Hr. Králové – Most 4:3 (3:2 po s.s.) | Kovo Praha – Rakovník 2:3 (0:2 po s.s.) | Ústí n/L – Kladno 2:4 (kon.)
Letohrad – Kert Park Praha 1:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 3:4 (1:2 po s.s.)
konec
TSM Šport je cesta Kežmarok
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Jokerit Petržalka
sk Sobota 24.03.2018, 13:30 • Areál ZŠ Dr. D. Fischera • Extraliga (SK)
     
    Skončilo sa stretnutie medzi Kežmarkom a Petržalkou pomerom 1:4. Za domácich sa presadil len Sebastián Ugray. Následne skórovali len hráči hosťujúceho celku, konkrétne v 25. minúte skóroval Kurtín, sekundu pred koncom druhej tretiny kapitán Róbert Kováč, následne 8 sekúnd po vhadzovaní rozvlnil sieť Chromiak a na konečných 1:4 zvyšoval Dudík. Zaujímavosťou je, že všetky góly hostí padli v presilvoej hre.

    S konštatovaním, že Jokerit si do tabuľky pripisuje potrebné tri body sa s Vami lúčim, prajem príjemný zvyšok soboty a zároveň Vás pozývam na sledovanie zajtrajšieho stretnutia, ktoré Kežmarok odohrá proti obhajcovi titulu zo Skalice taktiež o 13.30! (15:21:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    44:49
    Vladimír Gajan je vylúčený za napadnutie hlavy a krku. Inkasuje 2+10!
     
    44:30
    Oboril vyťahuje jeden brilantný zákrok za druhým!
     
    44:10
    Jokerit zatvára svojho súpera v ich obrannom pásme. Zníženie stavu neprichádza do úvahy.
     
    43:25
    Reľovský pálil od modrej, Oboril chytá!
     
    43:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    42:27
    Kristián Bednarčík (KEZ) to s agresivitou trochu prehnal. Inkasuje menší trest za napadnutie, osobný 10-minútový trest za nešportové správanie a ďalší 10-minútový trest do konca stretnutia!
     
    42:10
    Teplický (KEZ) potiahol útok z vlastného obranného pásma až na útočnú modrú, odkadiaľ prihral Pisarčíkovi. Ten z ľavého kruhu volil tvrdú strelu, ale Oboril si s touto akciou poradil.
     
    41:08
    Dávid Kern oslabuje družstvo hostí. Inkasuje menší trest za sekanie.
     
    40:32
    Jokerit Petržalka dáva gól! Tak predsa to tam padlo! Spomínaný PETER DUDÍK prepasíroval loptičku za chrbát domáceho brankára, po výbornej práci pred bránkoviskom.
    Asistencie: Chromiak, Kováč Róbert.
     
    39:45
    Pred Glevaňákom to doslova vrie. Dudík robí perfektne čiernu prácu pred brankárom.
     
    39:19
    Ďalším potrestaným na domácej strane je Šimon Pisarčík. Inkasuje menší trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou. Spoluhráči protestujú, ale verdikt už nezmenia.
     
    38:30
    Bednarčík (KEZ) pálil z prvej nebezpečnú strelu tesne nad zemou. Oboril situáciu nevidel, len intuitívne vytiahol brilantný zákrok pravým betónom!
     
    Máme za sebou polovicu tretej tretiny, v ktorej emócie neustále gradujú. Agresivita na ihrisku je vysoká. Vidíme veľmi tvrdý hokejbal.
     
    37:36
    Hostia v plnom počte.
     
    36:10
    Kristián Bednarčík (KEZ) pálil tvrdú strelu od červenej čiary. Oborilovi na chvíľu z lapačky vypadla, ale stihol ju znova prikryť.
     
    35:36
    Michal Hudák je opäť na trestnej lavici. Tentokrát si odsedí menší trest za sekanie. Jeho zákrok v bránkovisku zachránil tím od už istého gólu!
     
    34:55
    Hráči Jokeritu si prihrávali cez os ihriska, až dokým čepeľ jedného z obrancov skrížila ich prihrávku. Kežmarčania sa týmto zákrokom aspoň na niekoľko sekúnd oslobodili.

    Lukáš Belejkanič

    Branky a nahrávky: 9. Ugray (Barč) – 25. Kurtín (Chromiak, Kováč Róbert), 30. Kováč Róbert (Oboril), 31. Chromiak (Kováč Róbert, Dudík), 41. Dudík (Chromiak, Kováč Róbert)


    TSM Šport je cesta Kežmarok: Glevaňák M., Sudor – Bednár (A), Kundľa, Barč, Gajan, Kovalčík, Teplický (C), Svitana, Bednarčík, Ugray, Hošala, Pisarčík (A), Kantorek, Reľovský, Bafia
    Jokerit Petržalka: Oboril – Dudík, Chudý, Matejík, Kern, Vančo, Kramarič, Božik (A) – Hudák, Kurtín, Kováč Ra., Axamit, Kováč Ró. (C), Kovalík, Chromiak, Haviar, Sodoma, Libica, Šúrek (A)

    Rozhodčí: Pavela, Hatala
    thejrc.org