Hr. Králové – Most 4:3 (3:2 po s.s.) | Kovo Praha – Rakovník 2:3 (0:2 po s.s.) | Ústí n/L – Kladno 2:4 (kon.)
Letohrad – Kert Park Praha 1:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 3:4 (1:2 po s.s.)
konec
Leaders Ružinov
5:6 (1:2, 1:1, 3:3)
ŠKB Martin
sk Sobota 24.03.2018, 10:30Extraliga (SK)
     
    Zápas sa skončil. Martinčania v poslednej tretine vrátili vedenie na svoje hokejky a napokon ho aj dokázali udržať. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok dňa. (12:11:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    44:02
    Ružinov si komplikuje aj poslednú šancu na vyrovnanie. Dv eminúty za hru vysokou hokejkou inkasuje Dušan Danko.
     
    43:00
    Martin dáva gól!
    Hostia otáčajú stav zápasu opäť vo svoj prospech! Presadil MICHAL FODREK, asistenciu si pripisuje Richard Pobeha.
     
    42:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú už len tri minúty a skóre je stále nerozhodné. Oba celky už hrajú v plnom počte.
     
    41:34
    Martin dáva gól!
    Je vyrovnané! Martin využíva svoju presilovku veľmi rýchlo, ktárko po buly prišlo zakončenie RICHARDA POBEHU, ktorý to trafil veľmi presne. Asistencia: Lukáš Tomka.
     
    41:30
    Ružinov sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Lukáš Horváth. Trest dostáva aj hosťujúci Jaroslav Fedor, ten inkasoval 10 minút za nešportové správanie.
     
    40:00
    Ružinov dáva gól!
    Obrovská aktivita domácich prináša úspech. SAMUEL BÁNOCZKÝ si povyšiel spomedzi kruhov a presne namieril nad lapačku hosťujúceho brankára. Asistencia: Ján Rzavský.
     
    39:49
    Hokejbalisti natlačili loptičku k mantinelu. Rozhodca opäť fúka do píšťalky, hra sa prerušuje a nasledovať bude buly po ľavej ruke Jurošeka.
     
    38:58
    Ružinov prenikal do nebezpečného protiútoku, ale domáci hokejbalisti si ho sami pokazili ofsajdom. Hra sa musí prerušiť.
     
    38:28
    Domáci hokejbalisti si vyžiadali oddychový čas. Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte necelých sedem minút.
     
    38:16
    Hosťujúci Ruttkaj potiahol loptičku popri pravom mantineli a veľmi obetavo sa natlačil ažk strele, ale tá bola z tiesnenej pozície nepresná. Surák zasahovať nemusel.
     
    37:46
    Domácim sa nepodarilo dostať ďaleko, pretože za čiarou stratili loptičku. Dopredu si ju rýchlo predhodil Fodrek, ale oproti nemu dobre vybehol Jurošek a odpálil do bezpečia.
     
    37:00
    Dlhšiu dobu sa hrá bez akéhokoľvek prerušenia. Oba celky preto teraz striedajú počas hry a Ružinov bude rozohrávať útočnú akciu spoza svojej bránky.
     
    35:20
    Hostia teraz strieľajú z každej možnej pozície. Zo stredu hracej plochy vypálil Ruttkaj spoza obrancu, loptička sa však odrazila mimo bránky.
     
    34:36
    Wagner mohol napraviť svoje zavýhanie, ale ani teraz neuspel! Hosťujúci hráč sa rútil sám na brankára a chcel ho prekvapiť strelou pod hornú žrď, no Surák to prečítal.
     
    33:43
    Hostia mali k dispozícii trestné strieľanie! Postavil sa na neho Michal Wagner, ale v zakončení neuspel. Suráka sa pokúšal rozpohybovať, ale ten si počkal a loptičku za svoj chrbát nepustil.
     
    32:55
    Martin dáva gól!
    Je opäť vyrovnané! PATRIK HOLBUS ostal počas presilovky úplne osamotený pred bránkou, kam dostal krížnu prihrávku a zakončením pomedzi nohy brankára sa nemýlil. Asistencie: Richard Pobeha, Lukáš Tomka.
     
    32:40
    Brániť sa teraz bude domáci celok. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za faul lakťom Tomáš Jaššo.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 15. Bobál (Blahút, Danko), 20. Danko (Horváth), 32. Sadloň (Horváth), 33. Hraško (Behúl), 40. Bánoczký (Rzavský) – 3. Drábik (Rutkaj, Tomečko), 4. Tomka (Wagner), 29. Drábik (Tomečko, Ruttkaj), 33. Holbus (Pobeha, Tomka), 42. Pobeha (Tomka), 43. Fodrek (Pobeha)


    Leaders Ružinov: Surák – Danko, Blahut, Nezval, Czanik, Križan, Andris, Hraško, Behúl, Baláž, Bučko, Farkaš, Jaššo, Bánoczký, Rzavský, Bobál, Horváth, Sadloň
    ŠKB Martin: Jurošek – Fodrek, Holbus, Sušienka, Fedor, Turoň, Wagner, Ruttkaj, Tomečko, Drábik, Tomka, Pobeha
    thejrc.org