Olympik Mělník B – Boca Chotěboř 8:6 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Wizards Praha 3:4 (kon.) | Kladno – Jablonec n/N 3:5 (kon.)
HERD Hradiště – FTZS Liberec 3:8 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
3:4 (1:2)
Wizards DDM Praha 10
Neděle 18.03.2018, 18:08 • Sportovní hala Spartak Krásné Březno, Keplerova 800/56, Ústí nad Labem 7 (Krásné Březno) • 2. Futsal liga západ • 20. kolo
     
    Rapidu se podařilo ve druhém poločase otočit skóre ve vlastní prospěch, avšak tým Wizards na inkasované branky zareagoval a vzal si vedení zpět. Těsný náskok Pražané do závěrečné sirény udrželi a odváží si z Ústí nad Labem tři body.

    Akumulované fauly ve druhém poločase: 5:6.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (19:43:57)
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Martin Dlouhý (FC Rapid Ústí nad Labem):
    "Soupeř přijel hrát o záchranu, přesto jsme nastoupili do zápasu nekoncentrovaně a během prvních pěti minut dvakrát inkasovali. Poté se hra vyrovnala a po několika šancích se nám podařilo snížit. Do druhého poločasu jsme vstoupili se zlepšeným výkonem a dostali jsme se do vedení 3:2. Začali jsme hrát v pohybu a proměňovat brankové příležitosti. Bohužel pro nás soupeř vzápětí vyrovnal a ke konci zápasu jsme nedokázali ovládnout emoce a po zbytečném vyloučení jsme v oslabení obdrželi rozhodující gól. V závěrečném tlaku se nám nepodařilo vyrovnat, utkání by podle mého názoru slušela remíza. Musíme RAPIDně zlepšit chování a samotný přístup k zápasu. Škoda, že se utkání nemohl odehrát v naší domácí hale na Slunetě. Gratulujeme soupeři."

    Tomáš Imlauf (Wizards DDM Praha 10): "Hráli jsme koncentrovaně, snažili se eliminovat první čtyřku Rapidu plnou individualit. Jsem velmi rád, že poté, co se Rapid dostal zpět do zápasu a prohospodařili jsme dvoubrankové vedení, jsme ukázali charakter a utkání zlomili v náš prospěch. Rozhodujícím faktorem bylo, že jsme soupeři nedovolili kopat více desetimetrových kopů a poslední druhý pokutový kop náš gólman chytil."
     
    Konec zápasu.
     
    39:51
    Domácí s gólmanem Tomášem Votavou na útočné polovině se snaží o vyrovnání.
     
    39:41
    Tomáš Vobořil desetimetrový kop neproměnil, Luboš Koudelka se prezentoval skvělým zákrokem.
     
    39:40
    Domácí budou zahrávat desetimetrový kop po zahraní rukou Šimona Urycha.
     
    39:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    39:19
    Tým Wizards Praha právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka! František Čáha přihrál na střed JIŘÍMU TOMKOVI, který prostřelil téměř z poloviny vše, co mu stálo v cestě. Asistence: František Čáha.
     
    39:03
    František Čáha si zblízka vylámal zuby na Tomáši Votavovi.
     
    38:36
    Martin Dlouhý se zbavil míče z vlastní obranné poloviny.
     
    37:43
    Pátý akumulovaný faul domácích. Václav Sloup (RUL) následně zakopl míč a obdržel druhou žlutou a automaticky červenou kartu.
     
    37:36
    Adam Virt vybojoval rohový kop.
     
    36:26
    Dělovka Tomáše Imlaufa byla zblokována.
     
    34:51
    Michal Blažek v rámci fair-play vrátil balón z míče rozhodčího soupeři. Hra byla přerušena poté, co zůstal po zákroku ležet Tomáš Votava i s kulatým nesmyslem v náruči.
     
    33:32
    Pátý akumulovaný faul Wizards.
     
    32:48
    Martin Gajdoš fauloval Tomáše Imlaufa, jedná se o čtvrtý akumulovaný faul domácích.
     
    31:58
    Václav Sloup (RUL) vyfasoval za podražení od Bohumila Vrtala žlutou kartu.
     
    29:49
    František Čáha nestihl rozehrát rohový kop včas, balónu se ujal domácí brankář.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 12. T. Vobořil, 24. Sloup (Virt), 28. R. Hanzlík (T. Vobořil) – 3. Urych (Imlauf), 5. Čerbačeský (Blažek), 30. Čáha (Tomek), 40. Tomek (Čáha)

    Karty:   26. Virt (RUL), 32. Sloup (RUL) – 20. D. Vobořil (WIP)   38. Sloup (RUL)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (Džudža) – R. Hanzlík, Sloup – Virt, Gajdoš – T. Vobořil, M. Dlouhý – Stukheil, D. Dvořák. Hrající trenér: Martin Dlouhý.
    Wizards DDM Praha 10: Koudelka – Urych, Čechura, Tomek, D. Vobořil – Blažek, Čerbačeský – Čáha, Imlauf – připraven Filip. Trenéři: Tomáš Imlauf (hrající), Jan Kopřiva.

    Rozhodčí: Vrtal, Nagy; delegát: J. Hanzlík

    Diváci: 77
    thejrc.org