Skalica – Michalovce 5:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 5:3 (kon.)
konec
HK Skalica
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 18.03.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Aj tretiu tretinu napokon ovládli domáci hokejisti a po výsledku 5:1 získavajú prvé tri body v play-out. Rozhodli teda hlavne úspešné presilovky domácich, hostia tak opäť vychádzajú naprázdno.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:12:14)
     
    Koniec zápasu.
    59:18 JAROLÍN - 5:1
     
    59:18
    Skalica dala gól!

    Tak predsa len je tu ešte jeden gól a Skalica ho opäť dosahuje v presilovke! Vaškovič našiel pred bránkou hostí svojou presnou prihrávkou RENÉHO JAROLÍNA a ten upravuje zrejme už na konečných 5:1!
    Asisetncie: Ľubomír Vaškovič, Alexander Kotzman.
     
    58:51
    Skalica teraz úspešne kombinuje v útočnom pásme, ale Trenčan ešte zasahovať nemusel. Uvidíme teda, či príde ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:51
    Navyše hrajú teraz domáci presilovku, takže akýkoľvek tlak hostí je už nemožní. Skalica sa však môže pokúsiť pridať ešte jeden gól.
     
    57:41
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Hančák – 2 min., držanie).
     
    57:00
    Do konca tretej tretiny už veľa času neostáva, domáci sú tak na najlepšej ceste za ziskom troch bodov. Zápas sa tak už prakticky len dohráva.
     
    56:19
    Domáci v plnom počte.
     
    56:10
    Navyše sa teraz hostia previnili zakázaným uvoľnením a tak už domáci budú hrať čoskoro v plnom počte.
     
    55:57
    Domáci vyhadzujú puk do bezpečia, hostia zakladajú svoj útok spoza Trenčanovej bránky. S domácimi hokejistami to už vyzerá veľmi nádejne.
     
    55:19
    Aj polovička z tejto presilovky je už minulosťou, hostia sa síce držia v útočnom pásme, ale k ohrozeniu Petríka sa ešte nedostali.
     
    54:38
    Michalovce tak v krátkosti rozbiehajú svoju ďalšiu presilovku, ale ani teraz sa im nedarí preniknúť pred bránku domácich.
     
    54:19
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Sloboda – 2 min., sekanie).
     
    54:00
    Skalica má puk na svojich hokejkách a pohodlne kontrolujú záverečné minúty tretej tretiny. Zatiaľ to teda vyzerá, že tri body ostanú v Hant Aréne.
     
    53:27
    Domáci v plnom počte.
     
    53:15
    Teraz sa však do zakončenia dostal Kolba, ale jeho pokus našiel iba pripraveného brankára Petríka. Hostia majú ešte pár presilovkových sekúnd.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 15. Kučera (Vereš), 16. Mikéska (bez asistencie), 34. Kotzman (Jarolín, Vaškovič), 51. Dufek (Dmitriev, Vaškovič), 60. Jarolín (Vaškovič, Kotzman) – 7. Cútt (Solomonchak, Korenko)


    HK Skalica: Petrík – Horváth, Škápik, Mikéska, Sloboda, Straka, Janík, Čederle, Kuliš – Kniazev, Vereš, Kučera – Janáč, Jarolim, Kotzman – Okoličány, Schmidt, Jurák – Dmitriev, Dufek, Vaškovič
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Meliško, Rusina, Cvengroš, Jokeľ – Solomonchak, Cútt, Bánovský – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Fajčák – Mesaroš, Toma, Hamráček

    Rozhodčí: Peter Lokšík , vladimír Goga – Lukáš Kacej, Martin Krajčík – Martin Chudada
    thejrc.org