice, Bohemians pak dokonce i porazila. Nicméně forma z podzimních měsíců Olomouc přece jen dostihla florbalistky v klíčový okamžik. Před utkáním s Libercem v půlce února šlo už o postup, či nepostup do play-off. Prohra 2:4 všechny naděje na last minute úspěh pohřbila. Hanačky sice následně ještě zdolaly Židenice a Tatran, to jim však už pomohlo jen k relativně lehčímu soupeři pro play-off, když se umístily na konečném devátém místě. Nicméně i Vinohrady jsou pro FBS stále celkem strašák, v roce 2016 je stejný soupeř odsoudil ve stejné fázi play-down, která nyní začíná, ke dlouhému boji o holé setrvání v extralize. I jeden fakt ovšem může ukázat velkou nestálost obou družstev, tehdejší bitvy pamatuje už jen málo florbalistek z obou aktuálních kádrů.

    Nejproduktivnější olomouckou hráčkou v základní části byla jinak juniorská reprezentantka Lucie Cholinská, která ve své premiérové sezóně nastřádala celkem 16 branek a osm asistencí. Hned za ní se pak v týmové minitabulce umístila Tereza Reimerová (13+8), o kanadský bod méně pak zapsala Jitka Oháňková (12+8). V bráně dostávala po konci vrcholné kariéry Sáry Králové prakticky jen Martina Franková, jež nakonec udržela průměrný počet obdržených gólů na zápas těsně nad hodnotou 6,5.
     
    TJ Sokol Královské Vinohrady
    Pražský celek se nachází ještě ve větší krizi než Hanačky. Po sestupu mužského celku z nejvyšší soutěže se svíjí Damoklům meč i nad ženským družstvem. Po již definitivním odchodu hráčské legendy Zuzany Macurové, která aktuálně hraje už jen za vinohradskou rezervu, nezískal kromě brankářky Kuchyňkové žádnou zásadnější posilu. I proto tak již předsezónní analýzy expertů většinou shodně florbalistky okolo trenéra Boleslava Kytky tipovaly na poslední místo po základní části. Nicméně až tak jednoznačná záležitost to ze začátku nebyla, Pražanky v září porazily Jičín a sebraly Olomouci ve vzájemném zápase alespoň bod. Úspěchy pokračovaly výhrou po nájezdech proti Tatranu, o kolo později se dokonce Vinohrady dočkaly plnohodnotného úspěchu proti Židenicím. K překvapením se ovšem bohužel přidaly i celkem očekávané prohry, a to celkem jednoznačné. Po prohrách 0:22 a 0:17, které dělily jen tři týdny, se logicky začalo znovu mluvit o upravení počtu extraligových mužstev.

    Po reprezentační pauze pak Vinohrady navíc už nezískaly jediný bod, čímž skončily na konci základní části jednoznačně poslední s mankem šesti bodů na předposlední Židenice. Popáté v řadě tak čeká klub pouze play-down. Už podle letošních výsledků to bude už jako tradičně pořádně těžká zkouška charakteru a schopností, rok 2016 však stále nabízí Pražankám naději v podobě možného překvapení. Nejčastěji bodující hráčkou týmu byla v základní části Michaela Lingová díky 19 brankám a čtyřem asistencím, v počtu gólů se jí pak mohla rovnat jen Kristýna Vejvodová (11+2). Na pozici brankařky se pak už pravidelně střídá Jana Vyrobíková a již zmiňovaná Eliška Kuchyňková, která po konci angažmá na Jižním Městě zkouší restartovat extraligovou kariéru.
     
    Poslední 3 zápasy obou týmů v základní části

    FBS Olomouc
    03.03.2018 Olomouc x Tatran 6:2
    25.02.2018 Židenice x Olomouc 1:4
    17.02.2018 Olomouc x Liberec 2:4

    TJ Sokol Královské Vinohrady
    03.03.2018 Vinohrady x Chodov 3:11
    24.02.2018 Jičín x Vinohrady 7:3
    17.02.2018 Ostrava x Vinohrady 11:2
     
    Poslední 3 vzájemná utkání mimo tuto sérii
    19.11.2017 Olomouc x Vinohrady 10:3 (EŽ 2017/18)
    15.10.2017 Vinohrady x Olomouc 3:4 náj. (EŽ 2017/18)
    10.12.2016 Olomouc x Vinohrady 5:4 (EŽ 2016/17)
     
    První utkání série
    Včerejší duel ukázal výraznou převahu Olomouce, která si prakticky po celý průběh utkání držela od soupeře odstup. Vinohrady se vzmohly jen v samotném úvodu na bleskové vyrovnání na 1:1, jinak de facto s Hanačkami nezvládaly držet krok. Nicméně boje o záchranu jsou ještě nevyzpytatelné, čekají nás tak ještě zřejmě pořádně napínavé bitvy.

    FBS Olomouc – TJ Sokol Král. Vinohrady 8:1 (4:1, 1:0, 3:0)
    Branky: 2. Peterková, 8. Peterková (Mandátová), 14. Cholinská (Mandátová), 20. Oháňková (Pavlíková), 33. Reimerová, 45. Pavlíková (Reimerová), 50. Sladkovská (vla.), 57. Oháňková (Mikulová) – 2. Bartošová (Honzová)
     
    Rozhodčími tohoto utkání budou Petr a Radek Števčekovi. Pro oba půjde teprve o letošní třetí duel v této soutěži, jinak jsou ale pravidelnými arbitry v nižších celostátních ligách.
     
    Oba mančafty se aktuálně už plně věnují předzápasové rozcvičce, startujeme za necelou půlhodinu.
     
    Úvodní sestavy:

    FBS Olomouc: Franková – Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Reimerová, Šablaturová, Pavlíková – Suchánková, Pařízková (C), Rozenbergová – Oháňková, Horáčková, Sklenářová – Fleischmannová, Cholinská, Tomanová.

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová, Jiříčková – Kalistová, Tvrzníková, Žižková (C) – Honzová, Lingová, Bursová – Bartošová, A. Kutnarová, Zelníčková – Kylarová, Šádková, Dobisíková.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček.
     
    Týmy už směřují v rámci slavnostního nástupu na palubovku, začínáme za malý okamžik.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Vinohrady jsou hne od úvodu utkání mimořádně aktivní a neustále napadají olomouckou rozehrávku, Kalistová s Vejvodovou však nakonec svůj forčeking ke konci nedotáhly, Hanačky se stačily ubránit s míčkem na holi.
     
    01:10
    Pavlíková se opřela do balónku a její rána proletěla vzduchem přes houšť těl bránících hráček. Vinohradská defenzívě nicméně dokázala nakonec střelu sklepnout mimo bránu, Kuchyňková tak nemusela ani zasahovat.
     
    02:21
    Jiříčková ukázala parádní umění i přes fakt, že je jinak na soupisce rezervního týmu, a Frankovou donutila k pořádnému aktivitě v brankovišti. Nakonec však olomoucká brankařka nemusela zasahovat, rána letěla těsně vedle tyče.
     
    03:34
    Sklenářová dostala krásnou přihrávku od Fleischmannové na brankoviště, jenže v obrovské šanci nakonec florbalistka vracející se po zdravotní pauze selhala. Její rána po nepřesném trefení míčku letěla mimo branku.
     
    04:40
    I Peterková teď měla stoprocentní tutovku! Olomoucká florbalistka se řítila na Kuchyňkovou úplně sama, jenomže blafák do backhandu se jí nakonec nepovedl. Vinohradská brankařka předvedla fantastický zákrok!
     
    05:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají překvapivě do vedení! Vinohradský tlak mohutně vrcholil do obrovského náporu, jenže Hanačky se v jeden moment doslova vzepřeli stavu na hřišti. BARBORA SUCHÁNKOVÁ poslala nenápadnou střelu z velkého brankoviště, které ovšem Kuchyňkové prošla mezi nohama. Asistence: Martina Podroužková.
     
    06:33
    Šablaturová měla obrovské problémy s obrannou hrou u mantinelu, kde ji pořádně pozlobila Honzová. Fleischmannová ovšem nakonec celou situaci rychle utnula, její výhoz Olomouc nyní uklidňuje.
     
    07:44
    Pařízková se dostala z obranné pozice také ke střelbě, avšak Kuchyňková na její střelu dokonale viděla. Místo větších problémů si tak Pražanky střelu bez problému pohlídaly, míček si strážkyně brankoviště bez potíží lapila do rukavic.
     
    08:19
    Bursová se valila přímo na Frankovou, ta však byla nakonec na svém místě. Vinohradský tlak začíná velmi razantně sílit!
     
    09:36
    Olomouc má se soupeřovou hrou obrovské potíže a nedokáže zjevně účinně reagovat. Pražanky se ještě snaží o rychlé dotáhnutí manka, prozatím si ale nedokážou proměnit vlastní příležitosti na góly.
     
    10:16
    Šablaturová se dostávala přes celé útočné pásmo a zkoušela hned střílet po přechodu půlící čáry. Vinohrady se ovšem nakonec nemusejí strachovat, její rána letěla o několik čísel nad břevno přímo za mantinel.
     
    11:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky se dostávají ke zvýšení náskoku! Cholinská poslala na brankoviště velice osobité nahození, které si ze vzduchu zkušeně srazila do branky MONIKA FLEISCHMANNOVÁ. Kuchyňková měla minimum času na reakci. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    12:33
    Jiříčková srazila Fleischmannové míček z čepele, čímž přerušila další atak Olomouckých. Vinohrady nyní čelí velkému tlaku soupeře, jejich defenzivní blok je tak pod velkou permanencí.
     
    13:55
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Ještě nic není hotové! Pražanky se dostávají celkem nečekaně ke kontaktní brance, když rychlý brejk dokázala proměnit velmi produktivní MICHAELA LINGOVÁ. Franková na ránu k tyči už nedosáhla. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    14:33
    Vinohrady chytají novou mízu, což se Olomouci ještě může pořádně nevyplatit. Domácí pres nyní hodně ochladl, Pražanky tak dostávají celkem zajímavou šanci na zdramatizování utkání.
     
    15:26
    Suchánková se dostávala ke střelbě z úhlu, což okamžitě zaměstnalo Kuchyňkovou. Rána z úhlu nicméně neměla moc velkou účinnost. Posléze se ještě snažila rozvrátit vinohradskou obranu Peterková, jenže i tentokrát skončila střela u golmanky hostí.
     
    16:44
    Oháňková se dostala ke střelbě z brankoviště, což se Kuchyňkové ještě pořádně zprotivilo. Olomoucká střela se od tyčky nakonec odrazila málem do branky, Vinohrady však nakonec tuto šanci přežily bez úhony.
     
    17:21
    Suchánková se pokoušela dostat ke střelbě, jenomže nakonec chybovala. Vinohrady se znovu dostávají k rozehrávce od zadních řad.
     
    18:33
    Dobisíková se už už dostávala k rychlé kličce do protipohybu Frankové, avšak nakonec míček vinohradské útočnici nepříjemně ujel z čepele. Balónek tak nakonec prokutálel těsně kolem brankové čáry!
     
    19:39
    Pejzlová pálila od mantinelu co nejrychleji na soupeřovu klec, avšak do trajektorie rány jí vběhlo několik bránících hráček. Míček tak skončil mimo hřiště, Olomouc zůstane v držení balónku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 11, Vinohrady – 6
     
    První perioda se zprvu vyvíjela podobně jako včera, kdy se Olomouc dostala do rychlého náskoku a Vinohradům dovolila jen chvilku vzedmutí. Tentokrát však Pražanky dovolily soupeři jen dvoubrankový náskok a momentálně jsou stále na dostřel. I další pokračování tak nabízí ještě velice zajímavou zápletku, pokračujeme v cca 15:36.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Kalistová se prezentovala parádní střelou, když přízemní ranou pořádně Frankovou protáhla. Míček směřoval přesně do jejího protipohybu, nakonec však olomoucká brankářka dokázala zasáhnout svou nohou.
     
    21:25
    Mikulová se dostala do své typické střely tahem, když vedla jako hlavní hračka olomoucký brejk. Clonící protihráčky jí ale v úspěchu zabránily, rána tak byla sražena pouze do boční síťky.
     
    22:03
    Vejvodová se valila plnou silou na soupeřovu branku, jenže ani rychlé zakončení nepomohlo k vyrovnání. Franková byla znovu na svém místě a bez problému vinohradský příklep chytila do rukavic.
     
    23:18
    Šádková velice ukázkově obešla tři protihráčky a takřka bez rozmyslu se valila na branku. Olomoucká obrana nicméně na poslední chvíli zasáhla, když Pařízková její průnik zastavila tělem. Domácí se tak dostanou k rozehrávce.
     
    24:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí soupeře znovu neuvěřitelně překvapují! MARTINA PODROUŽKOVÁ dostala možnost rozehrávky standardní situace, ke kterému se prakticky jen ležérně postavila a ve stejném duchu rozehrála. Její rána příklepem ovšem prošla až do pravé šibenice. Bez asistence.
     
    25:36
    Šablaturová odstoupila z hřiště držic se za obličej, olomoucká obrana ovšem kontinuálně i nadále pokračuje v rozehrávce. Na střídačku domácích tak míří pro jistotu zdravotníci.
     
    26:30
    Tvrzníková dostala důvěru pro palbu z předbrankového prostoru, avšak Franková její pokus nakonec s velkým štěstím vychytala. Dělovku ze dvou metrů nakonec vyrazila maskou, SKV budou rozehrávat z rohu.
     
    27:27
    Peterková probíhala přím do ofenzivní pozice před soupeřovou brankou, avšak Zelníčková si jí nakonec pohlídala nedovoleným způsobem. Olomouc poté dostala možnost rozehrávky, jenomže místo uklidnění poslala Vinohrady do kontru. Z něj Kylarová vypálila v pádu příliš nad.
     
    28:44
    Cholinská vybídla Pařízkovou k palbě z poloviny hřiště, jenže hanácká akce nakonec skončila těsně neúspěchem. Míček po mírném zavlnění ve vzduchu proplachtil vedle tyče, Kuchyňková se stačila jen bezmocně otočit.
     
    29:23
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Pražanky jsou znovu ve hře! Po obrovském fatálu olomoucké obrany se dostala takřka zadarmo k míčku NATÁLIE BARTOŠOVÁ, která už bez problémů propálila i nepřipravenou frankovou. Bez asistence.
     
    30:41
    Pavlíková se dostávala na útočnou polovinu, avšak po průchodu k mantinelu jí vinohradské florbalistky zabránily k dalšímu postupu. Hosté jsou nyní stále mimořádně motivované a nechtějí nechat Hanačkám jakýkoliv souboj zadarmo.
     
    31:45
    Olomouc je aktuálně nesmírně aktivní a pálí jednu střelu na branku za druhou, nakonec však její tlak končí neúspěchem. Pavlíková napálila pouze tyč!
     
    32:34
    Kylarová unikala po mantinelu přímo do hlubin olomoucké defenzívy, nakonec se ale musela spokojit jen s urvaným územím. Olomouc se stačila dostatečně rychle vrátit do svého bloku.
     
    33:40
    Bartošová se dostávala do jasné šance, jenomže Hanačky se stačily dostatečně rychle vrátit. Unikající hráčka tak skončila ležet na palubovce, Franková pak lapila míček do rukavic.
     
    33:51
    Olomouc nyní dostává zajímavou příležitost, neboť Anna Kutnarová (SKV) nezvládla zastavit Šablaturovou v rámci pravidel. Její přehození přes mantinel tak skončilo dvouminutovým trestem.
     
    33:51
    Olomoucká střídačka si vybírá oddechový čas!
     
    34:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky soupeři znovu odskakují! Po rychlém nahození Mikulové se dostala k balónku v předbrankovém prostoru MONIKA FLEISCHMANNOVÁ, jejíž pohotová dorážka nakonec Kuchyňková už nevychytala. Asistence: Tereza Mikulová.
     
    35:36
    Hanačky jsou neustále mimořádně aktivním družstvem a svého soupeře i přes aktuální skóre velmi vytrvale tlačí. Reimerová ovšem nakonec pro jistotu míček jen vyhazuje přes polovinu.
     
    Dnešní utkání sleduje 84 diváků.
     
    36:44
    Pejzlová mohla pálit z velkého brankoviště, nicméně nakonec se přeci jen rozhodla pro kombinaci. Vinohrady se tak musí i nadále držet v hlubokém obranném bloku. Domácí florbalistky pro tuto chvíli dost taktizují.
     
    37:50
    Zelníčková se dostávala k šanci, jenže Tomanová se nakonec ale zvládla dotáhnout k blokování a řešení celé situace. Míček tak proletěl jen do zámezí, Vinohrady budou mít k dispozici volný úder.
     
    38:41
    Tomanové se podařilo prohodit míček náhodně až na Peterkovou, avšak druhé zmíněné se už zřejmě nedostávalo sil. Místo ohrožení branky tak jen poslala balónek do rukou Kuchyňkové. SKV se mohou po dlouhé době zkonsolidovat.
     
    39:19
    Olomouc se stále snaží o pres, jenže moc výsledků z této aktivity přeci jen nevydolovává. Pražský celek je momentálně natlačen v hlubokém valu a šetří čas. O šance tak je de facto velká nouze.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 14, Vinohrady – 11
     
    Druhá perioda znovu nabídla pořádné drama, když se sice Hanačky nejprve dokázaly znovu dostat do dvoubrankového náskoku, jenže posléze se už Vinohradům podařilo podařilo znovu dostat na dostřel. Fantomka Monika Fleischmannová ale nakonec na závěr v přesilovce dostala domácí znovu na dvoubrankový rozdíl. Pokračujeme v cca 16:16.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Oháňková se procpala ke střelbě po nahrávce Šablaturové, jenomže nakonec se domácí hráčky k šanci nedostaly. Její rána totiž nakonec letěla jen vedle branky, Kuchyňková se nemusela ani v této situaci příliš soustředit.
     
    41:18
    Suchánková se dokázala dostat před brankovištěm Kuchyňkové k dorážce, nicméně ani toto řešení dané situace nakonec nepomohlo ke skórování. Vinohradská obrana se stačila nakonec v poslední moment vrátit.
     
    42:19
    Oháňková se protočila okolo tří protihráček, ale na Dobisíkovou si nevyšlápla. Vinohrady se tak mohou v tomto okamžiku znovu zkonsolidovat.
     
    43:24
    Pařízková měla před sebou naprosto volný pruh bez jediné protihráčky, jenomže svým přízemním projektilem nakonec trefila jen probíhající Suchánkovou. Domácí se tak musí znovu vracet rychlým tempem do obrany.
     
    44:44
    Žižková okamžitě sprintovala směrem na olomouckou branku, avšak přes její blok to není momentálně moc možné. Hanačky se nyní velmi stáhly a pouze vyčkávají na svého soupeře. Moc šancí tak k vidění nyní není.
     
    45:19
    Pavlíková se zjevila zčistajasna za obrannou linií Pražanek, ale svou možnost nakonec až příliš zpomalila. Vlastní finální řešení se jí pak vůbec nepovedlo, míček proletěl o notnou vzdálenost vedle tyče.
     
    46:44
    Bursová se dostávaly z rohu celkem bez potíží před bránu, avšak v poslední moment jí překřížila cestu Pejzlová. Celkovým výstupem z celé šance tak byla nakonec jen tečovaná, nepřesná střela tahem.
     
    47:55
    Olomouc nijak už momentálně Vinohrady nepresuje, pouze takticky vyčkává. Aktuální skóre se zřejmě dostává hráčkám až příliš moc do hlav, SKV však taktéž nevytváří žádnou reakci.
     
    48:33
    Kutnarová rozjížděla svůj ofenzivní útok bez většího rozmyslu a prakticky okamžitě se dostávala do střelecké pozice, přes Mikulovou ale cesta nevedla. Forvardka Vinohrad tak rychle skončila na palubovce.
     
    49:43
    Reimerová poslala Oháňkové před bránu vysoký lob, avšak mnoho nebezpečí jejich souhra moc nezpůsobila. Kuchyňková tak nakonec míček bez potíží chytil ze vzduchu a může začít rozehrávku.
     
    50:41
    Sladkovská nenechala Peterkovou ani vystřelit a celou olomouckou akci tak utnula hned v samotném zárodku. Vinohrady jsou v defenzívě momentálně velice úspěšné
     
    51:06
    Cholinská dostala na čepel míček po diagonále Pařízkové, avšak celkem neobvykle při takovéto šanci selhala. Její rána totiž okamžitě zamířila nad bránu Vinohrad.
     
    52:34
    Kalistová vybídla svým přízemním pasem Vejvodovou, jenomže její nahození na branku nakonec moc nebezpečí nepřineslo. Mikulová si skákající míček nakonec zpracovala a situaci uklidnila.
     
    53:45
    Vinohrady se stále snaží o rychlou branku, jenže nyní jsou ve velké letargii. Lingová tak kupříkladu zkoušela ukázat své schopnosti kanonýrky, leč hned v úvodu akce neuspěla. Hanačky si stačily její průnik pozičně pohlídat.
     
    54:41
    Hosté si vybírají oddechový čas!
     
    55:24
    Olomouc už viditelně velice taktizuje, což se projevuje zejména přehršelem kombinačních činností na vlastní polovině. Vinohrady nedokáží získat prakticky míček na své hole.
     
    56:38
    Unikající Bartošová nyní nedokázala dojít až k brance, neboť jí svým hitem dostala na palubovku Martina Podroužková (OLO). Sudí faul vyhodnotily jako hrubost.
     
    57:06
    Cholinská v oslabení unikala naprosto sama na soupeřovu branku, jenomže svůj nájezd nakonec nedokázala dotáhnout k úspěšnému konci Kuchyňková její blafák vychytala špičkou rukavice!
     
    58:12
    Franková momentálně v brance musí neskutečně kouzlit, neboť vinohradský tlak čím dál více sílí. Pražanky cítí ve vzduchu zdramatizování.
     
    58:30
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    A je tu drama! Franková byla v přesilovce soupeře pod obrovským tlakem, kterému nakonec neodolala. Ránu Trunečkové sice ještě se štěstím vyrazila, jenomže k dorážce se nakonec ještě protlačila KRISTÝNA VEJVODOVÁ. Míček poté přeskočil nohu olomoucké brankářky. Asistence: Tereza Trunečková.
     
    59:22
    Cholinská míjí prázdnou branku Vinohrad, Olomouc ještě drží míček na soupeřově polovině.
     
    Konec zápasu.
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 14, Vinohrady – 12
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 39, Vinohrady – 29
     
    Nejlepší hráčky utkání: Monika Fleischmannová (Olomouc) – Natálie Bartošová (Vinohrady)
     
    Utkání nakonec dostalo obrovsky dramatickou zápletku, když Hanačky nechaly soupeře minutu a půl před koncem ještě vstřelit kontaktní branku. Olomouc však koncovku i přes obrovské problémy nakonec zvládly, čímž si tak se štěstím zapsaly druhý bod. Série se příští víkend přesune do Prahy, kde se už může rozhodnout o konečném vítězi série. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek neděle. (16:52:45)

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Suchánková (Podroužková), 12. Fleischmannová (Cholinská), 25. Podroužková, 35. Fleischmannová (Mikulová) – 14. Lingová (Tvrzníková), 30. Bartošová, 59. Vejvodová (Trunečková)


    FBS Olomouc: Franková – Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Reimerová, Šablaturová, Pavlíková – Suchánková, Pařízková (C), Rozenbergová – Oháňková, Horáčková, Sklenářová – Fleischmannová, Cholinská, Tomanová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová, Jiříčková – Kalistová, Tvrzníková, Žižková (C) – Honzová, Lingová, Bursová – Bartošová, A. Kutnarová, Zelníčková – Kylarová, Šádková, Dobisíková.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček

    Diváci: 84
    Olomouc 4 0 Královské Vinohrady
    #1 Sobota 10.03.2018 • 16:00
    Olomouc - Královské Vinohrady 8:1
    #2 Neděle 11.03.2018 • 15:00
    Olomouc - Královské Vinohrady 4:3
    #3 Sobota 17.03.2018 • 16:00
    Královské Vinohrady - Olomouc 3:5
    #4 Neděle 18.03.2018 • 14:30
    Královské Vinohrady - Olomouc 0:2
    thejrc.org