Hr. Králové – Most 4:3 (3:2 po s.s.) | Kovo Praha – Rakovník 2:3 (0:2 po s.s.) | Ústí n/L – Kladno 2:4 (kon.)
Letohrad – Kert Park Praha 1:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 3:4 (1:2 po s.s.)
konec
LG AZ Hokej Bratislava
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
HBK Lion Svidník
sk Sobota 24.03.2018, 14:00Extraliga (SK)
     
    Duel je na konci. Domáci hokejbalisti nemali so súperom väčší problém, pretože Svidník bol vo využívaní svojich šancí úplne bezzubý. S týmto konštatovaním sa s vami pe dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme ešte príjemný zvyšok dňa. (15:29:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    44:22
    Hosťom dnes zrejme nebude dopriaty ani čestný gól. K pravému mantinelu teraz dostal čistú prihrávku voľný Štefan a ihneď strieľal, ale Mendl sa stihol presunúť k bližšej žrdi.
     
    44:09
    Svidnícka bránka bola posunutá, takže rozhodcovia hru opäť prerušujú. Nasledovať bud vhadzovanie po pravej ruke Farbara.
     
    43:00
    Začína sa posledná dvojminútovka tohto zápasu. Bratislavčania ostávajú nasťahovaní v pásme a súpera poriadne tlačia.
     
    42:57
    Domáci už takmer oslavovali aj siedmy gól, ale loptičku teraz zastavila konštrukcia bránky. Skóre sa nemení.
     
    42:00
    Domáci spálili veľkú šancu na ďalší gól! Z pravého kruhu strieľal Takáč, ktorý bol úplne osamotený, ale Farbar predviedol vynikajúci zákrok, keď zmenšil strelecký uhol a zasiahol telom.
     
    40:52
    Bratislavskí hráči sa presunuli do pásma pred súperovu bránku, ale zatiaľ si tam iba prihrávajú. Svidník súpera z dobrých streleckých pozícií vytláča.
     
    40:19
    Medzičasom sa začala posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Vhadzovať sa bude pred domácim Mendlom.
     
    39:55
    Oba celky striedajú počas hry. Loptička je za bránkou Svidníka, ktorý sa pokúsi o čestný zásah.
     
    39:14
    Hostia zaviezli loptičku do pásma a potom ju posunuli až pred brankára, ale ten si ju pohodlne stiahol na hokejku a spoluhráčom pomôže s rozohrávkou.
     
    38:39
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci uzatvárajú poltucet v hosťujúcej sieti. Nenápadnou strelou sa o to postaral PETER KOSTKA. Bez asistencií.
     
    37:36
    Bratislavčania rozohrali spoza svojej bránky a chceli prejsť do ofenzívy, ale zastavil ich ofsajd. Hra sa opäť prerušuje, v týchto chvíľach je poriadne rozkúskovaná.
     
    37:20
    Hosťujúci Šandor sa do lopty oprel takmer na stredovej čiare a vôbec to nebol márny pokus. Jeho spoluhráči sa pokúšali cloniť a potom aj dorážať, ale neuspeli.
     
    36:54
    Loptička opäť skončila iba medzi divákmi, buly v stredovom kruhu sa zopakuje.
     
    36:27
    Loptička vyletela mimo hracej plochy, takže rozhodcovia hru prerušili a vhadzovať budú v stredovom kruhu. Do konca zápasu ostáva ešte takmer osem minút.
     
    35:48
    Hostia sa dostali do streleckej príležitosti. Od modrej čiary strieľal od mantinelu Vook, ale bližšiu žrď si bratislavský brankár pokryl.
     
    34:44
    Do útoku prenikol Hopkovič, ale akokeby sa zľakol otvoreného priestoru. Namiesto strely volil prihrávku do strany, ktorá však nikoho z jeho spoluhráčov nenašla.
     
    34:28
    Oba celky prestriedali a hostia budú rozohrávať spoza svojej bránky. Svidník by rád dosiahol aspoň čestný zásah.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Kostka (Kanich), 12. Drozdík (Kostka, Bilík), 14. Vavro (Takáč, Kanich), 25. Šalka (Takáč), 32. Bundil (Minárik), 39. Kostka


    LG AZ Hokej Bratislava: Mendl (Moško) – Minárik, Bundil, Pukalovič, Virág, Mikulčík, Roman, Vančo, Ondriska, Ondrušek, Šalka, Fumač, Vavro, Kanich, Takáč, Bilik, Kostka, Rímsky, Drozdík, Velčický, Weber, Slovák
    HBK Lion Svidník: Farbar – Šandor, Kostyšák, Findura, Mar. Ďzupina, Mat. Ďzupina, Sála, Štefan, Oščipovský, Raschman, Vook, Antal, Habovčík, Balogáč, Stanislav, Hopkovič
    bahis siteleri