Skalica – Detva 1:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 6:0 (kon.)
konec
HK Skalica
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
HK Detva
sk Úterý 27.03.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, po ktorom si plný bodový zisk odvezie Detva po hľadkom víťazstve 5:1. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:06:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Puk majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí si ho medzi sebou vymieňajú vo vlastnej tretine. Zápas sa už len dohráva.
     
    58:00
    Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:42
    Juraj Milý po ľavej strane ihriska priviezol puk do útočnej tretiny, kde zakončil z väčšieho uhlu. Tento pokus nepredstavoval pre Košúta takmer žiadnu hrozbu. Puk schoval po svoju lapačku.
     
    56:05
    Skalica dala gól!
    RENÉ JAROLÍN preukázal výborný prehľad v hre, keď si nakorčuloval na prihrávku svojho spoluhráča, rýchlym pohybom oklamal gólmana a následne aj presne zakončil k pravej tyčke. Stav stretnutia je 1:5! Asistencia: Ondrej Janík, Alexander Kotzman.
     
    55:20
    Domáci v plnom počte.
     
    54:35
    Kouč hosťujúceho celku postavil na presilovú hru svoju štvrtú formáciu, čo len potvrdzuje dnešnú detvanskú dominanciu.
     
    53:20
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Patrik Janáč.
     
    52:13
    Detva dala gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia traja proti dvom. JURAJ MILÝ si nakorčuloval dopredu po prave strane ihriska, kde mu Jakub Žilka poslal presnú prihrávku a následným švihom vymietol Košútovi aj tie posledné pavučinky, ktoré mu ostali v jeho bránke. Stav stretnutia je 0:5! Asistencia: Jakub Žilka, Matúš Chovan.
     
    51:47
    Rastislav Gašpar mal na hokejke piaty gól svojho tímu, ale to by jeho strelecký pokus nemohol opečiatkovať len brvno Košútovej bránky. To bola šanca!
     
    50:34
    René Jarolín sa prezentoval tvrdou strelou, ktorou trafil Hacketta do menej chráneného priestoru. Hackett po tomto zakončení ostal otrasený ležať na ľadovej ploche, ale vyzerá to tak, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať.
     
    50:15
    Hostia v plnom počte.
     
    49:03
    Ľubomír Vaškovič sa v presilovej hre dostal do zakončenie z bezprostrednej blízkosti, ale puk až za chrbát gólmana nedostal. Je pravda, že ten priestor pred bránkou bol príliš prehustený.
     
    48:15
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Murček – 2 min., podrazenie).
     
    48:01
    Sledovali sme pekný priechod záhorákov do útočného pásma, ale koncovka Kotzmana už nebola príliš oku ľahodiaca.
     
    47:29
    Domáci v plnom počte.
     
    46:08
    K puku sa vo vlastnej tretine dostal Jozef Sládok, ktorý však puk upratal len do stredného pásme, kde ho zachytil Ľubomír Vaškovič.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 57. Jarolín (Janík, Kotzman) – 3. Tibenský (Chovan, Belluš), 18. Milý (Žilka), 34. Kuklev (Chovan), 42. Ščurko (Videlka), 53. Milý (Žilka, Chovan)


    HK Skalica: Košút – Škápik, Horváth, Vaškovič, Vereš, Hujsa – Sloboda, Mikéska, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Straka, Jurák, Schmidt, Okoličány – Dufek, Kukliš, Kučera, Dmitriev, Kniazev
    HK Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Belluš, Surový, Tibenský.

    Rozhodčí: Stano, Mullner – Šefčík, Orolin.
    thejrc.org