Slavia – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Liberec – Dukla Praha 5:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
0:2 (0:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 19.03.2018, 11:00 • SC Horní Počernice-UMT • Juniorská liga – Čechy • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    70. Penalta
     
    70
    Míč si vzal na starost Michael Azilinon, ten však zamířil pouze na stranu, kam se vydal hostující brankář. Luksch chytá!
    70.
     
    70
    Obrovská příležitost pro domácí tým na snížení! Rozhodčí Franěk odpískal faul v pokutovém území, to znamená penaltu pro Slavii!
     
    61
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrovské zaváhání a nedorozumění mezi domácí obranou a brankářem Otáhalem. Tomu míč proletěl pod rukama, ELVIS MASHIKE SUKISA pak snad z metru trefil prázdnou branku a navýšil hostující náskok!
     
    43
    Za obranou zůstal úplně trestuhodně jeden z domácích fotbalistů! Ten se ocitl tváří v tvář proti brankáři Lukschovi, hlavička letěla pouze doprostřed branky!
    34.
     
    34
    Byla z toho stoprocentní příležitost na straně Dynama! Míč proletěl vápnem, Nitrianský měl před sebou úplně odkrytou branku! Z nějakých čtyř metrů střílel po zemi, Otáhal se stačil vrátit a zachránit svůj tým od další inkasované branky!
    31.
     
    31
    Velká šance také na druhé straně hřiště, za Otáhalem zvonila branková konstrukce, Dynamo pokračovalo v útoku, domácí se osvobodili za cenu odkopu do bezpečí!
     
    30
    To byla zatím největší příležitost Pražanů! Macháček se probíjel velkým vápnem, poté střílel na vzdálenější tyčku. Balón pouze proletěl kolem tyče!
     
    5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté pokutový kop využívají a dostávají se brzy do vedení! Míč si vzal na starost MILAN NITRIANSKÝ, který nedal domácímu brankáři žádnou šanci!
     
    4
    Rozhodčí Franěk přerušil hru a píská faul uvnitř pokutového území, bude z toho pokutový kop pro České Budějovice!

    Štěpán Slovák

    Branky: 5. Nitrianský (pen.), 61. Sukisa

    Neproměněná penalta: 70. Azilinon (SLA), brankář Luksch zneškodnil


    SK Slavia Praha: Otáhal – Flo, Stropek (C), Azilinon, Čerňanský (65. Eichler), Krejdl, Freit, Havránek (80. Mitrano), Macháček, Vilotič, Bjeloš (65. Drozda)
    Náhradníci: Drozda, Mitrano, Eichler, Havrda, Ljubanovič

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Nitrianský, Puchel, Sukisa (84. Fišer), Švantner, Tomek (58. Malecha), Matoušek (75. Lindák), Štifter (C), Pouček, Collin, Pořízek (86. Kubata)
    Náhradníci: Vávra, Malecha, Lindák, Kubata, Fišer

    Rozhodčí: Franěk – Hock, Melichar

    Diváci: 100
    bahis siteleri