Japonsko – Ukrajina 1:2 (kon.) | Rusko – Francie 1:3 (kon.) | Švýcarsko – Panama 6:0 (kon.)
Černá Hora – Turecko 2:2 (kon.) | Egypt – Řecko 0:1 (kon.) | Maďarsko – Skotsko 0:1 (kon.)
Dánsko – Chile 0:0 (kon.) | Senegal – Bosna 0:0 (kon.) | Tunisko – Kostarika 1:0 (kon.)
Pobř. slonoviny – Moldavsko 2:1 (kon.) | Slovinsko – Bělorusko 0:2 (kon.) | Lucembursko – Rakousko 0:4 (kon.)
Rumunsko – Švédsko 1:0 (kon.) | Německo – Brazílie 0:1 (kon.) | Polsko – Jižní Korea 3:2 (kon.)
Belgie – Saúdská Arábie 4:0 (kon.) | Anglie – Itálie 1:1 (kon.) | Kolumbie – Austrálie 0:0 (kon.)
Španělsko – Argentina 6:1 (kon.)
konec
Německo
0:1 (0:1)
Brazílie
Úterý 27.03.2018, 20:45Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:44:47)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:10.
     
    Je konec! Německo nezvládlo přátelské utkání s Brazílií a prohrává s jihoamerickým výběrem 0:1! Na trávníku dlouhou dobu dominovaly obě defenzívy. Až v závěru poločasu se probudili Brazilci! Gabriel Jesus ve 37. minutě mohl otevřít skóre, ale z dobré pozice přestřelil branku! O minutu později se už skóre měnilo! Willianův centr usměrnil do sítě právě Gabriel Jesus! Krátce po přestávce mohla Brazílie přidat další branku, jenže Paulinhovu ránu z ostrého úhlu vyrazil Trapp mimo tři tyče! Německo se do tlaku dostalo až v závěru utkání. Jedinou šanci obstaral Draxler, jehož pokus zlikvidoval Alisson!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    A Alisson ještě musel zasahovat! Draxler jeho pozornost prověřil jedovatou dělovkou, kterou brazilský brankář vyrazil na rohový kop!
     
    90+2
    Alisson vyrazil ven z branky a z malého vápna odkopl míč před dotírajícím Wernerem. Německu zbývá čas na poslední pokus o vyrovnání.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhé půli tři minuty! Willian mezitím potáhl míč na polovinu Německa, kde pro hostující reprezentaci vybojoval vhazování.
     
    90
    Toni Kroos zahrával rohový kop domácího celku. Do odraženého míče se zpoza pokutového území opřel Kimmich, ale jeho pokus proskákal mimo tři tyče.
     
    89
    Další centr do pokutového území brazilská obrana s přehledem odvrátila. Domácí fanoušci však neúnavně fandí a tlačí Německo za vyrovnáním.
     
    88
    Douglas Costa kouzlil s míčem u nohy v blízkosti rohového praporku. Podle hlavního arbitra se však dopustil útočného faulu. Němci rychle spěchají do útoku.
     
    87
    Brandt vyslal krásnou přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval Joshua Kimmich, ale Julian Draxler na jeho pobídku nedosáhl ani ve skluzu.
     
    86
    Německo se v závěru utkání tlačí do útoku a snaží se vstřelit vyrovnávací branku. Domácí fotbalisté však od Brazilců nedostávají prostor ke kombinaci.
     
    85
    Timo Werner se krásnou zasekávačkou na hranici pokutového území prosmýkl ke střele, jenže jeho technický pokus tečoval obránce na rohový kop.
     
    84
    Willian se ujal rozehrávky dalšího rohu Brazilců. Jeho centr tentokrát přiletěl na zadní tyč, odkud jej hlavou odvrátil střídající Lars Stindl.
     
    83
    Dani Alves přenes hru na levé křídlo, kde byl Douglas Costa, který dostal dostatek prostoru, ale místo odcentrování odevzdal balón zadákům Německa.
     
    82
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Gundogan, přichází Werner.
     
    81
    Lars Stindl napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Domácí fotbalista však pálil v záklonu a jeho pokus prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    80
    Dani Alves si připravil míč k odcentrování a zajímavým centrem našel Gabriela Jesuse. Autorovi dosud jediné branky dnešního souboje se ale nepovedlo zpracování.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 38. Jesus


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:10.
    Německo: Trapp – Kimmich, Boateng (69. Sule), Rudiger, Plattenhardt – Gundogan (82. Werner), Kroos – Draxler, Goretzka (61. Brandt), Sané (61. Stindl) – Goméz (63. Wagner)
    Náhradníci: Brandt, Ginter, Hector, Hummels, Khedira, Leno, Rudy, Stindl, Sule, ter Stegen, Wagner, Werner

    Brazílie: Alisson – Alves, Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho, Casemiro, Fernandinho – Willian, Gabriel Jesus, Coutinho (73. Costa)
    Náhradníci: Augusto, Caio, Costa, Ederson, Fagner, Fred, Ismaily, Marquinhos, Neto, Taison, Talisca, Willian José
    thejrc.org