Skalica – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Michalovce – Detva 4:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HK Detva
sk Pátek 23.03.2018, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme videli už len jeden gól, ktorý tesne pred koncom v 56. minúte dosiahol domáci Halás a tak prichádza druhé víťazstvo Michaloviec v play-out a domáci teda oplatili Detvu prehru na ich ľade. Celkovo sme teda sledovali zaujímavé stretnutie, videli sme otočenie výsledky v podaní hosťujúceho celku, krátku výmenu brankárov na strane Detvy, sedem gólov a vysoké tempo hry, ktoré ale v tretej tretine trocha opadlo. Michalovce tak vyhrávajú toto stretnutie tesne 4:3!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:56:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Obe mužstvá hrajú v plnom počte!
     
    59:45
    Pri puku sú však domáci hokejisti aj naďalej a navyše aj v útočnom pásme. Domáci diváci už oslavujú víťazstvo a všetko teda nasvedčuje tomu, že je táto predčasná radosť oprávnená.
     
    58:59
    Mašlonka však Adama Naga neprekonal a tak Detva má ešte akú takú šancu! Bude sa vhadzovať v útočnom pásme Michalovciach.
     
    58:59
    Domáci Mašlonka bol faulovaní v čistej šanci na bránku hostí a získava tak trestné strieľanie!
     
    58:40
    Po peknej kombinácii sa do zakončenia dostal Piatak, ale jeho strela skončila na žŕdke hosťujúcej bránky! Detva následne vyhadzuje puk do bezpečia.
     
    58:00
    Domáci hrajú presilovku 4 na 3 a sú tak na najlepšej ceste za ziskom troch bodov. Uvidíme, čo nám prinesie samotný záver tretej tretiny tohto zápasu.
     
    57:53
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Kuklev – 2 min., sekanie).
     
    57:49
    Pri puku je teraz Detva, ktorá sa snaží pretlačiť do zakončenia. Michalovce sa tak bránia vo svojom pásme.
     
    57:43
    V závere tretej tretiny uvidíme hru štyri na štyri, ale momentálne prebieha úprava ľadovej plochy. Oba tímy tak zatiaľ nazberajú sily do záveru posledného dejstva tohto zápasu.
     
    57:43
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Surovka – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Korenko – 2 min., hrubosť).
     
    57:43
    Po vhazdovaní v útočnom pásme sa puk dostal na hokejku Belluša, ten ho rýchlo posielal pred bránku domácich, ale Trenčan hru prerušuje. Detva však v pásme súpera ostane.
     
    56:45
    Detva to tak teda bude musieť otvoriť a začať viacej riskovať. Domáci momentálne úspešne bránia svoje pásmo a hostí do zakončenia nepúšťajú.
     
    56:00
    Dukla Michalovce dala gól!

    Gólu sa však dočkali domáci hokejisti! Domáci získali buly v útočnom pásme po zakázanom uvoľnení súpera, Cútt poslal puk dozadu na IGORA HALÁSA a ten bombou prepálil Adama Nagyho v bránke Detvy – 4:3! Veľmi dôležitý gól, ktorý môže znamenať rozhodnutie.
    Asistencia: Radovan Cútt.
     
    55:45
    Detva však teraz mohla toto stretnutie rozhodnúť! Domáci opäť chybovali vo svojej rozohrávke, k puku sa dostal Sitnikov a následne do zakončenia z bekhendu Surovka, ale brankára Trenčana neprekonal.
     
    55:00
    Z tretej tretiny ostáva dohrať posledných 5 minút, skóre je stále 3:3. Všetko teda zatiaľ nasvedčuje tomu, že sa dnes v Michalovciach bude predlžovať.
     
    54:26
    Do útočného pásma sa presunuli hostia, Murček sa dostával pred bránkou domácich do zakončenia, ale nepodarilo sa mu puk usmerniť za chrbát Trenčana. Dopredu to už skúšajú aj domáci.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 9. Halás (Kolba), 11. Solomonchak (Valečko), 31. Kolba (Toma), 56. Halás (Cútt) – 16. Sitnikov (Žilka, Milý), 28. Gašpar (bez asistencie), 30. Murček (Ščurko, Kuklev)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Dolgoš, Mesaroš – Solomonchak, Halás, Cútt – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Jokeľ – Hamráček, Toma, Bánovský
    HK Detva: Nagy (Hackett) – Kuklev, Mar. Chovan, Sládok, Mat. Chovan, Gachulinec, Šimon, Jendroľ, Vyskoč – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Gašpar, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Róth, M. Surový, Piačka

    Rozhodčí: Ondrej Kalina, Rudolf Lauff – Rastislav Gajan st., Róbert Gavalier – Peter Ország
    thejrc.org