Liberec – Č. Budějovice 8:1 (kon.) | Jihlava – Letňany 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (2:1, 0:0, 3:0)
HC Letci Letňany
Úterý 06.03.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava doma poráží letňanské Letce 5:1 a připisuje si z pohledu obou týmů do již rozhodnuté tabulky další tři body, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (18:33:20)
     
    Ve třetí třetině se Jihlavě podařilo hned třikrát skórovat. Nejprve se ve 46. minutě prosadil Jiří Kochrda, na kterého o šest minut později navázal Marián Havel. Necelých osm minut před koncem začali hosté zkoušet hru bez gólmana, pokoušeli se snížit při hře pět na čtyři, šest na čtyři i šest na tři, ale jednou inkasovali z hole znovu Mariána Havla, který uzavřel gólový účet zápasu – 5:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta závěrečného dějství v dohrávaném utkání extraligy mladšího dorostu, které je již rozhodnuté, jelikož Dukla vede 5:1.
     
    58:22
    Hra se znovu stěhuje před domácí klec, jelikož Dukla vyhodila kotouč na zakázané uvolnění.
     
    57:55
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    57:50
    Hosté pokračují v přesilovce šest na čtyři. Měli dvě dobré střely, které si cestu mezi tři tyče také nenašly.
     
    57:02
    Už jsem chtěl napsat, že jde jihlavský hráč na trestnou lavici a hosté budou hrát zase přesilovku pět na tři, ale spolu s Ondřejem Brožou za hrubost putuje ven i Jan Hlaváč za krosček.

    Na vyloučení: 9-7.
     
    56:33
    Domácí tým již hraje ve čtyřech.
     
    56:32
    Dobrá rána Adama Klatta si cestu do branky nenašla, Krejčí dokázal zasáhnout a poté zneškodnit i nahození stejného hráče.
     
    55:55
    Přesilová hra šest na tři, to se tak často nevidí. Vzpomínám si třeba na finále MS 2010, kdy národní tým hrál na konci zápasu také ve třech proti šesti Rusům. David Moravec dostává dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 8-6.
     
    55:45
    Letňanští zavezli kotouč do pásma a Cinka znovu sprintoval na střídačku. Hosté ale v šesti hrát dlouho nebudou, hra je přerušena kvůli faulu domácích.
     
    54:33
    Letňany jdou do přesilové hry pět na čtyři, když je domácí hráčka Nikola Dýcková, mj. česká ženská hokejová reprezentantka, vyloučena za podražení.

    Na vyloučení: 7-6.
     
    54:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    MARIÁN HAVEL dokázal trefit ze středového pásma prázdnou klec a Jihlava tak vede o čtyři branky. Bez asistence.
     
    54:03
    Adam Klatt posílal spoluhráčům nabídku na nahození. Před brankou Krejčího bylo několik hráčů, jenže ani jeden z nich puk netrefil a má ho domácí gólman.
     
    53:47
    Letňany stále hrají v šest a svírají soupeře před gólmanem Krejčím.
     
    52:47
    Šimon Němec napřáhl od modré a skrytou střelou trefil levou tyčku. Puk si poté proklestil cestičku před branku, kde v dorážce selhal Adam Stupka, jelikož mu kotouč přeskočil hokejku.
     
    52:13
    Letňany si zkouší hru bez gólmana v šesti. Dukla šla dopředu ve třech lidech, jenže provinila se ofsajdem a kotouč do sítě nedostala.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Kravec, 19. Kratochvíl (Doležal, Havel), 46. Kochrda (Polodna), 52. Havel (Winkler), 55. Havel – 15. Hlaváč (Klatt, Vítů)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – Chvátal, Moravec, Kratochvíl, Brož, Vranka, Winkler – Polodna, Kochrda, Pavelec – Havel, Doležal, Zdarsa – Broža, Augusta, Machovský – Kravec, Dýcková. Trenér: Petr Svoboda
    HC Letci Letňany: Steindl (30. Cinka) – Stránský, Klatt, Horáček, Němec, Bucek – Tůma, Pětník, Hlaváč – Škarda, Stupka, Burda – Strnad, Straka, Vítů. Trenér: Tomáš Blažek

    Rozhodčí: Kohoutek – Polák, Procházka
    ocianews.com