PSG – Angers 2:1 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:1 (2:0)
Angers SCO
Středa 14.03.2018, 17:00 • Parc des Princes, Paříž • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 7:12. (18:54:20)
     
    Dvě nastavené minuty jsou pryč a předehrávka jednatřicátého kola tak končí těsnou výhrou domácího PSG nad Angers 2:1.

    Zápas začal podle očekávání tlakem PSG, to využilo svou převahu již ve třinácté minuty, kdy se po dlouhém pasu Silvy prosadil přesnou střelou ke vzdálenější tyči Kylian Mbappé. O několik minut později se ale domácím přitížilo, když byl po šlápnutí na Romaina Thomase vyloučen Thiago Motta. I v deseti se Pařížanům dařilo diktovat tempo zápasu a to potvrdil druhou brankou Mbappé. Ve druhém poločase se Angers snažilo o snížení, ale dlouho se to hostům nedařilo. Až po příchodu Toka Ekambiho se útočná aktivita Angers zvedla, Karl Toko Ekambi překonal Trappa a najednou bylo znovu o co hrát. PSG nevyužilo několik tutovek, ale nakonec si pohlídalo vedení o jednu branku a slaví další tři body do tabulky Ligue 1.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90+1
    Toko Ekambi mohl srovnat stav zápasu! Po parádním pasu na zadní tyč si našel balon, ale z halfvoleje ho nedokázal dopravit do sítě. Trapp dokázal zastavit nebezpečí před brankovou lajnou.
     
    90
    Dani Alves hledal v rychlosti Mbappého, ale ten byl v pokutovém území ubráněn dvojicí Pavlovič – Thomas. PSG pokračuje rohovým kopem.
     
    89
    Divoký závěr pokračuje. Mangani došel až před vápno s protihráčem na zádech, ale následná střela už neměla takovou razanci, aby Trappa překonala.
     
    88
    Kurzawa měl nyní co dělat, aby odstavil od balonu Toka Ekambiho. Nakonec to ale obránce PSG zvládl tak napůl, hosté budou pokračovat rohovým kopem.
     
    87
    Adrien Rabiot spolupracoval znovu s Mbappém, ten mu ve vápně přihrával zpět, ale Rabiot už balon nezasáhl míč dokonale. Následně ani Verratti nepálil přesně.
    85. Kyliana Mbappého zastavilo od hattricku břevno
     
    85
    Mbappému dnes hattrick není přán. Po parádní kolmici Marca Verrattiho se dostal útočník PSG do jasné brankové šance. Jeho dělovka se však odrazila jen od břevna!
     
    84
    Kylian Mbappé to nyní se sólováním přehnal. Proti třem neměl šanci ani dnešní dvougólový střelec. PSG však zůstává v držení balonu.
     
    83
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. Angers cítí šanci na srovnání, ale nemůže se usadit na útočné polovině.
     
    82
    Mbappé byl blízko hattricku. Stále ještě devatenáctiletý útočník si to namířil s míčem přilepeným ke kopačce do pokutového území, následně mu ale zkřížil cestu Lo Celso, který už nedokázal zakončit.
     
    81
    A další faul už je odměněn žlutou kartou. Romain Thomas zbytečně dohrál po odkopnutí balonu Mbappého.
     
    80
    Verratti je ve středu pole faulován Manganim. Následně ušetřil několik italský záložník několik sekund pobytem na trávníku.
     
    79
    Angers je najednou ve hře alespoň o bod. Nkunku si skvěle zpracoval balon na levém kraji, poté ho předal do středu na Rabiota. Lo Celso ale kombinaci střídajících hráčů ukončil nepřesností.
     
    78
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Lassana Coulibaly, přichází Baptiste Guillaume.
     
    77
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Julian Draxler, přichází Christopher Nkunku.
    76. Karl Toko Ekambi - 2:1
     
    76
    Angers právě vstřelilo branku!
    Tak přece se hosté dočkali snížení! Tait přihrával přesně na nabíhajícího KARLA TOKA EKAMBIHO, který skvěle na hranici ofsajdu přešel za obranu a lehkou střelou kolem vyběhnutého Trappa poslal míč do sítě.
     
    76
    Agners je směrem dopředu stále bezzubé. Toko Ekambi se sice rozběhl za míčem, ale hned při prvním doteku ho doslova daroval Kimpembemu.
     
    74
    Také na druhé straně byl k vidění nebezpečný rohový kop. Silva zaspal v obraně a toho málem využil Romain Thomas, který ale hlavičkoval jen těsně nad.
     
    73
    Také Mbappé se propracoval do střelecké pozice. Jeho dělovka se ale do brány nevešla a Ludovic Butelle si tak na nějakou tu chvíli může oddechnout.
     
    72
    Po rohovém kopu se musel Butelle hned dvakrát pořádně činit. Nejprve pálil Lo Celso, poté se opřel do balonu také Dani Alves, ale Butelle balon skvěle vyrazil.
     
    71
    Kimpembe vyvezl balon až hluboko na polovinu soupeře. Následně si došel pro míč Verratti, prudkou přihrávkou chtěl oslovit Alvese, ale ten nebyl přesný při zpracování.
     
    70
    Thomas Touré sice dokázal skvěle zpracovat přihrávku za obranu, následná střela ale už byla kvůli odpískanému ofsajdu zbytečná.
     
    69
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Giovani Lo Celso.
     
    68
    Tlak PSG znovu sílí. Di María vybojoval v pokleku rohový kop, sám ho poté ve spolupráci s Alvesem rozehrál. Nepozornost ale přichází a Di María je v ofsajdu.
     
    67
    Také Touré se přihlásil po příchodu na trávník o slovo. Jeho střela však končí jen metr od pravé tyče Trappovy branky.
    65. Ángel Di María nastřelil Mbappého, následná branka Verrattiho není pro ofsajd uznána
     
    65
    Obrovská šance PSG na třetí branku! Draxler parádně uvolnil Kurzawu, následně si došel pro balon Butelle, ale nedokázal ho udržet. Di María pálil do odkryté branky, ale trefil jen Mbappého v ofsajdovém postavení. Následně se míč odrazil přesně k Verrattimu, který ho už do sítě dostal. Je však pískán ofsajd Kyliana Mbappého.
     
    64
    Po zmatcích v pokutovém území PSG přišel nepřesný centr po trávníku od Taita. Balon zamířil na přední tyč, ale Trapp ho pustil jen do boční sítě.
     
    63
    Angers mělo k dispozici rohový kop. Kdo jiný byl mohl zasáhnout v pokutovém území než Thiago Silva. Hosté však ještě zůstali u balonu.
     
    62
    Akce PSG ztroskotala na Draxlerově nerozhodnosti. Německý reprezentant se dostal do vápna, ale nerozhodl se včas, co chce s balonem udělat a tak došel až za brankovou lajnu.
     
    61
    Adrien Rabiot se ihned po příchodu na trávník předvedl povedenou přihrávkou na Di Maríu. Následně ale Argentinec zvolil cestu zpět a oslovuje znovu stopery PSG.
     
    60
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Wilfried Kanga, přichází Karl Toko Ekambi.
     
    60
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Billy Ketkeophomphone, přichází Thomas Touré.
     
    60
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Edinson Cavani, přichází Adrien Rabiot.
     
    59
    Dani Alves sestřelil na pravé straně Taita a dostává za to žlutou kartu.
     
    59
    Oslabené PSG čeká na brejky, ve druhém poločase drží balon více u nohy hostující celek, ale do šancí se zatím nedostává. Naopak na druhé straně pádil po pravé straně do útoku Mbappé, následně ale Cavani už zakončovat nemohl.
     
    58
    Coulibaly byl s míčem až příliš blízko domácí obraně, kličkou do středu si ale trochu místa vytvořil, ale následnou střelu z kroku dokázal Trapp s přehledem pokrýt.
     
    57
    Rychlý brejk mohl po přihrávce Verrattiho zakončit Di María. Argentincova rána zpoza vápna však končí jen na bránícím hráči. Následný centr poté poslal Mbappé hlavou mimo tři tyče.
     
    56
    Manceau spolupracoval na pravé straně s Kangou, poté přišla přihrávka do vápna, ale Alves byl skvěle postaven a dokázal ještě před zakončením ukořistit balon.
     
    55
    Angers se usadilo na útočné polovině, Santamaría se zkoušel prodrat středem do vápna, ale znovu ho zastavil neomylný Thiago Silva.
     
    54
    Di María se pokoušel kolmicí oslovit Cavaniho. Ani zkušený střelec ale nepochopil přihrávku svého spoluhráče a balon tak končí až u hostujícího brankáře.
     
    53
    Bamba pláchl Verrattimu, poté ale nedokázal přihrávkou po trávníku najít nabíhajícího Coulibalyho. Obrana PSG tak měla výrazně ulehčenou práci.
     
    52
    Thiago Silva ale dnes hraje jako neprostupná zeď, pohotovou hlavičkou si s přehledem poradil s prudkým centrem před Trappa.
     
    51
    Draxler byl nyní zbořen Kangou, přecházel tomu ale nepříjemný skluz německého reprezentanta a tak bude pokračovat volným přímým kopem hostující tým.
     
    50
    PSG nikam nespěchá, domácí mají pohodlné dvoubrankové vedení a do útoku se tak už hnát nemusí. Domácí nechávají aktivitu Angers.
     
    49
    Alves spolupracoval s dnešním dvougólovým Mbappém, následně se ještě zapojil do akce Di María. Hosté se ale rychle vrátit do obrany a čistě získali balon pro sebe.
     
    48
    Angers se snaží aktivněji napadat, ale na zkušené domácí hráče to znovu nestačilo. Verratti s přehledem vyvezl balon až na útočnou polovinu, následně ale zvolnil a přihrál na stopery.
     
    47
    Druhou polovinu dnešního zápasu rozehráli ze středového kruhu hostující hráči. Po pravém kraji zkoušel projít Manceau, ale balon mu utekl od kopačky mimo hrací plochu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:01.
     
    Šedesát nastavených sekund uplynulo a první poločas tak končí za stavu 2:0 pro domácí PSG. Od úvodu se valil na branku Angers jeden výpad z druhým. První branku se podařilo Pařížanům dosáhnout po třinácti minutách, kdy Kylian Mbappé zužitkoval milimetrový pas Thiaga Silvy a střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre. Následně ale přišla pro PSG komplikace, když byl po šlápnutí na Thomase vyloučen Thiago Motta. Lídr Ligue 1 ale i v deseti diktoval tempo zápasu a velmi záhy přidal i druhou branku. Tentokrát se Kylian Mbappé prosadil po přihrávce Layvina Kurzawy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Angers se snažilo napadat domácí stopery. Zkušený Thiago Silva si ale s Kimpembem bez problémů poradil. Napadající Santamaría byl bez šance na zisk míče.
     
    44
    Minutu před pauzou už znovu domácí tým zcela kontroluje balon ve středu pole. Alves dokonce vyzval Di Maríu k narážečce, nakonec je ale brazilský krajní obránce přichycen v ofsajdu.
     
    42
    Billy Ketkeophomphone zkoušel překonat Trappa obloučkem na zadní tyč, ale balon nenasměřoval do branky. Navíc na zadní tyči kontroloval situaci Silva.
     
    41
    Tait je zpět na trávníku a hned si do statistik zapisuje faul na Verrattiho. PSG může v klidu pokračovat v postupném útoku.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Draxler se zkoušel prosmýknout kolem postranní lajny, ale to mu překazil nekompromisním skluzem Manceau.
    39. Nepříjemný střet Flaviena Taita s reklamou za hrací plochou
     
    39
    Nepříjemná situace nyní nastala na levé straně Angers. Flavien Tait chtěl v plné rychlosti centrovat do vápna, Alves ho trochu přistrčil a poté se Tait udeřil o reklamy za hrací plochou.
     
    38
    Parádní Verrattiho lob chtěl zužitkovat ve vápně Di María. Hlavička ale Butelleho nepřekvapila, hostující brankář s lehkostí sebrat balon ze vzduchu.
     
    37
    Thomas Mangani napřáhl z voleje, ale po parádní přihrávce Kangy se mezi tři tyče netrefil. Kevin Trapp zůstal na brankové čáře jako zmražený, ale to mu nyní nemusí vadit.
     
    36
    Coulibaly se zapomněl na útočné polovině za obranou. Po kolmici od Manganiho je tak pískán jasný ofsajd hostujícího týmu.
     
    35
    K rozehrávce volného přímého kopu se nyní postavil Ángel Di María. Po jeho stříleném pasu do vápna si ale pro balon vyskočil jen Ludovic Butelle.
     
    34
    Domácí ale rozehráli jen do kombinace. Na pravém kraji schytal pořádnou ránu rukou od Bamby Mbappé ten je potrestán žlutou kartou.
     
    33
    Draxler čaroval s balonem u nohy, ale v dostatečné vzdálenosti od branky Angers. Následně je faulován Cavani a PSG bude pokračovat volným přímým kopem.
     
    32
    PSG se poprvé v zápase zatáhlo do obrany. Mangani rozběhl Bambu na levém kraji, po přetaženém centru se ale k balonu dostal jen Kurzawa.
     
    31
    Angers se nyní nastěhovalo před vápno domácího týmu. Coulibaly vymyslel přihrávku na Kangu, ten ale střelu z pětadvaceti metrů ještě odložil. Po kličce se ale k balonu už dostávají domácí.
     
    30
    Po půlhodině hry vede domácí PSG o dvě branky. Nic na tom nezměnil ani rohový kop Angers, který s přehledem odklidil z vápna Thiago Silva.
     
    28
    Coulibaly vybojoval balon, poté se po něm ohnal Verratti, který ale akci hostujícího nezastavil. Kevin Trapp poté musel řešit Kongovu ránu k tyči.
     
    27
    Angers se snaží o rychlou odpověď. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce jen Kimpembe, následně ale pálil z voleje z hranice vápna Santamaría. Balonu ale nesedl dokonale na kopačku a i proto skončila rána daleko od branky.
    26. Kylian MBAPPÉ - 2:0
     
    26
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí celek bleskově udeřil i v oslabení! Silva tentokrát oslovil dlouhým pasem Kurzawu, který se sice už dostal do velkého úhlu, ale zpětnou přihrávkou našel přesně KYLIANA MBAPPÉHO a ten přesnou střelou k tyči přidává druhou branku.
     
    25
    Dani Alves nyní nepřesně vystoupil proti náběhu Taita, následně ho ale na pravé straně zastoupil kapitán Thiago Silva. Z útoku Angers znovu nic není.
     
    24
    Nyní už to vypadalo pro hostující tým nadějněji. Tait hledal Santamaríu, ale i on nedokonale zpracoval dlouhou přihrávku.
     
    22
    Angers se ani v přesilové hře nemůže dostat na útočnou polovinu s míčem u kopačky. Silva si několikrát nahrál s Kimpembem, následně zkoušela stoperská dvojice oslovit Mbappého, ale ten proti přesile neuspěl.
     
    21
    Domácí stále kontrolují hru na útočné polovině. Draxler kombinoval na levém kraji s Di Maríou, následně se ještě dostal do hry Mbappé, ale ten už je nachytán v ofsajdu.
     
    20
    PSG ale i po vyloučení Motty zůstává nastěhováno na útočné polovině. Silva vyslal prudkou přihrávkou, podobně jako u první branky, na Cavaniho. Ten ale balon nezpracoval.
     
    19
    Po téměř pětiminutovém přerušení se konečně znovu hraje. PSG bude dohrávat více než sedmdesát minut v deseti a to je šance pro Angers na otočení výsledku.
    17. Červená karta
     
    17
    S Romainem Thomasem do nevypadá nejlépe. Hostující stoper se stále nezvedá z trávníku a hra je tak stále přerušena. Hlavní rozhodčí se poradil s videem nakonec Thiaga Mottu vylučuje!
     
    15
    PSG pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Motta si narazil s Di Maríou, ale poté přišla nebezpečná ztráta domácího celku. Následně Thiago Motta dopadl na ležícího Thomase.
    13. Kylian MBAPPÉ - 1:0
     
    13
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG využívá tlak a dostává se do vedení. Thiago Silva neměl dlouho komu nahrát, nakonec si všiml pohybu KYLIANA MBAPPÉHO, který skvěle předběhl na pravé straně Bambu a poté střelou ke vzdálenější tyči překonal Butelleho.
     
    13
    Dani Alves nebyl dlouho u balonu a i nyní se ho velmi rychle zbavil. Naopak Santamaría je v úvodu hodně vidět, ale nyní neodkázal zrychlit akci prudkou přihrávkou na Billyho Ketkeophomphoneho.
     
    13
    PSG se drží delší dobu na útočné polovině v blízkosti pokutového území. Di María si chtěl kličkou poradit s bránícím Manceauem, ale míč mu utekl za koncovou lajnu.
     
    12
    Di María centroval tentokrát po trávníku, na přední tyči si našel balon Cavani, ale patou Butelleho nepřekonal. Ludovic Butelle měl však co dělat, aby balon vyrazil alespoň na rohový kop.
     
    11
    Kurzawa znovu ztratil balon v nepříjemné pozici pro domácí. Kangova rána z otočky ale Trappovi neuškodila. Další pohodový zákrok pro domácího brankáře.
     
    10
    Flavien Tait centroval od rohového praporku jen na přední tyč, kde byl připraven Di María. Následně se už Angers k balonu v nebezpečné pozici nedostalo.
     
    9
    Angers se v úvodu rozhodně věhlasného soupeře nezaleklo. Po zblokovaném centru budou hostující hráči rozehrávat rohový kop.
     
    8
    PSG nyní ztratilo balon ve středu pole a muselo se vracet do obrany. Kanga nic nevymýšlel, měl před sebou trochu volného místa a tak zkusil Trappa překvapit. Míč ale končí předně v náručí domácího brankáře.
     
    7
    Marco Verratti se pustil s balonem mezi čtyři bránící hráče Angers. Ani pomoc krajana Thiaga Motty mu nepomohla. PSG se ještě udrželo u balonu, ale Mbappé nedokázal z úhlu překonat Butelleho.
     
    6
    Nepříjemnou situaci nyní prožil Coulibaly, který schytal z blízkosti balonem do choulostivých míst. Akce ale ještě pokračovala a Santamaría pálil z odraženém balonu jen vedle domácí branky.
     
    5
    Netrvalo dlouho a Cavani se dostal do úniku. Jeho lob přes Butelleho však letěl jen nad bránu. Navíc je chybně pískán ofsajd. Uruguayský útočník stejně nedostal míč mezi tři tyče.
     
    4
    Také Ludovic Butelle se poprvé dotkl míče. Po dlouhém pasu Marca Verrattiho si hostující brankář došel pro balon na okraj pokutového území.
     
    3
    Domácí však ještě zůstali u balonu na útočné polovině. Ángel Di María si sklepl balon patou, tím obelstil hned dva bránící hráče Angers. Následný centr ale zblokoval před Cavanim Pavlovič.
     
    2
    Edinson Cavani se jako první dotkl míče ve středovém kruhu. Po rozehrávce domácího týmu se balon rychle přesunul na pravou stranu, kde úřadoval Alves. Ten byl však vytlačen za postranní lajnu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Předehrávka jednatřicátého kole nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Paris Saint-Germain FC: Trapp – Dani Alves, Silva (C), Kimpembe, Kurzawa – Verratti, Motta, Draxler – Di María, Cavani, Mbappé.
    Náhradníci: Aréola – Berchiche, Rimane, Lo Celso, Nkunku, Rabiot, Weah.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, Pavlović, Thomas, Bamba – Mangani (C) – Kanga, L. Coulibaly, Santamaría, Tait – Ketkeophomphone.
    Náhradníci: Michel – Toko Ekambi, I. Traoré, Sunu, Guillaume, Puyo, T. Touré.

    Rozhodčí: Desiage – Grosbost, Mouysset.
     
    Poslední pět vzájemných zápasů

    04.11. 2017 Angers – PSG 0:5
    27.05. 2017 Angers – PSG 0:1
    14.04. 2017 Angers – PSG 0:2
    30.11. 2016 PSG – Angers 2:0
    23.01. 2016 PSG – Angers 5:1
     
    Paris Saint-Germain F.C.

    Tým z hlavního města Francie se musel v minulém ročníku Ligue 1 sklonit před Monakem. V nové sezoně byl tým okolo hvězdného Neymara dlouho neporažen, drtil jednoho protivníka za druhým, až přišel zápas ve Štrasburku, kde PSG senzačně prohrálo 1:2. Stejným výsledkem PSG padlo i na trávníku Lyonu. V minulém kole se PSG představilo na domácí půdě proti Metám. Jasnou výhru řídil Nkunku, který skóroval hned dvakrát, o další branky se postaral Meunier, Mbappé a Silva a PSG nakonec slavilo výhru 5:0.

    V domácí lize drtí Pařížané jednoho soupeře za druhým, ale v Lize mistrů vyfasoval francouzský celek velmi těžký los. Základní skupinu před Bayernem Mnichov vyhrál, ale pro osmifinále vyfasoval Real Madrid se kterým dvakrát prohrál a s nejprestižnější klubovou soutěží se tak znovu musel předčasně rozloučit.
     
    Angers SCO

    Angers se v předchozím ročníku pohybovalo v klidném středu tabulky a obsadilo konečné dvanácté místo. I v nové sezoně se Angers pohybuje v hloubi druhé poloviny tabulky. Po nadějném začátku roku se Angers stále propadá tabulkou až na aktuální čtrnáctou příčku. O propad se postarala především série devíti zápasů bez výhry na konci roku 2017.

    Konec února a březen zatím Angers vychází nad očekávání. Tři body si Angers odvezlo z Lille po výhře 2:1. V domácím prostředí poté přehrálo jasně 3:0 Guingamp. O víkendu poté remizovalo se silným Bordeaux 0:0. Dnes ale čeká Angers ještě mnohem větší kalibr.
     
    Krásný středeční podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Dnes nás čeká předehrávka jednatřicátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1, ve kterém přivítá supersilné PSG na svém stadionu Angers.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Schück

    Branky: 13. Mbappé (Silva), 26. Mbappé (Kurzawa) – 76. Toko Ekambi (Tait)

    Karty:   59. Dani Alves (PSG) – 34. Bamba (AGR), 81. Thomas (AGR)   17. Motta (PSG)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 7:12.
    Paris Saint-Germain: Trapp – Dani Alves, Silva (C), Kimpembe, Kurzawa – Verratti, Motta, Draxler (77. Nkunku) – Di María (69. Lo Celso), Cavani (60. Rabiot), Mbappé.
    Náhradníci: Aréola – Berchiche, Rimane, Lo Celso, Nkunku, Rabiot, Weah.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, Pavlović, Thomas, Bamba – Mangani (C) – Kanga (60. Toko Ekambi), L. Coulibaly (78. Guillaume), Santamaría, Tait – Ketkeophomphone (60. T. Touré).
    Náhradníci: Michel – Toko Ekambi, I. Traoré, Sunu, Guillaume, Puyo, T. Touré.

    Rozhodčí: Desiage – Grosbost, Mouysset
    thejrc.org