Šumperk – Kopřivnice 5:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:2 (3:1, 1:1, 1:0) Stav série: 3:2
HC ISMM Kopřivnice
Neděle 11.03.2018, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Daniel VACHUTKA - 5:2
     
    59:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Šumperk postoupí do semifinále Play-off, to také díky DANIELU VACHUTKOVI, který ujel všem soupeřům a zakončil do prázdné brány! Asistence: Michal Vymazal
     
    58:45
    Draci prohráli buly a k bekendové střele se dostal hostující Adam Červenka, ale opět vynikající Vlastimil Lakosil!
     
    58:39
    Hosté už nyní nemají co ztratit a zkoušejí to v šesti bez brankáře. Tentokrát střela na prázdnou bránu z hole jednoho ze šumperských hráčů, skončila kousíček od levé tyče!
     
    56:47
    A znovu vynikající Lakosil! Tentokrát měl sice i štěstí, jelikož ho podpořili jeho spoluhráči z obrany, kteří vyhodili kotouč těsně před brankovou čárou!
     
    54:49
    To potvrdil i nyní, když vyrazil lapačkou nebezpečnou ránu hostujícího útočníka z prostoru mezikruží! Neskutečné, co tento gólman předvádí v důležitých chvílích pro jeho tým!
     
    53:16
    A pozor! Hosté si zahrají přesilovou hru a to v nejméně vhodném čase pro domácí celek. Na dvě minuty usedne na trestnou lavici Michal Vymazal za podražení.
     
    53:06
    Při této šanci Kopřivnice neunesli osobní souboj v rámci pravidel hráči obou celků, současně jsou tak vyloučeni na 2 minuty za hrubost Matěj Bažant (Šumperk) a Michal Krutil (Kopřivnice).
     
    52:19
    Další z vynikajících zákroků předvedl hostující brankář Petr Hromada, který v leže zneškodnil ránu Milana Ostřanského! Především kvůli němu jsou šance Kopřivnice stále na úrovni.
     
    49:54
    Nejprve si objel bránu soupeře Šťáva, následně i Vymazal a právě ten byl podražen Markem Bailem (Kopřivnice), který usedne k dalšímu dvouminutovému trestu.
     
    46:41
    Kopřivničtí se nechávají už potřetí za krátkou dobu vyloučit, nyní si půjde sednout na dvě minuty Michal Vyčesaný (Kopřivnice) za hákování.
     
    44:42
    Ne ale na dlouho! Dvě minuty si půjde totiž odpykat hostující David Stříž za vysokou hůl.
     
    42:29
    Šumperk si zahraje další přesilovou hru, za hákování si jde sednout na dvě minuty Martin Tomášek (Kopřivnice).
     
    39:28
    Na dvě minuty si půjde sednout domácí útočník a asistent kapitána Vladimír Cink (Šumperk), který podrazil jednoho ze soupeřů před brankovištěm Lakosila.
     
    34:48
    Jiří Půhoný a Michal Vymazal! To je ta dvojka, která dnes určuje tempo hry i prozatimní stav. Tentokrát po jejich akci zakončoval ve velmi výhodné pozici Daniel Hroch, nedokázal ale překonat fantastického Petra Hromadu!
     
    31:44
    Další obrovskou šanci měli šumperští hokejisté, kteří ale ani na třikrát nedokázali překonat výborného Petra Hromadu! Poté byl u jeho brány tvrdě atakován Lehečka, který sotva odjíždí na střídačku.
     
    28:45
    A Šumperk čeká další přesilová hra! Draci drželi kotouč v útočném pásmu a sudí přerušil hru asi po půl minutě, kterou ukončil střelou do výstroje Hromady Ondřej Šťáva. Na trestnou lavici usedne Radim Štěpánek za podražení.
     
    26:09
    Jiří Půhoný vymyslel v útočném pásmu vynikající akci a po předávce na Petra Gewieseho přišla tvrdá rána! Tuto dělovku ale dalším vynikajícím zákrokem zneškodnil Petr Hromada.
    25:14 Radim ŠTĚPÁNEK - 4:2
     
    25:14
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivničtí ale nezahálí a už po devíti sekundách také využívají svoji početní výhodu! Na rozdíl pouhých dvou branek dokázal snížit hostující RADIM ŠTĚPÁNEK! Asistence: Dominik Suchý
     
    25:05
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Matěj Bažant – 2 min., hákování).
    24:39 Jakub SCHEJBAL - 4:1
     
    24:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá i svoji další přesilovou hru a dostává se na odstřel už tří branek! Michal Vymazal předal do mezikruží na volného JAKUBA SCHEJBALA, který tvrdou ránou prostřelil Hromadu! Jiří Půhoný chytá svoji formu ze základní části opět pořádně za pačesy a připisuje si další kanadský bod za asistenci! Asistence: Michal Vymazal a Jiří Půhoný
     
    23:55
    Hromadova svatyně je obstřelována jedním projektilem za druhým, brankář Kopřivnice ale stále se štěstím odolává!
     
    23:37
    Michal Krutil (Kopřivnice) tvrdě atakoval Tomáše Sedláka u pravého mantinelu a půjde si odsedět dvě minuty za faul kolenem!
     
    21:58
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Miroslav Marek – 2 min., sekání).
     
    21:58
    Obrovitánskou šanci měl nyní Matěj Bažant, který netrefil poloodkrytou svatyni Petra Hromady! Byl ale v úniku faulován, hosté půjdou do oslabení!
     
    19:55
    V posledních sekundách měl ještě obrovskou šanci na vstřelení již čtvrté branky Radek Fischer, v samostatném úniku mu ale selhala střelba, podobně, jako nedávno našem dvou biatlonistům!
    19:26 Michal VYMAZAL - 3:1
     
    19:26
    Draci právě vstřelili branku!
    To byla rychlovka! Draci navázali na vynikající kombinace z úvodních minut a po další takové navyšují vedení! Radek Fischer našel výborně postaveného Michala Vymazala, který dostal puk do sítě! Asistence: Radek Fischer a Jiří Půhoný
     
    18:29
    Těm ale puk na hokejkách příliš dlouho nevydržel a následně se řítil do obrovské šance Lukáš Králík. Na poslední chvíli se mu ale nepodařilo propasírovat kotouč mezi betony Petra Hromady!
     
    15:12
    Do obrovské šance se na druhé straně dostal Martin Tomášek, ten ale v rozhodující chvíli, tedy v zakončení, selhal na plné čáře a Lakosilovu svatyni vůbec netrefil!
     
    14:23
    Michal Vymazal nejprve chyboval v rozehrávce, poté to ale napravil neuvěřitelným způsobem! Najel si za bránu Kopřivnice a předal kotouč na volného Půhoného, ten ale bohužel nedokázal překonat vynikajícího Hromadu!
     
    12:35
    Jiří Půhoný byl tvrdě a především nedovoleně atakován při samostatném úniku a dvě minuty si půjde odsedět Marek Bail (Kopřivnice). Uvidíme, zda toto podražení bude hosty mrzet.
    08:58 Ondřej SLUŠTÍK - 2:1
     
    08:58
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    To se ale bohužel nedá říci nyní, tlak kopřivnických hráčů vygradoval na tolik, že se dočkali snižující branky. Adam Červenka našel volného kapitána svého celku a ONDŘEJ SLUŠTÍK dostal puk za Lakosilovy záda! Asistence: Adam Červenka a Michal Krutil
     
    08:48
    Teď přišla zřejmě největší šance hostujícího celku v dnešním utkání! Vlasta Lakosil byl ale připravený a se štěstím udolal tomuto tlaku!
     
    06:47
    Daniel Hroch nyní promarnil obrovskou tutovku, když nedokázal trefit puk před prázdnou bránou. Napodobil ho poté Gewiese, ten už měl ale o něco těžší pozici!
     
    04:58
    Adam Červenka (Kopřivnice) si o tento trest koledoval dlouho a nakonec si odsedí dvouminutový trest!
    04:04 Lukáš KRÁLÍK - 2:0
     
    04:04
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak takový vstup do utkání si rozhodně hostující hráči, ani fanoušci nepředstavovali! Naopak ti šumperští jsou v plném laufu, jelikož jejich Draci se dostávají do vedení už o dvě branky! Vladimír Cink svoji ránou ještě Hromadu nepřekonal, dílo ale dokonal LUKÁŠ KRÁLÍK, který kotouč dostal do sítě. Asistence: Vladimír Cink
    02:53 Michal VYMAZAL - 1:0
     
    02:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se dostávají opět v brzkém čase do vedení a to je rozhodně to, co může domácímu celku pomoct k cestě za postupem! Daniel Hroch výborně najel před bránu Kopřivnice, následně našel volného MICHALA VYMAZALA, který zasunul puk za záda Hromady! Asistence: Daniel Hroch a Petr Gewiese

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 3. Vymazal (Hroch, Gewiese), 5. Králík (Cink), 20. Vymazal (Fischer, Půhoný), 25. Schejbal (Vymazal, Půhoný), 60. Vachutka (Vymazal) – 9. Sluštík (Červenka, Krutil), 26. Štěpánek (Suchý)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda) – Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Bažant, Gewiese, Řezáč, Sedlák (C) – Hroch, Lehečka, Vachutka, Muller, Králík, Skopal, Půhoný, Fischer, Vymazal (A), Cink (A), Ostřanský.

    Trenér: Zavadil Jozef

    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Štěpánek, Heinzl, Stříž, Marek (A), Krutil, Bail, Fojtík, Merenda – Červenka, Pargač (A), Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík (C), Mach, Suchý, Bartošák (A), Pěnčík, Kofroň, Gola.

    Trenér: Kofroň Jaroslav

    Rozhodčí: Škrobák, Koziol – Rožánek, Zedník

    Diváci: 970
    Šumperk 3 2 Kopřivnice
    #1 Sobota 03.03.2018 • 17:00
    Šumperk - Kopřivnice 6:0
    #2 Pondělí 05.03.2018 • 18:00
    Kopřivnice - Šumperk 3:2
    #3 Středa 07.03.2018 • 18:00
    Šumperk - Kopřivnice 5:1
    #4 Pátek 09.03.2018 • 18:00
    Kopřivnice - Šumperk 3:2 po s.n. (2:1)
    #5 Neděle 11.03.2018 • 17:00
    Šumperk - Kopřivnice 5:2
    bahis siteleri