Chrudim – Helas Brno 7:0 (kon.) | Sparta – Slavia 6:4 (kon.) | Interobal Plzeň – Svarog Teplice 5:4 (po pr.)
Litoměřice – Vysoké Mýto 6:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
6:1 (2:1) Stav série: 1:0
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 16.03.2018, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Play off 1. futsal ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním vítězství Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (22:17:50)
     
    Ve druhém poločase se pokračovalo v nastaveném vyšším tempu z konce prvního poločasu, což vyhovovalo více Litoměřicím, které se velmi brzy dostali zpět do dvoubrankového vedení. Celý zápas se lámal ve 27. minutě po vyloučení hostujícího Kubáta, který viděl druhou žlutou kartu v zápase. Domácí proměnili početní výhodu a do konce druhého poločase přidali ještě další dvě branky. V konečném součtu zvítězily Litoměřice v prvním čtvrtfinálovém střetnutí nad Vysokým Mýtem 6:1 a série se za stavu 1:0 pro Litoměřice přesouvá na půdu Nejzbachu.
     
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Zápas už se pouze dohrává. Míč zůstává nečinně stát na hrací ploše a ani jeden celek nemá snahu s míčem za rozhodnutého stavu hrát.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhého poločasu.
     
    38:37
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice ukázaly, jak se čtyřmi přihrávkami dostat až do zakončení. Míč letěl postupně od každého hráče na útočnou polovinu, až se před bránou dostal k osamocenému TWOOVI, který si s celou situací poradil na výbornou. Gerčák byl bez šance na zásah. Asistence: Lukáš Krok.
     
    37:56
    Novák se na jedenácti metrech opřel hodně tvrdě do míče. I když nabral míč pořádnou rychlost, dokázal Vavrek ze svého repertoáru vytáhnout další zákrok. Novák jen nevěřícně kroutí hlavou, jak toto mohl domácí brankář chytit.
     
    37:18
    Hosté si načítají třetí akumulovaný faul za jasné držení za dres Rodriga na středu hřiště. Na akumulované fauly je stav 1:3.
     
    36:11
    Kovács se společně se Zárubou vydal ve dvou proti jedinému obránci. První jmenovaný hledal křižnou přihrávkou Zárubu, kterému ale směřovala přihrávka pouze na paty a míč doputoval až za postranní čáru.
     
    35:56
    Hostující kapitán po několika přihrávkách se spoluhráči zvolil zakončení bodlem. Vavrek si s touto situací poradil a vyrazil míč na roh.
     
    35:01
    Do velké příležitosti se dostali také hosté. Tváří v tvář Vavrekovi ale Vladyka neuspěl. Domácí brankář si připisuje velmi těžký zákrok.
     
    34:20
    Kovács se po souhře celé čtyřky dostal do osamoceného úniku. Při zakončení se mu míč sice zamotal pod nohy, přesto dokázal vyslat pro Gerčáka nechytatelnou střelu. Míč skončil na tyči, od které se odrazil zpět do hry!
     
    32:33
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují už do vedení o 4 branky a o osudu zápasu je zřejmě rozhodnuto. TWO předvedl, jak šikovné a rychlé má nohy. Míč po zakončení skončil v pravém horním rohu brány. Asistence: Rafael.
     
    32:03
    Po ne příliš koncentrované hře obou celků se z ničeho nic dostaly jak Litoměřice, tak Vysoké Mýto do rychlého protiútoku, ze kterého ale přeci jen nic nebylo.
     
    30:56
    Sklenář se vrhl pod nohy Kovácse, aby zabránil domácímu kapitánovi ve střele. Následně se k míči dostávají hráči Nejzbachu.
     
    30:03
    Oba brankáři museli až na vrchol brankoviště, aby pomohli svému klubu v obranné činnosti. Oba úspěšně.
     
    28:27
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že domácí početní výhodu nevyužijí. V posledních vteřinách trestu ale poslal Ridrigo nečekanou křižnou přihrávku na FABRICIA, který střílenou přihrávkou trefil ještě tělo Rafaela, míč už se ale tou dobou nacházel za brankovou čárou. Asistence: Rodrigo.
     
    27:53
    Po Kovácsově nabidce se do míče opřel Záruba, ale stejně jako před chvíli Kovácsovi, i nyní Zárubovi nesedlo zakončení.
     
    27:26
    Hosté dokázali z trestu za vyloučení Kubáta ušetřit pár vteřin. Nyní už jsou u míče ale opět Litoměřice.

    Josef Cestr

    Branky: 10. Hrdý, 16. Kovács, 21. Kovács, 29. Fabricio (Rodrigo), 33. Two (Rafael), 39. Two (Krok) – 19. Lištván (Vágner)

    Karty:   4. Fabricio (GRD) – 19. Kubát (VMY)   27. Kubát (VMY)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Kubíček, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Krok.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Ehrenberger, Špinar) – Sklenář, Jeníček, Michalec, Kubát, Vágner (C), Novák, Lištván, Vladyka, Beran, Jiraský.

    Rozhodčí: Řeháček, Milner – Nešněra.
    Delegát: Bydžovský.
    Technický delegát: Kirilák
    Litoměřice 3 0 Vysoké Mýto
    #1 Pátek 16.03.2018 • 20:30
    Litoměřice - Vysoké Mýto 6:1
    #2 Pondělí 19.03.2018 • 18:30
    Vysoké Mýto - Litoměřice 2:7
    #3 Středa 21.03.2018 • 20:30
    Litoměřice - Vysoké Mýto 7:1
    thejrc.org