Srbsko – Česko 2:0 (kon.)
konec
Srbsko
2:0 (2:0)
Česko
Středa 21.03.2018, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc (kapacita: 12 483 míst) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 17 let • Skupina 1
     
    Utkání se nakonec ve druhém poločasu nikam výsledkově nepřesunulo, když se Češi nedokázali popasovat s defenzívou Srbů ani v jednom případě. Olomoucký stadion tak nakonec viděl výhru Srbů, kteří si v této kvalifikaci vypracovávají velmi dobrou vstupní pozici. Čechy naopak čeká ještě pořádná šichta, v sobotu je navíc čeká silné Španělsko. Z mrazivé Olomouce je to ode mě vše, přeji hezký zbytek večera. (18:42:22)
     
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 11:15.
     
    80+4
    Konec zápasu.
     
    80+3
    Češi sice tlačí na soupeřovu obranu, i nadále to však je bezvýsledný boj. Srbové se s celou jedenáctkou zatáhli až až na vápno a prakticky nepropouští žádnou nahrávku. Domácí se tak musí pořádně soustředit na přesnost.
     
    80+2
    Srbská strana naposledy střídá, místo Bojana Balaže se na hřiště dostává Djordje Jovanovič.
     
    80+1
    Gabriel se pokoušel rozhýbat hru ve vápně Srbů, jenomže nakonec narazil na odpor Saviče. Srbové nakonec raději balón odpalují do zámezí.
     
    80
    Rozhodčí nastavuje 4 minuty nad standardní hrací čas!
     
    79
    Přeci jen je tady přerušení na konci poločasu,ve vápně totiž zůstal zřejmě zraněn Balaž. Na hřiště tak míří srbští zdravotníci.
     
    78
    Domácí tým se dožadoval penalty po dvou hraničních zákrocích ve vápně, bulharský sudí ale faul ani na Gabriela, ani na Kodýtka neviděl. Hra tak nakonec může pokračovat bez přerušení.
     
    77
    Srbové měli k dispozici další přímý kop, který se pokusil Savič provést co nejpřímočařeji. Markovič byl však na nastalou situaci připraven, vysoký centr tak míří přímo do jeho rukou.
     
    76
    Srbové se po dlouhé době poprvé drží v olomouckém vápnu, čímž drží Bejblův výběr pod tlakem. Češi se sice i nadále snaží, jenomže v takovéto situaci je možnost vyrovnání v rovině snů.
     
    75
    Domácí mančaft naposledy střídá, na pozici Nicolase Pennera tak přichází Jan Holzer.
     
    74
    Savič se dlouho rozmýšlel co udělat s míčem, avšak nakonec podlehl tlaku soupeřů. Jeho rána z úhlu tak mířila přímo do rukou Markoviče, Češi se mohou v zadních řadách zkonsolidovat.
     
    73
    Halász se snažil prohodit míč směrem k brance, jenomže Kosek jeho nahrávku nestačil chytit. Míč tak proskákal až do zámezí.
     
    72
    Hosté se dostávají také ke druhé střídání, Borislava Burmaze vystřídal Goran Lončar.
     
    Dnešní utkání sleduje 412 diváků.
     
    70
    Krobot ta dlouho kličkoval před srbskou branku, až mu Balaž sebral čistě míč. Česká šance tak končí dost neúspěšně, míč si Srbové dokázali odehrát do autu.
    69. Žambůrek mohl snížit.

    Johan Čáp

    Branky: 26. Savič, 35. Savič

    Karty:   66. Balaž (SRB)


    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 11:15.
    Srbsko: Slavkovič – Radmanovac, Balaž (80+2 Jovanovič), Erakovič, Mitrovič – Belič, Ilič – Vidoslavljevič (C), Jočič (58. Kupusovič), Savič – Burmaz (72. Lončar)
    Náhradníci: Krstovič – Stajič, Stanojlovič, Kovač, Lončar, Jovanovič, Savič, Kupusovič, Zukič

    Česko: Markovič – Zálešák (41. Halász), Gabriel (C), Hasala, Kosek – Vít – Radosta (50. Kodýtek), Penner (75. Holzer), Žambůrek – Firbacher, Krobot
    Náhradníci: Benada – Kubáň, Holzer, Halász, Zeronik, Kulig, Vrba, Kodýtek, Žilák

    Rozhodčí: Činkov – Džuganski (oba Bulharsko), Gundersen (Norsko)

    Diváci: 412
    bahis siteleri