NY Rangers – Carolina 6:3 (kon.) | Philadelphia – Vegas 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 3:5 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:0 (kon.) | San Jose – Detroit 5:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Oceláři Třinec
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - -:-) Stav série: 1:0
HC Dynamo Pardubice
Úterý 13.03.2018, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.
     
    Dobrý den z Třince! Generali play off Tipsport extraligy má v úterý na programu úvodní zápasy čtvrtfinále, v třinecké WERK ARENĚ vypukne souboj mezi Oceláři z Třinec a Dynamem Pardubice. Třetí Třinec bude mít výhodu domácího prostředí, utkání startuje v 17:20. K jeho sledování jste srdečně zváni!
     
    HC Oceláři Třinec

    Třetí místo po základní části Tipsport extraligy Ocelářům přisoudilo výhodu rozhodujícího zápasu čtvrtfinále na domácím ledě. „Konečné třetí místo po základní části lze vnímat jako úspěch. Předsezónním cílem byla elitní šestka, máme bronz, je to v podstatě medaile. Když bereme v potaz, že jsme dlouho hráli i Ligu mistrů, náš program byl opravdu velmi nahuštěný a náročný, musíme výsledek týmu po 52. kolech hodnotit velmi kladně,“ hodnotí sportovní ředitel Jan Peterek dlouhodobou část.

    Základní část již ale je minulostí, ke slovu se hlásí zcela nová soutěž – Generali play off. Osmička nejlepších týmů bude bojovat o Masarykův pohár. „Už někdy od července se v myšlenkách upínáte k play off, je to vrchol sezony, na který se vyloženě těšíte. Čekání už bylo dlouhé, konečně je to tady. Co by ve čtvrtfinále mohlo vést k úspěchu? Musíme hrát hru, která nám přinesla výhry v základní části a taky v Lize mistrů. Budeme chtít hrát co nejvíce na puku, diktovat tempo. Základem všeho musí být pevná obrana a kvalitní gólman. Jsme určitě pozitivně naladění,“ hlásí kapitán Lukáš Krajíček.

    Hráči s drakem na hrudi se ve čtvrtfinále utkají s pardubickým Dynamem, s Východočechy se Oceláře ve vyřazovacích bojích naposledy utkali ve čtvrtfinále play off 2014. „Pardubice sice měly horší start do sezony, ale postupem času se zvedly. Šesté místo po základní části je zcela určitě úspěch, se kterým Dynamo asi ani nepočítalo. Myslím si, že můžeme čekat slušnou sérii a snad se nám podaří postoupit dál. Víme, kde nás tlačí bota, co musíme zlepšit. Na těchto věcech nyní v tréninku intenzivně pracujeme,“ říká hlavní kouč Václav Varaďa.

    Série započne v třinecké WERK ARENĚ, kde se v úterý a ve středu sehrají první dva duely. O víkendu se pak oba celky přesunou do pardubické Tipsport arény. Oceláři každopádně budou potřebovat co největší podporu od svých příznivců. „Doufáme v mohutnou podporu našeho publika. Víme o tom, že naše hra v posledních zápasech nebyla zdaleka ideální, ale nyní přichází nová výzva. Pevně věřím tomu, že naši kluci ze sebe vyždímají maximum a fanoušky znovu potěší kvalitním hokejem,“ dodává hlavní trenér Ocelářů.

    Poslední zápas Ocelářů v extralize

    4. března 2018: BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec 3:2 sn. (0:0, 1:1, 1:1 – 0:0)

    Branky a nahrávky: 21. Orsava (Valský, Žejdl), 59. Pacovský (Lenc, Klepiš), rozh. náj. Lenc – 29. Polanský (Adamský), 57. Martin Růžička (Hrňa).

    Sestava Ocelářů v posledním zápase: Hrubec (Hamerlík) – D. Musil, M. Doudera, Linhart, Roth, Jank, L. Kovář – Petružálek, R. Vlach, Martin Růžička (A) – Dravecký (A), Marcinko, Hrňa – Adamský (C), Polanský, Svačina – Rákos, Cienciala, O. Kovařčík.
     
    HC Dynamo Pardubice

    Dynamo do letošní sezóny nevstoupilo zrovna optimálně, postupem času se ale hra východočeského celku zvedla a Pardubičtí mohli slavit přímý postup do čtvrtfinále. A to i přes porážku v posledním kole, ve kterém svěřenci hlavního trenéra Miloše Holaně nestačili na hradeckého rivala. „Hrajeme zase play off, jsme všichni rádi a těšíme se. Po loňské sezoně jsme měli obavy a velmi si vážíme šestého místa po skončení základní části. Povedlo se složit perfektní mančaft, který plní to, co říkají trenéři, všichni makají… Věřím, že jsme se i poučili z minulého ročníku, jenž byl náročný až do samotného konce. Jsme rádi, že se neopakuje, je za tím spousta práce, která je i vidět. Řekli jsme si, že baráž už nikdy nechceme hrát, jsme rádi, že se to povedlo,“ řekl útočník Petr Sýkora pro klubový web.

    Pardubice přímým postupem do čtvrtfinále splnily předsezónní cíl, v souboji s Oceláři ale rozhodně nebudou chtít pouze sekundovat. Východočeši půjdou do bojů o postup do semifinále s touhou zvítězit. „Čeká nás velice těžký soupeř, favorit naší čtvrtfinálové dvojice je jasný. Máme s Oceláři dobré výsledky ze základní části, na to se ale nebudeme vůbec spoléhat, play off je jiná soutěž. Začínáme venku, musíme podávat zodpovědné výkony a vyvarovat se faulů, neboť Třinec má výborně sehrané přesilovky. Každý zápas začíná za stavu 0:0 a my budeme věřit v postup až do posledního hvizdu série,“ vyhlíží Miloš Holaň čtvrtfinálovou bitvu.

    Stejně odhodlaně hovořil také útočník Rostislav Marosz, který je v Dynamu na hostování právě ze slezského celku. „Jsem rád, že jdeme na Třinec. Bude to, věřím, vyrovnaná série, moc se na ni těším! Je nás tu dost, kteří jsme přišli od Ocelářů do Pardubic a určitě budeme mít velikou motivaci, moc si přejeme přes ně přejít. Pojedeme tam hrát náš hokej, je v našich silách, abychom je hodně potrápili.“

    Poslední zápas Pardubic v extralize

    4. března 2018: HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK 1:3 (1:1, 0:2, 0:0).

    Branky a nahrávky: 8. Rolinek (Trončinský, Marosz) – 15. Smoleňák (Červený, Koukal), 29. Vopelka (Zámorský, Zigo), 31. Zigo (R. Pavlík, Gregorc).

    Sestava Pardubic v posledním zápase: Kacetl – Trončinský, Čáslava, Ščotka, Wishart, Hrabal, Mojžíš, Holland – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – Svoboda, Tomášek, Treille – Kaut, Poulíček, Perret – Machala, Dušek, Beran.
    Dynamo do Třince vyrazilo vlakem, vyprovodit je přišla skupina věrných fanoušků

     
    Vzájemné zápasy v základní části

    S výjimkou závěrečného vzájemného střetnutí na začátku březa byla všechna utkání mezi Oceláři a Pardubicemi velmi vyrovnaná. Dynamo zvítězilo v prvním duelu na vlastním ledě, hráči s drakem na hrudi pak odpověděli dvěma shodnými vítězstvími po samostatných nájezdech (jednou doma, podruhé venku). Na začátku zmiňovaný poslední duel Východočeši v Třinci vyhráli v poměru 6:2.

    13. října 2017: HC Dynamo Pardubice – HC Oceláři Třinec 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)

    Branky a nahrávky: 30. Starý (Cardwell, Dušek), 38. Wishart (J. Sýkora, Perret) – 25. Krajíček (Rákos, Marcinko).

    24. listopadu 2017: HC Oceláři Třinec – HC Dynamo Pardubice 3:2 sn. (1:0, 1:1, 0:1 – 0:0)

    Branky a nahrávky: 5. Martin Růžička (Mikulík, Rákos), 25. Cienciala (Petružálek, Polanský), rozhodující samostatný nájezd Martin Růžička – 31. J. Sýkora (S. Treille), 56. Cardwell (Trončinský).

    7. ledna 2018: HC Dynamo Pardubice – HC Oceláři Třinec 2:3 sn. (0:1, 0:0, 2:1 – 0:0)

    Branky a nahrávky: 55. Perret (TS), 56. P. Sýkora (Trončinský, T. Svoboda) – 8. Roth (Hrňa), 45. Dravecký (Krajíček), rozh. nájezd Martin Růžička.

    2. března 2018: HC Oceláři Třinec – HC Dynamo Pardubice 2:6 (0:2, 1:1, 1:3)

    Branky a nahrávky: 31. Cienciala (Marcinko), 60. Marcinko (Dravecký) – 6. Hrabal (Marosz, Mojžíš), 12. M. Kaut, 34. D. Tomášek (Ščotka), 49. M. Kaut (Poulíček, Perret), 55. Poulíček (M. Kaut), 58. M. Kaut (Perret).
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Krajíček (C), M. Doudera, D. Musil, Roth, Linhart, Matyáš – Petružálek, R. Vlach, Martin Růžička (A) – Dravecký, Cienciala, Hrňa – Adamský (A), Polanský, Svačina – Rákos, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kvasnica.

    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Čáslava (A), Trončinský, Wishart, Cardwell, Mojžíš, Hrabal, Ščotka – Rolinek (C), Marosz, P. Sýkora (A) – Treille, Tomášek, T. Svoboda – Perret, Poulíček, M. Kaut – Bojko, Dušek, Beran.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Adam Kika – Tomáš Brejcha, David Jelínek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Po dvou letech se Pardubice vrací do play off.

    ???????????????? #MadeOfHockey #SuperTacks #TELH #ZaTitulem (???? – @hcpce)

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    Hráči obou celků jsou na ledové ploše, úvodní duel čtvrtfinálové série mezi Oceláři a Dynamem začne za pár okamžiků!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    První buly pro Oceláře. Petružálek zavezl kotouč do útočné třetiny, Vlach ale poté neobešel bránícího Marosze. Hostující útočník však odpálil kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    00:58
    Oceláři mohli jít do vedení! Vladimír Roth vykouzlil milimetrový pas na rozjetého Vladimíra Draveckého, slovenský útočník se sám řítil na hostující branku! Dravecký zkusil bekhendový blafák, jeho gólovou radost však zmařila levá tyč Kacetlovy branky!
     
    01:12
    Draveckého další pokus byl sražen do ochranné sítě, vhazovat se bude po pravici pardubického brankáře.
     
    01:30
    Hosté zvládli situaci po buly ve vlastní pásmu a vydali se do protiakce. Perret posílal kotouč najíždějícímu Kautovi, ten ale z bezprostřední blízkosti netrefil branku.
     
    02:29
    Hosté si delší dobu nevěděli rady, kudy se dostat z vlastního pásma, nakonec to vyřešil Hrabal, který přes celé kluziště nahodil kotouč na Hrubce. Třinecký brankář má puk v lapačce.
     
    02:41
    Vladimír Roth se chtěl podél střídaček probojovat do útočné třetiny, v jeho postupu mu ale nedovoleným způsobem zabránil Rostislav Marosz. Hostující útočník odpyká dvě minuty za podražení.
     
    02:52
    Dynamo získalo kotouč po vhazování a odpálilo jej za Hrubcovu branku. Domácí musí začít z vlastního pásma.
     
    03:18
    Hrňa se pokusil o individuální přechod střední třetiny, u útočné modré čáry ale byl zastaven Perretem, který znovu osvobodil svůj celek.
     
    03:46
    Martin Růžička dostal pobídku na pravou stranu útočného pásma, třinecký snajpr ale netrefil branku. V dalších vteřinách pak Růžička chvíli míchal s pukem, nakonec o něj ale přišel a Oceláři musejí vyklidit útočnou zónu.
     
    04:05
    Adamský se po levém křídle nahrnul do soupeřova pásma, jeho následné nahození skončilo v Kacetlově lapačce.
     
    04:28
    Musil nahazoval od modré čáry, kotouč se ale zastavil u Tomáška. Ten poté do akce vyslal Poulíčka, Hrubec si připsal jednoduchý zákrok.
     
    04:57
    V závěru početní výhody ještě Kacetla ohrožoval Petružálek, hostující brankář ale i nadále drží čisté konto. Dynamo je kompletní.
     
    05:21
    Dravecký si u modré čáry sebral kotouč a rychle vypálil. Kacetl se za pukem jen ohlédl, naštěstí pro hosty ale puk netrefil branku.
     
    06:01
    Domácí jsou v úvodních minutách čtvrtfinále aktivnějším celkem, Ocelářům se ale zatím nedaří přesně trefovat branku. Kombinace Vlacha s Růžičkou se s úspěchem nesetkala.
     
    06:12
    Na druhé straně se do šance dostal Poulíček, který ale trefil jen připraveného Hrubce. Hra bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    06:45
    Oceláři zvládli buly ve vlastním pásmu, Svačina s Polanským ale poté neuspěli u Kacetlovy branky. Na druhou stranu se do protiakce chtěl vydat Tomášek, toho ale odzbrojil vracející se Adamský.
     
    07:30
    Čáslava od vlastní modré hledal najíždějícího Rolinka, ten ale nemohl hrát, neboť v ofsajdové pozici stál Marosz.
     
    07:56
    Oceláři jsou v útočném pásmu. Nahození Rotha od modré čáry šlo těsně vedle Kacetlovy branky, z druhé strany se pak nepovedla střela Musilovi.
     
    08:23
    Dynamo na chvíli dostalo hru do neutrální zóny, domácí už ale znovu operují ve svých útočných vodách. Kacetl musel řešit pokus Růžičky, z druhé strany pak Krajíčkovi nesedla rána od modré.
     
    09:03
    Vlachovi se nepovedlo udržet puk, Pardubičtí jej proto mohli poslat do středního pásma. Tam se ale kotouč dlouho neohřál, Linhart jej totiž znovu nahodil na hostujícího brankáře, který puk ukryl před dojíždějícím Svačinou.
     
    09:19
    Adamskému nesedla střela od modré čáry, hosté se poté osvobodili jen za cenu icingu.
     
    09:48
    Kaut v rohu třinecké třetiny sebral kotouč Linhartovi, z práce hostujícího útočníka pak mohl těžit Perret. Ten ale trefil jen připraveného Hrubce, Oceláři poté odpálili puk na zakázané uvolnění.
     
    10:26
    Cienciala neuspěl s dlouhým pasem na Svačinu, na druhé straně pak nepřesně pálil Beran.
     
    10:50
    Rákos zavezl kotouč do útočné třetiny, kousek za modrou čárou jej přenechal Ondřeji Kovařčíkovi. Třinecký mladík ale pouze vyprášil Kacetlův beton.
     
    11:23
    Dynamo se vrhlo do protiakce a mohlo skórovat! Rostislav Marosz dostal přihrávku do předbrankového prostoru, ani nadvakrát ale nedokázal překonat ležícího Hrubce! O chvíli později z levé strany Petr Sýkora napálil tyč třinecké branky!
     
    11:35
    Hrubec opět v permanenci, třinecký brankář znovu uspěl v souboji s Rostislavem Maroszem.
     
    12:16
    Pardubičtí vystupňovali své tempo, druhá hostující formace drží kotouč v útočném pásmu. Hrubec musel likvidovat pokus Mojžíše, s dorážkou pak z ideální pozice neuspěl Treille.
     
    12:39
    Hostující útočník byl při svém snažení faulován, proto nemohl zakončit přesně. Na trestnou lavici usedl třinecký kapitán Lukáš Krajíček, Dynamo má k dispozici početní výhodu.
     
    13:03
    Pardubičtí drží kotouč v útočném pásmu. Trončinský chtěl křižným pasem ke střele vyzvat Sýkoru, puk ale k pardubickému ranaři nedoputoval. Domácí se poté osvobodili.
     
    13:40
    Ocelářům se daří napadat rozehrávku Dynama, hosté se zatím nedostali z vlastního pásma.
     
    14:09
    Treille chtěl po levé straně projít do útočného pásma, přechod okolo bránícího Linharta se ale hostujícímu útočníkovi nepovedl. Adamský poté odpálil kotouč za Kacetlovu branku.
     
    14:50
    Musil poslal těžký pas na Martina Růžičku, ten jej nedokázal zpracovat. Icing Ocelářů.
     
    15:34
    Růžička zavezl kotouč do útočné třetiny, Petružálek pak zpoza Kacetlovy branky hledal volného Vlacha. Třinecký útočník mohl pálit z první, střela mu ale nesedla a kotouč doputoval k hostujícím hráčům.
     
    15:59
    Zakázané uvolnění domácích, hra se přesouvá k Hrubcovi.
     
    16:19
    Michalu Kovařčíkovi se nepovedl přechod středního pásma, na druhou stranu se proto do akce vydal Beran. Hostující útočník si nabruslil před Hrubce, bekhendem ale neuspěl.
     
    16:56
    Dynamo si nepohlídalo kotouč za vlastní brankou, domácí z toho vytěžili velkou šanci. Polanský zpoza branky namazal Adamskému, ten ale z první netrefil hostující klec.
     
    17:39
    Domácí drží kotouč ve vlastním pásmu, Oceláři hledají cestu do útoční třetiny.
     
    17:59
    Slezané se dostali jen do neutrální zóny, ke se ke kotouči dostal Perret. Hostující útočník poté z levé strany otestoval Hrubcovu pozornost. Třinecký brankář má puk v lapačce.
     
    18:55
    Rákos za hostující brankou napadal rozehrávajícího Cardwella, hostující obránce nakonec pod tlakem pouze odevzdal kotouč Martinu Růžičkovi.
     
    19:12
    Na ledě se trochu přiostřilo, hostující Marek Trončinský ve snaze zastavil Michala Kovařčíka musel použít nedovolený zákrok. Přesilovka pro Třinec.
     
    19:27
    Dynamo začalo oslabení skvěle, hostím se povedlo odpálit kotouč za Hrubcovu branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní třetina je minulostí, ve WERK ARENĚ stále platí bezbrankový stav. Oceláři se v prvních minutách periody dostali do několika slibných šancí, Dravecký v té největší trefil ale jen tyč. Dynamo se postupem času také dostávalo do tlaku, Petr Sýkora ale také ztroskotal na brankové konstrukci Hrubcovy klece.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:13.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 5:10,
    střely mimo: 6:1,
    zblokované střely: 6:3,
    hity: 8:12,
    vhazování: 10:9,
    trestné minuty: 2:4.
     
    Hráči se pomalu vracejí na ledovou plochu, druhá třetina začne za necelou minutu. Oceláři do prostředního dějství vstoupí v početní výhodě, do konce trestu Marka Trončinského schází ještě sedmdesát jedna vteřin.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Oceláři se s menšími obtížemi dostali do útočného pásma, Hrňova dělovka po Rothově pasu ale minula branku a kotouč se odrazil až do střední třetiny.
     
    20:59
    Z pravé strany tentokráte pálil Růžička, ani on ale nemířil přesně. Přesilovka domácích se chýlí ke konci.
     
    21:39
    Dynamo je kompletní, Oceláři ještě chvíli drželi puk v útočné zóně. Cienciala si poté ale dovolil kličku na modré čáře, čímž poslal puk do středního pásma. Ofsajd, buly v neutrální zóně.
     
    22:05
    Dynamo dostalo hru před Hrubcovu branku, hosté si ale pouze nahazovali kotouč přes celé kluziště, ke střele se zatím nedostali.
     
    22:29
    Své štěstí nakonec zkoušel Cardwell, ten ale netrefil branku. Na druhé straně pak neuspěl Polanský.
     
    22:50
    Kotouč se znovu vrátil do třineckého pásma, do dobré šance se dostal Petr Sýkora. Hostující ranař pálil z první, Hrubec se ale stihl přesunout.
     
    23:06
    Puk skončil v hledišti, vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    23:18
    Vlachovo tečované nahození ze středního pásma doletělo do ochranné sítě za Kacetlovou brankou, další buly ve středu kluziště.
     
    23:28
    Dynamo získalo kotouč a ve třech se vydalo do útočného pásma. Akci vedl Svoboda, který se za modrou čárou rozhodl pro tvrdou střelu. Hrubec drží puk v lapačce.
     
    23:55
    Martin Kaut ve středním pásmu zachytil vyhozený kotouč a vydal se do útočné třetiny. Kaut si nabruslil do mezikruží, střelou na pravou stranu ale neuspěl.
     
    24:12
    Rákos ze středního pásma nahodil kotouč za hostující branku, puk se od zadního hrazení odrazil přímo do Kacetlovy lapačky. Před hostující brankou poté vznikla menší strkanice, do které se zapojil i třinecký obránce Matyáš, sudí proto vykázali hru do středního pásma.
     
    24:54
    Petružálek sebral kotouč Maroszovi, následná přihrávka na Martina Růžičku ale nebyla přesná. Nevedlo se ani o chvíli později hostům, kteří pouze odevzdali kotouč domácím.
     
    25:18
    Polanský se chtěl probojovat do útočné třetiny, Svačina ale v momentě přechodu kotouče přes modrou čárou naskočil na led ze střídačky a vystavil tak své spoluhráče do postavení mimo hru.
     
    26:08
    Na jedné straně neuspěl Tomášek, na druhé se pak nepovedla kombinace Svačinovi s Polanským. Kotouč je za třineckou brankou.
     
    26:45
    Cienciala dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, následným pasem skrz brankoviště Cienciala hledal Draveckého. Kotouč ale byl příliš prudký.
     
    26:51
    Oceláři nicméně pokračovali v tlaku, bombu Rotha od modré však Kacetl bez problémů zastavil. Komerční přestávka.
     
    27:09
    Petr Sýkora využil Musilova zaváhání na útočné modré čáře a v protiakci pořádně protáhl třineckého brankáře. Hrubec měl co dělat, aby Sýkorovu prudkou střelu vyrazil.
     
    27:46
    Dynamo pokračovalo v tlaku, Marosz ale nedosáhl na rychlý Sýkorův pas. Oceláři posílají hru do středního pásma.
     
    28:27
    Linart si nahodil puk na zadní mantinel, domácím ale poté nevyšla kombinace bratří Kovařčíkových. Puk je znovu v neutrální zóně.
     
    28:56
    Jiří Polanský střílel z levé strany, Kacetl zachytil puk do lapačky. Polanský ale poté byl tvrdě atakován Martinem Kautem, který třineckého útočníka poslal k ledu. Hostující forvard si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    29:17
    Vladimíru Rothovi nedovoleně zastavil pronikajícího protihráče, oba celky budou hrát ve čtyřech.
     
    29:52
    Cienciala s Krajíčkem zavezli kotouč do útočné třetiny, druhý jmenovaný pak hledal Růžičku. Tomu ale kotouč přeskočil čepel hole.
     
    30:12
    Doudera si sebral puk ve středním pásmu, nabruslil si do útočné třetiny a vypálil. Kacetl drží kotouč v lapačce.
     
    30:28
    Petružálek čistě vyhrál buly na Linharta, ten posunul kotouč Matyášovi, jehož tvrdá rána ale trefila jen připraveného Kacetla.
     
    30:55
    Hrabal hledal na útočné modré stojícího Berana, přihrávka ale nebyla přesná a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    31:00
    Dynamo je kompletní, hostům začíná krátká přesilovka.
     
    31:18
    Všech pět bruslařů na ledové ploše již mají také domácí. Adamský se marně snažil o přechod do útočné třetiny.
     
    31:37
    Na druhé straně se Rohanovi nepovedlo zachytit prudký pas, hra se stěhuje ke Kacetlovi.
     
    31:54
    Několikrát tečované Matyášovo nahození nadělalo Kacetlovi nemalé problémy, Dravecký ale poslední tečí nedokázal usměrnit puk mezi tři tyče.
     
    32:03
    Hra pokračovala, rozehrávka hostujícího celku ale skončila mezi diváky. Komerční přestávka.
     
    32:25
    Roth nezachytil přihrávku na útočné modré, hosté se tak dostali do přečíslení tří proti jednomu! Akci vedl Petr Sýkora, který si ale s kotoučem nevěděl rady a v podstatě jej pouze odevzdal bránícímu Musilovi.
     
    32:59
    Ocelářům je pískán úmyslný ofsajd, hra se stěhuje k Hrubcovi.
     
    33:39
    Rákosovi se nepovedl přechod do útočného pásma, na druhé straně pak na Hrubce nevyzrál Tomášek.
     
    33:46
    Oceláře čeká další početní výhoda. David Tomášek chtěl znovu získat kotouč, při svém počínání ale k ledu poslal Douderu. Menší trest, podražení.
     
    34:17
    Perret se za vlastní brankou dostal ke kotouči, podél mantinelu jej poté dopravil až do soupeřova pásma. Oceláři musí začít od vlastní branky.
     
    34:50
    Petružálek si u brankoviště nerozuměl s Draveckým, Oceláři se sami připravili o útočné pásmu.
     
    35:10
    Petružálek tentokráte zvolil střelu a pořádně protáhl Kacetla. Domácí drží kotouč v útočné třetině.
     
    35:39
    Krajíček nezachytil přihrávku u modré čáry, domácí musí do středního pásma.
     
    36:00
    V samotném závěru přesilovky ještě jednou pálil Petružálek, po návratu potrestaného Tomáška pak střílel Svačina. Ani jeden z třineckých útočníků ale nemířil přesně.
     
    36:45
    Slezané dlouho kontrolovali puk ve vlastním pásmu, Polanskému se poté ale nepovedl přechod středního pásma, Ocelářům je pískán ofsajd.
     
    37:13
    Marosz se dostal před Hrubcovu branku, hostující útočník měl dostatek času připravit si zakončení. Marosz ale napálil kotouč jen do Hrubcovy lapačky.
     
    38:00
    Svačinovi se nepovedlo dostat hru do útočného pásma, na druhé straně pak Perret musel čekat, než Kaut s Tomáškem vyklidí útočné pásmo.
     
    38:09
    Ve středním pásmu se pošťuchovali Jiří Polanský s Markem Trončinský, sudí oba posílá na trestnou lavici. Dvě minuty hry ve čtyřech na obou stranách.
     
    38:28
    Oceláři se dostali do útočné třetiny, Rákos ale trefil jen připraveného Kacetla.
     
    38:59
    Hosté budou mít k dispozici velkou příležitost ke skórování! Daniel Rákos ve snaze získat kotouč podrazil Hrabala, Dynamo čeká minutu a deset vteřin dlouhá přesilovka čtyř proti třem.
     
    39:06
    Oceláři vyhráli buly, Linhart odpálil kotouč přes všechny čáry.
     
    39:20
    Maroszovi se nepovedl přechod do útočného pásma, Adamský znovu osvobozuje své barvy.
     
    39:37
    Napotřetí už to Dynamu vyšlo, Hrabal ale z pravé strany poté poslal kotouč pouze do náruče třineckého brankáře.
     
    39:50
    Sýkora zprava, Wishart zleva, oba ale trefili jen nejblíže stojícího protihráče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce, v Třinci jsme zatím stále neviděli ani jednu branku. V prostřední dvacetiminutovce se do šancí dostávali oba celky, nikdo ale zatím nenašel recept na překonáni soupeřova brankáře. K vidění bylo několik početních výhod, síť ani jedné branky se ale zatím nerozvlnila.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:10.
     
    Statistiky druhé třetiny (zápasu)

    Střely na branku: 9:10 (14:20),
    střely mimo: 4:1 (10:2),
    zblokované střely: 7:5 (13:8),
    hity: 9:11 (17:23),
    vhazování: 18:10 (28:19),
    trestné minuty: 6:6 (8:10).
     
    Třetí třetina začne za pár okamžiků, Dynamo do ní vstoupí v početní výhodě. Prvních osm vteřin budou hosté hrát ve čtyřech proti třem, dalších padesát vteřin pak v klasické převaze.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Hosté jsou kompletní, Dynamu začala klasická přesilovka. Oceláři drží puk ve svém útočném pásmu.
     
    40:46
    Hrabal zavezl kotouč do třineckého pásma, po kombinaci pak sám vypálil. Puk netrefil branku.
     
    41:12
    Oceláři hrají v plném počtu, Hrubec v oslabení nemusel zasahovat.
     
    41:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se okamžitě vydali do útočné třetiny a slaví první branku série! Vladimír Svačina nejprve pálil z pravé strany, Kacetl dokázal zasáhnout. Hra však pokračovala a Svačina z druhé strany kluziště nahazoval kotouč do předbrankového prostoru. V něm se nejlépe orientoval JIŘÍ POLANSKÝ, který srazil puk mimo Kacetlův dosah! Asistence: Vladimír Svačina, Martin Růžička.
    41:33 Jiří POLANSKÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:05
    Dynamo chtělo odpovědět přečíslením, Hrubec ale Treilleho střelu dokázal vyrazil, před dorážejícím Cardwellem pak dobře zasáhl Musil.
     
    42:35
    David Musil se po úspěšném obranném zákroku zapojil do útočné akce, jeho střela od modré čáry ale Kacetla nijak nepřekvapila.
     
    42:45
    Vlach nedosáhl na prudký pas, hosté ale poté odpálili kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    42:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! si sebral kotouč ve vlastním pásmu, projel skrz celé kluziště před Hrubcovu branku a vypálil. Třinecký brankář vyrazil kotouč jen do strany, odkud do odkryté branky dorážel MATĚJ BERAN! Asistence: Marek Trončinský, Petr Čáslava.
    42:58 Matěj BERAN - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:06
    Adamský zachytil Sýkorovu rozehrávku, stalo se tak ale v ofsajdovém postavení.
     
    43:40
    Adamský nahodil kotouč do útočné třetiny, k puku se nejrychleji dostal Hrňa, který prudkým pasem hledal před brankou hlídkujícího Polanského. Ten chtěl znovu usměrnit puk za Kacetla, tentokráte ale byl úspěšnější hostující brankář.
     
    44:26
    David Tomášek se po pravé straně dostal do útočné třetiny, po kličce na osu kluziště zkusil střelu do horního rohu Hrubcovy branky. Třinecký brankář vyrazil puk ramenem.
     
    45:20
    Dravecký poslal do akce rozjetého Rotha, třinecký bek se kousek za útočnou modrou čárou odhodlal ke střele. Kacetl vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    45:47
    Hostující brankář znovu v akci, tentokráte Kacetlovu pozornost otestoval Michal Kovařčík, který pálil z levé strany. Kacetl drží puk v lapačce.
     
    46:12
    Tempo hry trochu opadlo, Dynamo vyhazuje kotouč na icing. Buly před Kacetlem.
     
    46:44
    Doudera ze středního pásma poslal kotouč ke Kacetlovi, v souboji o kotouč pak ale neuspěl Vlach, hrát tak může Dynamo.
     
    47:19
    Trončinský dostal hru před Hrubce, Tomášek ani Svoboda ale při zakončení neuspěli.
     
    47:58
    Pardubičtí drží kotouč v útočném pásmu, Hrubec ale zatím zasahovat nemusel. Střely Kauta a Poulíčka totiž byly zastaveny bránícími Oceláři.
     
    48:35
    Polanský dostal kotouč od Adamského, třinecký útočník si nabruslil do útočné třetiny, jeho následná střela ale byla sražena do ochranné sítě. Komerční přestávka.
     
    49:05
    Polanský opět v akci. Třinecký útočník dostal pas od Svačiny, Polanského zblokovaná střela ale minula branku.
     
    49:40
    Nepřesná rozehrávka domácích končí za hostující brankou zakázaným uvolněním, buly před Hrubcem.
     
    50:06
    Bratři Kovařčíkové dostali hru na pardubickou stranu kluziště, Michal Kovařčík poté ke střele vyzval Rákose. Ten ale netrefil branku.
     
    50:26
    Další pokus domácích už byl o něco lepší, Matyáš ani tak ale nedokázal překonat pozorného Kacetla.
     
    50:56
    Dravecký nepřesně hledal rozjetého Růžičku, toho mohl pro svou protiakci využít Tomášek. Hostující útočník si nabruslil do dobré střelecké pozice, svým pokusem ale minul Hrubcovu branku.
     
    51:29
    Tomáškovi se nepovedla ani druhá střela, která opět mířila vedle. Na druhé straně pak Kacetla ohrozil Růžička, ani on se ale na listinu střelců nezapsal.
     
    52:21
    Kaut objel třineckou branku a připravil pozici pro Hrabala, hostující bek ale trefil jen připraveného Hrubce. Komerční přestávka.
     
    52:27
    Po vhazování se ke kotouči dostal Hrňa, který projel celé kluziště a vypálil na hostující branku. Kacetl drží puk v lapačce.
     
    Dynamo zvládlo situaci po vhazování ve vlastním pásmu a z protiakce dostalo kotouč do třinecké branky! Sudí bude celou situaci kontrolovat u videa!
     
    53:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Branka platí a Dynamo se raduje! Šimon Hrubec vyrazil střelu Jacoba Cardwella do předbrankového prostoru, kotouč se od projíždějícího MATĚJE BERANA odrazil do branky! Sudí zkoumali, zda Beran nezasáhl kotouč rukou, hostující útočník puk usměrnil svým ramenem! Asistence: Jacob Cardwell.
    53:05 Matěj BERAN - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:40
    Pardubicím se povedlo otočit vývoj zápasu. Domácí kontrolují kotouč na svých holích, zatím se tak ale děje v jejich vlastním pásmu.
     
    54:03
    Slezané budou mít k dispozici početní výhodu. Sacha Treille v souboji přesekl hůl Martina Adamského, Oceláři mají příležitost ke srovnání stavu.
     
    54:35
    O kotouč se dlouho bojovalo v rohu pardubické třetiny. Oceláři, kteří zde byli v přesile, nakonec získali kotouč pro Rotha, který namazal Růžičkovi. Třinecký snajpr ale trefil jen Kacetla, hosté se poté osvobodili.
     
    55:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se velmi rychle vrátili do útočného pásma a slaví vyrovnávající branku! Tvrdá střela Erika Hrni nejprve netrefila branku, další pokus Romana Vlacha už musel Kacetl vyrážet. Hostující brankář ale odrazil kotouč jen k volnému DAVIDOVI CIENCIALOVI, který dopravil kotouč do odkryté branky! Asistence: Roman Vlach, Lukáš Krajíček.
    55:13 David CIENCIALA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:21
    Icing Dynama, hra se stěhuje ke Kacetlovi.
     
    55:47
    Dynamo zvládlo buly ve svém pásmu a vydalo se do protiakce! Petr Sýkora dostal nabito od Marosze, hostující snajpr ale zvolil pas na Tomáše Rolinka. Kapitán Dynama mohl z hrany brankoviště uklidit kotouč do sítě, puk ale těsně minul pravou tyč Hrubcovy branky!
     
    56:35
    Hra se znovu v třineckém útočném pásmu. Z levé strany své štěstí zkoušel Cienciala, trefil však jen boční síť.
     
    57:14
    Pardubičtí zavezli puk do třinecké třetiny, Kaut s Perretem ale ve svých pokusech neuspěli.
     
    57:34
    Na druhé straně pak Kacetla pořádně vylekal Petružálek, hostující brankář nakonec ukryl puk v lapačce.
     
    57:34
    Dnešní utkání sleduje 4 849 diváků.
     
    58:05
    Poslední dvě minuty třetí třetiny. Martin Růžička nejprve neúspěšně kombinoval s Ciencialou, později se neujala ani souhra s Draveckým.
     
    58:33
    Martin Adamský se dostal do sóla, to ale neproměnil. Adamský se poté srazil s Kacetlem, sudí třineckého útočníka vyloučil za nedovolené bránění.
     
    58:52
    Trončinský zachytával kotouč na modré, puk ale už přešel do středního pásma a sudí pískal ofsajd. Petr Sýkora ale i tak střílel, což se nelíbí Rákosovi, který jde hostujícímu útočníkovi domlouvat.
     
    59:12
    Oceláři vyhráli buly ve středním pásmu a odpálili puk za Kacetlovu branku. Kotouče se ujal Marosz, který si našel cestu až k Hrubcovi, svůj následný pokus ale poslal jen do výstroje třineckého brankáře.
     
    59:20
    Oceláři se znovu osvobodili.
     
    59:49
    Linhart za třineckou brankou srazil Rostislava Marosze, ten mu poté podržel hůl. Hostující útočník usedá na trestnou lavici.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba skončila, úvodní duel Ocelářů s Pardubicemi stále nezná vítěze. Třetí třetina nabídla hned čtyři branky. Do vedení se nejprve dostali domácí, a to zásluhou Jiřího Polanského, pro kterého to byla 200. přesná trefa v Třinci. Dynamu se ale poté povedlo skóre otočit na svou stranu, to když Hrubce dvakrát překonal Matěj Beran. Čtyři minuty před koncem ale v početní výhodě srovnal David Cienciala, o vítězi tak rozhodne nastavený čas.

    Prodloužení začne přibližně v 20:09.
     
    Statistiky třetí třetiny (zápasu)

    Střely na branku: 12:14 (26:34),
    střely mimo: 3:4 (13:6),
    zblokované střely: 4:5 (17:13),
    hity: 7:4 (24:27),
    vhazování: 12:13 (40:32),
    trestné minuty: 2:4 (10:14).
     
    Prodloužení začne za necelou minutu. Prvních dvaatřicet vteřin se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, poté Oceláře čeká minutu a šestnáct vteřin dlouhá přesilovka.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:19
    Petružálek ze středního pásma nahodil kotouč na hostující branku, Kacetl ukryl puk v lapačce před dojíždějícím Ciencialou.
     
    60:32
    Adamský je na ledě, Oceláři jsou kompletní a začíná jejich přesilovka.
     
    60:53
    Rolinek sebral kotouč Vlachovi, hostující kapitán si poté nabruslil do útočného pásma a ušetřil cenné vteřiny.
     
    61:14
    Oceláři jsou v útočném pásmu a mohli rozhodnout! Martin Růžička připravil perfektní pozici pro Erika Hrňu, ten ale z bezprostřední blízkosti netrefil odkrytou branku!
     
    61:51
    Další akci domácích zastavuje hra vysokou holí. Hra je vykázána do středního pásma, Dynamo je kompletní.
     
    62:30
    Doudera byl při přechodu do útočného pásma faulován, domácí budou hrát další přesilovku.
     
    62:35
    Matěj Beran podrazil třineckého beka, další dvě minuty bude sledovat z trestné lavice.
     
    62:45
    Dynamo vyhrálo buly a odpálili kotouč za Hrubcovu branku. Domácí musí začít z vlastního pásma.
     
    63:11
    Oceláři se s obtížemi vrátili do útočného pásma, nyní již kombinují před pardubickou brankou.
     
    63:32
    Růžičkova střela byla sražena do rohu, u kotouče jsou stále domácí hokejisté.
     
    63:53
    Vlach zpoza branky ke střele vyzýval Hrňu, tomu ale rána vůbec nesedla a hosté se mohli osvobodit.
     
    64:11
    Svačina chtěl rychle vrátili kotouč do útočné třetiny, akce středem kluziště se mu ale nepovedla a hosté opět poslali kotouč za Hrubcovu branku.
     
    64:35
    Beran je na ledě, Dynamo kompletní. Domácím se tato přesilovka vůbec nepovedla.
     
    65:13
    Kaut vybojoval kotouč u útočné modré čáry, po kombinaci s Trončinským pak nepřesně pálil Cardwell.
     
    65:32
    Dynamo pokračuje v tlaku. Trončinského pokus od modré těsně minul třineckou branku, o chvíli později se neujala ani akce Treilleho.
     
    66:17
    Čtvrtá formace domácích se sice dostala do útočné třetiny, Kacetla ale nijak neuhrozila. Na druhé straně pak kotouč do Hrubce napálil Dušek.
     
    66:56
    Cienciala s Petružálkem vybojovali kotouč za hostující brankou, druhý jmenovaný pak namazal na modré stojícímu Douderovi. Ten ale trefil jen nejbližšího protihráče.
     
    67:19
    Dynamu se nepovedla rozehrávka, kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    67:26
    Po vhazování se ke střele od modré dostal Linhart, Kacetl si dokázal pohlídat i případnou Polanského teč a ukrýt kotouč do lapačky. Komerční přestávka.
     
    67:42
    Trončinský rozehrál kotouč z vlastního pásma, akce Pardubic nakonec skončila nepovedenou střelou a jednoduchým Hrubcovým zákrokem.
     
    68:19
    Ciencialovi se nepovedla rozehrávka ve středním pásmu, využít toho mohl Kaut, který však nemířil přesně.
     
    68:37
    Dynamo pokračovalo v útočném pásmu, z levé strany se ke střele odhodlal Hrabal. Hrubec celou dobu viděl puk a nakonec jej bez obtíží ukryl v lapačce.
     
    68:52
    Petružálkovi se po přechodu do útočného pásma nepovedla rozehrávka, na druhé straně pak Berana zastavil ofsajd.
     
    69:40
    Trončinský se vydal za volným kotoučem, přebíral ho však v ofsajdové pozici. Buly v neutrální zóně.
     
    70:05
    Daniel Rákos vykouzlil přesný pas na Michala Kovařčíka, který se dostal do sóla! Třinecký mladík zkusil kličku mezi Kacetlovy betony, hostující brankář ale tento úmysl vystihl a vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    70:46
    Hosté se zásluhou Martina Kauta dostali do útočné třetiny, útočník Dynama nakonec celou akci řešil sám a pouze vyprášil Hrubcovy chrániče.
     
    71:30
    Adamský získal kotouč v rohu hostující třetiny, svou následnou střelu ale poslal mimo tři tyče.
     
    71:43
    Hra se velmi rychle přesunula k třinecké brance, Hrubec musel likvidovat pokus Wisharta z mezikruží. Třinecký brankář drží puk v lapačce.
     
    72:20
    Hráli znovu Oceláři. Roth se na útočné modré dostal do svízelné situace, i tak ale dokázal poslat střílený pas do předbrankového prostoru. Petružálek tečoval kotouč těsně vedle branky, hosté poté poslali puk na svou střídačku. Komerční přestávka.
     
    72:28
    Marosz dostával dlouhý pas do jízdy, hostující útočník si ale nepohlídal modrou čáru a puk přebral v ofsajdu. Buly před Kacetlem.
     
    72:52
    Oceláři budou hrát přesilovku. Jacob Cardwell u hrazení zboural Hrňu, sudí mu udělil menší trest za napadení.
     
    72:59
    Chvíli po buly pálil Martin Růžička, jeho skrytá střela ale netrefila branku. Kotouč se navíc odrazil do středního pásma.
     
    73:27
    Oceláři jsou znovu v hostující třetině, zatím ale musí tvrdě bojovat o kotouč.
     
    73:45
    Dynamu se nakonec povedlo uzmout puk do své moci a odpálit jej za Hrubcovu branku.
     
    74:20
    Cienciala projel do útočné třetiny, křižným pasem pak hledal najíždějícího Draveckého. Ten ale na puk nedosáhl, hosté se opět osvobodili.
     
    74:52
    Pardubice jsou kompletní. V samotném závěru se ještě neujala akce Petružálka, který od modré trefil Kacetlovy betony.
     
    75:25
    Dynamo se dostalo do útočné třetiny, Wishart od modré šikovně hledal mezi kruhy stojícího Kauta. Ten zkusil tečovat puk na branku, Hrubec si ale věděl rady.
     
    75:41
    Roth zachytil hostující rozehrávku a Oceláři šli do přečíslení! Vladimír Roth s Vladimírem Draveckým měli na holi vítěznou branku, Kacetl ale dokázal odolat všem čtyřem pokusům této dvojice!
     
    76:26
    Z uctivé vzdálenosti to nepřesně zkoušel Adamský, na druhé straně pak Hrubce neprostřelil Bojko.
     
    76:54
    Vlach se chtěl po pravé straně dostat do útočné třetiny, při svém snažení ale poslal puk na střídačku.
     
    77:46
    Na jedné straně neuspěl Bojko, na druhé pak nepřesně pálil Adamský.
     
    78:22
    Růžička pálil od modré čáry, Kacetlovi vypadl kotouč z výstoje a postavil se vedle hostujícího brankáře. K puku to ale měli nejblíže hráči Dynama.
     
    79:40
    Hrubec likvidoval pokus Čáslavy, dorážejícího Kauta pak zastavil ofsajd.
     
    79:40
    Oddechový čas pro domácí.
     
    80:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Osmdesát minut hry o vítězi nerozhodlo, ke slovu tak po krátké úpravě ledu dostanou samostatné nájezdy.

    Oceláři v prodloužení hráli několik početních výhod a měli několik velmi dobrých příležitostí, rozhodnout o svém prvním bodu však nedokázali. Ani Hrubec ale v prodloužení neodpočíval, také on musel likvidovat několik nepříjemných střel soupeřů.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Nájezdy začaly, jako první jel třinecký Jiří Polanský. Útočník Ocelářů zkusil kličku do bekhendu, Kacetl však byl připraven.
     
    1. série
    0:0
    Za hosty odpovídal Martin Kaut, který sice Hrubce dokázal rozpohybovat, střelou mezi betony pak ale netrefil branku.
     
    2. série
    0:0
    Ondřej Kovařčík jel hodně rychle, bekhendovou kličkou ale neuspěl.
     
    2. série
    0:0
    Rostislav Marosz chtěl překvapit Hrubce, nakonec mu po kličce ale utekl puk a Marosz vůbec nezakončil.
     
    3. série
    1:0
    Jakub Petružálek nic nevymýšlel a s notnou dávkou štěstí procedil kotouč mezi Kacetlovými betony!
     
    3. série
    1:0
    Marek Trončinský zkusil střelu, hostující obránce však netrefil branku.
     
    4. série
    2:0
    Martin Růžička a jeho bekhendový blafák! Kacetl byl bezmocný!
     
    4. série
    2:1
    Petr Sýkora musel dát, střelou na lapačku nakonec napnul síť Hrubcovy branky!
     
    5. série
    2:1
    David Cienciala chtěl zasunout kotouč mezi Kacetlovými betony, hostující brankář si ale toto místo pohlídal.
     
    5. série
    2:1
    David Tomášek byl v obtížné pozici, neboť musel dát. Tomášek zkusil bekhendový blafák, Hrubec ale nepřekonal!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    Oceláři mají první bod, vítězství v nájezdech domácím trefil MARTIN RŮŽIČKA!
    Martin RŮŽIČKA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    Konec zápasu.
     
    Úvodní duel čtvrtfinále je u konce, po nervy drásající bitvě se z prvního bodu radují domácí Oceláři. Zápas dospěl do nájezdů, ve kterých byli úspěšnější hráči s drakem na hrudi. Série pokračuje na stejném místě již zítra, kdy WERK ARENA uvidí druhý díl.
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, děkuji za pozornost. Na shledanou! (20:55:55)

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 42. Polanský (Svačina, Martin Růžička), 56. Cienciala (R. Vlach, Krajíček), rozh. náj. Martin Růžička – 43. Beran (Trončinský, Čáslava), 54. Beran (Cardwell)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jiří Polanský (TRI)
    0:0   Martin Kaut (PCE)
    2. série:
    0:0   Ondřej Kovařčík (TRI)
    0:0   Rostislav Marosz (PCE)
    3. série:
    1:0   Jakub Petružálek (TRI)
    1:0   Marek Trončinský (PCE)
    4. série:
    2:0   Martin Růžička (TRI)
    2:1   Petr Sýkora (PCE)
    5. série:
    2:1   David Cienciala (TRI)
    2:1   David Tomášek (PCE)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Krajíček (C), M. Doudera, D. Musil, Roth, Linhart, Matyáš – Petružálek, R. Vlach, Martin Růžička (A) – Dravecký, Cienciala, Hrňa – Adamský (A), Polanský, Svačina – Rákos, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kvasnica.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Čáslava (A), Trončinský, Wishart, Cardwell, Mojžíš, Hrabal, Ščotka – Rolinek (C), Marosz, P. Sýkora (A) – Treille, Tomášek, T. Svoboda – Perret, Poulíček, M. Kaut – Bojko, Dušek, Beran.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Adam Kika – Tomáš Brejcha, David Jelínek

    Diváci: 4 849
    Třinec 4 3 Pardubice
    #1 Úterý 13.03.2018 • 17:20
    Třinec - Pardubice 3:2 po s.n. (2:1)
    #2 Středa 14.03.2018 • 17:00
    Třinec - Pardubice 4:1
    #3 Sobota 17.03.2018 • 17:00
    Pardubice - Třinec 3:2
    #4 Neděle 18.03.2018 • 16:40
    Pardubice - Třinec 3:0
    #5 Středa 21.03.2018 • 18:20
    Třinec - Pardubice 3:2
    #6 Pátek 23.03.2018 • 18:20
    Pardubice - Třinec 6:3
    #7 Neděle 25.03.2018 • 17:20
    Třinec - Pardubice 8:1
    thejrc.org